راهنمایی برای خرید موبایل

ممنون از پاسختون.اون SIII هم حدود 1300 قیمتش بود که منتفی شد:دی
بین همون رنج قیمت 700 خودم xperia sola رو در نظر دارم.گوشی بهتری هم در این رنج قیمت هست؟
گوشی Xperia Sola گوشی خوبیه و هم شیکه و هم سخت افزار خوبی داره.اما با کمی افزایش بودجه گوشی Xperia Go و
Huawei Ascend G600
گزینه های مناسب دیگری هستند.

ممنون از پاسختون.اون SIII هم حدود 1300 قیمتش بود که منتفی شد:دی
بین همون رنج قیمت 700 خودم xperia sola رو در نظر دارم.گوشی بهتری هم در این رنج قیمت هست؟

من خودم تا دیروز مو به موی قیمت گوشی های 70 تا 750 تومنی رو در واردم و خودمم البته sola رو برداشتم که خیلی خیلی هم ازش راضی هستم ولی خب گزینه های دیگه ای هم بود :

برای مثال :

Xperia J گوشی 4 اینچی هست و بسیار عالی و شیک ولی پردازنده تک هسته ای داره و ممکنه بعد ها اذیت بکنه و نتونی اکثر بازی ها رو اجرا کنی بخصوص HD ها .

LG L7 II : اینم گوشی خیلی خوبی هست و با اینکه فکر کنم یکم قیمتش نسبت به بودجه ات بیشتر باشه ولی خب کلا LG رو به شخصه طرفش نمیرم چون خاطره های بدی دارم از گوشی های این برند .

Xperia GO : همه جوره عالی هست و بسیار خفن و ضد ضربه و ضد اب هست و پردازنده 2 هسته ای که فکر کنم در S2 هم بکار رفته و یه کارت گرافیک 400 mali که همه جوره عالیه و همه چیزش هم کاملا مشابه sola هست ولی نسبت به sola دو تا تکنولوژی مهم نداره : 1- تکنلوژی لمس شناور که خب فقط sola داره و Xperia Z و 2- NFC

Xperia neo L هم هست که خب نسبت به بالایی ها کمی پایین تر هست ولی نسبت به پولی که میدی خوبه و 640 الی 650 تومنم بیشتر نیست و صفحه 4 اینچی داره .

من به شخصه از sola خیلی راضی هستم ولی خب اون گزینه های دیگه هم مد نظر داشته باش .

پ.ن : الان یه سر به gsmarena زدم ولی دیدم که Xperia Z هم تکنولوژی لمس شناور رو نداره حالا نمیدونم دقیق هست یا نه ولی تو هیچ گوشی دیگه این تکنولوژی رو رویت نکردم !!:d

من خودم تا دیروز مو به موی قیمت گوشی های 70 تا 750 تومنی رو در واردم و خودمم البته sola رو برداشتم که خیلی خیلی هم ازش راضی هستم ولی خب گزینه های دیگه ای هم بود :

برای مثال :

Xperia J گوشی 4 اینچی هست و بسیار عالی و شیک ولی پردازنده تک هسته ای داره و ممکنه بعد ها اذیت بکنه و نتونی اکثر بازی ها رو اجرا کنی بخصوص HD ها .

LG L7 II : اینم گوشی خیلی خوبی هست و با اینکه فکر کنم یکم قیمتش نسبت به بودجه ات بیشتر باشه ولی خب کلا LG رو به شخصه طرفش نمیرم چون خاطره های بدی دارم از گوشی های این برند .

Xperia GO : همه جوره عالی هست و بسیار خفن و ضد ضربه و ضد اب هست و پردازنده 2 هسته ای که فکر کنم در S2 هم بکار رفته و یه کارت گرافیک 400 mali که همه جوره عالیه و همه چیزش هم کاملا مشابه sola هست ولی نسبت به sola دو تا تکنولوژی مهم نداره : 1- تکنلوژی لمس شناور که خب فقط sola داره و Xperia Z و 2- NFC

Xperia neo L هم هست که خب نسبت به بالایی ها کمی پایین تر هست ولی نسبت به پولی که میدی خوبه و 640 الی 650 تومنم بیشتر نیست و صفحه 4 اینچی داره .

من به شخصه از sola خیلی راضی هستم ولی خب اون گزینه های دیگه هم مد نظر داشته باش .

