nima masiha
کاربر سایت
سلام دوستان .کسی ps3 از هایپر استار خریده؟آیا هایپر ps3 هاش کپی شدس؟
قشنگ نمیتونم به سوالت جواب بدم چون خود منم مبتدیم اما مدل Slim بهتره......من Xbox دارم و میخوام یه PS3 بخرم ........رفتم خونه رفیقم بازی کردم یعنی گفتم Xbox برو به جهنم :d.....تا اونجایی که از چند جا هم پرسیدم به من گفتن Ps3 کاملا هک شده و همه بازی ها روش اجرا میشه......اما بازم میگم که استاد این بخش باید بیاد و توضیح بده..........اما از من میشنوی کپی خور نگیر........اصل PS3 به اورجینال بودنشه.....سلام دوستان.
بنده قصد خرید یک PS3 دارم چند سوال مبتدیانه دارم که با ذکر عدد مینویسم ، ممنون میشم پاسخ بدید.
۱ـ میخواستم بدونم PS3 کاملا هک شده ؟ یعنی هر بازی میشه روی PS3 اجرا کرد ؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید.
۲ـ الان PS3 Fat بهتره یا PS3 Slim ، من خودم شخصا از Fat بیشتر خوشم میاد اما کلا میخواستم بدونم بهترین PS3 موجود در بازار چی هست و قیمتش چقدر هست ؟*
۳ـ ماکزیمم رزولوشنی که این کنسول ارائه میده چقدره ؟
سلام دوستان.
بنده قصد خرید یک PS3 دارم چند سوال مبتدیانه دارم که با ذکر عدد مینویسم ، ممنون میشم پاسخ بدید.
۱ـ میخواستم بدونم PS3 کاملا هک شده ؟ یعنی هر بازی میشه روی PS3 اجرا کرد ؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید.
۲ـ الان PS3 Fat بهتره یا PS3 Slim ، من خودم شخصا از Fat بیشتر خوشم میاد اما کلا میخواستم بدونم بهترین PS3 موجود در بازار چی هست و قیمتش چقدر هست ؟*
۳ـ ماکزیمم رزولوشنی که این کنسول ارائه میده چقدره ؟
:d:d:d:d:dکسی اینجا نیست ؟ :d
تعطیل کردید رفتید مسافرت ؟
سلام دوستان.
من قصد خریدps3دارم هر چی بیشتر خوندم بیشتر گیج شدم:d
اولین سوال،خودم میتونم کپی خور کنم؟اینجور کارهارو اکثرا خودم انجام میدم مثل جیلبریک اپل و ..
دومین سوال،این هارد PS3به چه دردی میخوره؟بازی ها رو رو هارد میریزیم؟پس اگر رو هارد میریزیم هارد اکسترنال به چه مناسبت تهیه میشه؟
سومین سوال،از کجا بفهمم آکبنده؟
چهارمیش،واسه هر بازی چقدر میگیرن بریزن؟الان GT5هک شده رو میشه بازی کرد؟من به خاطرGT5میخوام بخرم:dشاید بعدا یه لاجیتکG27هم بزنم تنگش که بیشتر حال بده..
پنجمیش،چیز خاصی جا افتاده بگید..
سلام عید همگی مبارک سال خوبی داشته باشید
میخواستم بعد از عمری حال کردن با pc برم کنسول بخرم البته نه زیاد برای بازی بیشتر کنجکاوی
چند تا سوال برام پیش اومده گه متاسفانه جوابشونا درست پیدا نکردم
میگن ps3 هک شده میخواستم بدونم این که میگن 3.55 بوده حالا شده 3.60 یعنی چی هکش رو کدوم فرم وار هست از کدوم نباید بیشتر باشه چون بعضی ها میگن ما 3.60 زدین دستگاه بالا نیومد در کل خواستم بگیرم کدوم فرم وار را بگیرم و هک رو کدوم بهتره اگه میشه راهنمایی کامل بفرمایید
بعد اگه ps3 را هک کردی دیگه نمیشه psn بازی کرد چون ban میشه حالا اگه بخوایم میشه از هک خارجش کرد و psn زد بعد دوباره هک کرد و الا آخر
شاید بخوام 360 بخرم البته ps را بیشتر ترجیح میدم 360 هم هک میشه و اگر هکش کنیم بازم میشه لایو بازی کرد یا نه چون شنیدم مثل psn بن نمیشی
ممنون اکر راهنمایی کنید
1-
ایکس باکس هم که اگه با LT+ هک کنی ، نمیتونی لایو بازی کنی ( 90 % فکر کنم )
دوسته از من به شما نصیحیت اصلا ابدا دسته دوم نخرید کنسول را چون احتمال میره که دستگاهش باز شده باشه و یا زیادی ازش کار کشیده باشه و احتمال داره لنزش مورد داشته باشهدرود
دوستان من یه PS3 میخوام بگیرم واسه بازیای انحصاریش، GT, KZ, Uncharted, Heavy Rain و اینا ...
زیاد وقت بازی کردن هم ندارم که کنسول چراغ زرد بشه
و همه ی بازیامو با 360 میزنم چون لذت دسته ی 360 رو با هیچی عوض نمیکنم :d
می خوام یه مدل معرفی کنین که جواب کار منو بده، (خودم که فکر میکنم یه دست دوم کارمو راه بندازه)
مشکل هزینه ای ندارم ولی می خوام بعدا احساس نکنم که پولمو هدر دادم ...
مرسی
خیر، با LT+ راحت می تونی لایو بزنی، البته اگه کنسول فلگ نشده باشه
عزیز ممنون از راهنمائیت.
سوال آخر،داخل پک320گیگش باید چی باشه؟
راستی این پک فاینال فانتزی کسی قیمتش رو داره؟گیر میاد؟راستش مشکی اسلیم خیلی بیریخته.