راهنمایی برای خرید موبایل

من یکم بودجه رو بردم بالاتر:دی
HTC Sensation XE چطوره؟

تا چقدر بردی بالا ؟؟ :d

@ PRO_G@MER :

عزیز فکر کنم توضیح دادم براتون که تا نسخه 2.3 sola فقط امکان استفاده از Homescreen و وب گردی رو میده ولی با اپدیت اندروید امکان استفاده در جای جای گوشی رو میده حتی بازی ها و برنامه ها و ...... . کلا میشه همین چیزی که در مورد s4 گفته شده بود . حتی همون روز های اول عرضه sola هم سونی قول داده بود که این تکنولوژی رو گسترش میده رو این گوشی با اپدیت های اینده اش . خودمم کاملا امتحان کردم و همینجوری هم بوده . خودم گوشی رو هنوز به 4 اپدیت نکردم .

تا 900:دی

Galaxy S Advance بسیار بسیار گزینه خوبی هست و اگه خودم بودجه اش رو داشتم بجای Sola این رو بر میداشتم :d صفحه 4 اینچی و Super AMOLED اش کافی هست تا به هر گوشی تو این رنج ترجیح داده بشه :d

البته البته نظر دوستان دیگه رو هم حتما حتما بپرس . :d اگه بچه های همین سایت نبودند من الان پولم رو ، رو بد چیزی سرمایه گذاری کرذه بودم . :d

دوستان بین خرید s4 و htc one شدید گیر کردم. کدوم رو پبشنهاد میدین؟

من حدود 15Gb ویدیو Review از این دو گوشی دانلود کردم و دیدم ، منم به شدت بین این دوتا شک داشتم ! و در آخر S4 رو گرفتم با اینکه خیلی دوست داشتم One بگیرم !
اگه بخوام وارد جزییات بشم 3صفحه میتونم واست توضیحات بنویسم !
تو بگو چه خصوصیاتی واست مهمه ، و از گوشی چه استفاده هایی داری تا من یکیش رو بهت پیشنهاد کنم !
مطمعا باش هر کدوم رو بخری اشتباه نکردی !

دون لمس گوشی میتونی با گوشی کار کنی ​
:d
تو نسخه 2.3 اندروید فقط محدود به صفحه Homescreen و مرورگر اینترنتی خود گوشی هست ولی با اپدیت به 4 و اخیرا به 4.1.2 از این تکنولوژی میشه در تمام جا های گوشی استفاده کرد و طی تجربیات خودم بسیار هم با دقت و عالی و تمیز کار میکنه . ​
برای خود من که کار کردن باهاشض از خود صفحه لمسی هم بهتر و راحتتر بود .

sola هم الان بین 720 تا 750 متغیره ​

نه 3.7 اینچه که بنظرم عالی هست .​
3.7 اینچ ؟:‍‍‍‍|
یعنی چه طوری ؟ دستت رو میگیری جلوی گوشی کار میکنه ؟:|
تا 900 950 چیزی هست که صفحه 4.5 باشه و ریل ریسینگ رو بدون مشکل بیاره بالا؟:دی

یه تومن بودجه دارم
گالکسی گرند چه طوره ؟ بیشتر 5 اینچیش جذبم کرد
یه گوشی با 4.3 اینچ و قدرت خوب جهت اجرای بازی ریل ریسینگ 3 معرفی کنید :دی
لطفا پاسخ بدید :|

ریل ریسینگ رو که نمیدونم ، ولی LG Optimus L9 P768 هست صفحش 4.7 اینچه و قیمت هم 970 اینا ... :-/:d

ببخشید دیر شد :d

اره دقیقا تا فاصله 1 سانتی الی 1/5 سانتی میگیری انگشت رو با گوشی کار میکنی .

900 و 950 گزینه زیاد هست توصیه میکنم علاوه بر راهنمایی بچه یه سر هم به سایت Mobile.ir بزن :d

اقا یه سوال تو ایران اس ۴ , quadcore هست یا octacore ؟؟
نسخه های ایران Octa هستند..

درباره گوشی 900 تومنی بگم که زیاده حالا تا 1 تومنش کنی رنجت بهتر میشه...تو این رنج ها سونی گوشیاش به مراتب خیلی بهتر و به صرفه تره...
S II هم میتونی بگیری اگه باشه و گالکسی advance ولی L9 الجی اون بازیتو جواب نمیده

واقعیتش خودم بین Grand و One S موندم
کدوم پیشنهاد میکنید ؟5 اینچی گرند قلقلکم میده
خوب آخه بحث کیفیت هست یا کمیت؟
اگه فقط اندازش مهمه آره اما این صفحه 5 اینچی واقعا چه از لحاظ رزولوشن چه عمق رنگ و روشنایی خیلی ضعیفه!!!کافیه چند دقیقه باهاش تو این اتند هایی کهبرای معرفی هست کار کنید تا بفهمید.
ولی بجاش واقعا One S صفحه خیلی بهتری داره ...کلا هم گوشی بهتری هست.چه سخت افزاری چه جنس و مواد بکار رفته درش.
بعد فکر کنم بودجتو باز افزایش دادی چون این 2 تا گوشی که میگی 1100 تا 1200 پولشونه!!!تو این رنج مثلا Xperia ION یا حتی Xperia S&SL یا Xperia T&TX یا Xperia Vخیلی گوشی های بهتری هستندتو همین رنج قیمت و هم صفحشون HD هست و مناسب بازی و هم بخصوص Vگوشی جدیدتر و ضد آبی هست.جدای از دوربین های بهتر!
البته هر دو تو ایران پیدا میشه...​
این که بله....تو ایران همه چی پیدا میشه حتی گوشی هایی که فقط مختص یک اپراتور تو دنیا هستند و هیچ جای دیگم پیدا نمیشن!!!
اما به صورت رسمی و با گارنتی سامسونگ فقط اوکتا وارد ایران میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or