پ.ن : الان یه سر به gsmarena زدم ولی دیدم که Xperia Z هم تکنولوژی لمس شناور رو نداره حالا نمیدونم دقیق هست یا نه ولی تو هیچ گوشی دیگه این تکنولوژی رو رویت نکردم !!:d
متاسفانه Xperia Z دارای سیستم لمس شناور نیست و واقعا جای تعجب داره که سونی برای پرچمدارش اونجوری که باید مایه نذاشته.
البته احتمال داره در گوشی جدیدش که با Code Name به نام Honami هست ، از این تکنولوژی استفاده کنه.

متاسفانه Xperia Z دارای سیستم لمس شناور نیست و واقعا جای تعجب داره که سونی برای پرچمدارش اونجوری که باید مایه نذاشته.
البته احتمال داره در گوشی جدیدش که با Code Name به نام Honami هست ، از این تکنولوژی استفاده کنه.

من کلا برام عجیبه که الان دقیقا sola تنها گوشی در دنیا هست که این تکنولوژی رو داره !! :d کاشکی تکنولوژی ناقص یا ضعیف یا مسخره ای بود !! ولی لامصب خیلی دقیق و راحت و عالی هست و لذتش از لمس کردن هم بیشتره و دقت بسیار بسیار بالایی هم داره !!:d

نمیدونم چرا بقیه کمپانی ها به فکرش نیستن چون عملا تکنولوژی اینده هست :-/:d

من کلا برام عجیبه که الان دقیقا sola تنها گوشی در دنیا هست که این تکنولوژی رو داره !! :d کاشکی تکنولوژی ناقص یا ضعیف یا مسخره ای بود !! ولی لامصب خیلی دقیق و راحت و عالی هست و لذتش از لمس کردن هم بیشتره و دقت بسیار بسیار بالایی هم داره !!:d

نمیدونم چرا بقیه کمپانی ها به فکرش نیستن چون عملا تکنولوژی اینده هست :-/:d
شبیه این تکنولوژی (البته نه دقیقا) در گوشیهای Note II (با استفاده از S Pen ) و Galaxy S4 (با استفاده از انگشت دست) استفاده شده.این تکنولوژی با اینکه جدید و خاص هست اما به خاطر کاربرد کم و نداشتن دقت بالا ، خیلی مورد استقبال نبوده چرا که همه به لمس کردن صفحات موبایل عادت کردیم (چه زمانی که صفحات Resistive بودند و چه الان که Capacitive هستند) و استفاده از این تکنولوژی الان برامون سخت هست.

نظرتون در مورد Galaxy Ace 2 چیه؟بین Sola و Galaxy Ace 2؟:دی
با اینکه از لحاظ قیمت هر دو در یک رنج هستند و خودم هم گوشیهای سامسونگ رو داشتم و راضی هم بودم اما در این مورد به خصوص اصلا توصیه نمی کنم به جای Sola این گوشی رو بگیرید.
چون طراحی سولا به مراتب شکیل تر و جذاب تر از این گوشی بود و امکانات سخت افزاری سولا از اِیس 2 بیشتر و بهتره.

شرکت سامسونگ با شرکت Wacom قرارداد همکاری بسته و از تکنولوژی این شرکت که تولید صفحات خازنی حساس به قلم هستند در سری نوتش استفاده میکنه.در نوت 2 با سرمایه گذاری سامسونگ قابلیتی به S Pen اضافه شد به اسم Air View که به شما این قابلیت رو میده بدون تماس قلم با صفحه ، یکسری فرامین رو اجرا کنید.برای مثال با گرفتن قلم بر روی ایمیل ها میتوانید پیش نمایشی از آنها ببینید یا یک آلبوم عکس رو به طور موقت باز کرده و محتویاتش رو مشاهده کنید.البته این قابلیت فقط و فقط با قلم خود نوت 2 انجام میشه و ترکیب سخت افزار و نرم افزاره

حالا در S4 مدل تکامل یافته ی این قابلیت هست به طوریکه به قلم نیازی نیست و میتونید با انگشتتان ، بدون لمس صفحه با گوشی کار کنید.اینطور که GSMArena در نقدش ذکر کرده ، دقت این تکنولوژی بالاست و مشکلی پیش نمیاد.
سامسونگ هم در یکی از تبلیغ هاش برای به نمایش گذاشتن این قابلیت و این که چه استفاده ای داره ، نشون میده که آقایی پس از خوردن یک سطل مرغ سوخاری و در حالی که دستاش چرب و سسیه ، بدون لمس گوشی ایمیل هاشو چک میکنه

این شناور که میگید رو میشه یکم توضیح بدید ؟
این سولایی که اینقدر تعریف میکنید ازش الان چنده ؟:دی
4.3 اینچه ؟

