راهنمایی برای خرید PS3

گرون در میاد باو . همینا رو هم میخوام تیکه تیکه بخرم :d

آقا من یه روش اختراع کردم(!) خیلی باحاله، یه دستمال نم دار میزارم رو دستگاه ، بعد 6 ساعت بازی کردن (L.a noire) فنش میره رو دور 3 تازه! :dاما بدون اون نیم ساعت هم کار نمیکنه!

یه تلویزیون گروندیگ دارم 21 اینچ قدیمی .اما آخه حال نمیده ؟ ! کیفیت 480 باید بازی کنم ! بده نه؟

کسی تاحالا روی تلویزیون 3 فیش بازی کرده ؟ من یدونه21 اینچ دارم گروندیگ.کیفیتش یعنی خیلی افتضاحه ؟ قبلاً روی مانیتور بازی می کردم با htmi to dvi اما فروختم کنسول رو الان میخوام باز بخرم اما پول خرید مانیتور رو ندارم فعلاً میخوام بدونم بخوام به تلویزیون 21 اینچ قدیمی که 3 فیش میخوره بزنم کیفیت خیلی افتضاحه که نشه بازی کرد ؟

آخرین ویرایش:
من یه مدت روی تلوزیون 21 اینچی (صنام !!!! ) بازی میکردم.... حالا خیلی هم افتضاح نبود... من ایکس باکس رو هم توی اون بازی میکردم..... ولی توی تلوزیون به اون آشغالی هم برتری ps3 کاملا واضح بود :دی

من یه مدت روی تلوزیون 21 اینچی (صنام !!!! ) بازی میکردم.... حالا خیلی هم افتضاح نبود... من ایکس باکس رو هم توی اون بازی میکردم..... ولی توی تلوزیون به اون آشغالی هم برتری ps3 کاملا واضح بود :دی

بدبختی میبینی ! کیس هم ندارم که وصل کنم به مانیتور لپ تاپ دارم ! نمیدونم ارش داره یه مانیتور ال جی بخرم 2261 که اچ دی ام آی هم میخوره و 220 تومنه ! فقط به خاطر این کنسول !

کسی تاحالا روی تلویزیون 3 فیش بازی کرده ؟ من یدونه21 اینچ دارم گروندیگ.کیفیتش یعنی خیلی افتضاحه ؟ قبلاً روی مانیتور بازی می کردم با htmi to dvi اما فروختم کنسول رو الان میخوام باز بخرم اما پول خرید مانیتور رو ندارم فعلاً میخوام بدونم بخوام به تلویزیون 21 اینچ قدیمی که 3 فیش میخوره بزنم کیفیت خیلی افتضاحه که نشه بازی کرد ؟

بله من الان دارم با 3 فیش بازی میکنم . جزئیات رو افتضاح نشون میده ! :))

چون خروجیش 480 هست

اما میخوام یه کامپونت بخرم که کیفیت رو تبدیل میکنه به 720

شما هم یه تلویزیون قدیمی بخر که کابل کامپونت بخوره . من میگم ارزش نداره برای چند ساعت بازی کردن یه مانیتور بخری ;)

بله من الان دارم با 3 فیش بازی میکنم . جزئیات رو افتضاح نشون میده ! :))

چون خروجیش 480 هست

اما میخوام یه کامپونت بخرم که کیفیت رو تبدیل میکنه به 720

شما هم یه تلویزیون قدیمی بخر که کابل کامپونت بخوره . من میگم ارزش نداره برای چند ساعت بازی کردن یه مانیتور بخری ;)

اتفاقا یه مانیتور 22 اینچ بگیری فول اچ دی 200 تومن خیلی هم میارزه . وقتی نخوای از تلوزیونش استفاده کنی

از کجا بفهمم ps3 ای که تو مغازه هست و میخوام بخرم فریم ورش چیه ؟

هم میتونی از فروشنده بپرسی هم از این منو پیدا کنی
xmb>settings>information system(محیطه منو کنسوله)
به نظرم از فروشنده نپرسی بهتره شاید خالی ببنده!

