راهنمایی برای خرید PS3

خوب دوست عزیز سندت چی؟ کلا opensky اولش خوبه احتمالا دانلود کردی کم شده :d
مگیم بیاین توی گروه ترو افلاین عضو شید بقیم که ps3 دارن بیان بازی ps3 دانلود کنه با 6 اومن یه ماه عضویت میصرفه;;)

send هم 512 هستش
نه ربطی به سند داره و نه ربطی به دانلود !
مساله اینه که وقتی توی یه کشوری مثل چین طرف با پینگ زیر 20 ! میاد آنلاین میشه من با پینگ زیر 100 خودمو بکشم باز هم نسبت به اون Delay دارم
هر چقدر هم این تاخیر کم باشه باز هم چشم انسان متوجهش میشه و اعصابت خورد میشه !
وقتی با یه نفر که رنکش از خودت خیلی کمتره بازی میکنی و بعد به این دلایل میبازی دیگه حالت از آنلاین بهم میخوره!:-&
حالت دوم هم مربوط به ایرانی های عزیز ! میشه که چون سند اینترنتشون کمه باز هم شما اونا رو نمیبینی ! وهر بلایی میخان سرت در میارن!
کلا با این طرح اینترنت ملی ( که البته شامل حال من نمیشه ) و کابلهای داغون و لنگر خورده فجیره:d
بهتره مثل من خودتونو راحت کنین و قید آنلاین رو بزنید
آنلاین = )x:((:-&~x(
جیلبریک = :d:x:angel:
ترو آفلاین از کدوم ساتلایت دان داره
یه آدرسی چیزی میدادی خو
من نوکرتم هستم اصلا هر وقتم خاستم دان کنم بازیای جدیدو همین جا میام به آفلاین بازا میگم خوبه ؟!

send هم 512 هستش
مساله اینه که وقتی توی یه کشوری مثل چین طرف با پینگ زیر 20 ! میاد آنلاین میشه من با پینگ زیر 100 خودمو بکشم باز هم نسبت به اون Delay دارم
وقتی با یه نفر که رنکش از خودت خیلی کمتره بازی میکنی و بعد به این دلایل میبازی دیگه حالت از آنلاین بهم میخوره!:-&
حالت دوم هم مربوط به ایرانی های عزیز ! میشه که چون سند اینترنتشون کمه باز هم شما اونا رو نمیبینی ! وهر بلایی میخان سرت در میارن!
کلا با این طرح اینترنت ملی ( که البته شامل حال من نمیشه ) و کابلهای داغون و لنگر خورده فجیره:d
یه آدرسی چیزی میدادی خو
من نوکرتم هستم اصلا هر وقتم خاستم دان کنم بازیای جدیدو همین جا میام به آفلاین بازا میگم خوبه ؟!

دوست عزیز باهات خیلی کار دارم پس :D
برات پیام خصوصی دادم

send هم 512 هستش
یه آدرسی چیزی میدادی خو

میگم یکم بی ربطه ها ولی میپرسم چجوری نوشتی با 10 تومن 10 تا بازی برات میریزه ؟ من قیمت کردم میگه هر بازی 5 تومن . جدی قیمت بازی های JB چنده ؟

میگم یکم بی ربطه ها ولی میپرسم چجوری نوشتی با 10 تومن 10 تا بازی برات میریزه ؟ من قیمت کردم میگه هر بازی 5 تومن . جدی قیمت بازی های JB چنده ؟

دوست عزیز بستگی به طرف داره دیگه میخواد بریزه روی هارد دیگه ببین بعضی ها بی انصافن بعضی با انصاف
شما با ذوستات توی بوشهر هماهنگ کن بگیر بریز روی هاردت

با سلام دوستان پلی استشن ۳ ۱۶۰ گیگ اسلیم با مشخصات زیر مناسب هست یا گرون؟قیمت تمام شده ۳۱۰ دلار

Brand Sony
Model 3
Platform Sony PlayStation 3 Slim
MPN PS398418
UPC 0711719801702, 711719778059

General
Product Line Sony PlayStation
Type Console
Color Black
Device Input Support Game pad
Video Color Output Color

Audio
Audio Output Support Stereo

Power and Battery
Power Source Types Power supply - internal

Dimensions
Depth 11.42 in.
Height 2.56 in.
Weight 7.05 lb
Width 11.42 in.

