راهنمایی برای خرید PS3

من میخوام یهps3بگیرم و چون xbox slim 0225 هم دارم . احتمالا زیاد باهاش بازی نکنم.لطفا بگید چه مدلی بگیرم؟فت ریفر بگیرم؟(میخوام از هارد اکسترنال استفاده کنم)تو خرید حواسم به چی باشه؟

بیا برو توی این پست من کاملا توصیح دادم
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1176426&postcount=9695

سلام به همگی من میخوام ps3 بخرم فقط میخواستم بدونم راسته که ps4 سال 2012 عرضه میشه؟ اگه حقیقت داره صبر کنم تا 4 بیاد
با سپاس

سلام
1 - اگه همین لحطه که اینو مینویسم هم سونی پلی 4 رو طراحیشو تموم کنه باز دوسال دیگه طول میکشه که بیاد بازار ( که همین الان هم تازه تو فکر شروع طراحیه ) حداقل تا 2015 نمیاد اطمینان دارم
2 - اگه همین فردا هم بیاد بیرون تا بیاد قیمت خود کنسول منطقی بشه
بعد بازیاش تک و توک وارد شه
بعد قیمت بازیای ارج منطقی شه
بعد هکش کنن
بعد بازیای کپیش ارزون شه
5 سال طول میکشه

پلی 3 سال 2006 عرضه شد الان 2011 هستیم تازه هک شد و بازیاش ارزون شد
حالا خودت حساب اونو بکن

3 -- ودر آخر خبری که بهت دادن دروغ محضه !:d

سلام،میگن بعضی از بازی های پلی استیشن 3،، 30 گیگ یا حتی بیشتر جا میگیرن،درسته؟یه سوال دیگه الان ps3 fat تو بازار گیر میاد؟ چند تومان؟کلا تفاوتی با ps3 slim داره؟چه تفاوتی؟

لطفا یه راهنمای کنید من رو در مورد ریجن کنسول و منظور از ریجن 1 یا 2 یا 3 چی هستش و دوم از کجا می شه ریجن دستگاهم رو بفهمم و سوم اینه ریجن بازی رو هنگام خرید کجای قاب می نویسند.
مرسی

لطفا یه راهنمای کنید من رو در مورد ریجن کنسول و منظور از ریجن 1 یا 2 یا 3 چی هستش و دوم از کجا می شه ریجن دستگاهم رو بفهمم و سوم اینه ریجن بازی رو هنگام خرید کجای قاب می نویسند.
مرسی

برای اجرای بازی فرقی نمیکنه ریجن دستگاه چی باشه
ولی سعی کن ریجن 2 پیدا کنی که بعدا اگر هم خواستی باهاش فیلم نگاه کنی به مشکل بر نخوری.

ریجن بازی هم پشت قاب عکس کره زمین کشیده که بالای اون یه عدد زده

• Like
Reactions: Karchect
یعنی چی که خواستم باهاش فیلم نگاه کنم بعدا به مشکل نخورم
این چه مشکلی هستش ؟
کمی توضیح می دی ؟

ببین دوسته من ریجن مثله مهمی نیست که شما زیادی میخواهی باهاش درگیر بشی
ریجن فقط برای فیلم نگاه کردنه برای اینکه بهتر درباره ریجن ها بدونی برو به این تاپیک کمکت میکنه:d

سلام، چندتا سوال داشتم:
1- هنوز بازیهای PS3 هک میشوند؟ مگر sony خفتشون نکرد؟ :d مثلا الان GT5 (:x) هک شده؟ قیمت هر بازیش چند درمیاد؟
2- قیمت بازیهای اوریج چنده؟ میتونی بازیهای اوریج رو همزمان روی ps3 هک شده هم بازی کرد؟ (یعنی مثلا 1 بازی اوریج بین بازیهای هک شده) میشه برای اون 1 بازی به PSN وصل شد؟
3- حتما تلویزیون LCD نیازه؟ ما یه LG داریم 34 اینچه. هیچ کابلی برای اجرا روی تلویزیون های معمولی نداره؟
قیمت LCD کوچک هم دارین؟

