راهنمایی برای خرید PS3

ببین دوست عزیز تو که داری 700 یا 800 میدی به کنسول ! 50 تومنم بده یه کولر آبی کوچولو بخر ( البته دست دومشو ! ) بعد جوری تنظیمش کن که بادش به کنسول بخوره . نه اینکه بزاری دقیقا جلوش که باد ببرتشا !!! :p

اینجوری هم خونه خنک میشه ! هم کنسول :d

قول میدم اگه پلی 3 بخری کمتر میشینی پای بازی !!! حالا ببین ;;)

من خسته نمیشم اما چون وسیله ی برقیه ما ها باید از اون استفاده ی صحیح بکنیم
شما خودتون دارید میگید 5 ساعت روی کامپیوترم!!!!!!!!!!!!!!
کامپیوتر با کنسول فرق داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه چیزم درباره ی کولرم بگم!!!!
هیچ وقت کنسول رو هماننطور که دوست عزیزمون گفت در جریان کولر نذار (روبه رو)
پس همیشه سعی کن لذت کامل رو از کنسول ببری اما به اندازه!!!!!!!
اسلیم مشکل گرمایی نداره اما نسبت به فت بیشتر داغ میکنه و این ثابت نمیکنه که اسلیم به درد نمیخوره
اسلیم مصرفه برقش کمتره(45نانو) و سبک تره
فت هم همانطور که گفتم توی بازار از نوعه ریفرند!!!!!(فکر کنم با ریفر اشنا شدی!!)
در کل ps3 که بهترین کنسول در حال حاضر هیچ مشکل جدی نداره نسبت به xbox360 اما شرایطی داره که اگر انجام ندی ممکنه برات مشکل ایجاد کنه!!!(مثله جای گرم استفاده بیش از حد و ....)
اصلا این طور بگم شما هرچقدر دوست داری بازی کن هیچی نمیشه(تضمین نمیکنم)
من و دوستان عزیزمون فقط میتونیم شما رو در رابطه با خرید راهنمایی کنیم اما خودتون مسئول بازی کردنه خودتون هستید و اگر خدای نکرده برای کنسولتون مشکل بوجود اومد بازم برای حله مشکل راه حلی پیدا میکنیم اما در قباله ساعت بازی و خرابی کنسول(دیگه درست نشه) هیچ نقشی نداریم (منظورم اینکه هر چقدر دوست داری بازی کن و دیگه باید انتظار اتفاق های ناخوشایند رو هم باید داشته باشی)

آخرین ویرایش:
سلام میخوام پی اس 3 بخرم ریفر ! از کجا باید ریفر بخرم و اینکه قیمتش چنده ؟ من روزی 2 3 ساعت بیشتر بازی نمی کنم.ریفر خوبه ؟

چرا پولتو میندازی بیرون؟؟ یه اسلیم بخر راحت بشین بازی کن. ریفر ها احتمال خرابیشون هست .نسبت به پولی که میدی ارزش ندارن.

چرا پولتو میندازی بیرون؟؟ یه اسلیم بخر راحت بشین بازی کن. ریفر ها احتمال خرابیشون هست .نسبت به پولی که میدی ارزش ندارن.

اسلیم چنده ارزونترینش؟ 120 گیگش چنده ؟ یا 160 ؟ میخوام ارزون تموم بشه چون میخوام ی مانیتور ال جی بخرم 22 اینچ اون مدلی که اچ دی ام آی هم میخوره 220 تومنه

اسلیم چنده ارزونترینش؟ 120 گیگش چنده ؟ یا 160 ؟ میخوام ارزون تموم بشه چون میخوام ی مانیتور ال جی بخرم 22 اینچ اون مدلی که اچ دی ام آی هم میخوره 220 تومنه

160 گیگ هارد قيمت: 4,490,000 ريال 250 گیگ هارد قيمت: 4,990,000 ريال 320 گیگ هارد قيمت: 5,490,000 ريال البته قیمت ها دقیق نیستا

اما چرا میخوای مانیتور بگیری ؟!!!!!!! بی خیال بابا ! برو سمساری و یه تلوزیون که کابل کامپونت بخوره رو بگیر ! فکر میکنم 100 تومن بیشتر پولش نباشه .

