ugly.joseph
کاربر سایت
ps3 شما دوستان هم چینی هستش؟
در ضمن از کجا میشه فهمید
البته همش هم بی دردسر نیست ! بازی ها با FW جدید , نصب Eboot ها و PKG ها و غیره یا کلا اجرا نشدن یه سری بازی ها هستش یعنی مطمئنا اوریج خیلی راحت تره ولی کپی دردسر هاش خیلی بیشتره .ببین دوست عزیز هیچ گرفتاری سراغ ps3 ه ک شدت نمیاد فقط نمیتونی آنلاین بزنی چون بن میشی !
من خودم کپی باز نیستم ولی خیلی از دوستام الان کپی خور کردن و همون بازی هایی که من 50 تومن بابتش پیاده میشم رو با 2 تومن دارن بازی میکنن و هیچ مشکلی هم ندارن!
دانگل هم که خدا بیامرزتش! میخوای کپی خور کنی بهترین روش فعلا همون CFW میباشد ..
قطعات لایسنس جاپون هستن ولی کلا تو چین بسته میشن بازم خدارو شکر که تو ایران نمیبندن :dps3 شما دوستان هم چینی هستش؟
در ضمن از کجا میشه فهمید
دردسر که داره (من خودم هم به خاطر همینا کپی خور نمیکنم) اما بازم به نظر خیلی ها درمقابل هزینه زیاد بازی اوریج ارزشش رو داره! ولی هیچ گرفتاری و مشکلی برای دستگاه نمیاره...البته همش هم بی دردسر نیست ! بازی ها با FW جدید , نصب Eboot ها و PKG ها و غیره یا کلا اجرا نشدن یه سری بازی ها هستش یعنی مطمئنا اوریج خیلی راحت تره ولی کپی دردسر هاش خیلی بیشتره .
سلام میشه راهنمایی کنید برا خرید PS3 ؟!! الان اگه هر PS3 بخری میشه بازی کپی کرد ؟ مشکلی هک کردن چیه ؟ ( مشکلی داره اصلاً ؟ ) و .........
دوست عزیز الان فقط رو فریمور 3.55 یا پایین تر هک اومده و مسلما شما اگه میخوای کپی خور کنی باید فریمور کنسولت پایین تر از 3.56 باشه(که اونم میگن هک شده ولی با اومدن 3.60 دیگه چه فرقی میکنه!:d) البته خیالت راحت تا جایی که اطلاع دارم الان اکثر کنسول های موجود تو بازار فریمورشون پایین تر از 3.56 هست..الان اگه PS3 بگیری ممکنه که هک نشه ؟ ( یعنی منظورم اینه الان همه PS3 ها هک میشن ؟ جریان 3.56 چیه ؟ )
این فرمویر رو از کجا میشه فهمید ؟ ( از رو جعبه )(بدون باز کردن )
آره مخصوصا اگه وسط کار برق برهحتما باید روشن بشه .ضمنا خود فروششنده واست 10 تومن میگره و واست فرمور واسه اجرای بازی های کپی میریزه .
( البته خودت هم میتونی توی خونه انجام بدی ولی به ریسکش نمی یرزه . )
آره مخصوصا اگه وسط کار برق بره