سلام به همه
بچه ها منم میخوام ps3 slim بگیرم اما واقعا نمیشه این 320 صفحه رو خوند
توروخدا به منم کمک کنید
بچه ها من خیلی گیم باز نیستم . فقط میخوام یه اویل5 رو بازی کنم و یه PES11
همه میگن که کلی بازی معرکه و فوق العاده داره PS3 مثله GOW یا Killzone یا Heavy... اما حداقل فعلا تا تابستون قصد بازی کردن اینارو ندارم با این حال و اوصاف به نظرتون هارد چند بگیرم ؟ 160 بسمه ؟ یا 250 یا 320 ؟
من دیروز رفتم جمهوری کلی گیج شدم . خداوکیلی فکر نمیکردم انقدر فروشنده ها دروغ گو و نامرد باشن . یکیشون باورتون نمیشه کلا همه چیز رو داشت بر عکس میگفت . میگفت pal با بقیه فرق نداره . میگفت ریجن ها فرق نداره . روش هک رو داشت بدون فلش همون که بازی ها رو ناقص میاره میداد . با یه دسته 320 میداد 550 اون وقت یه مغازه دیگه با 2 تا دسته میداد 530
بچه ها بهترین جایی که تونستم گیر بیارم این طوری بود :
Slim 320Gb
PAL بود ولی ریجن2
2 تا دسته اصل (به گفته خودش)
2 تا بازی اورجینال
با آپدیت 4 فلش کپی خور مکینه
3تا بازی هم انتخابی واسم میریزه
گارانتی هم فکر کنم داشت
این 540 تومن
این خوبه ؟ همینو بگیرم ؟ یا ممکنه بهتر از این هم گیرم بیاد ؟
کسی آدرس یه جای مطمئن رو داره ؟ که دودره باز نباشن و با انصاف باشن و به آدم نندازن ؟
یکی گفت به اینم اعتباری نیست . یه وقت دیدی دسته اصل ها رو برداشته و دو تا از این تقلبی ها گذاشته
اینو از کجا میتونم مطمئن بشم؟
بچه ها یه خواهش دیگه هم داشتم
اگه کسی هست که خونش تهرانه لطفا شماره تلفن واسم پیغام خصوصی کنه یا همینجا بذاره تا باهاش تماس بگیرم با هم بریم بخریم یا حداقلش تلفنی سوال کنم چند تا ازش
خداوکیلی من هیچی سر در نمیارم
مثلا دیرو رفتم یه جار پرسیدم pal هستش ؟؟ گفت آخه چه فرقی داره ؟ تو به من بگو تا من بهت بگم
منم چوابی نداشتم بدم
یا مثلا همون مورد اول که همه جوری داشت کلاه میذاشت یه لحظه جو گرفت گفتم دمش گرم بدون فلش و دردسر داره کپی خور میکنه . خدا رحم کرد گفت یکی دو ساعت دیگه بیا رفتم بیرون گشت زدم یه چیزایی دستم اومد
بروبچ با صفا
یه حالی به من بدید میخوام هرچه سریعتر (فردا بشه عالیه) برم بخرم
کسی هست یه حال اساسی به من بده ؟
ترجیحا یکی باهام بیاد (میدونم این درخواستم خیلی پروویی هستش . اما خدایی کلی زحمت کشیدم پولشو جمع کردم . نمیخوام الکی یه چیز بره تو پاچم)
اما اگه کسی هست که نمیتونه بیاد حداقل راهنمایی کنه
اکثر جاهایی که رفتم ریجن 1 ندارن . اصلا فرق ریجن 1 با 2 چیه ؟
راستی جایی هس که من اون 2 تا بازی تو جعبه رو بدم و PES11 بگیرم با EVIL5 ؟؟؟
سوالام پراکنده شد . واسه اینکه کارتون راحت تر شه دسته جمعی میکنم:
---------------
1.
بچه ها من خیلی گیم باز نیستم . فقط میخوام یه اویل5 رو بازی کنم و یه PES11
همه میگن که کلی بازی معرکه و فوق العاده داره PS3 مثله GOW یا Killzone یا Heavy... اما حداقل فعلا تا تابستون قصد بازی کردن اینارو ندارم با این حال و اوصاف به نظرتون هارد چند بگیرم ؟ 160 بسمه ؟ یا 250 یا 320 ؟
2.
بهترین جایی که تونستم گیر بیارم این طوری بود :
Slim 320Gb
PAL بود ولی ریجن2
2 تا دسته اصل (به گفته خودش)
2 تا بازی اورجینال
با آپدیت 4 فلش کپی خور مکینه
3تا بازی هم انتخابی واسم میریزه
گارانتی هم فکر کنم داشت
این 540 تومن
این خوبه ؟ همینو بگیرم ؟ با ممکنه بهتر از این هم گیرم بیاد ؟ اگه جایی رو میشناسین بهتر از این که ریجن 1 هم داشته باشه و با انصاف باشه لطفا آدرس بدین
(تو پست اول این صفحه که نقل قول شده یکی گفته 320 با 2تا دسته 480 ؟؟؟؟؟؟؟؟ کجا این قیمت میشه گیر آورد ؟ به من گرون گفتن یا این یه اشکالی داشته و ارزون بوده ؟ )
3.
بچه ها یه خواهش دیگه هم داشتم
اگه کسی هست که خونش تهرانه لطفا شماره تلفن واسم پیغام خصوصی کنه یا همینجا بذاره تا باهاش تماس بگیرم با هم بریم بخریم (میدونم این درخواستم خیلی پروویی هستش . اما خدایی کلی زحمت کشیدم پولشو جمع کردم . نمیخوام الکی یه چیز بره تو پاچم) یا حداقلش تلفنی سوال کنم چند تا ازش
4.
اکثر جاهایی که رفتم ریجن 1 ندارن . اصلا فرق ریجن 1 با 2 چیه ؟
5.
راستی جایی هس که من اون 2 تا بازی تو جعبه رو بدم و PES11 بگیرم با EVIL5 ؟؟؟ ( در صورتی که اون پک 2 بازیه رو بخرم)
6.
کسی هست که حاضر باشه مجانی بهم یه بازی به دردنخور اورجینالشو بده (واسه بوت) بده یا اویل5 و PES11 رو بهم مجانی بده ؟ (یکی نیست بگه چایی و نوشابه چی ؟ نمیخوای ؟ ) یکی پیدا شده بود تو اددلیستم اون میگفت من میدم بهت ولی فعلا دانشگاهم هفته دیگه میام تهران
اما من 2 سال صبر کردم دیگه نمیتونم بیشتر صبر کنم واسه خریدش
بروبچ بازی سنتر توروخدا کمکم کنید . و لطفا زود