یعنی با اسلیم میشه 10 12 ساعت هر روز بازی کرد و مشکلی براش پیش نیاد ؟ مثلا اگه لازم شد یه 15 مین استراحت میدم بینش بهش . اما در کل مشکلی پیش نمیاد ؟
کنسول یه وسیله ی برقیه و ممکنه هر وقت براش مشکل پیش بیاد
پس بهتره درست ازش استفاده کنی!
میدونید چرا زیاد از بچه ها فازه منفی میگیری؟؟؟؟؟؟؟ چون زیاد سوال میکنی!!!!!!!!!!!!ای باو یه جواب بده امیدوارمون کنه :d
میدونید چرا زیاد از بچه ها فازه منفی میگیری؟؟؟؟؟؟؟ چون زیاد سوال میکنی!!!!!!!!!!!!
خوده بر و بچه ها هم میگن ما 12 ساعت با پلی2 بازی کردیم اخ نگفته بعد پلی3 اخ بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من تاپیک رو منحرف نمیکنم اما کنسول وسیله ی برقیه و دیگر هیچ...................
اگر میخوای جوابای خوبی بگیری پس کمتر سوال کن چون این قانونه طبیعته!!!!!!!!!!!!
البته منظوره بدی ندارم ولی همه ی سوال ها جوابای خوبی ندارن پس یا کمتر سوال کن یا اگرم سوال میکنی منتظره جوابه ناخوشایندش هم باش
راست میگید خوده شما بودید!!!!!!خب من قراره 800 تومنی پول دستگاه و بازی و مانیتور بدم نباید سوال بپرسم که پولم رو الکی دور نریزم ؟

دوست عزیز زدی وسطه خالدوست عزیز اگه کنسولت رو تو یه فضایی که دمای مناسبی داره بزاری و اونجا باهاش بازی کنی . 12 ساعت هم جواب میده !!!!!!
اما یه سوال ؟ چطوری میتونی 12 یا 15 ساعت بازی کنی ؟
اگه تو سال 2 بار هم این اتفاق بیفته که نمیفته ! همیشگی نیست . درسته ؟!!
من امروز داشتم جی تی ای بازی میکردم 2 ساعت بازی کردم . خسته شدم !!!! :d
تو برو با خیال راحت یه کنسول اسلیم بخر ( البته اگه fat نبود !! )
بعد بشین بازی کن و حالشو ببر .
اگه درست استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد .
درست استفاده کردنشم سخت نیست . نزار گردو خاک توش بره و زیاد دی وی دی ( فیلمو ... ) توش نزار از بلوری استفاده کن .
دمای فضای که کنسول توش هست رو هم یادت نره . همین >:d<
مبارکه
شیرینی یادت نره ها![]()

دوست عزیز اگه کنسولت رو تو یه فضایی که دمای مناسبی داره بزاری و اونجا باهاش بازی کنی . 12 ساعت هم جواب میده !!!!!!
اما یه سوال ؟ چطوری میتونی 12 یا 15 ساعت بازی کنی ؟
اگه تو سال 2 بار هم این اتفاق بیفته که نمیفته ! همیشگی نیست . درسته ؟!!
من امروز داشتم جی تی ای بازی میکردم 2 ساعت بازی کردم . خسته شدم !!!! :d
تو برو با خیال راحت یه کنسول اسلیم بخر ( البته اگه fat نبود !! )
بعد بشین بازی کن و حالشو ببر .
اگه درست استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد .
درست استفاده کردنشم سخت نیست . نزار گردو خاک توش بره و زیاد دی وی دی ( فیلمو ... ) توش نزار از بلوری استفاده کن .
دمای فضای که کنسول توش هست رو هم یادت نره . همین >:d<
مبارکه
شیرینی یادت نره ها![]()
دلیلش اینکه اقا ما (همه نه) جنبه نداریم.
میان میگن دا غ میشه نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کنسول چون وسیله ی برقیه باید ازش درست استفاده کرد
بله منم مثله شمام ولی بیشترین موقعی که با کنسول بازی کردم 4ساعت اونم با گاد3