The Brave
کاربر سایت
دوستان من اواخر این ماه میخواستم یه کنسول بگیرم ولی موندم چی؟؟
به نظر شما الان خرید ps3 به صرفه تره یا x360 ؟؟؟(ps3 البته هک شده)
واضحه که ps3 هم بهتره هم به صرفه تره
(چند تا پست بالاتر هم یکی کامل توضییح داده)
دوستان من اواخر این ماه میخواستم یه کنسول بگیرم ولی موندم چی؟؟
به نظر شما الان خرید ps3 به صرفه تره یا x360 ؟؟؟(ps3 البته هک شده)
هیچ راهی نیست اگه تقلبی باشه که اصلا کار نمیکنه ممکنه دست 2 بزارن توش که کاملا مشخصه درز های دسته رو نگاه کنی چرک بسته یا کلا دسته خیلی براقه که نباید باشه باید مات باشه !
نه فرقی نداره ما که 2 1 ساله داریم چینی ه مشکلی هم نداره :d
اگر میخوای فت بگیری بهتره نگیری چون ممکنه بعدا مشکلی براش پیش بیاد شما اسلیم بگیر تا حالا هم خرابی نداشته !
یعنی چی ؟! یعنی دسته fake رو از orginal نمی شه تشخیص داد ؟! انقدر چینیا پیشرفت کردن ؟! :d یکی یه تاپیکی در این مورد داشتا اینجا ! ولی گویا بنده خدا بن شده،عکسایی هم که گذاشته پاک شده ! :d قضیه 5 پیچ و 6 پیچ چیه مثلا ؟ :d
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29026&page=1
سلام
داداشم میخواد یک ps3(دسته دوم) کپی خور نشده با 2 تا دسته وچند بازی ارجینال بگییره.(ps3 ازاون مدل قدیمی هاست)
قمتش چنده؟
دوست عزیز انتخاب سختی هستش ولی به نظرم الان KillZone 3 رو بگیر بازی کن چون قیمتش الان خوبه...L.A تازه اومده و قیمتش یه مقدار بالاست ، میتونی صبر کنی تا ارزون تر بشه...سلام
من پارسال پلی استیشنم رو فروختم فت 40 گیگ داشتم ! اما الان میخوام بخرم باز ! یه اسلیم 120 گیگ میخوام بخرم. من پارسال کیلزون 2 آچارتد 1 و 2 و هرچی بازی انحصاری داشت بازی کردم ! الان به نظرتون کیلزون 3 بخرم با LA NOIRE ? وسوال بعدی اینه که من نمیخوام کپی خور کنم میخوام بدونم هنوز بازی اریجینال مثل سابق هست توی بازار ؟
ممنون.چون کپی خور شده میگم که بازی اصل هوز هست یا نه !دوست عزیز انتخاب سختی هستش ولی به نظرم الان KillZone 3 رو بگیر بازی کن چون قیمتش الان خوبه...L.A تازه اومده و قیمتش یه مقدار بالاست ، میتونی صبر کنی تا ارزون تر بشه...
در مورد بازیهای اریجینال هم بگم که بعضی از بازیها سخت گیر میاد مثل Mass Effect 2 ولی اکثر بازیها تو بازار به وفور دیده میشه... بستگی به بازی داره...
باید هارد رو Fat32 کنی راه دیگه ای ندارهآقا من یه مشکل عجیب واسه خریدم پیدا کردم ، می خوام ببینم کسی نظری داره ؟!! :d
من نمی خوام پول مفت واسه CFW بدم به این فروشنده های ... ! و می خوام خودم CFW رو نصب کنم ، اما مشکل اینجاست که بعد که اوردم خونه و CFW رو نصب کردم گیم از کجا بیارم که بریزم ؟!! البته یه هارد اکسترنال هست ولی متاسفانه هم NTFS هست و هم SEAGATE !!! (تو اون تاپیک NTFS کردن هارد گویا اکثر اونا که سی گیت داشتن مشکل پیدا کردن !)
