راهنمایی برای خرید PS3

آقایون منظورتون از داغ شدن چیه؟والا تو اسلیم دیگه پردازنده ps2 نمیذارن اما تو فت بود اونجوری که خوندم.اگه منظورتون اینه که پشت دستگاه داغ میشه خب این بهتره چون گرمای بیشتری از پردازنده دفع میشه تا الان که من تو نت هرچی گزارش از ارور overheat شنیدم از فت بوده

ما هم همینو میگیم دیگه ! پردازنده ی اسلیم گرمای زیادی تولید میکنه #:-s

داداش اگه به جز بازی سنتر جاهای دیگه هم میری باید این سایتو بشناسی:>
http://www.tech-faq.com/can-you-play-ps2-games-on-ps3.html
راستی خنده بهت میاد

نوشته :
Can you Play PS2 Games on PS3

یعنی : !!! میتونی بازی های پلی 2 رو با پلی 3 بازی کنی ؟

بعد یه توضیحاتی در رابطه با مدل های که این توانایی رو دارن داده . همین !

من چیزی که به صحبت شما مربوط بشه تو اون سایت پیدا نکردم !!!!! ;)

آخه گل پسر مگه میشه با پردازنده ی ps2 بازی های ps3 رو اجرا کرد !!!!!!!!؟ :d

یه چیزی میگیا !!!

قربونت برم داداش . آره نامزدمم میگه خنده بهم میاد :))

نوشته :
Can you Play PS2 Games on PS3

یعنی : !!! میتونی بازی های پلی 2 رو با پلی 3 بازی کنی ؟

بعد یه توضیحاتی در رابطه با مدل های که این توانایی رو دارن داده . همین !

من چیزی که به صحبت شما مربوط بشه تو اون سایت پیدا نکردم !!!!! ;)

آخه گل پسر مگه میشه با پردازنده ی ps2 بازی های ps3 رو اجرا کرد !!!!!!!!؟ :d

یه چیزی میگیا !!!

قربونت برم داداش . آره نامزدمم میگه خنده بهم میاد :))
عزیز جان منم نگفتم با ps2 اجرا میشه
حتما EE به گوشت خورده
ps2 emotion engine
تو مدلای 20 و 60 گیگ ntsc این چیپست رو تو دستگاه گذاشتن فقط برای اجرای همه بازیهای ps2 وا برد ps2 رو برد ps3 شبیه سازی شد از 80 گیگ به بعد این چیپ رو به دلیل گرون تموم شدن حذف کردن و فقط با سیمیولیشن یه سری از بازی ها اجرا شد
اگر میخوای بیشتر هم توضیح میدم او او سایتو خط به خط ترجمه کنم

عزیز جان منم نگفتم با ps2 اجرا میشه
حتما EE به گوشت خورده
ps2 emotion engine
تو مدلای 20 و 60 گیگ ntsc این چیپست رو تو دستگاه گذاشتن فقط برای اجرای همه بازیهای ps2 وا برد ps2 رو برد ps3 شبیه سازی شد از 80 گیگ به بعد این چیپ رو به دلیل گرون تموم شدن حذف کردن و فقط با سیمیولیشن یه سری از بازی ها اجرا شد
اگر میخوای بیشتر هم توضیح میدم او او سایتو خط به خط ترجمه کنم

باز من متوجه نمیشم !!!!! شما میگی پردازنده ی ps2 رو گزاشتن رو ps3 !!!!!

من مشکلم با این جمله ی شماست !!! وگرنه همه ی اون اطلاعاتی که شما داری رو منم دارم .

زبانم هم بد نیست !!! دستو پاشکسته میتونم ترجمه کنم . پس شما زحمت نکش ;)

خب پس اگه اطلاع داری دیگه بحث نمیکنیم
شما گفتی تو اون سایت چیزی پیدا نکردم گفتم شاید درست نخوندی مگرنه جسارت نکردم که انگلیسیت خوب نیست فقط اون جمله مربوط به بحثمون رو میذارم
These models contain PS2 circuitry in hardware. Each of these units contains a full PS2 Emotion Engine (EE).
ااز برو بچس مسءول هم عذر میخوام که تاپیک منحرف شد

خب پس اگه اطلاع داری دیگه بحث نمیکنیم
شما گفتی تو اون سایت چیزی پیدا نکردم گفتم شاید درست نخوندی مگرنه جسارت نکردم که انگلیسیت خوب نیست فقط اون جمله مربوط به بحثمون رو میذارم
These models contain PS2 circuitry in hardware. Each of these units contains a full PS2 Emotion Engine (EE).

