راهنمایی برای خرید PS3

با تشکر از دوستان گل
ما یه PS3 Slim 320gb سفارش دادیم+ هک = 550 تومن (مغازه دار آشنا :) )
یه دسته اضافه+ موو = تقریبا 200 تومن
10 تا بازی تاپ هک شده = 30 تومن
خوب گرفتیم؟ هیچ گونه نظری راهنمایی ندارین؟ :d مکان های ممنوعه برای جای کنسول وجود نداره که؟
چون اصلا تو این چند روزه تاپیک های موو رو نخوندم، هیچ توصیه ای برای خریدش ندارین؟ :d

پ.ن: گفتم بیام اینجا یه قیمتی بدم، یکم تاپیک آپدیت هم بشه ;)

آخرین ویرایش:
با تشکر از دوستان گل
خوب گرفتیم؟ هیچ گونه نظری راهنمایی ندارین؟ :d مکان های ممنوعه برای جای کنسول وجود نداره که؟
چون اصلا تو این چند روزه تاپیک های موو رو نخوندم، هیچ توصیه ای برای خریدش ندارین؟ :d

فقط میتونم بگم شدید بهتون انداخته ! ( البته ناراحت نشین ها ااا )

هک که یا خودت یا مغازه برات 10 تومن باید هک کنه

دسته اصافه نهایتش باید 60 تومن باشه .

موو هم نهایتش باید 100 تومن باشه ( استارتر پک = موو + دوربین + بلوری دمو )

بازی هم باید 2 تومن کپی کنه .

موفق باشی .

فقط میتونم بگم شدید بهتون انداخته ! ( البته ناراحت نشین ها ااا )

هک که یا خودت یا مغازه برات 10 تومن باید هک کنه

دسته اصافه نهایتش باید 60 تومن باشه .

موو هم نهایتش باید 100 تومن باشه ( استارتر پک = موو + دوربین + بلوری دمو )

بازی هم باید 2 تومن کپی کنه .

موفق باشی .
نه داداش، چه ناراحتی :d
درست میگی، من یکم بد اطلاعات دادم:d در نظر هم داشته باش قیمتا بالا رفته
دسته رو 50 تومن داده. استارتر پک موو مث اینکه بین 120 تا 130 داده.

با تشکر از دوستان گل

یه ذره آشنابازی دراورده ( البته از اون آشنابازیا )
ولی خوب شما فکر کنم تهران تشریف دارین که اگه درست فکر کرده باشم خوب قیمت بصورت معمول بالا پایین زیاد داره ( ینی مغازه دارا خودشون بالا پایین میکنن !)
دیگه خریدی ... بیخیال باهاش حال کن !
مبارکت باشه
فقط کنسولو یه جا بزار دور و برش باز باشه هوا بیاد و بره زیرش هم اگه استند بزاری که دعات هم میکنه !
گرد و خاک هم زیاد روش نشینه هر چند روزی یبار یه دستمال ال سی دی روش بکش
سعی کن کنسولو عامودی ‍! بزاری ( البته در این مورد بین علما اختلافه !) ولی خو اینجوری کلاس داره !
هر 3 ساعت استفاده یه نیم ساعت بهش استراحت بده
دسته رو تا زمانی که خودش بر اثر خالی کردن باتری خاموش نشده به شارژ وصل نکن که رو عمر باتزی تاثیر داره ( همچنین موو )
موقع استفاده از موو حواست به دور و بر و شکستنیها ( مخصوصا لوستر که در این مورد خیلی بد سابقس ) و همچنین خانواده محترم که از اون دور و برا رد میشن باشه
حتما بند موو رو دور دستت بنداز که سوتش نکنی
حتما PS Eye رو جایی بزار که در معرض سقوط و ضربه خوردن نباشه

اون در رو هم پشت سرت ببند مشتی !

آخرین ویرایش:
خرید ps3 از مکه (کمک)

سلام دوستان
من قصد خرید ps3 دارم . و خودم نظرم روی slim 320 و slim 250 هست. البته زیاد سر در نمیارم از ps3 . پدرم هفته ی دیگه میره مکه . چون اینجا قیمتا خیلی رفته بالا . میخوام بگم از مکه برام بیاره که به نظرم مناسبتره اینجا هست . آخه اینجا قیمتا بیشتر به خاطره تابستان و خیلی چیزای جانبی الکی رفته بالا.
حالا میخواستم بدونم که باید مدل خاصی رو از مکه بیاره که بتونم اینجا کامل هکش کنم و از بازیهای کپی استفاده کنم؟ یعنی شماره سریال یا مدل خاصی باید باشه؟ یا همین بگه slim 320 یا slim 250 کافیه؟
میخوام راهنماییم کنید که اصلا کار درستی هست یا نه . خرید از اونجا؟
آخه اینجا قیمتا الکی رفته بالا.
ممنون​

سلام دوستان
من قصد خرید ps3 دارم . و خودم نظرم روی slim 320 و slim 250 هست. البته زیاد سر در نمیارم از ps3 . پدرم هفته ی دیگه میره مکه . چون اینجا قیمتا خیلی رفته بالا . میخوام بگم از مکه برام بیاره که به نظرم مناسبتره اینجا هست . آخه اینجا قیمتا بیشتر به خاطره تابستان و خیلی چیزای جانبی الکی رفته بالا.
حالا میخواستم بدونم که باید مدل خاصی رو از مکه بیاره که بتونم اینجا کامل هکش کنم و از بازیهای کپی استفاده کنم؟ یعنی شماره سریال یا مدل خاصی باید باشه؟ یا همین بگه slim 320 یا slim 250 کافیه؟
میخوام راهنماییم کنید که اصلا کار درستی هست یا نه . خرید از اونجا؟
آخه اینجا قیمتا الکی رفته بالا.
ممنون

شما بايد هنگام خريد توجه كنيد كه ورژن فريمور دستگا زير 3.55 باشه.وگرنه هك نميشه.
براي هك فقط همين يه نكته رو تو جه كني كافيه.

