راهنمایی برای خرید موبایل

درسته صفحه افتضاحی داره
950 چی پیشنهاد میدید ؟
وان اس 1100 گرند هم 1050 قیمت کردم
آیون هم خوشم اومد ولی 1200 فکر کنم
سولا هم 650 آکبند پیدا کردم یه جا

بهترین گوشی که تو این رنج گیرت بیاد صفحه نمایش qHD دارند(960در540)
تو گوشی های HTC میتونی به Sensation XE دقت کنی که خیلی گوشی خوبیه و هندزفری های beat هم داره و قیافشم خوبه اما خوب یکم قدیمیه
با همین مشخصات Amaze هم هست که همه چیش با بالایی یکیه ولی قیافه متفاوتی دارن..عیب این 2 تا نسخه اندروید که 2.3 که به 4 آپدیت میشن.
هر دو گوشی HTC صفحاشون 4.3 اینچی هست.
گوشی L9 برای LG هم خوبه همین کیفیت صفحه رو داره و IPS هست صفحش و زاویه دید خوبی داره و 4.7 اینچی هست که بزرگه و برای تو ایده آل تر از بقیه...قیافشم خوبه...
میتونی تو برند Sony هم Xperia P بگیری دقیقا با همین مشخصات صفحه و رزولوشن صفحه اما صفحش 4 اینچیه(برای همین تراکم پیکسل بیشتری از بقیه دار) و قیافشم خوبه و LED داره زیر صفحه .
تمام گوشی ها هم 8 مگاپیکسل هست.
قیمت همگی 950 و قیمت سونی هم 850 هستش.
با 1050 میتونی Xperia SL بگیری که نه تنها صفحش بزرگتره و رزولوشنش HD هست 1280 در 720..مشخصات داخلی قویتری داره و دوربینشم 12 هست.
اگه سامسونگ میخوای میتونی Galaxy S3 mini هم فکر کنی که نمیدونم چرا اینهمه گرونه!جنس بدنش از بقیه بدتره!صفحش 4 اینچی با رزولوشن 800 در 480 !!!! هست.CPU هم دو هسته ای اما با کلاک 1 گیگا هرتز هست(اونایی که بالا معرفی کردم 1.5 هستن)دوربینشم 5 هست..قیمت 960...

HTC ها داغ میکنن پشتشون
منم از این قضیه متنفرم
اس سه مینی که به هیچ وجه
سینسیش یکم قدیمی بودنش عذابم میده ...
یه جورایی بی خیال گوشی شدم .... میخواستم گرند بخرم صفحه ش خیلی داغون بود بیخیال شدم

اقا به نظر شما ارزش داره note2 رو بدم و xperia z بگیرم؟
بستگی داره به خودت...چه کارایی از گوشیت بخوای و چه کارایی بیشتر انجام بدی اما در حالت کلی Xperia Z گوشی بهتری هست الان(جدیدتره خوب)
ساخت و دیزاینش شاهکاره واقعا یعنی تو دستت میگیری معنای لوکس بودن رو احساس میکنی..کلا گوشی خیلی خوبیه..چند تا مشکل داره که صدای اسپیکراش کمه و اینکه میگن صفحش زاویه دیدش کمه(من 2 روز کار کردم باهاش هر کاری کردم نفهمیدم یعنی چی..دقیقا عین بقیه گوشی ها و iPhone بود زاویش)حالا شما که نوت داشتی بگیری شاید واقعا احساس کنی.
رزولوشنش که عالیه و دوربینشم خوبه که با آپدیت آخری خیلی خوب شده...
بیشترین چیزی که هست بحث رابط کاربری سونی هست که ببینی خوشت میاد یا نه...همین
پ.ن:مشکل عمیق ترش اینه که تا یه هفته بعد از خرید هی باید از دست دوست و آشنا در بری که با یه پارچ آب افتادن دنبالت تا ضد آب بودن گوشیتو ببیننو تست کنن :d

بستگی داره به خودت...چه کارایی از گوشیت بخوای و چه کارایی بیشتر انجام بدی اما در حالت کلی Xperia Z گوشی بهتری هست الان(جدیدتره خوب)
ساخت و دیزاینش شاهکاره واقعا یعنی تو دستت میگیری معنای لوکس بودن رو احساس میکنی..کلا گوشی خیلی خوبیه..چند تا مشکل داره که صدای اسپیکراش کمه و اینکه میگن صفحش زاویه دیدش کمه(من 2 روز کار کردم باهاش هر کاری کردم نفهمیدم یعنی چی..دقیقا عین بقیه گوشی ها و iPhone بود زاویش)حالا شما که نوت داشتی بگیری شاید واقعا احساس کنی.
رزولوشنش که عالیه و دوربینشم خوبه که با آپدیت آخری خیلی خوب شده...
بیشترین چیزی که هست بحث رابط کاربری سونی هست که ببینی خوشت میاد یا نه...همین
پ.ن:مشکل عمیق ترش اینه که تا یه هفته بعد از خرید هی باید از دست دوست و آشنا در بری که با یه پارچ آب افتادن دنبالت تا ضد آب بودن گوشیتو ببیننو تست کنن :d