Technical Details
CPU Cell Broadband Engine
Supported Media BD-ROM, CD-ROM, DVD-ROM
Resolutions 1920 x 1080
Internet Connectivity Wireless
Ram Capacity 256 MB

Graphic
Memory Capacity 256 MB

Hard Drive
Hard Drive Capacity 160 GB
آیا کرک کردنش سخته یا نه؟

با سلام دوستان پلی استشن ۳ ۱۶۰ گیگ اسلیم با مشخصات زیر مناسب هست یا گرون؟قیمت تمام شده ۳۱۰ دلار

Brand Sony
Model 3
Platform Sony PlayStation 3 Slim
MPN PS398418
UPC 0711719801702, 711719778059

General
Product Line Sony PlayStation
Type Console
Color Black
Device Input Support Game pad
Video Color Output Color

Audio
Audio Output Support Stereo

Power and Battery
Power Source Types Power supply - internal

Dimensions
Depth 11.42 in.
Height 2.56 in.
Weight 7.05 lb
Width 11.42 in.

Technical Details
CPU Cell Broadband Engine
Supported Media BD-ROM, CD-ROM, DVD-ROM
Resolutions 1920 x 1080
Internet Connectivity Wireless
Ram Capacity 256 MB

Graphic
Memory Capacity 256 MB

Hard Drive
Hard Drive Capacity 160 GB
آیا کرک کردنش سخته یا نه؟

اوووووه!
ایول پسر تو اینهمه اطلاعات از کجا گیر |آوردی ؟
فک نکنم خود میاموتو هم اینهمه اطلاعات از کنسول سونی داشته باشه !( شوخی )
قیمتش قیمت جهانی باید باشه با سایتهای آمازون و ای بای چک کنید اگه هیمن بود ابتیاع فرمایید.

کرکش بستگی به ورژن فیرمورش داره اگر 3.55 یا کمتر باشه 3 سوته هک میشه و اگه بالاتر باشه فعلا امکان هکش نیست عزیزم !

یه جایی هست که بازیو هر گیگ 20 تومن ( 200 ریال !) میریزه رو هارد خاستی برات آدرسشو پخ میکنم
البته هاردتو یا باید از خودش بگیری یا براش پست کنی دیگه !;)

اوووووه!
ایول پسر تو اینهمه اطلاعات از کجا گیر |آوردی ؟
فک نکنم خود میاموتو هم اینهمه اطلاعات از کنسول سونی داشته باشه !( شوخی )
قیمتش قیمت جهانی باید باشه با سایتهای آمازون و ای بای چک کنید اگه هیمن بود ابتیاع فرمایید.

کرکش بستگی به ورژن فیرمورش داره اگر 3.55 یا کمتر باشه 3 سوته هک میشه و اگه بالاتر باشه فعلا امکان هکش نیست عزیزم !

دوست عزیز از ایبی خریدم خواستم ببینم قیمت بازار چجوریه یوقت ضرر نکرده باشم!با پول پستش شد ۳۱۰ دلار!!!به تومن چقدر هست دستگاه با این مشخصات
از کجا میتونم ورژن فیرمور رو چک کنم؟
با سپاس

دوست عزیز از ایبی خریدم خواستم ببینم قیمت بازار چجوریه یوقت ضرر نکرده باشم!با پول پستش شد ۳۱۰ دلار!!!به تومن چقدر هست دستگاه با این مشخصات
از کجا میتونم ورژن فیرمور رو چک کنم؟
با سپاس

برای فرم ور ، حتما باید دستگاه روشن بشه .