ااز برو بچس مسءول هم عذر میخوام که تاپیک منحرف شد

خواهش میکنم گل پسر ;)

بیخیال .......... :)

سلام من خودم اسلیم دارم و ازش راضیم
اینم برای 50 بار بگم که: اسلیم مشکل گرمایی نداره اما نسبت به فت بیشتر داغ میکنه
اینطور بگم که فن های فت قوی تر کار میکنند ولی دوباره میگم هیچ کدوم مشکل گرمایی ندارن

یعنی با اسلیم میشه 10 12 ساعت هر روز بازی کرد و مشکلی براش پیش نیاد ؟ مثلا اگه لازم شد یه 15 مین استراحت میدم بینش بهش . اما در کل مشکلی پیش نمیاد ؟

یعنی با اسلیم میشه 10 12 ساعت هر روز بازی کرد و مشکلی براش پیش نیاد ؟ مثلا اگه لازم شد یه 15 مین استراحت میدم بینش بهش . اما در کل مشکلی پیش نمیاد ؟

کنسول یه وسیله ی برقیه و ممکنه هر وقت براش مشکل پیش بیاد
پس بهتره درست ازش استفاده کنی!

ای باو یه جواب بده امیدوارمون کنه :d
میدونید چرا زیاد از بچه ها فازه منفی میگیری؟؟؟؟؟؟؟ چون زیاد سوال میکنی!!!!!!!!!!!!
خوده بر و بچه ها هم میگن ما 12 ساعت با پلی2 بازی کردیم اخ نگفته بعد پلی3 اخ بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من تاپیک رو منحرف نمیکنم اما کنسول وسیله ی برقیه و دیگر هیچ...................
اگر میخوای جوابای خوبی بگیری پس کمتر سوال کن چون این قانونه طبیعته!!!!!!!!!!!!
البته منظوره بدی ندارم ولی همه ی سوال ها جوابای خوبی ندارن پس یا کمتر سوال کن یا اگرم سوال میکنی منتظره جوابه ناخوشایندش هم باش

میدونید چرا زیاد از بچه ها فازه منفی میگیری؟؟؟؟؟؟؟ چون زیاد سوال میکنی!!!!!!!!!!!!
خوده بر و بچه ها هم میگن ما 12 ساعت با پلی2 بازی کردیم اخ نگفته بعد پلی3 اخ بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من تاپیک رو منحرف نمیکنم اما کنسول وسیله ی برقیه و دیگر هیچ...................
اگر میخوای جوابای خوبی بگیری پس کمتر سوال کن چون این قانونه طبیعته!!!!!!!!!!!!
البته منظوره بدی ندارم ولی همه ی سوال ها جوابای خوبی ندارن پس یا کمتر سوال کن یا اگرم سوال میکنی منتظره جوابه ناخوشایندش هم باش

اتفاقا من همینو یه جایی گفتم تو یکی از تاپیکا . منم پلی 2 دارم 10 15 ساعت هم بازی کردم هیچیش نشده بعد از 5 سال . اما Ps3 رو میگن داغ میکنه و فلانو ...... یکم مسخره اس به نظر من

خب من قراره 800 تومنی پول دستگاه و بازی و مانیتور بدم نباید سوال بپرسم که پولم رو الکی دور نریزم ؟
راست میگید خوده شما بودید!!!!!!
شما فقط میتونید اسلیم بگیری!!!!!!!!! چرا؟؟؟؟؟؟ چون اگر تو بازار فت پیدا کنی ریفرن!!!!!!!
حالا مطمئنن میپرسی ریفر چیه!!!!!!
ریفر:دستگاه های فتی که قبلا دچار مشکل شدن (مثله چراغه زرد و رد اسکرین) دوباره به کارخانه برگشت خوردن و تعمیر شدن. بعضی بچه ها ریفر دارن و میگم سالمه اما اگر نظر من برای تو مفیده ریفر نگیری بهتره(نمیگم که بد بد هستن) اما شما که زیاد از خریده کنسول میترسید به نظره من ریفر نگیر!!!!!
پس انتخابه فت کنار گذاشته شد!!!!! چرا؟؟؟؟ چون بیشتر فت های تو بازار ریفرن!!!!!
اگر شما شرکت سونی و کنسول (ps3) رو دوست دارین و همانند ps2 براش ارزش قائلی به نظره من اسلیم و فت نداره اما با توجه به حرف هایی که زدم اسلیم بگیری بهتره!!!!!ok؟؟؟؟؟؟
درضمن ببقشید که تند حرف زدم!!!!!
شما نمیخواین 360 بخرید که همش میگین نکنه بسوزه و .....
شما دارید درباره ی کنسوله بزرگی حرف میزنید پس ps3 قوی تر از این حرفاست

اگر میخواین کنسول بخرید اونم محصوله سونی اسلیم بگیرید (داغ و ماغ و سوختن و گرما و ارور رو بذار کنار)
ok????

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or