راهنمایی برای خرید PS3

ببین دوست عزیز هیچ گرفتاری سراغ ps3 ه ک شدت نمیاد فقط نمیتونی آنلاین بزنی چون بن میشی !
من خودم کپی باز نیستم ولی خیلی از دوستام الان کپی خور کردن و همون بازی هایی که من 50 تومن بابتش پیاده میشم رو با 2 تومن دارن بازی میکنن و هیچ مشکلی هم ندارن!
دانگل هم که خدا بیامرزتش! میخوای کپی خور کنی بهترین روش فعلا همون CFW میباشد ..
البته همش هم بی دردسر نیست ! بازی ها با FW جدید , نصب Eboot ها و PKG ها و غیره یا کلا اجرا نشدن یه سری بازی ها هستش یعنی مطمئنا اوریج خیلی راحت تره ولی کپی دردسر هاش خیلی بیشتره .
ps3 شما دوستان هم چینی هستش؟
در ضمن از کجا میشه فهمید
قطعات لایسنس جاپون هستن ولی کلا تو چین بسته میشن بازم خدارو شکر که تو ایران نمیبندن :d

دوست من ، کدوم مکافات .

شما وقتی میخوای کنسولو روشن کنی ، بجای زدن کلید پاور ، باید کلید پاور و بلافاصله کلید بیرون آمدن دست رو بزنی و بعدش حالشون ببری .

ضمنا به نظر من هنوز با دانگل هک کردن بهتر از بدون دانگل هک کردنه ...

دوست من ، کدوم مکافات .

شما وقتی میخوای کنسولو روشن کنی ، بجای زدن کلید پاور ، باید کلید پاور و بلافاصله کلید بیرون آمدن دست رو بزنی و بعدش حالشون ببری .

ضمنا به نظر من هنوز با دانگل هک کردن بهتر از بدون دانگل هک کردنه ...

البته همش هم بی دردسر نیست ! بازی ها با FW جدید , نصب Eboot ها و PKG ها و غیره یا کلا اجرا نشدن یه سری بازی ها هستش یعنی مطمئنا اوریج خیلی راحت تره ولی کپی دردسر هاش خیلی بیشتره .
دردسر که داره (من خودم هم به خاطر همینا کپی خور نمیکنم) اما بازم به نظر خیلی ها درمقابل هزینه زیاد بازی اوریج ارزشش رو داره! ولی هیچ گرفتاری و مشکلی برای دستگاه نمیاره...

سلام میشه راهنمایی کنید برا خرید PS3 ؟!! الان اگه هر PS3 بخری میشه بازی کپی کرد ؟ مشکلی هک کردن چیه ؟ ( مشکلی داره اصلاً ؟ ) و .........

عزیز اگر راهنمایی میخواهی بهتر برگردی به صحفه های قبل دوستان و خوده بنده خیلی مطلب گذاشتیمه و میتوانی راحت جواب سوالهایتان را پیدا کنید
اما برای هک هم یکمی بهت توصیح میدم تا متوجه بشی
ببین اصلا هک چیزه بدرد بخوری نیست خوب هک هم مشکلات خودشه داره مثلا از دوستان شنیدم که گفته شده وسط بازی یک دفعه از بازی میاد بیرون و یا اصلا بازی اجرا نمی کنه و یا عیره مشکلات
خوب اگر هک کنی دیگه باید قید انلاین را بزنی بره چون دیگه نمی توانی انلاین بازی کنی
اگر عجله برای بازی کردن نداری بهتره که اصلا هک نکنی و یواش یواش بازی بکنی و خیلی راحت و اسون و بودنه دردسر:">

الان اگه PS3 بگیری ممکنه که هک نشه ؟ ( یعنی منظورم اینه الان همه PS3 ها هک میشن ؟ جریان 3.56 چیه ؟ )
دوست عزیز الان فقط رو فریمور 3.55 یا پایین تر هک اومده و مسلما شما اگه میخوای کپی خور کنی باید فریمور کنسولت پایین تر از 3.56 باشه(که اونم میگن هک شده ولی با اومدن 3.60 دیگه چه فرقی میکنه!:d) البته خیالت راحت تا جایی که اطلاع دارم الان اکثر کنسول های موجود تو بازار فریمورشون پایین تر از 3.56 هست..

این فرمویر رو از کجا میشه فهمید ؟ ( از رو جعبه )(بدون باز کردن )

حتما باید روشن بشه .ضمنا خود فروششنده واست 10 تومن میگره و واست فرمور واسه اجرای بازی های کپی میریزه .
( البته خودت هم میتونی توی خونه انجام بدی ولی به ریسکش نمی یرزه . )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or