Real Madrid 9
کاربر سایت
ایفون عالی هستش .ولی به قول حسین z بخر .یکی میتونه درست منا راهنمایی کنه که ios چه برتری هایی نسبت به اندروید داره و بلعکس؟
میخواستم xperia z بخرم اما وقتی iphone5 را دیدم موندم که چیکار کنم؟
ممنون
ایفون عالی هستش .ولی به قول حسین z بخر .یکی میتونه درست منا راهنمایی کنه که ios چه برتری هایی نسبت به اندروید داره و بلعکس؟
میخواستم xperia z بخرم اما وقتی iphone5 را دیدم موندم که چیکار کنم؟
ممنون
100% گوشی Sony Xperia SL .اقا من میخوام گوشیم رو عوض کنم
بین xperia sl و galaxy s3 mini و desire sv کدوم رو انتخاب کنم؟
رنج قیمتی همه حدود 1.200.000 هست
اگر کسی اطلاعی داره بصورت تخصصی بگه کدوم یکی برتری داره در کارکرد و عمل
وگرنه بطور کامل اینترفیس هر 3 رو میشناسم رو کاغذ
مرسی
و اینکه xperia sl دارای usb on the go هست یا نه
s3بگیر خودت راحت کن بره پی کارش 200باید بزاری روش ی مقدار قیمت کم شدهاقا من میخوام گوشیم رو عوض کنم
بین xperia sl و galaxy s3 mini و desire sv کدوم رو انتخاب کنم؟
رنج قیمتی همه حدود 1.200.000 هست
اگر کسی اطلاعی داره بصورت تخصصی بگه کدوم یکی برتری داره در کارکرد و عمل
وگرنه بطور کامل اینترفیس هر 3 رو میشناسم رو کاغذ
مرسی
و اینکه xperia sl دارای usb on the go هست یا نه
داداووش میدونی که من فن سامسونگ نیستم، مخالف خوب بودن گلکسی 3 نیستم، عالیه، ولی اصلا علاقه ای هم به دست گرفتنش ندارمs3بگیر خودت راحت کن بره پی کارش 200باید بزاری روش ی مقدار قیمت کم شده
خب یک مقدار بودجه رو افزایش دادم !100% گوشی Sony Xperia SL .
البته اس ۳ مینی هم خوبه اما SL به مراتب از لحاظ سخت افزار و دوربین مناسبتره.
البته نظر خودت مهمه و اهمیت داره ، اما به نظرم TX بهترین گزینه هست و اصلا شک هم نکن هم شیکه هم براش ورژن Jelly Beans عرضه شده در عین حال از لحاظ حافظه داخلی هم نسبت به مدلهای دیگه حجم بالاتری داره.داداووش میدونی که من فن سامسونگ نیستم، مخالف خوب بودن گلکسی 3 نیستم، عالیه، ولی اصلا علاقه ای هم به دست گرفتنش ندارم
خب یک مقدار بودجه رو افزایش دادم !
الان گیر کردم بین ایکس پریا های زیر:
sl
acro s
tx
v
و البته انتخاب خودم acro s هست
نظر شما چیه؟
داداووش میدونی که من فن سامسونگ نیستم، مخالف خوب بودن گلکسی 3 نیستم، عالیه، ولی اصلا علاقه ای هم به دست گرفتنش ندارم
خب یک مقدار بودجه رو افزایش دادم !
sl
acro s
tx
v
نظر شما چیه؟
نوش 630-640 ایناست...حالا ببین میارزه یا نهدوستان يه xperia u هست دست دوم ولي تميز ميددش 440ت بخرم؟
بین اینا TX وV بهترن و هم قیمتم هستن...خب یک مقدار بودجه رو افزایش دادم !
sl
acro s
tx
v
نظر شما چیه؟
سلام.2 سوال دارم.
با بودجه ی بین 600 تا 700 هزار تومن بهترین گوشی که پیدا می شه چیه؟
بین یک SIII که دوماه کار کرده(فروشنده هم فرد آشنا و مطمئنی هست.خود گوشی هم سالمه) و یک SII آکبند کدوم رو پیشنهاد می دید؟(شخصا گوشی آکبند رو ترجیح می دم)
ممنون
سلام به شما دوست گرامی.سلام.2 سوال دارم.
با بودجه ی بین 600 تا 700 هزار تومن بهترین گوشی که پیدا می شه چیه؟
بین یک SIII که دوماه کار کرده(فروشنده هم فرد آشنا و مطمئنی هست.خود گوشی هم سالمه) و یک SII آکبند کدوم رو پیشنهاد می دید؟(شخصا گوشی آکبند رو ترجیح می دم)
ممنون
سلام به شما دوست گرامی.
اول از همه تفاوت کلی به جز CPU چهار هسته ایی با دو هسته ایی و تغییرات اندکی در ظاهر بین SIII و SII نیست.اما توصیه میشه که SIII رو تهیه کنید ، دقت کنید که چه نو SII و چه دسته 2 SIII قیمتی بالای 700 تومان دارند.
در موارد دیگه هم بین SII و SIII مثلا از لحاظ دوربین و امکانات دیگه تفاوت چشمگیری وجود نداره جز یک موضوع که البته دقیق نیست و اونم احتمال عرضه نشدن اندروید 5 (یا به قولی 4.3) برای گوشی های SII و همرده به پایین هست.
در ضمن اگه کسی SIII رو با قیمتی زیر 1 میلیون میخواد بده ، به نظر میرسه که ایرادی در کارش باشه.
در مورد جنس دسته دو خصوصا موبایل حتی الامکان سعی کنید گوشی رو از افراد مطمئن و شناس تهیه کنید و حتما مهلت تست 1 روزه رو از طرف بگیرید.(سلامت ظاهر فقط 20% موضوع هست ما بقی به عملکرد موبایل سیستم تاچ و مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری مربوط میشه که فقط با تست میشه اونا رو تایید کرد.)