بعد با وضوح 720 بازی کن ;)

160 گیگ هارد قيمت: 4,490,000 ريال 250 گیگ هارد قيمت: 4,990,000 ريال 320 گیگ هارد قيمت: 5,490,000 ريال البته قیمت ها دقیق نیستا

اما چرا میخوای مانیتور بگیری ؟!!!!!!! بی خیال بابا ! برو سمساری و یه تلوزیون که کابل کامپونت بخوره رو بگیر ! فکر میکنم 100 تومن بیشتر پولش نباشه .

بعد با وضوح 720 بازی کن ;)

یه تلویزیون گروندیگ دارم 21 اینچ قدیمی .اما آخه حال نمیده ؟ ! کیفیت 480 باید بازی کنم ! بده نه؟

گرون در میاد باو . همینا رو هم میخوام تیکه تیکه بخرم :d

آقا من یه روش اختراع کردم(!) خیلی باحاله، یه دستمال نم دار میزارم رو دستگاه ، بعد 6 ساعت بازی کردن (L.a noire) فنش میره رو دور 3 تازه! :dاما بدون اون نیم ساعت هم کار نمیکنه!

یه تلویزیون گروندیگ دارم 21 اینچ قدیمی .اما آخه حال نمیده ؟ ! کیفیت 480 باید بازی کنم ! بده نه؟

کسی تاحالا روی تلویزیون 3 فیش بازی کرده ؟ من یدونه21 اینچ دارم گروندیگ.کیفیتش یعنی خیلی افتضاحه ؟ قبلاً روی مانیتور بازی می کردم با htmi to dvi اما فروختم کنسول رو الان میخوام باز بخرم اما پول خرید مانیتور رو ندارم فعلاً میخوام بدونم بخوام به تلویزیون 21 اینچ قدیمی که 3 فیش میخوره بزنم کیفیت خیلی افتضاحه که نشه بازی کرد ؟

آخرین ویرایش:
من یه مدت روی تلوزیون 21 اینچی (صنام !!!! ) بازی میکردم.... حالا خیلی هم افتضاح نبود... من ایکس باکس رو هم توی اون بازی میکردم..... ولی توی تلوزیون به اون آشغالی هم برتری ps3 کاملا واضح بود :دی

من یه مدت روی تلوزیون 21 اینچی (صنام !!!! ) بازی میکردم.... حالا خیلی هم افتضاح نبود... من ایکس باکس رو هم توی اون بازی میکردم..... ولی توی تلوزیون به اون آشغالی هم برتری ps3 کاملا واضح بود :دی

بدبختی میبینی ! کیس هم ندارم که وصل کنم به مانیتور لپ تاپ دارم ! نمیدونم ارش داره یه مانیتور ال جی بخرم 2261 که اچ دی ام آی هم میخوره و 220 تومنه ! فقط به خاطر این کنسول !

کسی تاحالا روی تلویزیون 3 فیش بازی کرده ؟ من یدونه21 اینچ دارم گروندیگ.کیفیتش یعنی خیلی افتضاحه ؟ قبلاً روی مانیتور بازی می کردم با htmi to dvi اما فروختم کنسول رو الان میخوام باز بخرم اما پول خرید مانیتور رو ندارم فعلاً میخوام بدونم بخوام به تلویزیون 21 اینچ قدیمی که 3 فیش میخوره بزنم کیفیت خیلی افتضاحه که نشه بازی کرد ؟

بله من الان دارم با 3 فیش بازی میکنم . جزئیات رو افتضاح نشون میده ! :))

چون خروجیش 480 هست

اما میخوام یه کامپونت بخرم که کیفیت رو تبدیل میکنه به 720

شما هم یه تلویزیون قدیمی بخر که کابل کامپونت بخوره . من میگم ارزش نداره برای چند ساعت بازی کردن یه مانیتور بخری ;)

بله من الان دارم با 3 فیش بازی میکنم . جزئیات رو افتضاح نشون میده ! :))

چون خروجیش 480 هست

اما میخوام یه کامپونت بخرم که کیفیت رو تبدیل میکنه به 720

شما هم یه تلویزیون قدیمی بخر که کابل کامپونت بخوره . من میگم ارزش نداره برای چند ساعت بازی کردن یه مانیتور بخری ;)

اتفاقا یه مانیتور 22 اینچ بگیری فول اچ دی 200 تومن خیلی هم میارزه . وقتی نخوای از تلوزیونش استفاده کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or