راهنمایی برای خرید PS3

من یه ps3 40 gig دارم که خیلی وقته گرفتم از همون اول وقتی روشنش میکردم صدای تق تق می داد ولی بعد چند دقیقه درست میشد ولی دیروز که داشتم آنلاین بازی میکردم گیر کرد و من دیسک رو درآوردم ولی بعد که دیسک گذاشتم اصلا بازی رو نیاورد و اصلا دیسک رو نموچرخونه الان به نطرتون اگه یه ps3 جدید بگیرم بهتره یا همینو بدم درست کنن ؟ :-/

همونو بده درست کنن !
خیلی هم سخت نیست
خاستی برا پخ کنم بگم کجاشو باید تعمیر کنی
شاید خودت هم بتونی
یه ایراد ساده داره

تاپیک رو زدن برای راهنمایی خرید Ps3

میشه یکی بگه فت بگیرم یا اسلیم ؟ بعد مشکل گرمایی اسلیم رو میشه جوری حل کرد ؟ دستگاهی ، خنک کننده نداری زیر دستگاه بزاری که خنک شه ؟

سلام آقا ابراهیم گل
من یه دوست فوق خوبی دارم هم اسم شما ، نمیدونم شمایی یا نه ولی اونم هک میکنه حسابیا؟!؟:d
حالا
اگه میخوای راحت شی یه پک موو بگیر ، عالیه منم گرفتم ، توپه ، خنک!!!
قیمتشم بسته به مرام طرف ! 600 تا 650 هستش
یا حق یا علی

سلام آقا ابراهیم گل
من یه دوست فوق خوبی دارم هم اسم شما ، نمیدونم شمایی یا نه ولی اونم هک میکنه حسابیا؟!؟:d
حالا
اگه میخوای راحت شی یه پک موو بگیر ، عالیه منم گرفتم ، توپه ، خنک!!!
قیمتشم بسته به مرام طرف ! 600 تا 650 هستش
یا حق یا علی

سلام عزیز دلم،خوشحال که کمکم کردی،هر چند اسم گلت رو نگفتی
من همون ابراهیم اصلی هستم
بخاطر قالب سایت نمیتونم از رنگ فونت سبزم استفاده کنم
داداش یه قیمت کمتر بگو،پایین تر قیمت رو میخوافمن اگر 600 تومان داشتم دیگه درس نمیخوندم:d

تاپیک رو زدن برای راهنمایی خرید Ps3

میشه یکی بگه فت بگیرم یا اسلیم ؟ بعد مشکل گرمایی اسلیم رو میشه جوری حل کرد ؟ دستگاهی ، خنک کننده نداری زیر دستگاه بزاری که خنک شه ؟
من آخر نفهمیدم کی گفته fat از Slim بهتره ....
ببین می تونی با خیال راحت Slim بگیری اگه مشکلاتش از Fat کمتر نباشه مطمعن باش بیشتر هم نیست من حدود یک سال و نیم که اسلیم دارم تا حالا مشکلی نداشته بعضی مواقع هم تا 50 ساعت روشن بوده!

من آخر نفهمیدم کی گفته fat از Slim بهتره ....
ببین می تونی با خیال راحت Slim بگیری اگه مشکلاتش از Fat کمتر نباشه مطمعن باش بیشتر هم نیست من حدود یک سال و نیم که اسلیم دارم تا حالا مشکلی نداشته بعضی مواقع هم تا 50 ساعت روشن بوده!

خدا کنه اسلیمی که من هم میگیرم مشکلی نداشته باشه

نظر من اینه که fat 40 بگیرید

60 نانومتری

هیچ تفاوتی نداره با اسلیم ! فقط وزنش بیشتره و هاردش کمتر .

هاردشو میتونید افزایش بدید بدون هیچ مشکلی .

قیمتشم کمه

هک شدش الان 270 باید باشه . دقیقا قیمت ندارم :)

من fat 40 دارم و ازش خیلی رازیم . دوستانی هم که اسلیم دارن هم رازین ازش ! اما خوب اسلیم گرونتره ;)

نمیگم که داغ میکنه !! چون خودم ندیدم . اما خیلی زیاد شنیدم که داغ میکنه !

آقایون منظورتون از داغ شدن چیه؟والا تو اسلیم دیگه پردازنده ps2 نمیذارن اما تو فت بود اونجوری که خوندم.اگه منظورتون اینه که پشت دستگاه داغ میشه خب این بهتره چون گرمای بیشتری از پردازنده دفع میشه تا الان که من تو نت هرچی گزارش از ارور overheat شنیدم از فت بوده

آقایون منظورتون از داغ شدن چیه؟والا تو اسلیم دیگه پردازنده ps2 نمیذارن اما تو فت بود اونجوری که خوندم.اگه منظورتون اینه که پشت دستگاه داغ میشه خب این بهتره چون گرمای بیشتری از پردازنده دفع میشه تا الان که من تو نت هرچی گزارش از ارور overheat شنیدم از فت بوده

پردازنده ی ps2 :))

از اون حرفا بودا :))

دوست عزیز اگه حدود 400 هست پولت پیشنهاد من اینه که یه اسلیم بگیری برای این که اسلیم

45nm اگرم نمی خوای پول زیاد خرج کنی یه فت بگیر 65nm با خیال راحت بازی کن >:d<>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or