راهنمایی برای خرید موبایل

اقا من میخوام گوشیم رو عوض کنم
بین xperia sl و galaxy s3 mini و desire sv کدوم رو انتخاب کنم؟
رنج قیمتی همه حدود 1.200.000 هست
اگر کسی اطلاعی داره بصورت تخصصی بگه کدوم یکی برتری داره در کارکرد و عمل
وگرنه بطور کامل اینترفیس هر 3 رو میشناسم رو کاغذ
مرسی
و اینکه xperia sl دارای usb on the go هست یا نه

آخرین ویرایش:
مرسی
100% گوشی Sony Xperia SL .
البته اس ۳ مینی هم خوبه اما SL به مراتب از لحاظ سخت افزار و دوربین مناسبتره.

مرسی
s3بگیر خودت راحت کن بره پی کارش 200باید بزاری روش ی مقدار قیمت کم شده

s3بگیر خودت راحت کن بره پی کارش 200باید بزاری روش ی مقدار قیمت کم شده
داداووش میدونی که من فن سامسونگ نیستم، مخالف خوب بودن گلکسی 3 نیستم، عالیه، ولی اصلا علاقه ای هم به دست گرفتنش ندارم :|
100% گوشی Sony Xperia SL .
البته اس ۳ مینی هم خوبه اما SL به مراتب از لحاظ سخت افزار و دوربین مناسبتره.
خب یک مقدار بودجه رو افزایش دادم !
الان گیر کردم بین ایکس پریا های زیر:
sl
acro s
tx
v
و البته انتخاب خودم acro s هست
نظر شما چیه؟

داداووش میدونی که من فن سامسونگ نیستم، مخالف خوب بودن گلکسی 3 نیستم، عالیه، ولی اصلا علاقه ای هم به دست گرفتنش ندارم :|

sl
acro s
tx
v
نظر شما چیه؟
البته نظر خودت مهمه و اهمیت داره ، اما به نظرم TX بهترین گزینه هست و اصلا شک هم نکن هم شیکه هم براش ورژن Jelly Beans عرضه شده در عین حال از لحاظ حافظه داخلی هم نسبت به مدلهای دیگه حجم بالاتری داره.

sl
acro s
tx
v
نظر شما چیه؟

منم میخوام گوشی بگیرم و بین اینا مونده بودم و کلی تحقیق کردم . بین این 4 تا که V , tx .
و بین این 2 تا به نظر من وی بگیر چون 1- هم ورژن بلوتوث ش جدید تره و 2- هم موتور براویا جدید تره و 3- هم ضد آبه و 4- همچنین تکنولوژی جدید sensor on lens که روی z گذاشتن روی اینم هست که لمس رو روون تر میکنه و 5- یه قابلیت clear audio + که واسه صداست داره . در عوضش tx فقط حافظش بیشتره و 16 گیگ هست به جای وی که 8 هست و همچنین صفحش کمی بزرگتر و دوربین جلو قوی تر . در کل وی از نظر آپدیتی تکنولوژِی های جدید تری رو به همراه داره و واسه حافظش هم یه 32 بنداز روش . فقط بحث صفحش میشه که واست کوچیک نباشه . راستی گوشی tx هم 3 مدل صفحه نمایش داره و یکیشون عالیه یکی متوسط و اون یکی بد و شانس باید بیاری اون خوبه گیرت بیاد . منم همین روزا احتمالا برم وی رو بگیرم . سخت افزار هم بعضیا میگن وی یکم بهتره و بعضیا میگن tx . ولی در کل یه سطحن . بعضیا v رو میگن همون mini z هست چون تمام قابلیت های z رو داره . وی یک مشکل مرگ ناگهانی هم داشته که مثل اینکه با آپدیت جدید سونی حل شده مثل اکسپریا زد . acro s هم که خودت گفتی از همه نظر از این پایین تره فقط خوبیش دکمه عکاسی هست که میتونی زیر آب هم عکس بگیری .

