kautuver
کاربر سایت
ممنون از راهنماييتون
چرا سخت گير مياد ؟
چه ويژگی نسبت به بقيه مدل ها داره ؟
و داخل پکيج چيا داره ؟
ممنون از راهنماييتون
چرا سخت گير مياد ؟
چه ويژگی نسبت به بقيه مدل ها داره ؟
و داخل پکيج چيا داره ؟
دوستان کسی نیست؟؟سلام دوستان.
یه سوال:
اگه من پی اس 3 بگیرم بعد کپی خورش کنم میتونم 3D بازی کنم؟؟؟
سلام دوستان.
یه سوال:
اگه من پی اس 3 بگیرم بعد کپی خورش کنم میتونم 3D بازی کنم؟؟؟
اینجا بحث اینکارها نیست برو توی بخشش بپرسدوستان کسی نیست؟؟
ریجنش 2 هست
قیمتشم حدودا 520 تا 550

از کجا

سوال اینجاس که این کنسولها چرا هارد متفاوتی دارن؟
وجود هارد به این خاطر هست که شخص خریدار با احتساب نیاز خود از این حجم . یک کنسول دلخواه برگزیند.
اما این به چه معناس؟
یعنی هارد کم یا زیاد هیچ ربطی به کارایی کنسول هک نشده ندارد. و کاملا اختیاری بوده . لزا تنها برای مواردی از قبیل ذخیره فایلهای بازی . نصب در اغلب موارد . فیلم . موسیقی . عکس . و ... بسیاری از موارد دیگه که جنبه ی حافظه پرکن رو دارن.
واسه منی که نمیخوام هکش کنم چه تأثیری داره؟! اصلن به این جواب بده که من میتونم یه هارد اکسترنال بهش وصل کنم و از اونم استفاده کنم و خلاااااااااااص؟!بیخیال . موقعی که توضیح میدادم آیکیو رو 100% گذاشته بودماز کجا![]()
![]()
اوکی! الان...
---------- نوشته در 09:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 PM ارسال شده بود ----------
حمید جان دست توپولت درد نکنهراهنمایی بسیار جامعی بود.
اما فقط چندتا مورد بی جواب موند!ولی خدا لعنتت نکنه پسر!!!! سر قسمت خرید انقدر خندیدم داشت از چشام اشک میومد بیرون![]()
1. دروغ چراهیچی از این حرفتو نفهمیدم
هارد چه ربطی به هک دارهواسه منی که نمیخوام هکش کنم چه تأثیری داره؟! اصلن به این جواب بده که من میتونم یه هارد اکسترنال بهش وصل کنم و از اونم استفاده کنم و خلاااااااااااص؟!
2. PS 3 ساخت چینی یا ژاپنی یا بازار مشترک داره؟! یا طبق روال همش چینه؟!
3. اختلاف قیمتا فقط سر هارد و اسلیم یا فت و یا باندله دیگه؟! چیز دیگه ای که دخیل نیست؟!
بازم دمت مشعل رفیقبیخیال . موقعی که توضیح میدادم آیکیو رو 100% گذاشته بودم
1- ربطش به اینه اونایی به هارد بیشتر احتیاج دارن که کنسول رو هک کرده باشن . وگرنه بره تو 160 هم کافیه.
اکسترنال هم میتونی وصل کنی ولی شرایطی داره که من فعلا نمیدونم
2- از دم چینیمردی ژاپنی پیدا کن
3-بلیچرا فروشنده هم دخیل هست. مثلا میگه جنسای ما اصله پس قیمتشم بلاس
![]()
اصلا چــــــــــــرا هارد؟! من نمیفهمم

یا فقط محض مزاح گفتی