بدون لمس گوشی میتونی با گوشی کار کنی :d تو نسخه 2.3 اندروید فقط محدود به صفحه Homescreen و مرورگر اینترنتی خود گوشی هست ولی با اپدیت به 4 و اخیرا به 4.1.2 از این تکنولوژی میشه در تمام جا های گوشی استفاده کرد و طی تجربیات خودم بسیار هم با دقت و عالی و تمیز کار میکنه . :d برای خود من که کار کردن باهاشض از خود صفحه لمسی هم بهتر و راحتتر بود .

sola هم الان بین 720 تا 750 متغیره :d

نه 3.7 اینچه که بنظرم عالی هست .
شرکت سامسونگ با شرکت Wacom قرارداد همکاری بسته و از تکنولوژی این شرکت که تولید صفحات خازنی حساس به قلم هستند در سری نوتش استفاده میکنه.در نوت 2 با سرمایه گذاری سامسونگ قابلیتی به S Pen اضافه شد به اسم Air View که به شما این قابلیت رو میده بدون تماس قلم با صفحه ، یکسری فرامین رو اجرا کنید.برای مثال با گرفتن قلم بر روی ایمیل ها میتوانید پیش نمایشی از آنها ببینید یا یک آلبوم عکس رو به طور موقت باز کرده و محتویاتش رو مشاهده کنید.البته این قابلیت فقط و فقط با قلم خود نوت 2 انجام میشه و ترکیب سخت افزار و نرم افزاره

حالا در S4 مدل تکامل یافته ی این قابلیت هست به طوریکه به قلم نیازی نیست و میتونید با انگشتتان ، بدون لمس صفحه با گوشی کار کنید.اینطور که GSMArena در نقدش ذکر کرده ، دقت این تکنولوژی بالاست و مشکلی پیش نمیاد.
سامسونگ هم در یکی از تبلیغ هاش برای به نمایش گذاشتن این قابلیت و این که چه استفاده ای داره ، نشون میده که آقایی پس از خوردن یک سطل مرغ سوخاری و در حالی که دستاش چرب و سسیه ، بدون لمس گوشی ایمیل هاشو چک میکنه

خب این دو مورد رو که ذکر کردی خیلی محدود هستند ولی با sola میتونی از تمامی جا های گوشی استفاده کنی حتی در بازی ها و برنامه ها !! البته سامسونگ همیشه خوب بلده تقلید کنه و رمز موفقیتش هم همینه .

خب این دو مورد رو که ذکر کردی خیلی محدود هستند ولی با sola میتونی از تمامی جا های گوشی استفاده کنی حتی در بازی ها و برنامه ها !! البته سامسونگ همیشه خوب بلده تقلید کنه و رمز موفقیتش هم همینه .

توضیحات GSMArena

Xperia Sola:
Another little gimmick is Floating Touch. We said it already, the technology is limited to the web browser but the homescreen lets you experience and practice it. The Xperia sola is touch-only for the most part - that includes widgets, shortcuts, controls and sideways swipes. Still, a small part of it can respond to hovering fingers. It's the stylized smoke in the center of the default live wallpaper on the homescreen. The fumes will swirl around in reaction to your thumb hovering over.

Galaxy S IV:
The Samsung Galaxy S4 comes with a number of advanced features enabled by the powerful hardware and dedicated sensors.
The first is Air View, which debuted on the Galaxy Note II and worked with the S Pen. There's no S Pen on the Galaxy S4, or a need for it - the phone can detect your finger hovering over the screen.
This enables information preview (e.g. SMS text, calendar entry text and so on), previewing videos just by pointing to a spot in the timeline, the next track in the music player by hovering over the next button (works with previous button too), previewing folders, speed dial contacts, and magnifying links in web pages. Air view detects fingers 1cm / 0.5" away from the screen, so there's no danger of accidentally tapping the screen when you wanted to use Air View instead.

Air View turns your finger into an S Pen

Another set of "air" features are the Air Gestures. Quick Glance is one of them, but there's more. The rest of the air commands are triggered by waving your hand over the Galaxy S4.
You can use this to scroll web pages in the browser (vertical waves), switch between tabs (horizontal waves), move between tracks in the music player and photos in the gallery, accept a call and move app shortcuts and S Planner events.

Air Gestures turns the S4 into a mini-Kinect

Air Gestures can detect your hand up to 7cm (just under 3") and might prove useful in some situations. Note that only the native apps support them, third party apps will not work with them (even Chrome that comes preinstalled on the phone).
از طرفداران عزیز اندروید انتظار میره به این راحتی حرف های "میوه" رو قبول نکنند دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or