درود
چندی است که میخواهم یک دستگاه پلی 3 خریداری کنم, براستی خرید این دستگاه سردگمی دارد
از اساتید و خبرگان پلی 3 چند پرسشی داشتم که خواهشمند است به این پرسش ها نگاهی بیاندازند و پاسخ دهند
1-چه مدل دستگاهی بخرم؟(اسلیم یا ساده)
2-حک شده بهتر است یا اورجینال؟
3-با نگاه به حک دستگاه آیا بازی ها هم حک شده اند و به راحتی قابل اجرا هستند؟
4-قیمت دستگاه؟با چه حجم هارد؟
5- یک دستگاه تلویزیون led برای این دستگاه میخواهم چه مدلی پیشنهاد میدهید؟ نمیخواهم زیاد بزرگ باشد 32 اینچ هم کافی است

سپاسگذارم

درود
چندی است که میخواهم یک دستگاه پلی 3 خریداری کنم, براستی خرید این دستگاه سردگمی دارد
از اساتید و خبرگان پلی 3 چند پرسشی داشتم که خواهشمند است به این پرسش ها نگاهی بیاندازند و پاسخ دهند
5- یک دستگاه تلویزیون led برای این دستگاه میخواهم چه مدلی پیشنهاد میدهید؟ نمیخواهم زیاد بزرگ باشد 32 اینچ هم کافی است

سپاسگذارم

سلام

1- اسلیم 100 درصد
2- بستگی به خودت داره که چقدر مایه داری ، ولی من میگم هک .
3- ها ؟ ! بازی ها رو میندازی تو هاردت و اجرا میکنیم !
4- http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24798&page=44
5- http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2818&page=263

این نکاتی رو هم که اینجا گفتم ببین !

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1444453&postcount=591

درود

سپاسگذارم
دوست عزیزمون هر چی رو بود گفت فقط یه نکته!!!!! دوستمونم بهش اشاره کرد ولی کامل نگفت که فریمور دستگاهی که میخری بالای 3.55 نباشه
اگر بالای 3.55 باشه هک نمیشه و اگر یا خود3.55 ویا پایین تر بود هک میشه
برای شناسایی فریمور یا باید از فروشنده بپرسی(که خالی میبندن) ویا از خو کنسول متوجه بشی!!!!(xmb محیط کنسول است)
xmb>settings>system settings>system information
البته بعضی از فروشنده ها با انصافند پس بپرسی ضرر نکردی!!!!!!!!!

• Like
Reactions: korosh73
سلام
ps3 با این مشخصات چند میارزه
PS3 320 Gig ماه2 کارکرده - 2 دسته شوک اصل - 1 بازی ارجینال uncharted 2 - ورژن 3.61 - به همراه 20 فیلم داخل هارد دستگاه
رجیون به انلاین ربط دار?
ایا با هر رجیونی تو هر بازی میشه رفت انلاین؟ منظورم اینه که رجیون بازی با دستگا فرق بکنه ?
! قضیه کد انلاین چیه ؟
ممنون میشم راهنمایم کنین

سلام
ps3 با این مشخصات چند میارزه
PS3 320 Gig ماه2 کارکرده - 2 دسته شوک اصل - 1 بازی ارجینال uncharted 2 - ورژن 3.61 - به همراه 20 فیلم داخل هارد دستگاه
رجیون به انلاین ربط دار?
ایا با هر رجیونی تو هر بازی میشه رفت انلاین؟ منظورم اینه که رجیون بازی با دستگا فرق بکنه ?
! قضیه کد انلاین چیه ؟
ممنون میشم راهنمایم کنین
اول بگو ببینم اسلیم اره اگر اسلیم هست اره می ارزه قیمتش حوله حوش 450 حالا کمتر می ارزه
بله ریجن به انلاین ربط داره و بهترین زیجن برای انلاین 2 می باشد چون ما توی منطقه اروپایی هستیم و ریجن 2 هست و برای انلاین هم خیلی بهتره

بله ریجن در کل یک داستان جدا گونه برای خودش داره
زیاد نمیخواد حساس باشی برای ریجن
معمولا ریجن فقط برای خرید چیزهای اضافی توی شبکه psn خیلی اهمیت داره ولی بار یبازی همون ریجن 2 خوب هست
این کد هم چیزهای اضافی برای بازی هست حالا هر چیزی ممکنه داتشه باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or