راهنمایی برای خرید موبایل

من یکم بودجه رو بردم بالاتر:دی
HTC Sensation XE چطوره؟

تا چقدر بردی بالا ؟؟ :d

@ PRO_G@MER :

عزیز فکر کنم توضیح دادم براتون که تا نسخه 2.3 sola فقط امکان استفاده از Homescreen و وب گردی رو میده ولی با اپدیت اندروید امکان استفاده در جای جای گوشی رو میده حتی بازی ها و برنامه ها و ...... . کلا میشه همین چیزی که در مورد s4 گفته شده بود . حتی همون روز های اول عرضه sola هم سونی قول داده بود که این تکنولوژی رو گسترش میده رو این گوشی با اپدیت های اینده اش . خودمم کاملا امتحان کردم و همینجوری هم بوده . خودم گوشی رو هنوز به 4 اپدیت نکردم .

تا 900:دی

Galaxy S Advance بسیار بسیار گزینه خوبی هست و اگه خودم بودجه اش رو داشتم بجای Sola این رو بر میداشتم :d صفحه 4 اینچی و Super AMOLED اش کافی هست تا به هر گوشی تو این رنج ترجیح داده بشه :d

البته البته نظر دوستان دیگه رو هم حتما حتما بپرس . :d اگه بچه های همین سایت نبودند من الان پولم رو ، رو بد چیزی سرمایه گذاری کرذه بودم . :d

دوستان بین خرید s4 و htc one شدید گیر کردم. کدوم رو پبشنهاد میدین؟

من حدود 15Gb ویدیو Review از این دو گوشی دانلود کردم و دیدم ، منم به شدت بین این دوتا شک داشتم ! و در آخر S4 رو گرفتم با اینکه خیلی دوست داشتم One بگیرم !
اگه بخوام وارد جزییات بشم 3صفحه میتونم واست توضیحات بنویسم !
تو بگو چه خصوصیاتی واست مهمه ، و از گوشی چه استفاده هایی داری تا من یکیش رو بهت پیشنهاد کنم !
مطمعا باش هر کدوم رو بخری اشتباه نکردی !

دون لمس گوشی میتونی با گوشی کار کنی
:d
تو نسخه 2.3 اندروید فقط محدود به صفحه Homescreen و مرورگر اینترنتی خود گوشی هست ولی با اپدیت به 4 و اخیرا به 4.1.2 از این تکنولوژی میشه در تمام جا های گوشی استفاده کرد و طی تجربیات خودم بسیار هم با دقت و عالی و تمیز کار میکنه .
برای خود من که کار کردن باهاشض از خود صفحه لمسی هم بهتر و راحتتر بود .

sola هم الان بین 720 تا 750 متغیره

نه 3.7 اینچه که بنظرم عالی هست .
3.7 اینچ ؟:‍‍‍‍|
یعنی چه طوری ؟ دستت رو میگیری جلوی گوشی کار میکنه ؟:|
تا 900 950 چیزی هست که صفحه 4.5 باشه و ریل ریسینگ رو بدون مشکل بیاره بالا؟:دی

یه تومن بودجه دارم
گالکسی گرند چه طوره ؟ بیشتر 5 اینچیش جذبم کرد
یه گوشی با 4.3 اینچ و قدرت خوب جهت اجرای بازی ریل ریسینگ 3 معرفی کنید :دی
لطفا پاسخ بدید :|

ریل ریسینگ رو که نمیدونم ، ولی LG Optimus L9 P768 هست صفحش 4.7 اینچه و قیمت هم 970 اینا ... :-/:d

ببخشید دیر شد :d

اره دقیقا تا فاصله 1 سانتی الی 1/5 سانتی میگیری انگشت رو با گوشی کار میکنی .

900 و 950 گزینه زیاد هست توصیه میکنم علاوه بر راهنمایی بچه یه سر هم به سایت Mobile.ir بزن :d

اقا یه سوال تو ایران اس ۴ , quadcore هست یا octacore ؟؟
نسخه های ایران Octa هستند..

درباره گوشی 900 تومنی بگم که زیاده حالا تا 1 تومنش کنی رنجت بهتر میشه...تو این رنج ها سونی گوشیاش به مراتب خیلی بهتر و به صرفه تره...
S II هم میتونی بگیری اگه باشه و گالکسی advance ولی L9 الجی اون بازیتو جواب نمیده

واقعیتش خودم بین Grand و One S موندم
کدوم پیشنهاد میکنید ؟5 اینچی گرند قلقلکم میده
خوب آخه بحث کیفیت هست یا کمیت؟
اگه فقط اندازش مهمه آره اما این صفحه 5 اینچی واقعا چه از لحاظ رزولوشن چه عمق رنگ و روشنایی خیلی ضعیفه!!!کافیه چند دقیقه باهاش تو این اتند هایی کهبرای معرفی هست کار کنید تا بفهمید.
ولی بجاش واقعا One S صفحه خیلی بهتری داره ...کلا هم گوشی بهتری هست.چه سخت افزاری چه جنس و مواد بکار رفته درش.
بعد فکر کنم بودجتو باز افزایش دادی چون این 2 تا گوشی که میگی 1100 تا 1200 پولشونه!!!تو این رنج مثلا Xperia ION یا حتی Xperia S&SL یا Xperia T&TX یا Xperia Vخیلی گوشی های بهتری هستندتو همین رنج قیمت و هم صفحشون HD هست و مناسب بازی و هم بخصوص Vگوشی جدیدتر و ضد آبی هست.جدای از دوربین های بهتر!
البته هر دو تو ایران پیدا میشه...
این که بله....تو ایران همه چی پیدا میشه حتی گوشی هایی که فقط مختص یک اپراتور تو دنیا هستند و هیچ جای دیگم پیدا نمیشن!!!
اما به صورت رسمی و با گارنتی سامسونگ فقط اوکتا وارد ایران میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or