راهنمایی برای خرید موبایل

سلام .
رفیق من HTC Sensation داره بعد زیر صفحه گوشیش یه چند تا ذره غبار ( خاک ) رفته . این رو میشه کاریش کرد ؟
بعد کسی قیمت روز این گوشی رو داره ؟ ( که اگه خواست بفروشه یا ازش وردارن قیمت دستش باشه )

این گردو غبارو باید ببری گوشیتو باز کنن بعد پاکش کنن تنها راش همینه .
قیمت این گوشم چون تو بورس نیست برا همین هر شخصی یه قیمتی میده بسته به انصاف طرف داره موفق باشین .

سلام بچه ها
من میخوام galaxy ace 2 بگیرم میخواستم ببینم با توجه به cpu 800 dual core که داره بازیا hd را خوب اجرا میکنه ؟ و این که سی پی یو 800 دوهسته ای خوبه یا 1gh تک هسته ای؟
ممنون میشم اگه جواب بدید

خوب بی شک دو هسته ای قوی تره .

سلام

من تا یک میلیون تومن بودجه دارم ....

یه سری بهم LG Prada 3 رو معرفی کردن ....

میخواستم ببینم چون این گوشی دارای آندروید 2.4 برای ارتقا دادنش به مشکل نمیخورم ؟

کلا آپدیت کردن آندروید چجوریاست ؟ دردسر داره یا نه ؟

مدل های دیگه تا این بودجه چیز بهتر میشناسین ؟

ممنون​

سلام

من تا یک میلیون تومن بودجه دارم ....

یه سری بهم LG Prada 3 رو معرفی کردن ....

میخواستم ببینم چون این گوشی دارای آندروید 2.4 برای ارتقا دادنش به مشکل نمیخورم ؟

کلا آپدیت کردن آندروید چجوریاست ؟ دردسر داره یا نه ؟

مدل های دیگه تا این بودجه چیز بهتر میشناسین ؟

ممنون​
به نظر من شما سونی بگیر.
من خودم G Ace داشتم اصلا خوب نبود 50%بازی هارو اجرا نمیکرد. لایو والپیپر هم که میزاشتم سرعت گوشی برا چند ثانیه میاومد پایین. همچنین صدای ضعیفی داشت ولی کیفیتش خوب بود.
الان سونی Neo L گرفتم اندروید 4.0.1 واقعا ازش راضی ام هرچی بگی براش طراحی کردن. دوربینش فوکوس بسیار عالی داره فلش که خیلی قوی و همچنین CPU ی 1 یا 1.2 GHz داره که عمل کرد خوبی داره.
یه چیزی که من میگم سونی بگیر برای اینکه کیفیت تصاویرش بالا چون موتور گرافیکی براویا سونی روش طراحی میکنن و تمامی گوشی هاش کیفیت صدای واقعا عالی دارن.
از این دوسایت میتونی انتخاب بهتری داشته باشی.
Gsm.ir
mobile.ir

نظرتون راجع به HTC Desire X چیه ؟ قیمتش حدود 1 تومن هست . تو این قیمت گوشی بهتری هم پیدا میشه ؟
خیلی گوشیه بدیه نسبت به قیمتش!!!!تو این رنج قیمت انتخاب HTC عاقلانه نیست....
تو سونی میتونی Xperia P بخری حدود 920-30 ایناست که گوشی خیلی خوبیه....تا 1 میلیون 50 اینا Xperia S هم هست و 50-60 بزاری روش Xperia ION که خیلی گوشیه خوبی شدیدا توصیه میکنم بهت هم بدنه فلزی و هم تیپ خوب و مشخصات عالی و دوربین و صفحه نمایشه خوبی داره...خیلیم شیکه...
تو LG چیز درست درمون گیرت نمیاد یه 3D max هست 1200 اینا پولشو خوبم نیست...سری Lهم قشنگه و صعیف :)
موتورولا میتونی Atrix 2 بگیری با این پول فکر کنم 1 میلیونو 20 یا 30 هزار تومن باشه...کلا تجربه جدیدیه اما تو ایران موتو داشتنم دردسریه اگه فنش نیستی(کمبود قطعات و اینا)
سامسونگ چیزه بدرد بخور گیرت نمیاد این قیمتا...Galaxy S advance 8 gig 1 تومنه 16 فکر کنم 1100 یا بیشتر...S2که خیلی گرون تر ...GS3 mini هم 1200 ایناست که مفتش گرونه :)
تو خوده HTC هم کلا 2 تا گزینه داری....Desire X وDesire Vکه حدود 70-80 تفاوت قیمت دارند.....که V خیلی نابوده و همون Xبهتره...
اگه مقایسه کنید Xperia ION رو با این گوشی یک نسل با این گوشی تفاوت داره چه از لحاظ صفحه نمایش چه رزولوشن چه رم و CPU چه دوربین و.....
کلا تو ایران تو این رده Xperia خوبه و نسبت ارزش به کالای خوبی داره بقیه گوشیا تو این رنج ضعیف هستند....

ببخشید! ولی این گوشی ها وجود ندارن!
yahoo_4.gif

احتمالا اشتباهی صورت گرفته، منظورتون one x بوده یا desire x .

سپاس...منظورم Desire X بود...یانقدر این چند روزه اخبار درباره گوشیی که فردا میخواد معرفی کنه و اسمش شده HTC One قاطی کردم...
سلام.
HTC One X با گارانتی چقدره الان؟
One X که 1750 آخرین بار قیمت داشتم....One X Plus هم که 2200 ...هردو با گارنتی اصلی(قیمتا ماله 4 روز پیشه)

آخرین ویرایش:
كلاً مي خوام نگم خاك تو سرم چرا اينو خريدم.:d
من به طور همزمان از iPhone 5 (گوشی دادشم ) و Note 2 ( گوشی خودم) استفاده میکنم ... من Note 2 رو پیشنهاد میدم
در کل ممکنه iPhone 5 بگیری خیلی باهاش حال کنی ، و هیچ مشکلی هم نداشته باشی ولی قبلش اگه چندتا Review ازش بخونی بد نیست که تمام محدودیت های iOS رو بشناسی ، یکی مثل من در قفس iOS خفه میشه یکی هم مثل داداشم راحت باش حال میکنه ! :d

میخوای صبر کن GSIV بیاد اون رو بگیر، اگه سایز صفحه Note 2 اذیت ـت میکنه ! چون تنها مشکل من با Note 2 همین سایز بزرگشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or