• Like
Reactions: Darkside Fury
چه فریموری خوبه بخرم ؟ میخوام اریجینال کار کنم

اگه بخوای اورجینال کار کنی میتونی از فریمور 3.60 و یا 3.61 استفاده کنی اما برای انلاین زدن باید به اخرین فریمور اپدیت کنی(یعنی همون3.61)
این طور که شاهد بودیم کسانی که فت داشتند اونم با فریمور 3.61 بازی l..A.NOIRE رو انجام میدادند با مشکلاتی از جمله داغ شدن بیش ازخد کنسول و خرابی ها رو به رو بودند
حالا من دقیق نمیدونم که کلا فریمور 3.61 با همه ی بازی ها سازگاری نداره یا اینکه فقط تو این بازی عدم سازگاری خودش رو نشان داد؟
به هرحال شما باید برای انلاین زدن و بازی اوریج به 3.61 کوچ کنی!!!

چه فریموری خوبه بخرم ؟ میخوام اریجینال کار کنم

اگه میخای اورج کار کنی انتخاب فیرمور دست شما نیست دست سونیه !
یعنی شما هر نسخه ای هم بگیری نسخه جدید که بیاد باید کوچ کنی بری روی جدیده !
( شما الان اونور گفتی که با بدبختی و معدل 18 و ... میخای یه پلی 3 بگیری الان اینجا میگی میخای فقط ارج بزنی که هر بازی جدیدی که میاد زیر 60 تومن نیست بالاخره چی شد ؟ داری یا نداری ؟
اگه داری 5 تا بازی ارج بخری 300 دیگه این حرفای معدل 18 و پدر کارمند و اینا چیه دیگه اگه نداری دیگه این ارج بازی کردن چیه؟ )

( شما الان اونور گفتی که با بدبختی و معدل 18 و ... میخای یه پلی 3 بگیری الان اینجا میگی میخای فقط ارج بزنی که هر بازی جدیدی که میاد زیر 60 تومن نیست بالاخره چی شد ؟ داری یا نداری ؟
اگه داری 5 تا بازی ارج بخری 300 دیگه این حرفای معدل 18 و پدر کارمند و اینا چیه دیگه اگه نداری دیگه این ارج بازی کردن چیه؟ )

دقیق زدی وسط خال
این دوست عزیزمون که انقدر میگفت (اقا اسلیم بخرم مشکلی نداره؟؟؟؟ داغ نمیکنه؟؟؟؟؟؟ من همین قدر پول رو به اندازه ی یه کنسول و تلویزیون جمع کردم) و خلاصه از این حرفا!!!! الان میاد میگه میخوام اورجینال کار کنم:))
بازی خوب سونی کم کمش 60 تومنه!!!! ولی خوب شاید ایشون گنج پیدا کرده که یه شب تصمیمش عوض شد!!!!!

برای آنلاین بازی کردن میشه ریجن کنسول ntsc j باشه ؟ مشکلی نداره ؟
برای خرید psn card چی ؟ باید این psn card با ریجن کنسول مطابقت داشته باشه یا با ریجن بازی ؟

برای آنلاین بازی کردن میشه ریجن کنسول ntsc j باشه ؟ مشکلی نداره ؟
برای خرید psn card چی ؟ باید این psn card با ریجن کنسول مطابقت داشته باشه یا با ریجن بازی ؟

برای آنلاین بازی کردن ریجن کنسول مهم نیست دو تا چیز مهم و ضروریه اول ریجن اکانت PSN که میسازی و دومی هم ریجن بازی ها که میخری یعنی این دو تا باید یکی باشن اگر نه باید قید DLC , مپ پک و.. اینطور چیز ها رو بزنی البته توصیه میشه یک اکانت بسازی واسه تروفی و به عنوان اکانت اصلی استفاده کنی چند تا اکانت با رجین های مختلف هم بسازی به عنوان Sub account
PSN کارت هم باید حواست باشه موقعی که میخری با ریجن اکانت PSN حتما باید یکی باشه مثلا اگر اکانت PSN آمریکا ساختی PSN کارتی هم که میخری حتما باید US باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Darkside Fury

خب من چون انلاین خیلی دوس دارم میخوام انلاین هم داشته باشم . برای همین دارم میپرسم . بعد این فریمور قضیه اش چیه ؟ یعنی اگه فریمور جدید اومد باید اپدیت کنم با باز باید پول بدم ؟ بعدم شما که مسخره میکنید فک میکنید دارم دروغ میگم من که میگم میخوام اریجینال بزنم مثلا 4 ماه 5 ماه خودم پول جمع میکنم تا یه بازی اوریجینال بگیرم . اینطور نیس که گنج پیدا کرده باشم . بله فردا هم قراره کارنامه رو بگیرم هنوزم میگم بالای 18 بشم عالی میشه . هنوزم میگم پدرم کارمند مخابراته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or