راهنمایی برای خرید PS3

در پک های ps3 آیا دسته و لوازم موجود در آنها متفاوت هست؟
خیر لوازمات داخلی همه پک ها یکی هستد و هیچ فرقی ندارن
مگه این که پکی که میخری باندل خاصی باشه که شامل بازی هم هست وگر نه فقط در حجم هارد فرق دارند;)

با سلام:d قصد خرید پی اس 3 رو دارم اول اخرین قیمت رو لطف کنید بدید بعد اینکه ایا خبری از کنسول جدید سونی هست و یا اینکه کی میاد عمر پی اس 3 چند ساله دیگه هست ایا هک کنسول به نسخه های جدید امکان پذیر هست هزینه هک کردنش چقدره؟ ایا هک کردنش برای اجرای بازی های کپی خیلی دردسر داره و اینکه با این هک میشه همه بازی ها رو اجرا کرد و قیمت بازی هاش چنده ایا این روش های هک دائمی هست.ببخشید سرتون رو درد اوردم.:-*

با سلام:d قصد خرید پی اس 3 رو دارم اول اخرین قیمت رو لطف کنید بدید بعد اینکه ایا خبری از کنسول جدید سونی هست و یا اینکه کی میاد عمر پی اس 3 چند ساله دیگه هست ایا هک کنسول به نسخه های جدید امکان پذیر هست هزینه هک کردنش چقدره؟ ایا هک کردنش برای اجرای بازی های کپی خیلی دردسر داره و اینکه با این هک میشه همه بازی ها رو اجرا کرد و قیمت بازی هاش چنده ایا این روش های هک دائمی هست.ببخشید سرتون رو درد اوردم.:-*

پيشا پيش مبارك باشه :d

پلی استیشن3 اسلیم 320 گیگ 465 هزار تومان
پلی استیشن3 اسلیم 160 گیگ 420 هزار تومان
پلی استیشن3 اسلیم 120گیگ 410 هزار تومان
تازه سرشب پلي استيشنه كلي راه واسه رفتن داره هنوز ;)
بهت پيشنهاد ميكنم از طريق روشي كه توي همين سايت گزاشتن خودت هك كني تا هزينه اي برات نداشته باشه
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37985&page=140
هيچ دردسي براي اجراي بازي ها وجود نداره خيلي راحت ميتوني بازي رو اجرا كني
فقط اگه اشتباه نكنم اين بازي ها قابل اجرا نيستش :

Clash of The Titans
Everybody's Golf World Tour
Pure Football
Split Second Velo City
Virtua Fighter
Xblade
و همينطور بازي portal كه نياز داره تا به 3.60 آپديت كني بقيه بازي ها مشكلي ندارن
قيمتش هم متفاوته تا 5 تومن هستش ولي از بچه هاي همين سايت ميتوني با قيمت مناسبتري بازي ها رو تهيه كني !
شيرينيش يادت نره :-":d

xbox یا ps3
مقایسه ps3 با xbox
با سلام خدمت دوستان عزیز
این اطلاعات رو که میخوام بهتوون بدم حاصل بیش از 2 ماه تحقیق از طریق 50 سایت و بیش از 20 فروشگاه
هست که هم از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و اقتصادی بررسی شده و نتیجه تحلیل خودم با تجربه 10 ساله از
کامپیوتر و تحصیل تووی همین رشته هست .پس از هر جهت خیالتوون از صحت مندرجات راحت باشه
برای اینکه وقتتوون بیش از این گرفته نشه میرم سر اصل مطلب.
من xbox arc و xbos eli و ps3 رو روی یک tv و چند game هرکدام حدود 10 ساعت امتحان کردم
از جهت کیفیت تصویر مطمئن باشید که ps3 بهتر از دو نوع xbox هست
از لحاظ گرم کردم و قفل نکردن هم ps3 خیلی خیلی بهتر عمل کرد
از لحاظ استفاده از شکل ارگنومیک دسته هم تووی بازی ها ps3 خیلی راحت تره
از لحاظ ساکت بوودن دستگاه هم ps3 فوق العادست
ولی ولی ولی اگر بودجه براتوون مهم هست هیچوقت با خرید xbox آک پولتوون رو دوور نریزید
ببینید خیالتوون راحت راحت xbox آک کپی خور اصلا وجوود خارجی نداره و هر فروشنده ای که بهتوون اطمینان میده
اصلا باور نکنید چوون برای اوون رد کردن جنسش مهمتره و رووی هر xbox حد اقل 200هزارتومان میخوره
مخارج خرید xbox به این شکله :
1- خرید کنسول دست کاری شده نهایتا 4 گیگ 420هزار توومن
2-خرید هر حلقه dvd اوون 1500توومن
3-هر از 4تا5ماه هم 10تا 20 هزارتوومن خرج برای هک مجدد و این هک مجدد هم خیلی برای دستگاه مضر هست
4-اگر هم مشکل درایو بهم نزنه-که عمر این درایوهاش بیشتر از یک سال نیست چون بازیهارو از روو درایوش میخوونه
و این دستگاه هم از لحاظ سخت افزاری هم دیگه بکر نیست چوون برای کپی خور شدن باید حتما لوازم درایوش عوض شه
ولی مخارج خرید ps3 :
1-خرید یک دستگاه پلمپ 320گیگ 450هزار توومن
2-خرید یک حلقه blue ray حدود 30هزار توومن
3-هک کردن 10 دقیقه ای نرم افزاری دستگاه 10هزار توومن که البته خوودتوون هم میتوونید انجام بدیید
4-کپی هر بازی دلخواهتوون هم تووی بازار 1500توومن
حالا خودتون یه دستگاه 2010 japan design صفر کیلوومتر رو با یه دستگاه کارکرده دست کاری شده 2008
مقایسه کنید . ولی اگر هنوز هم به خرید xbox اصرار دارید یه xbox دست 2 حدوود 200 توومنی بخرید که فروشنده
تاییدش کنه که حد اقل پوولتوون رو حروومش نکرده باشید .
ولی پیشنهاد من برای بچه پولدارا و گیمر های حرفه ای و کسانی که پولشوون براشوون ارزش داره فقط و فقط و فقط ps3 هست .
اینا خلاصه حدوود 8 صفحه تایپ هست اگر هم موردی هست میتوونید تماس بگیرید یا اس ام اس بدید 9177098820

