یه تلویزیون گروندیگ دارم 21 اینچ قدیمی .اما آخه حال نمیده ؟ ! کیفیت 480 باید بازی کنم ! بده نه؟
من یه مدت روی تلوزیون 21 اینچی (صنام !!!! ) بازی میکردم.... حالا خیلی هم افتضاح نبود... من ایکس باکس رو هم توی اون بازی میکردم..... ولی توی تلوزیون به اون آشغالی هم برتری ps3 کاملا واضح بود
کسی تاحالا روی تلویزیون 3 فیش بازی کرده ؟ من یدونه21 اینچ دارم گروندیگ.کیفیتش یعنی خیلی افتضاحه ؟ قبلاً روی مانیتور بازی می کردم با htmi to dvi اما فروختم کنسول رو الان میخوام باز بخرم اما پول خرید مانیتور رو ندارم فعلاً میخوام بدونم بخوام به تلویزیون 21 اینچ قدیمی که 3 فیش میخوره بزنم کیفیت خیلی افتضاحه که نشه بازی کرد ؟
بله من الان دارم با 3 فیش بازی میکنم . جزئیات رو افتضاح نشون میده !
چون خروجیش 480 هست
اما میخوام یه کامپونت بخرم که کیفیت رو تبدیل میکنه به 720
شما هم یه تلویزیون قدیمی بخر که کابل کامپونت بخوره . من میگم ارزش نداره برای چند ساعت بازی کردن یه مانیتور بخری
از کجا بفهمم ps3 ای که تو مغازه هست و میخوام بخرم فریم ورش چیه ؟
هم میتونی از فروشنده بپرسی هم از این منو پیدا کنی
xmb>settings>information system(محیطه منو کنسوله)
به نظرم از فروشنده نپرسی بهتره شاید خالی ببنده!
چه فریموری خوبه بخرم ؟ میخوام اریجینال کار کنم
چه فریموری خوبه بخرم ؟ میخوام اریجینال کار کنم
اگه میخای اورج کار کنی انتخاب فیرمور دست شما نیست دست سونیه !
یعنی شما هر نسخه ای هم بگیری نسخه جدید که بیاد باید کوچ کنی بری روی جدیده !
( شما الان اونور گفتی که با بدبختی و معدل 18 و ... میخای یه پلی 3 بگیری الان اینجا میگی میخای فقط ارج بزنی که هر بازی جدیدی که میاد زیر 60 تومن نیست بالاخره چی شد ؟ داری یا نداری ؟
اگه داری 5 تا بازی ارج بخری 300 دیگه این حرفای معدل 18 و پدر کارمند و اینا چیه دیگه اگه نداری دیگه این ارج بازی کردن چیه؟ )
برای آنلاین بازی کردن میشه ریجن کنسول ntsc j باشه ؟ مشکلی نداره ؟
برای خرید psn card چی ؟ باید این psn card با ریجن کنسول مطابقت داشته باشه یا با ریجن بازی ؟
اگه میخای اورج کار کنی انتخاب فیرمور دست شما نیست دست سونیه !
یعنی شما هر نسخه ای هم بگیری نسخه جدید که بیاد باید کوچ کنی بری روی جدیده !
( شما الان اونور گفتی که با بدبختی و معدل 18 و ... میخای یه پلی 3 بگیری الان اینجا میگی میخای فقط ارج بزنی که هر بازی جدیدی که میاد زیر 60 تومن نیست بالاخره چی شد ؟ داری یا نداری ؟
اگه داری 5 تا بازی ارج بخری 300 دیگه این حرفای معدل 18 و پدر کارمند و اینا چیه دیگه اگه نداری دیگه این ارج بازی کردن چیه؟ )