دوستان يه xperia u هست دست دوم ولي تميز ميددش 440ت بخرم؟
نوش 630-640 ایناست...حالا ببین میارزه یا نه
sl
acro s
tx
v
نظر شما چیه؟
بین اینا TX وV بهترن و هم قیمتم هستن...
تمام چیزاشون تقریبا برابره و چون باهمم معرفی شدن اما V ضد آبه صفحش کوچیکتره 4.3 اما کیفیتش یکیه...و اینکه چون باطری جفتشون یکیه و Vصفحش 2 دهم اینچ کوچیکتره بیشتر شارژ نگه میداره...
از لجاظ قیافه هم خیلی شبیه همن..
از نزدیک ببین هر کدومو بیشتر دوست داشتی همونو بخر چون واقعا از لحاظ داخلی تفاوت محسوسی ندارن

سلام.2 سوال دارم.
با بودجه ی بین 600 تا 700 هزار تومن بهترین گوشی که پیدا می شه چیه؟
بین یک SIII که دوماه کار کرده(فروشنده هم فرد آشنا و مطمئنی هست.خود گوشی هم سالمه) و یک SII آکبند کدوم رو پیشنهاد می دید؟(شخصا گوشی آکبند رو ترجیح می دم:دی)
ممنون

سلام.2 سوال دارم.
بین یک SIII که دوماه کار کرده(فروشنده هم فرد آشنا و مطمئنی هست.خود گوشی هم سالمه) و یک SII آکبند کدوم رو پیشنهاد می دید؟(شخصا گوشی آکبند رو ترجیح می دم:دی)
ممنون

بدون شک SIII چون جهشی که بین S2 و S3 هست خیلی زیاده و صد در صد ارزش داره بیشتر خرج کنی و S3 بگیری
ولی برای مثال تغییر بین S3 و S4 آنچنان نیست
من اول S2 داشتم بعد S3 بعد Note II الان هم S4 دارم
صد در صد بهت میگم نسبت به قیمت S3 بهترین گزینست
ولی اگه دست دو میگیری حواست باشه...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

سلام.2 سوال دارم.
ممنون
سلام به شما دوست گرامی.
اول از همه تفاوت کلی به جز CPU چهار هسته ایی با دو هسته ایی و تغییرات اندکی در ظاهر بین SIII و SII نیست.اما توصیه میشه که SIII رو تهیه کنید ، دقت کنید که چه نو SII و چه دسته 2 SIII قیمتی بالای 700 تومان دارند.
در موارد دیگه هم بین SII و SIII مثلا از لحاظ دوربین و امکانات دیگه تفاوت چشمگیری وجود نداره جز یک موضوع که البته دقیق نیست و اونم احتمال عرضه نشدن اندروید 5 (یا به قولی 4.3) برای گوشی های SII و همرده به پایین هست.
در ضمن اگه کسی SIII رو با قیمتی زیر 1 میلیون میخواد بده ، به نظر میرسه که ایرادی در کارش باشه.
در مورد جنس دسته دو خصوصا موبایل حتی الامکان سعی کنید گوشی رو از افراد مطمئن و شناس تهیه کنید و حتما مهلت تست 1 روزه رو از طرف بگیرید.(سلامت ظاهر فقط 20% موضوع هست ما بقی به عملکرد موبایل سیستم تاچ و مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری مربوط میشه که فقط با تست میشه اونا رو تایید کرد.)

سلام به شما دوست گرامی.
اول از همه تفاوت کلی به جز CPU چهار هسته ایی با دو هسته ایی و تغییرات اندکی در ظاهر بین SIII و SII نیست.اما توصیه میشه که SIII رو تهیه کنید ، دقت کنید که چه نو SII و چه دسته 2 SIII قیمتی بالای 700 تومان دارند.
در موارد دیگه هم بین SII و SIII مثلا از لحاظ دوربین و امکانات دیگه تفاوت چشمگیری وجود نداره جز یک موضوع که البته دقیق نیست و اونم احتمال عرضه نشدن اندروید 5 (یا به قولی 4.3) برای گوشی های SII و همرده به پایین هست.
در ضمن اگه کسی SIII رو با قیمتی زیر 1 میلیون میخواد بده ، به نظر میرسه که ایرادی در کارش باشه.
در مورد جنس دسته دو خصوصا موبایل حتی الامکان سعی کنید گوشی رو از افراد مطمئن و شناس تهیه کنید و حتما مهلت تست 1 روزه رو از طرف بگیرید.(سلامت ظاهر فقط 20% موضوع هست ما بقی به عملکرد موبایل سیستم تاچ و مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری مربوط میشه که فقط با تست میشه اونا رو تایید کرد.)

ممنون از پاسختون.اون SIII هم حدود 1300 قیمتش بود که منتفی شد:دی
بین همون رنج قیمت 700 خودم xperia sola رو در نظر دارم.گوشی بهتری هم در این رنج قیمت هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or