نظرتون راجع به HTC Desire X چیه ؟ قیمتش حدود 1 تومن هست . تو این قیمت گوشی بهتری هم پیدا میشه ؟
خیلی گوشیه بدیه نسبت به قیمتش!!!!تو این رنج قیمت انتخاب HTC عاقلانه نیست....
تو سونی میتونی Xperia P بخری حدود 920-30 ایناست که گوشی خیلی خوبیه....تا 1 میلیون 50 اینا Xperia S هم هست و 50-60 بزاری روش Xperia ION که خیلی گوشیه خوبی شدیدا توصیه میکنم بهت هم بدنه فلزی و هم تیپ خوب و مشخصات عالی و دوربین و صفحه نمایشه خوبی داره...خیلیم شیکه...
تو LG چیز درست درمون گیرت نمیاد یه 3D max هست 1200 اینا پولشو خوبم نیست...سری Lهم قشنگه و صعیف
موتورولا میتونی Atrix 2 بگیری با این پول فکر کنم 1 میلیونو 20 یا 30 هزار تومن باشه...کلا تجربه جدیدیه اما تو ایران موتو داشتنم دردسریه اگه فنش نیستی(کمبود قطعات و اینا)
سامسونگ چیزه بدرد بخور گیرت نمیاد این قیمتا...Galaxy S advance 8 gig 1 تومنه 16 فکر کنم 1100 یا بیشتر...S2که خیلی گرون تر ...GS3 mini هم 1200 ایناست که مفتش گرونه
تو خوده HTC هم کلا 2 تا گزینه داری....Desire X وDesire Vکه حدود 70-80 تفاوت قیمت دارند.....که V خیلی نابوده و همون Xبهتره...
اگه مقایسه کنید Xperia ION رو با این گوشی یک نسل با این گوشی تفاوت داره چه از لحاظ صفحه نمایش چه رزولوشن چه رم و CPU چه دوربین و.....
کلا تو ایران تو این رده Xperia خوبه و نسبت ارزش به کالای خوبی داره بقیه گوشیا تو این رنج ضعیف هستند....
ببخشید! ولی این گوشی ها وجود ندارن!
احتمالا اشتباهی صورت گرفته، منظورتون one x بوده یا desire x .
سپاس...منظورم Desire X بود...یانقدر این چند روزه اخبار درباره گوشیی که فردا میخواد معرفی کنه و اسمش شده HTC One قاطی کردم...
سلام.
HTC One X با گارانتی چقدره الان؟
One X که 1750 آخرین بار قیمت داشتم....One X Plus هم که 2200 ...هردو با گارنتی اصلی(قیمتا ماله 4 روز پیشه)