حالا چی کار کنم ؟!! کسی نظری نداره ؟! :d
داداش الان دیگه همه دسته ها اصل هستن چون سونی قبلا اگه اشتباه نکنم بعد از فریمور 3.30 دیگه این دسته ها کار نکردند.یعنی چی ؟! یعنی دسته fake رو از orginal نمی شه تشخیص داد ؟! انقدر چینیا پیشرفت کردن ؟! :d یکی یه تاپیکی در این مورد داشتا اینجا ! ولی گویا بنده خدا بن شده،عکسایی هم که گذاشته پاک شده ! :d قضیه 5 پیچ و 6 پیچ چیه مثلا ؟ :d
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29026&page=1
شما FAT32ش کن راحت استفاده کن جدیدن امکان اجرای بازی های Split هم از هارد اکسترنال فراهم شده !آقا من یه مشکل عجیب واسه خریدم پیدا کردم ، می خوام ببینم کسی نظری داره ؟!! :d
من نمی خوام پول مفت واسه CFW بدم به این فروشنده های ... ! و می خوام خودم CFW رو نصب کنم ، اما مشکل اینجاست که بعد که اوردم خونه و CFW رو نصب کردم گیم از کجا بیارم که بریزم ؟!! البته یه هارد اکسترنال هست ولی متاسفانه هم NTFS هست و هم SEAGATE !!! (تو اون تاپیک NTFS کردن هارد گویا اکثر اونا که سی گیت داشتن مشکل پیدا کردن !)
حالا چی کار کنم ؟!! کسی نظری نداره ؟! :d
داداش الان دیگه همه دسته ها اصل هستن چون سونی قبلا اگه اشتباه نکنم بعد از فریمور 3.30 دیگه این دسته ها کار نکردند.
اون قضیه ای که گفتم برای این بود که یسری از فروشنده های با وجدان دسته تو خود BOX رو برمیدارن و یه دسته اصل ولی دسته 2 میزارن توش که خودم یکی 2 بار دیدم !
شما FAT32ش کن راحت استفاده کن جدیدن امکان اجرای بازی های Split هم از هارد اکسترنال فراهم شده !
نگاه کن دوست عزیز بزار اول شفاف سازی کنم. من خودم PS3 دارم و یه هارد 500 گیگ از شرکت TEAM دارم که فرمت فت 32 هست حلا بریم سر سوالات ::dاوه ! مرسی !
آقا یه کم بیشتر می تونین در این مورد توضیح بدین ؟!! قضیه این 4 گیگ چیه ؟! فایل با حجم بالای 4 گیگ رو FAT32 کپی نمی شه ؟!! اونوقت چی کارش می کنن؟ چند تیکه می کنن؟! split همینه دیگه،ها؟ چجوری یعنی ؟! مثل RAR یا یه چیز دیگست داستان؟
اونوقت اون بازیه تیکه پاره شده :d راحت رو هارد PS3 کپی می شه؟
بعد یه چیز دیگه ، اگه یه درایو FAT32و یه دونه NTFS درست کنم رو هارد اکسترنالم مشکلی نیست ؟! می خونه اون درایو FAT32 رو ؟!
ببخشید انقدر سوالام زیاد پیچیده شد ! :d آخه عجله دارم تقریبا و در مورد این قضیه هارد و کپی کردن بازی چیزی نمی دونم لطفا تا اونجا که می تونین به همه سوالام جواب بدین،ممنون :d:d:d:d
در ضمن از هر توصیه ی نهایی برای خرید و اینکه چی کار کنم که خرید بهتری داشته باشمم استقبال می شه :d (مثل اینکه چیا رو چک کنم !)
بعد یه چیز دیگه ، اگه یه درایو FAT32و یه دونه NTFS درست کنم رو هارد اکسترنالم مشکلی نیست ؟! می خونه اون درایو FAT32 رو ؟!