راهنمایی برای خرید PS3

سلام
يكي از دوست ها مون كه گفت رجين هيچ تفاوتي نداره فكر كنم اشتب گفت. تا اون جايي كه من ميدونم براي اين كه بتوني تو psn بازي كني بايد رجين بازيت با دست گاهت هم خوني داشته باشه وگر نه نميتوني بازي كني

نه ربطی نداره.من خودم خیلی از بازی هام رجین 1 هستند ولی دستگام رجین 2 و تو PSN هیچ مشکلی ندارم.

ببخشید منظور از ریجینه 1 و 2 چی هست
و داخل psn چه فرقی میکنه

رجین 1 برای آمریکا
رجین 2 برای اروپا
رجین 3 برای ژاپن و آسیا

PSN برای هر کدوم از رجین ها یک Page و ID جداگانه داره که مخصوص اون رجین هست.شما میتونی 3تا ID بسازی و هرکدومشو با یک رجین بسازی که بتونی با PS3 به هر 3رجین توی PSN دسترسی داشته باشی

یعنی شما میتونی اگه دستگاهت ریجن pal باشه داخل ریجن psn j بازی کنی ؟
یعنی مثل لایو نیست که دستگاهاها و ریجین ها با هم فرق نکنه
شما فرض کن دوست من ریجن pal داره و من j می تونیم با هم بازی کنیم
ببخشید اگه زیاد سوال میکنم من تازه بن شدم و میخوام یه ps3 بگیرم و چیز زیادی هم از ps3 نمیدونم
با تشکر

یعنی شما میتونی اگه دستگاهت ریجن pal باشه داخل ریجن psn j بازی کنی ؟
یعنی مثل لایو نیست که دستگاهاها و ریجین ها با هم فرق نکنه
شما فرض کن دوست من ریجن pal داره و من j می تونیم با هم بازی کنیم
ببخشید اگه زیاد سوال میکنم من تازه بن شدم و میخوام یه ps3 بگیرم و چیز زیادی هم از ps3 نمیدونم
با تشکر

شما داخل خود PSN که بازی نمیکنی.فقط کشوری که باهاش آیدی ساختی برای j هست مثلا.شما یه دستگاه j میخری باهاش یه ID با رجین پال میسازی.با هرکسم با هر رجینی میتونی بازی کنی.

دوستان تو هارد 40گیگ چند تا بازی جا میشه ؟
منظورت بازی PSN هستش دیگه؟ بسته به بازیش داره، از چند مگ داره تا چند گیگ. میدونی که رو PS3 نمیشه مثله 360 کل بازی رو کپی کرد، اکثر بازی ها یه قسمتی (مثلا 4گیگ) رو روی هاردش میریزن تا بازی سریعتر اجرا بشه.

پس کلا فرقی نمی کنه چی ریجنی بخری
مثلا ریجنی به ریجنه دیگه مزیتی داره ؟
در مورد خرید بازی خیر مزیتی نداره چون PS3 ریجن لاک نداره ! ولی برای دیدن فیلم های BD چرا داره ! اونم اینه که چون تو ایران فیلمهای ریجن 2 یا PAL بیشتر گیر میاد خریدن PS3 ریجن 2 تو اولویت هست (البته همه جا ریجن 2 دارن ) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or