راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان یکی از اقوام میخواد بره ترکیه.اگر بخوام بگم برام یک ایفون 5 بخره 64 32 16 گیگ، قیمت هر سه رو می خوام.چند لیر در میاد؟ انلاک میخوام

دوستان كسايي كه گوشي بلك بري (حالا هر مدلي) داشتن ي سوال داشتم
ايا واقعا ارزش داره انقد واسه گوشي اي كه انقد امكاناتش كمه هزينه كرد؟؟

دوستان كسايي كه گوشي بلك بري (حالا هر مدلي) داشتن ي سوال داشتم
ايا واقعا ارزش داره انقد واسه گوشي اي كه انقد امكاناتش كمه هزينه كرد؟؟

خوب این بستگی داره برا شخصی که خرید میکنه . یسری عاشق بلک بری هستن ولی بنده نه فقط گوشی هوشمند همین .

خوب این بستگی داره برا شخصی که خرید میکنه . یسری عاشق بلک بری هستن ولی بنده نه فقط گوشی هوشمند همین .
بله خوب!سوالم اينجاس اون افرادي كه بلك بري ميگيرن چرا نميرن با پولش ي گوشي هوشمند نسبتا خوب بگيرند!؟بهتره كه!؟

بله خوب!سوالم اينجاس اون افرادي كه بلك بري ميگيرن چرا نميرن با پولش ي گوشي هوشمند نسبتا خوب بگيرند!؟بهتره كه!؟
اگه منظورت ایرانه که شاید میخوان تک باشند یا عاشق این برندن یا از طراحی سری Bold خوششون میاد(منم خوشم میاد ) اما تو خارج جدای از امنیت خیلی بالای این گوشی ها سیستم مسنجر بلکبری هست که خیلی طرفدار داره...
البته الان خریدنش اشتباه هست چون تا چند ماه دیگه نسخه 10 سیستم عاملش با گوشی های سی جدید میاد و اینا دیگه اصلا فراموش شدند

البته گوشی های جدید بلکبری که به زودی معرفی می شوند به جز امنیت هیچ نقطه ی قوت خاصی ندارند و با استاندارد های الآن گوشی های سطح B محسوب می شوند و فقط برای نجات یافتن از ورشکست شدن و ادامه کار RIM هستند

البته گوشی های جدید بلکبری که به زودی معرفی می شوند به جز امنیت هیچ نقطه ی قوت خاصی ندارند و با استاندارد های الآن گوشی های سطح B محسوب می شوند و فقط برای نجات یافتن از ورشکست شدن و ادامه کار RIM هستند
نمیتونم قبول کنم اگه تو یوتیوپ ویدئو هاشو دیده باشی مبینی خیلی از لحاظ رابط کاربری عالین و خیلی لذت بخش تر از اندروید و iOS هست...از لحاظ برنامه کمبود داره که اونم فکر کنم اینطوری که ریم کار کرده در زمان عرضه اولین گوشی تعداد برنامه هاش از ویندوز فون بیشتر خواهد بود.....

سلام .
رفیق من HTC Sensation داره بعد زیر صفحه گوشیش یه چند تا ذره غبار ( خاک ) رفته . این رو میشه کاریش کرد ؟
بعد کسی قیمت روز این گوشی رو داره ؟ ( که اگه خواست بفروشه یا ازش وردارن قیمت دستش باشه )

سلام بچه ها
من میخوام galaxy ace 2 بگیرم میخواستم ببینم با توجه به cpu 800 dual core که داره بازیا hd را خوب اجرا میکنه ؟ و این که سی پی یو 800 دوهسته ای خوبه یا 1gh تک هسته ای؟
ممنون میشم اگه جواب بدید

سلام .
رفیق من HTC Sensation داره بعد زیر صفحه گوشیش یه چند تا ذره غبار ( خاک ) رفته . این رو میشه کاریش کرد ؟
بعد کسی قیمت روز این گوشی رو داره ؟ ( که اگه خواست بفروشه یا ازش وردارن قیمت دستش باشه )

این گردو غبارو باید ببری گوشیتو باز کنن بعد پاکش کنن تنها راش همینه .
قیمت این گوشم چون تو بورس نیست برا همین هر شخصی یه قیمتی میده بسته به انصاف طرف داره موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or