یعنی چی که خواستم باهاش فیلم نگاه کنم بعدا به مشکل نخورم
این چه مشکلی هستش ؟
کمی توضیح می دی ؟
) هک شده؟ قیمت هر بازیش چند درمیاد؟جوابا رو تو متن نوشتم با رنگ قیرمیز !سلام، چندتا سوال داشتم:
1- هنوز بازیهای PS3 هک میشوند؟ ببببببببببببعله مگر sony خفتشون نکرد؟ مگه میتونه :d مثلا الان GT5 () هک شده؟ بله عزیز قیمت هر بازیش چند درمیاد؟ بسته به انصاف طرف از 1 تومن تا 6 تومن
2- قیمت بازیهای اوریج چنده؟ از 20 تومن تا 85 تومن ! میتونی بازیهای اوریج رو همزمان روی ps3 هک شده هم بازی کرد؟ (یعنی مثلا 1 بازی اوریج بین بازیهای هک شده) بازیای قدیمی و مشخصا بازیای از فیرمور 3.55 به پایینو بله میشه میشه برای اون 1 بازی به PSN وصل شد؟ اصلا و ابدا" !
3- حتما تلویزیون LCD نیازه؟ نه ما یه LG داریم 34 اینچه. هیچ کابلی برای اجرا روی تلویزیون های معمولی نداره؟ چرا عزیز داره AV سه فیش داره که به تی وی های معمولی وصل میشه
قیمت LCD کوچک هم دارین؟از 200 به بالا
فقط اسلیم بگیر ففقققطططط!!!سلام
قصد خرید ps3 دارم
تقریبا 25 صفحه به عقب برگشتم و سوالاتی که در ذهنم بود نصف شد
روی پی اس اسلیم تا چه ظرفیتی میتوان هارد اکسترنال اضافه کرد ؟
تنها دلیلی که میگن فت نگیر اسلیم بگیر بخاطر خرابی احتمالی هست ؟
من تا 350 هزار میخوام هزینه کنم حالا نظر شما اینکه همون فت بگیرم تمام شه بره یا اینکه صبر کنم تا بتونم اسلیم بگیرم ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
شما 350 داری حساب اینو بکن که باید کنسولو هک بکنیسلام
قصد خرید ps3 دارم
تقریبا 25 صفحه به عقب برگشتم و سوالاتی که در ذهنم بود نصف شد
روی پی اس اسلیم تا چه ظرفیتی میتوان هارد اکسترنال اضافه کرد ؟ روی اسلیم و فت هردو تا میتونی بالاترین ظرفیت هارد اکسترنالو. بگیر فقط اسلیم مستقیما usb3 رو ساپورت نمیکنه باید براش هاب بگیری یا هارد usb 2 بخری
تنها دلیلی که میگن فت نگیر اسلیم بگیر بخاطر خرابی احتمالی هست ؟ کاملا سلیقه ای هست من خودم به هرکی برام پخ میده میگم فت بخر شما هم دوست داری فت بگیر دوست داری اسلیم بگیر در ضمن اسلیم هم خرابیهایی داره اینجوری نیست که امام معصوم باشه !
من تا 350 هزار میخوام هزینه کنم حالا نظر شما اینکه همون فت بگیرم تمام شه بره یا اینکه صبر کنم تا بتونم اسلیم بگیرم ؟ شما با این پول اساسا نمیتونی بری اسلیم بخری بنابراین انتخابت محدود میشه به فت
ممنون میشم پاسخ بدین
فقط اسلیم بگیر ففقققطططط!!!
هارد هم چی بگم والله یه 750 گیگ USB3بگیر خودتو راحت کن!!!

با تشکر از دوستان گل
ما یه PS3 Slim 320gb سفارش دادیم+ هک = 550 تومن (مغازه دار آشنا)
یه دسته اضافه+ موو = تقریبا 200 تومن
10 تا بازی تاپ هک شده = 30 تومن
خوب گرفتیم؟ هیچ گونه نظری راهنمایی ندارین؟ :d مکان های ممنوعه برای جای کنسول وجود نداره که؟
چون اصلا تو این چند روزه تاپیک های موو رو نخوندم، هیچ توصیه ای برای خریدش ندارین؟ :d
پ.ن: گفتم بیام اینجا یه قیمتی بدم، یکم تاپیک آپدیت هم بشه![]()
نه داداش، چه ناراحتی :dفقط میتونم بگم شدید بهتون انداخته ! ( البته ناراحت نشین ها ااا )
هک که یا خودت یا مغازه برات 10 تومن باید هک کنه
دسته اصافه نهایتش باید 60 تومن باشه .
موو هم نهایتش باید 100 تومن باشه ( استارتر پک = موو + دوربین + بلوری دمو )
بازی هم باید 2 تومن کپی کنه .
موفق باشی .
با تشکر از دوستان گل
ما یه PS3 Slim 320gb سفارش دادیم+ هک = 550 تومن (مغازه دار آشنا)
یه دسته اضافه+ موو = تقریبا 200 تومن
10 تا بازی تاپ هک شده = 30 تومن
خوب گرفتیم؟ هیچ گونه نظری راهنمایی ندارین؟ :d مکان های ممنوعه برای جای کنسول وجود نداره که؟
چون اصلا تو این چند روزه تاپیک های موو رو نخوندم، هیچ توصیه ای برای خریدش ندارین؟ :d
پ.ن: گفتم بیام اینجا یه قیمتی بدم، یکم تاپیک آپدیت هم بشه![]()
سلام دوستان
من قصد خرید ps3 دارم . و خودم نظرم روی slim 320 و slim 250 هست. البته زیاد سر در نمیارم از ps3 . پدرم هفته ی دیگه میره مکه . چون اینجا قیمتا خیلی رفته بالا . میخوام بگم از مکه برام بیاره که به نظرم مناسبتره اینجا هست . آخه اینجا قیمتا بیشتر به خاطره تابستان و خیلی چیزای جانبی الکی رفته بالا.
حالا میخواستم بدونم که باید مدل خاصی رو از مکه بیاره که بتونم اینجا کامل هکش کنم و از بازیهای کپی استفاده کنم؟ یعنی شماره سریال یا مدل خاصی باید باشه؟ یا همین بگه slim 320 یا slim 250 کافیه؟
میخوام راهنماییم کنید که اصلا کار درستی هست یا نه . خرید از اونجا؟
آخه اینجا قیمتا الکی رفته بالا.
ممنون
شما بايد هنگام خريد توجه كنيد كه ورژن فريمور دستگا زير 3.55 باشه.وگرنه هك نميشه.
براي هك فقط همين يه نكته رو تو جه كني كافيه.