راهنمایی برای خرید PS3

دقیق زدی وسط خال
این دوست عزیزمون که انقدر میگفت (اقا اسلیم بخرم مشکلی نداره؟؟؟؟ داغ نمیکنه؟؟؟؟؟؟ من همین قدر پول رو به اندازه ی یه کنسول و تلویزیون جمع کردم) و خلاصه از این حرفا!!!! الان میاد میگه میخوام اورجینال کار کنم:))
بازی خوب سونی کم کمش 60 تومنه!!!! ولی خوب شاید ایشون گنج پیدا کرده که یه شب تصمیمش عوض شد!!!!!

نه داداش گنج پیدا نکردم . بالا هم گفتم . خودم انلاین خیلی دوس دارم میخوام انلاین هم داشته باشم . الان هم میگم هنوزم دارم جمع میکنم . خب مگه عیب داره اوریجینال کار کنم ؟ مگه شما نمیگید اگه JB باشی نمیتونی انلاین بزنی ؟

نه داداش گنج پیدا نکردم . بالا هم گفتم . خودم انلاین خیلی دوس دارم میخوام انلاین هم داشته باشم . الان هم میگم هنوزم دارم جمع میکنم . خب مگه عیب داره اوریجینال کار کنم ؟ مگه شما نمیگید اگه JB باشی نمیتونی انلاین بزنی ؟

ما ها موندیم توی کار شما ، عزیز من انلاین بازی کردن ، اینترنت خوب ( ترافیک بالا یا نامحدود و سرعت عالی ) میخواد داداشم !

سلام
یه توصیه :
اول ببین که میتونی اینترنت با پینگ زیر 200 با گوگل جور کنی ، اگه تونستی بعد برو تو کار اورجینال ، چون اگه اینترنتت اینطور نباشه آنلاین بازی کردن هیچ لذتی نخواهد داشت و حتی ممکنه امکان پذیر نباشه
خواستم بگم که یه وقت الکی هزینه ای پرداخت نکنی ، هزینه هایی مثل این که مثلاً بازی اورجینال الکی بخری یا فریم ورتو آپدیت کنی بعد دیگه نمیتونی دانگرید کنی برای کپی بازی کردن

اگر پینگ بالای 350 باشه خوبه؟؟؟؟؟؟

پینگ هر چی پایینتر بهتر
پینگ برای بازیای معمولی مث فیفا باید زیر 200 و برای فایتینگ مث کامبات زیر 100 باشه
پینگ 350 یعنی شما دقیقا یک سوم ثانیه از حریفت کندتری
یعنی مثلا اون شوتو زده تو گل تو تازه میبینی که میخاد شوت بزنه
من با پینگ زیر 100 کلا قید آنلاینو زدم اینقد اذیتم کرد کلا رفتم جیلبریکش کردم !:d
( internet speed : 1Mbps - Isp : Opensky Sattlite)

پینگ هر چی پایینتر بهتر
پینگ برای بازیای معمولی مث فیفا باید زیر 200 و برای فایتینگ مث کامبات زیر 100 باشه
پینگ 350 یعنی شما دقیقا یک سوم ثانیه از حریفت کندتری
یعنی مثلا اون شوتو زده تو گل تو تازه میبینی که میخاد شوت بزنه
من با پینگ زیر 100 کلا قید آنلاینو زدم اینقد اذیتم کرد کلا رفتم جیلبریکش کردم !:d
( internet speed : 1Mbps - Isp : Opensky Sattlite)

خوب دوست عزیز سندت چی؟ کلا opensky اولش خوبه احتمالا دانلود کردی کم شده :d
مگیم بیاین توی گروه ترو افلاین عضو شید بقیم که ps3 دارن بیان بازی ps3 دانلود کنه با 6 اومن یه ماه عضویت میصرفه;;)

تست کردم . پینگم 600 بود . البته امروز روز خوبی نبود برای نت من . روزای خیلی بهتر این هم داره . من با همین نت قبل اینکه بیام اینجا داشتم فیفا 11 انلاین میزدم . تو کامپیوتر البته . وارکرافت 3 رو هم انلاین میزنم با همین نت .

تست کردم . پینگم 600 بود . البته امروز روز خوبی نبود برای نت من . روزای خیلی بهتر این هم داره . من با همین نت قبل اینکه بیام اینجا داشتم فیفا 11 انلاین میزدم . تو کامپیوتر البته . وارکرافت 3 رو هم انلاین میزنم با همین نت .

همین الان دوباره زدم شد 500

نه نشد باز هم زیاده باید حداقل پایین 300 باشه تا بتوانی راحت بازی کنی نه بالای 300

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or