اگه MW2 داری و اینجا هستی، نامت نشایند نهند آدمی.نه بابا دو تاش شد 380 ممنون
اگه MW2 داری و اینجا هستی، نامت نشایند نهند آدمی.
به نظر من فت بگیر!هم زیبا تر و هم خنک تره و هم روش لینوکس میشه نصب کرد!(:biggrin1سلام به همگی...
میخواستم ببینم فرق ps3 اسلیم با فت چیه؟(تازه وارد)
الان با 350 تومان بهترین گزینه چیه؟
فروشگاه اینترنتی معتبر برای خرید چی پیشنهاد میدیید؟
من کرمان هستم....اینجا فکر کنم یه کم گرونتر باشه...
سلام به همگی...
قسمت عقب ps3slim گرم تره چون ترانس برقشه و تهویه cell و RSX از آن می گذرد و بیشتر گرم میشه ولی ps3 slim در اجرا بازی ها سریعترهبه نظر من فت بگیر!هم زیبا تر و هم خنک تره و هم روش لینوکس میشه نصب کرد!(:biggrin1
در کل فت به نظر من گزینه بهتریه 310-320 قیمتشه!تفاوتشون هم چیز خاصی نیست ولی یه تاپیک هست همه چیز رو نوشته برای همین اگه می خوای برو اونجا http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24729
من زیاد به فروشگاه اینترنتی آشنا نیستم ولی تعریف فتحی رو زیاد شنیدم.می تونی تماس بگیری و سفارش بدی
من نو 40 گیگ رو تو توپخونه قیمت کردم 280 بود. البته برای هفته پیش.دوستان به نظر شما اگه من الان بخوام یه ps3 fat 40 gig دست دو بگیرم چه قدر برام آب میخوره ؟ بعد Ps3 نسبت به ایکس باکس چه قدر مشکلات داره؟ زیاده یا کم؟
ببين دوست عزيز وقتي PS3 Slim با 120 گيگ با قيمت350 و كمتر تو بازار گير مياد و كاركرد بهتري نسبت به مدل Fat داره . اخه چرا بايد مدل Fat خريد ؟ عقل ميگه سري جديد هر دستگاهي از سري قبلي بهتره ! حالا باز خودت ميدونيسلام به همگی...
كارايي و قدرت بيشتر و امكانات بهتر مهمتر از سليقه هستندبه نظر من انتخاب FAT و SLIM به سلیقه افراد بستگی داره .
من یک ماه و نیم پیش PS3 فت 40 گیگ تمیز خریدم 295 تومن ، الان باید ارزونتر شده باشه .دوستان به نظر شما اگه من الان بخوام یه ps3 fat 40 gig دست دو بگیرم چه قدر برام آب میخوره ؟ بعد Ps3 نسبت به ایکس باکس چه قدر مشکلات داره؟ زیاده یا کم؟