قیمت چجوری درمیاد؟ میتونم سر به سر تاق برنم؟

قیمت چجوری درمیاد؟ میتونم سر به سر تاق برنم؟
قیمتش که تو بازار هزارتومنم فرق نداره و یکیه دقیقا!!!!!
بستگی داره دست دو بدی نو بگیری؟به دست بدی؟به فروشنده بدی؟
اما به فروشندم بخوای بدی یه 20-30 فکر کنم کم کنه منصفش و Z بده بهت جاش

من شنیدم کیفیت رنگ و تصویر s3,s4,note2 از xperia z بهتره پدرم گوشی s3 خودش رو با xperia z رفیقش مقایسه کرده بود(ویدئوی کیفیت بالای یکسان) خود رفیقش اعتراف کرده بود منهای رزولیشن بالاتر جذابیت تصویرgalaxys3super amoled بیشتره شما هم میتونی گوشی ها رو بقل هم تست کنی تا تو ذوقت نخوره

من شنیدم کیفیت رنگ و تصویر s3,s4,note2 از xperia z بهتره پدرم گوشی s3 خودش رو با xperia z رفیقش مقایسه کرده بود(ویدئوی کیفیت بالای یکسان) خود رفیقش اعتراف کرده بود منهای رزولیشن بالاتر جذابیت تصویرgalaxys3super amoled بیشتره شما هم میتونی گوشی ها رو بقل هم تست کنی تا تو ذوقت نخوره
از لحاظ کیفیت صفحه xperiaz واقعا سر تره
.......
ممنون بابت راهنمایی های دوستان به خصوص اقا میلاد

خوب این کاملا سلیقه ای هست چون در پنل های سامسونگ رنگ ها کاملا اشباع هست و رنگ سفیدش مایل به آبی هست.(البته این مسئله تو S4 تقریبا حل شده)و خیلیا دوست دارند این مسئلرو و خیلیام نه.
م شخصا ترجیح میدم رنگهارو طبیعی ببینم.
صفحه S III به خاطر چیدمان پیکسل ها که به صورت ماتریکس پنتایل هست وقتی صفحرو به چشمت نزدیک میکنی تماما پیکسل های صفحرو میبینی
تراکم پیسکل ها در S3:برابر ppi306
Note 2:برابر267ppi
Xperia Z:برابر 441ppi
تو z تراکم پیکسل ها تقریبا 2 برابر نوت 2 هست!اما باز تو2 از کحاظ چیدمان صفحه خیلی بهتر از S3 هست.کلا مشکل صفحه های Amoled در کنار مزایای زیادشون مثل عمق عالی رنگ سیاه(چون در اینجا پیکسل کاملا خاموشه و سیاه طبیعی هست) ناخوانا بودن زیر نور آفتاب و درمحیط بیرون به خاطر روشنایی کم اوناست.
اما کلا یک فیلم 1080 رو روی هر 3 ببینی متوجه تفاوت بسیار زیادشون میشی(تو دیدن ویدئو Z موتور براویاشم روشن میکنه که خیلی روی کیفیت باز تاثیر میزاره)البته روی حالت عادیم تفاوتشون آشکار هست

sony-xperia-z.jpg

samsung-galaxy-note-2.jpg

samsung-galaxy-s-3.jpg

تفاوت چیدمان S3 با چیدمان RGB که در Z و iphone 5 وجود داره(البته تو Zچون تراکم پیکسل بالاتری داره باز بهتره از عکس iPhone 5:
samsung-galaxy-s-3-letter.jpg
iphone5-micro-text.jpg

اتفاقا برای خودمم خیلی سوال شده بود رفتم با s4 مقایسه کردم با bv2 on برای s4 هم کیفیت صفحه رو گذاشتیم بالاترین حد اسمش یادم نیست هم رنگ ها در z برتریش مشخص بود هم اینکه نور صفحش بیشتر بود این شعارهای led super ultra فلان همش تبلیغاتی هست تنها کاری که این عبارت ها انجام می دن زاویه ی دید بهتر هست که در عوض response time صفحه بیشتر می شه. کاملا مشخص هم بود که نرخ نوسان سازی xperia z هم بیشتره

سلام دوستان :bighug:
اقا می تونین منو درباره گوشی OPTIMUS VU (نمی دونم درست نوشتمش یا نه!) یا گوشی HTC ONE X راهنمایی کنین؟ :);;)
اگه گوشی دیگه تا این رنج قیمت سراغ دارین ممنون میشم b-)

اقا می تونین منو درباره گوشی OPTIMUS VU (نمی دونم درست نوشتمش یا نه!) یا گوشی HTC ONE X راهنمایی کنین؟ :);;)

گوشی های htc گوشی های خوبین ولی منزیاد باهاشون حال نمیکنم مثلا پیر داییم ویندوز فون 8s داره خیلی گوشی خوبیه! ولی optimus و این جور مدلا نگیری بهتره زود خراب میشه و ... داستان داره کلا سری های htc مث یدیزایر ها و... اکثرا تو یه رنج قبمت

موفق باشی
:x

دوست عزیز بنده اچ تی سی وان دارم و در یه کلمه میگم بی نظیر هستش و میگم حتما بخرینش . من 64 گیگشو دارم و بی نظیره یه شاهکاره .

سلام دوستان :)
من احتمالا میخوام گوشیمو عوض کنم ... حالا شدیدا بین انتخاب Xperia Z و LG Nexus 4 موندم کدوم رو انتخاب کنم ... وضع صفحه نمایش زد چطوریه ؟ خیلی بده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or