شما بايد هنگام خريد توجه كنيد كه ورژن فريمور دستگا زير 3.55 باشه.وگرنه هك نميشه.
براي هك فقط همين يه نكته رو تو جه كني كافيه.

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون. ولی فریمور کنسول رو از کجا باید تشخیص داد ؟ روی جعبه نوشته ؟ یا باید از مغازه دار پرسید؟ و الان بهترین فریمور و معمولترین کدوم هست؟

سلام
من قصد خرید ps3 رو دارم مغازه دار که کمی آشناس مدل 40 و 80 گیگ داره ولی پیشنهاد میکنه 40 رو ببرم میگه سرعت لود بازیها بیشتره و هارد اکسترنال رو زودتر تشخیص میده میخواستم نظر دوستان رو بدونم البته اگه سریعتر جواب بدین ممنون چون تا شب شاید بخوام بخرم ممنون

خوب دوستان تا کمتر از 5 روز دیگه منم به جمع ps3 دارا میپیوندم!:biggrin1:
دوستان باید چه دستگاهی بخرم؟به چه نکاتی باید توجه کنم!؟ یه توضیحی درمورد محیط ps3 میدین(داشبوردش)
چه بازیای بخرم از همه بهتر بنظرتون اینا خوبن :
uncharted 2
little big planet 2
god of war 3
infamous 2
اگه چیز شاخ تری هم بود بگین
بعد میشه psn رفت؟ مجانی میشه بازی کرد یا مث مایکرو باید گلد داد تا بازی کرد؟
ممنون

دوستان باید چه دستگاهی بخرم؟به چه نکاتی باید توجه کنم!؟ یه توضیحی درمورد محیط ps3 میدین(داشبوردش)
uncharted 2
little big planet 2
god of war 3
infamous 2
ممنون
کسی نیست؟ فکر کنم صبح اینو نوشتم!

سلام
من قصد خرید ps3 رو دارم مغازه دار که کمی آشناس مدل 40 و 80 گیگ داره ولی پیشنهاد میکنه 40 رو ببرم میگه سرعت لود بازیها بیشتره و هارد اکسترنال رو زودتر تشخیص میده میخواستم نظر دوستان رو بدونم البته اگه سریعتر جواب بدین ممنون چون تا شب شاید بخوام بخرم ممنون
دوست عزیز هیچ تفاوتی بین این 2 سری از کنسول های پی اس 3 نیست. ( از نظر سرعت لود و شناختن زود تر هارد اکسترنال )

uncharted 2
little big planet 2
god of war 3
infamous 2
ممنون
سعي كن هارد كنسولت بالا باشه.فت يا اسليم بسته به سليقه خودته.اگه بخواي كپي خورش كني به PSN نميتوني وصل بشي.PSN هم گلد داره ولي مجاني هم ميشه وصل شد البته گلد امكانات بيشتري داره(تا جايي كه من ميدونم).در ضمن اگه بخواي كپي خورش كني حواست باشه از هركي خريدي همون موقع بده برات كپي خورش كنه.
بازيهايي كه نوشتي هم خوبن(البته infamous2 رو من هنوز بازي نكردم).كم كم را ميافتي كه كدوم بازيها خوبن.HeavyRain رو هم بگيرخيلي توپه.

ممنون!پس میشه راحت و مجانی بازی کرد! ایول!
بعد دسته برای دو نفره بخوام بخرم چی ؟ چنده؟؟
حدود 50-60 بستگي داره از كي بخري!
به نظرمن كلا قبل از خريد ازچندتا مغازه حتما سوال كن و سعي كن از آشنا هم نخري!

آخرین ویرایش:
کسی نیست؟ فکر کنم صبح اینو نوشتم!
دوست عزیز اگه شما می خوای هک کنی که باید توجه داشته باشید کنسولی که خریداری می کنی باید فریمورش 3.55 یا پایین تر باشه. چون فعلا فقط چنین کنسول هایی قابلیت هک دارند.
اگه نمی خوایید هک کنید باید هنگام خرید توجه کنید که دستگاه بدون هیچ خط و خشی باشه و همه ی لوازمش تو چعبه ی کنسول موجود باشه و همچنین به دسته ی کنسول هم توجه کنید که باید تمیز باشه و هیچ چرکی لایه درز های دسته نباشه و ضمنا زیادی نباید براق باشه دسته ( چون ممکنه دسته دوم باشه )
اما در مورد بازی ها هم باید بگم که : من خودم قبل از اینکه هک کنم، اول God of war 3 رو گرفتم و بعدش Uncharted 2 و به شما بازی Heavy RaiN رو شدیدا توصیه می کنم ( البته نظر شخصی ) و تو سبک ریسینگ هم می تونید GT5 رو بگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or