اگر پینگ بالای 350 باشه خوبه؟؟؟؟؟؟
پینگ هر چی پایینتر بهتر
پینگ برای بازیای معمولی مث فیفا باید زیر 200 و برای فایتینگ مث کامبات زیر 100 باشه
پینگ 350 یعنی شما دقیقا یک سوم ثانیه از حریفت کندتری
یعنی مثلا اون شوتو زده تو گل تو تازه میبینی که میخاد شوت بزنه
من با پینگ زیر 100 کلا قید آنلاینو زدم اینقد اذیتم کرد کلا رفتم جیلبریکش کردم !:d
( internet speed : 1Mbps - Isp : Opensky Sattlite)

تست کردم . پینگم 600 بود . البته امروز روز خوبی نبود برای نت من . روزای خیلی بهتر این هم داره . من با همین نت قبل اینکه بیام اینجا داشتم فیفا 11 انلاین میزدم . تو کامپیوتر البته . وارکرافت 3 رو هم انلاین میزنم با همین نت .
همین الان دوباره زدم شد 500
خوب دوست عزیز سندت چی؟ کلا opensky اولش خوبه احتمالا دانلود کردی کم شده :d
مگیم بیاین توی گروه ترو افلاین عضو شید بقیم که ps3 دارن بیان بازی ps3 دانلود کنه با 6 اومن یه ماه عضویت میصرفه![]()

~x(
:angel:send هم 512 هستش
نه ربطی به سند داره و نه ربطی به دانلود !
مساله اینه که وقتی توی یه کشوری مثل چین طرف با پینگ زیر 20 ! میاد آنلاین میشه من با پینگ زیر 100 خودمو بکشم باز هم نسبت به اون Delay دارم
هر چقدر هم این تاخیر کم باشه باز هم چشم انسان متوجهش میشه و اعصابت خورد میشه !
وقتی با یه نفر که رنکش از خودت خیلی کمتره بازی میکنی و بعد به این دلایل میبازی دیگه حالت از آنلاین بهم میخوره!
حالت دوم هم مربوط به ایرانی های عزیز ! میشه که چون سند اینترنتشون کمه باز هم شما اونا رو نمیبینی ! وهر بلایی میخان سرت در میارن!
کلا با این طرح اینترنت ملی ( که البته شامل حال من نمیشه ) و کابلهای داغون و لنگر خورده فجیره:d
بهتره مثل من خودتونو راحت کنین و قید آنلاین رو بزنید
آنلاین = )x~x(
جیلبریک = :d:angel:
ترو آفلاین از کدوم ساتلایت دان داره
یه آدرسی چیزی میدادی خو
من نوکرتم هستم اصلا هر وقتم خاستم دان کنم بازیای جدیدو همین جا میام به آفلاین بازا میگم خوبه ؟!
send هم 512 هستش
نه ربطی به سند داره و نه ربطی به دانلود !
مساله اینه که وقتی توی یه کشوری مثل چین طرف با پینگ زیر 20 ! میاد آنلاین میشه من با پینگ زیر 100 خودمو بکشم باز هم نسبت به اون Delay دارم
هر چقدر هم این تاخیر کم باشه باز هم چشم انسان متوجهش میشه و اعصابت خورد میشه !
وقتی با یه نفر که رنکش از خودت خیلی کمتره بازی میکنی و بعد به این دلایل میبازی دیگه حالت از آنلاین بهم میخوره!
حالت دوم هم مربوط به ایرانی های عزیز ! میشه که چون سند اینترنتشون کمه باز هم شما اونا رو نمیبینی ! وهر بلایی میخان سرت در میارن!
کلا با این طرح اینترنت ملی ( که البته شامل حال من نمیشه ) و کابلهای داغون و لنگر خورده فجیره:d
بهتره مثل من خودتونو راحت کنین و قید آنلاین رو بزنید
آنلاین = )x~x(
جیلبریک = :d:angel:
ترو آفلاین از کدوم ساتلایت دان داره
یه آدرسی چیزی میدادی خو
من نوکرتم هستم اصلا هر وقتم خاستم دان کنم بازیای جدیدو همین جا میام به آفلاین بازا میگم خوبه ؟!
میگم یکم بی ربطه ها ولی میپرسم چجوری نوشتی با 10 تومن 10 تا بازی برات میریزه ؟ من قیمت کردم میگه هر بازی 5 تومن . جدی قیمت بازی های JB چنده ؟
با سلام دوستان پلی استشن ۳ ۱۶۰ گیگ اسلیم با مشخصات زیر مناسب هست یا گرون؟قیمت تمام شده ۳۱۰ دلار
Brand Sony
Model 3
Platform Sony PlayStation 3 Slim
MPN PS398418
UPC 0711719801702, 711719778059
General
Product Line Sony PlayStation
Type Console
Color Black
Device Input Support Game pad
Video Color Output Color
Audio