• Like
Reactions: littlebigplane
سلام، چندتا سوال داشتم:
1- هنوز بازیهای PS3 هک میشوند؟ ببببببببببببعله مگر sony خفتشون نکرد؟ مگه میتونه :d مثلا الان GT5 (:x) هک شده؟ بله عزیز قیمت هر بازیش چند درمیاد؟ بسته به انصاف طرف از 1 تومن تا 6 تومن
2- قیمت بازیهای اوریج چنده؟ از 20 تومن تا 85 تومن ! میتونی بازیهای اوریج رو همزمان روی ps3 هک شده هم بازی کرد؟ (یعنی مثلا 1 بازی اوریج بین بازیهای هک شده) بازیای قدیمی و مشخصا بازیای از فیرمور 3.55 به پایینو بله میشه میشه برای اون 1 بازی به PSN وصل شد؟ اصلا و ابدا" !
3- حتما تلویزیون LCD نیازه؟ نه ما یه LG داریم 34 اینچه. هیچ کابلی برای اجرا روی تلویزیون های معمولی نداره؟ چرا عزیز داره AV سه فیش داره که به تی وی های معمولی وصل میشه
قیمت LCD کوچک هم دارین؟از 200 به بالا
جوابا رو تو متن نوشتم با رنگ قیرمیز !
موفق باشی عزیز

• Like
Reactions: ДmirД†m
سلام

قصد خرید ps3 دارم

تقریبا 25 صفحه به عقب برگشتم و سوالاتی که در ذهنم بود نصف شد

روی پی اس اسلیم تا چه ظرفیتی میتوان هارد اکسترنال اضافه کرد ؟
تنها دلیلی که میگن فت نگیر اسلیم بگیر بخاطر خرابی احتمالی هست ؟
من تا 350 هزار میخوام هزینه کنم حالا نظر شما اینکه همون فت بگیرم تمام شه بره یا اینکه صبر کنم تا بتونم اسلیم بگیرم ؟

ممنون میشم پاسخ بدین

سلام

قصد خرید ps3 دارم

روی پی اس اسلیم تا چه ظرفیتی میتوان هارد اکسترنال اضافه کرد ؟
تنها دلیلی که میگن فت نگیر اسلیم بگیر بخاطر خرابی احتمالی هست ؟
من تا 350 هزار میخوام هزینه کنم حالا نظر شما اینکه همون فت بگیرم تمام شه بره یا اینکه صبر کنم تا بتونم اسلیم بگیرم ؟

ممنون میشم پاسخ بدین
فقط اسلیم بگیر ففقققطططط!!!
هارد هم چی بگم والله یه 750 گیگ USB3بگیر خودتو راحت کن!!!

سلام

قصد خرید ps3 دارم

روی پی اس اسلیم تا چه ظرفیتی میتوان هارد اکسترنال اضافه کرد ؟ روی اسلیم و فت هردو تا میتونی بالاترین ظرفیت هارد اکسترنالو. بگیر فقط اسلیم مستقیما usb3 رو ساپورت نمیکنه باید براش هاب بگیری یا هارد usb 2 بخری
تنها دلیلی که میگن فت نگیر اسلیم بگیر بخاطر خرابی احتمالی هست ؟ کاملا سلیقه ای هست من خودم به هرکی برام پخ میده میگم فت بخر شما هم دوست داری فت بگیر دوست داری اسلیم بگیر در ضمن اسلیم هم خرابیهایی داره اینجوری نیست که امام معصوم باشه ‍!
من تا 350 هزار میخوام هزینه کنم حالا نظر شما اینکه همون فت بگیرم تمام شه بره یا اینکه صبر کنم تا بتونم اسلیم بگیرم ؟ شما با این پول اساسا نمیتونی بری اسلیم بخری بنابراین انتخابت محدود میشه به فت

ممنون میشم پاسخ بدین
شما 350 داری حساب اینو بکن که باید کنسولو هک بکنی
هارد اکسترنال بگیری
بازی بخری
احیانا موو بگیری

همون فت رو بهت پیشنهادد میکنم البته اگه گیر بیاری
فعلا بخاطر درصد خرابی خیلی پایین و قیمت خیلی مناسب و تقاضای بالا اساسا نیست تو بازار از این مدلهای ریفر باید صبر کنی تا پارتی بعد برسه

فقط اسلیم بگیر ففقققطططط!!!
هارد هم چی بگم والله یه 750 گیگ USB3بگیر خودتو راحت کن!!!

اگر اطلاعات ندارین نمیخاد پست الکی بدی عزیز
هارد اکسترنال 750 چرا بخره آخه ؟
حالا که میخاد اکسترنال بگیره بزار حداقل 2 ترا بخره چرا محدودش کنی ؟
از یه طرف میگی اسلیم بگیره فقط بعد میگی هارد USB3 بخره ؟ اصلا اسلیم هارد Usb3 میخوره ؟

با راهنمایی غلط مردم رو گمراه نکنیم !
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or