الان چی جوریاس .
PS3 کامل هک شده ؟
یا باید بازی رو بک آپ بگیری بعد دیسک اوریجینال رو بندازی بازی کنی ؟ روش جدیدی نیومده ؟
به نظر شما چند گیگ بگیریم ؟

آقا یکی میتونه از جعبه اورجینال ps3 عکسی چیزی بزاره . الان تو تمام فروشگاها که میری جعبش نه پلمپ داره نه چیزی نمیشه تشخیص داد که قبلا باز شده یا نه.

دوستان به احتمال زیاد منم این هفته قصد خرید ps3 دارم میخواستم بپرسم ps3 برای اجرای بازیها از روی هادر داخلیش مشکلی نداره یا اینکه باید برای بعضی بازیها حتما هارد اکسترنال باشه ؟

ممنون

دوستان به احتمال زیاد منم این هفته قصد خرید ps3 دارم میخواستم بپرسم ps3 برای اجرای بازیها از روی هادر داخلیش مشکلی نداره یا اینکه باید برای بعضی بازیها حتما هارد اکسترنال باشه ؟

ممنون

عزیزم با هارد داخلی مشکلی نداره . روی هارد اکترنال هم چند تا بازی هستن که اجرا نمیشن . بقیه راحت و بی درد سر. ...:)

آقا یکی می تونه یه راهنمایی ساده بکنه که مثلا از کجا بفهمم دسته اورجیناله و فروشنده چیزیشو از تو پک عوض نکرده؟
چون قیمتا داره به صورت نجومی می ره بالا من عجله دارم ، اگه بتونین یه کمک سریع و کلی در مورد خرید بکنین خیلی ممنون می شم :-s
راستی چینی ژاپنی بودن دستگاه که مهم نیست،ها؟؟! چون به اسم ژاپنی 30،40 تومن بالا قیمت می دن !

آخرین ویرایش:
آقا یکی می تونه یه راهنمایی ساده بکنه که مثلا از کجا بفهمم دسته اورجیناله و فروشنده چیزیشو از تو پک عوض نکرده؟
چون قیمتا داره به صورت نجومی می ره بالا من عجله دارم ، اگه بتونین یه کمک سریع و کلی در مورد خرید بکنین خیلی ممنون می شم :-s
راستی چینی ژاپنی بودن دستگاه که مهم نیست،ها؟؟! چون به اسم ژاپنی 30،40 تومن بالا قیمت می دن !
هیچ راهی نیست اگه تقلبی باشه که اصلا کار نمیکنه ممکنه دست 2 بزارن توش که کاملا مشخصه درز های دسته رو نگاه کنی چرک بسته یا کلا دسته خیلی براقه که نباید باشه باید مات باشه !
نه فرقی نداره ما که 2 1 ساله داریم چینی ه مشکلی هم نداره :d
اگر میخوای فت بگیری بهتره نگیری چون ممکنه بعدا مشکلی براش پیش بیاد شما اسلیم بگیر تا حالا هم خرابی نداشته !

ps3

من یه ps3 40 gig دارم که خیلی وقته گرفتم از همون اول وقتی روشنش میکردم صدای تق تق می داد ولی بعد چند دقیقه درست میشد ولی دیروز که داشتم آنلاین بازی میکردم گیر کرد و من دیسک رو درآوردم ولی بعد که دیسک گذاشتم اصلا بازی رو نیاورد و اصلا دیسک رو نموچرخونه الان به نطرتون اگه یه ps3 جدید بگیرم بهتره یا همینو بدم درست کنن ؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or