راهنمایی برای خرید PS3

دوست عزیز اگه کنسولت رو تو یه فضایی که دمای مناسبی داره بزاری و اونجا باهاش بازی کنی . 12 ساعت هم جواب میده !!!!!!

اما یه سوال ؟ چطوری میتونی 12 یا 15 ساعت بازی کنی ؟

اگه تو سال 2 بار هم این اتفاق بیفته که نمیفته ! همیشگی نیست . درسته ؟!!

من امروز داشتم جی تی ای بازی میکردم 2 ساعت بازی کردم . خسته شدم !!!! :d

تو برو با خیال راحت یه کنسول اسلیم بخر ( البته اگه fat نبود !! ) :>

بعد بشین بازی کن و حالشو ببر .

اگه درست استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد .

درست استفاده کردنشم سخت نیست . نزار گردو خاک توش بره و زیاد دی وی دی ( فیلمو ... ) توش نزار از بلوری استفاده کن .

دمای فضای که کنسول توش هست رو هم یادت نره . همین >:d<

مبارکه

شیرینی یادت نره ها :))

دوست عزیز اگه کنسولت رو تو یه فضایی که دمای مناسبی داره بزاری و اونجا باهاش بازی کنی . 12 ساعت هم جواب میده !!!!!!

درست استفاده کردنشم سخت نیست . نزار گردو خاک توش بره و زیاد دی وی دی ( فیلمو ... ) توش نزار از بلوری استفاده کن .

مبارکه

دوست عزیز زدی وسطه خال
کی میشینه 12 ساعت گیم میزنه؟؟؟؟؟ نهایتا یا کنسول رو از دست میده یا چشماش رو=))=)):)):))

mb-21 عزیز من نمیدونم چرا اونای که میخوان یه وسیله ی اینجوری بخرن . میپرسن چند ساعت میشه باهاش کار کرد !!!!!! :d

والا اگه ما این همه بازی کنیم !!!

من خودم روزی 2 ساعت تازه اگه وقت کنم . بعضی وقتا 1 یا 2 هفته کنسولم روشن هم نمیشه !!! ;)

حدس میزنم شما هم مثل من همین زمان رو صرف بازی میکنی .

البته اینم بگم من برای متال گیر بازی کردن ! برای بار اول 7 ساعت بازی کردم :d

اما 2 روز خوابیدم تا حالم سر جاش بیاد :))

ولی واقعا چسبیدا ;)

مبارکه

نا سلامتی تابستونه . صبح ساعت 7 بلند میشم تا ناهار یه چیزی میخورم دوباره تا شب :d

اولا که Ps2 گرفته بودم هم همینطور بود تو تابستونا .

بعد یه چیزی اینجا تو بوشهر هوا تو تابستون که دیگه خودتون میدونید . اتاق من که البته مال من نیس در واقع اتاق عمومیه هر کسی یه چیزی توش گذاشته ، این اتاق هم نه پنکه داره نه کولر :d

دو تا پنجره هم داره ماشالله خوب گرما رو میده داخل با درز هاش . شما میگی چی کار کنم ؟

هیچ راهی هم نداره که جای دیگه ببرم تو اتاق دیگه

دلیلش اینکه اقا ما (همه نه) جنبه نداریم.
میان میگن دا غ میشه نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کنسول چون وسیله ی برقیه باید ازش درست استفاده کرد
بله منم مثله شمام ولی بیشترین موقعی که با کنسول بازی کردم 4ساعت اونم با گاد3

باو من رو نمیشناسید . تو ایام مدرسه که 14 ساعت از روز رو تو مدرسه و یا خوابم 5 ساعت رو پای کامپیوتر میشینم . باقیش هم تو دستشویی یا غذا خوردن :d
درسو هم بی خیال
تازه حالا که کنسول Ps3 هست و تابستونه دیگه .....

دلیلش اینکه اقا ما (همه نه) جنبه نداریم.
میان میگن دا غ میشه نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کنسول چون وسیله ی برقیه باید ازش درست استفاده کرد
بله منم مثله شمام ولی بیشترین موقعی که با کنسول بازی کردم 4ساعت اونم با گاد3

والا نمیدونم شاید من زیاد میشینم پای بازی . نمیدونم شما چطوری با 4 ساعت خستتون میشه ؟

ببین دوست عزیز تو که داری 700 یا 800 میدی به کنسول ! 50 تومنم بده یه کولر آبی کوچولو بخر ( البته دست دومشو ! ) بعد جوری تنظیمش کن که بادش به کنسول بخوره . نه اینکه بزاری دقیقا جلوش که باد ببرتشا !!! :p

