بستگی داره به خودت...چه کارایی از گوشیت بخوای و چه کارایی بیشتر انجام بدی اما در حالت کلی Xperia Z گوشی بهتری هست الان(جدیدتره خوب)اقا به نظر شما ارزش داره note2 رو بدم و xperia z بگیرم؟
بستگی داره به خودت...چه کارایی از گوشیت بخوای و چه کارایی بیشتر انجام بدی اما در حالت کلی Xperia Z گوشی بهتری هست الان(جدیدتره خوب)
ساخت و دیزاینش شاهکاره واقعا یعنی تو دستت میگیری معنای لوکس بودن رو احساس میکنی..کلا گوشی خیلی خوبیه..چند تا مشکل داره که صدای اسپیکراش کمه و اینکه میگن صفحش زاویه دیدش کمه(من 2 روز کار کردم باهاش هر کاری کردم نفهمیدم یعنی چی..دقیقا عین بقیه گوشی ها و iPhone بود زاویش)حالا شما که نوت داشتی بگیری شاید واقعا احساس کنی.
رزولوشنش که عالیه و دوربینشم خوبه که با آپدیت آخری خیلی خوب شده...
بیشترین چیزی که هست بحث رابط کاربری سونی هست که ببینی خوشت میاد یا نه...همین
پ.ن:مشکل عمیق ترش اینه که تا یه هفته بعد از خرید هی باید از دست دوست و آشنا در بری که با یه پارچ آب افتادن دنبالت تا ضد آب بودن گوشیتو ببیننو تست کنن :d
قیمتش که تو بازار هزارتومنم فرق نداره و یکیه دقیقا!!!!!قیمت چجوری درمیاد؟ میتونم سر به سر تاق برنم؟
از لحاظ کیفیت صفحه xperiaz واقعا سر ترهمن شنیدم کیفیت رنگ و تصویر s3,s4,note2 از xperia z بهتره پدرم گوشی s3 خودش رو با xperia z رفیقش مقایسه کرده بود(ویدئوی کیفیت بالای یکسان) خود رفیقش اعتراف کرده بود منهای رزولیشن بالاتر جذابیت تصویرgalaxys3super amoled بیشتره شما هم میتونی گوشی ها رو بقل هم تست کنی تا تو ذوقت نخوره
خوب این کاملا سلیقه ای هست چون در پنل های سامسونگ رنگ ها کاملا اشباع هست و رنگ سفیدش مایل به آبی هست.(البته این مسئله تو S4 تقریبا حل شده)و خیلیا دوست دارند این مسئلرو و خیلیام نه.من شنیدم کیفیت رنگ و تصویر s3,s4,note2 از xperia z بهتره پدرم گوشی s3 خودش رو با xperia z رفیقش مقایسه کرده بود(ویدئوی کیفیت بالای یکسان) خود رفیقش اعتراف کرده بود منهای رزولیشن بالاتر جذابیت تصویرgalaxys3super amoled بیشتره شما هم میتونی گوشی ها رو بقل هم تست کنی تا تو ذوقت نخوره
من شنیدم کیفیت رنگ و تصویر s3,s4,note2 از xperia z بهتره پدرم گوشی s3 خودش رو با xperia z رفیقش مقایسه کرده بود(ویدئوی کیفیت بالای یکسان) خود رفیقش اعتراف کرده بود منهای رزولیشن بالاتر جذابیت تصویرgalaxys3super amoled بیشتره شما هم میتونی گوشی ها رو بقل هم تست کنی تا تو ذوقت نخوره
سلام دوستان :bighug:
اقا می تونین منو درباره گوشی OPTIMUS VU (نمی دونم درست نوشتمش یا نه!) یا گوشی HTC ONE X راهنمایی کنین؟
اگه گوشی دیگه تا این رنج قیمت سراغ دارین ممنون میشم b-)
دوست عزیز بنده اچ تی سی وان دارم و در یه کلمه میگم بی نظیر هستش و میگم حتما بخرینش . من 64 گیگشو دارم و بی نظیره یه شاهکاره .سلام دوستان :bighug:
اقا می تونین منو درباره گوشی OPTIMUS VU (نمی دونم درست نوشتمش یا نه!) یا گوشی HTC ONE X راهنمایی کنین؟
اگه گوشی دیگه تا این رنج قیمت سراغ دارین ممنون میشم b-)