راهنمایی برای خرید PS3

سلام به همگی...

میخواستم ببینم فرق ps3 اسلیم با فت چیه؟(تازه وارد)

الان با 350 تومان بهترین گزینه چیه؟

فروشگاه اینترنتی معتبر برای خرید چی پیشنهاد میدیید؟

من کرمان هستم....اینجا فکر کنم یه کم گرونتر باشه...

سلام به همگی...

به نظر من فت بگیر!هم زیبا تر و هم خنک تره و هم روش لینوکس میشه نصب کرد!(:biggrin1:)
در کل فت به نظر من گزینه بهتریه 310-320 قیمتشه!تفاوتشون هم چیز خاصی نیست ولی یه تاپیک هست همه چیز رو نوشته برای همین اگه می خوای برو اونجا http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24729
من زیاد به فروشگاه اینترنتی آشنا نیستم ولی تعریف فتحی رو زیاد شنیدم.می تونی تماس بگیری و سفارش بدی

سلام به همگی...

من از اینجا اسلیم گرفتم:
http://www.bazyrayaneh.com/shop/

به نظر من فت بگیر!هم زیبا تر و هم خنک تره و هم روش لینوکس میشه نصب کرد!(:biggrin1:)
در کل فت به نظر من گزینه بهتریه 310-320 قیمتشه!تفاوتشون هم چیز خاصی نیست ولی یه تاپیک هست همه چیز رو نوشته برای همین اگه می خوای برو اونجا http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24729
من زیاد به فروشگاه اینترنتی آشنا نیستم ولی تعریف فتحی رو زیاد شنیدم.می تونی تماس بگیری و سفارش بدی
قسمت عقب ps3slim گرم تره چون ترانس برقشه و تهویه cell و RSX از آن می گذرد و بیشتر گرم میشه ولی ps3 slim در اجرا بازی ها سریعتره:cool:

دوستان به نظر شما اگه من الان بخوام یه ps3 fat 40 gig دست دو بگیرم چه قدر برام آب میخوره ؟ بعد Ps3 نسبت به ایکس باکس چه قدر مشکلات داره؟ زیاده یا کم؟

دوستان به نظر شما اگه من الان بخوام یه ps3 fat 40 gig دست دو بگیرم چه قدر برام آب میخوره ؟ بعد Ps3 نسبت به ایکس باکس چه قدر مشکلات داره؟ زیاده یا کم؟
من نو 40 گیگ رو تو توپخونه قیمت کردم 280 بود. البته برای هفته پیش.
حالا فکر کنم 200 یا کمتر برات در بیاد. بستگی به تمیزی و سالم بودن کنسول داره.
مشکل؟؟؟؟؟
ps3 مشکلاتش در برابر 360 هیچ هست.

سلام به همگی...

ببين دوست عزيز وقتي PS3 Slim با 120 گيگ با قيمت350 و كمتر تو بازار گير مياد و كاركرد بهتري نسبت به مدل Fat داره . اخه چرا بايد مدل Fat خريد ؟ عقل ميگه سري جديد هر دستگاهي از سري قبلي بهتره ! حالا باز خودت ميدوني

من یک ماه و نیم پیش PS3 فت 40 گیگ تمیز خریدم 295 تومن ، الان باید ارزونتر شده باشه .
PS3 هم هیچ مشکلی نداره بجز از مشکل گرونی بازیهاش ، که اگه باهاش مشکل داری می تونی بازی ها رو کرایه کنی یا از دوستات قرض بگیری .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or