اینجوری هم خونه خنک میشه ! هم کنسول :d

قول میدم اگه پلی 3 بخری کمتر میشینی پای بازی !!! حالا ببین ;;)

من خسته نمیشم اما چون وسیله ی برقیه ما ها باید از اون استفاده ی صحیح بکنیم
شما خودتون دارید میگید 5 ساعت روی کامپیوترم!!!!!!!!!!!!!!
کامپیوتر با کنسول فرق داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه چیزم درباره ی کولرم بگم!!!!
هیچ وقت کنسول رو هماننطور که دوست عزیزمون گفت در جریان کولر نذار (روبه رو)
پس همیشه سعی کن لذت کامل رو از کنسول ببری اما به اندازه!!!!!!!
اسلیم مشکل گرمایی نداره اما نسبت به فت بیشتر داغ میکنه و این ثابت نمیکنه که اسلیم به درد نمیخوره
اسلیم مصرفه برقش کمتره(45نانو) و سبک تره
فت هم همانطور که گفتم توی بازار از نوعه ریفرند!!!!!(فکر کنم با ریفر اشنا شدی!!)
در کل ps3 که بهترین کنسول در حال حاضر هیچ مشکل جدی نداره نسبت به xbox360 اما شرایطی داره که اگر انجام ندی ممکنه برات مشکل ایجاد کنه!!!(مثله جای گرم استفاده بیش از حد و ....)
اصلا این طور بگم شما هرچقدر دوست داری بازی کن هیچی نمیشه(تضمین نمیکنم)
من و دوستان عزیزمون فقط میتونیم شما رو در رابطه با خرید راهنمایی کنیم اما خودتون مسئول بازی کردنه خودتون هستید و اگر خدای نکرده برای کنسولتون مشکل بوجود اومد بازم برای حله مشکل راه حلی پیدا میکنیم اما در قباله ساعت بازی و خرابی کنسول(دیگه درست نشه) هیچ نقشی نداریم (منظورم اینکه هر چقدر دوست داری بازی کن و دیگه باید انتظار اتفاق های ناخوشایند رو هم باید داشته باشی)

آخرین ویرایش:
سلام میخوام پی اس 3 بخرم ریفر ! از کجا باید ریفر بخرم و اینکه قیمتش چنده ؟ من روزی 2 3 ساعت بیشتر بازی نمی کنم.ریفر خوبه ؟

چرا پولتو میندازی بیرون؟؟ یه اسلیم بخر راحت بشین بازی کن. ریفر ها احتمال خرابیشون هست .نسبت به پولی که میدی ارزش ندارن.

چرا پولتو میندازی بیرون؟؟ یه اسلیم بخر راحت بشین بازی کن. ریفر ها احتمال خرابیشون هست .نسبت به پولی که میدی ارزش ندارن.

اسلیم چنده ارزونترینش؟ 120 گیگش چنده ؟ یا 160 ؟ میخوام ارزون تموم بشه چون میخوام ی مانیتور ال جی بخرم 22 اینچ اون مدلی که اچ دی ام آی هم میخوره 220 تومنه

اسلیم چنده ارزونترینش؟ 120 گیگش چنده ؟ یا 160 ؟ میخوام ارزون تموم بشه چون میخوام ی مانیتور ال جی بخرم 22 اینچ اون مدلی که اچ دی ام آی هم میخوره 220 تومنه

160 گیگ هارد قيمت: 4,490,000 ريال 250 گیگ هارد قيمت: 4,990,000 ريال 320 گیگ هارد قيمت: 5,490,000 ريال البته قیمت ها دقیق نیستا

اما چرا میخوای مانیتور بگیری ؟!!!!!!! بی خیال بابا ! برو سمساری و یه تلوزیون که کابل کامپونت بخوره رو بگیر ! فکر میکنم 100 تومن بیشتر پولش نباشه .

بعد با وضوح 720 بازی کن ;)

160 گیگ هارد قيمت: 4,490,000 ريال 250 گیگ هارد قيمت: 4,990,000 ريال 320 گیگ هارد قيمت: 5,490,000 ريال البته قیمت ها دقیق نیستا

اما چرا میخوای مانیتور بگیری ؟!!!!!!! بی خیال بابا ! برو سمساری و یه تلوزیون که کابل کامپونت بخوره رو بگیر ! فکر میکنم 100 تومن بیشتر پولش نباشه .

بعد با وضوح 720 بازی کن ;)

یه تلویزیون گروندیگ دارم 21 اینچ قدیمی .اما آخه حال نمیده ؟ ! کیفیت 480 باید بازی کنم ! بده نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or