AmiR SHinoda
کاربر سایت
خیر لوازمات داخلی همه پک ها یکی هستد و هیچ فرقی ندارندر پک های ps3 آیا دسته و لوازم موجود در آنها متفاوت هست؟
با سلام:d قصد خرید پی اس 3 رو دارم اول اخرین قیمت رو لطف کنید بدید بعد اینکه ایا خبری از کنسول جدید سونی هست و یا اینکه کی میاد عمر پی اس 3 چند ساله دیگه هست ایا هک کنسول به نسخه های جدید امکان پذیر هست هزینه هک کردنش چقدره؟ ایا هک کردنش برای اجرای بازی های کپی خیلی دردسر داره و اینکه با این هک میشه همه بازی ها رو اجرا کرد و قیمت بازی هاش چنده ایا این روش های هک دائمی هست.ببخشید سرتون رو درد اوردم.:-*
دوستان به احتمال زیاد منم این هفته قصد خرید ps3 دارم میخواستم بپرسم ps3 برای اجرای بازیها از روی هادر داخلیش مشکلی نداره یا اینکه باید برای بعضی بازیها حتما هارد اکسترنال باشه ؟
ممنون
هیچ راهی نیست اگه تقلبی باشه که اصلا کار نمیکنه ممکنه دست 2 بزارن توش که کاملا مشخصه درز های دسته رو نگاه کنی چرک بسته یا کلا دسته خیلی براقه که نباید باشه باید مات باشه !آقا یکی می تونه یه راهنمایی ساده بکنه که مثلا از کجا بفهمم دسته اورجیناله و فروشنده چیزیشو از تو پک عوض نکرده؟
چون قیمتا داره به صورت نجومی می ره بالا من عجله دارم ، اگه بتونین یه کمک سریع و کلی در مورد خرید بکنین خیلی ممنون می شم
راستی چینی ژاپنی بودن دستگاه که مهم نیست،ها؟؟! چون به اسم ژاپنی 30،40 تومن بالا قیمت می دن !