راهنمایی برای خرید موبایل

منم موافقم . روی آمار و ارقام حساس نشید ، شرکت ها خوب بلدن با ارقام چطوری تبلیغ کنن .
بنظر من HTC One گوشی فوق العاده ای هست .
بازم به عنوان مثال که زیاد روی آمار و ارقام نباشید : من خودم از ال سی دی xperia z اصلا خوشم نیومد ! فقط رزولوشن مطرح نیست ! در عمل lcd ضعیفی داره ! بهتره از نزدیک ببینید .
اما در مورد z1 چیزی نمیدونم .
نوت 3 هم تقریبا هر روز دستمه با اینک مال خودم نیست :دی . خیلی سریع و خوبه اما چیز خاصی هم نیست . منظورم اینه با بقیه اسمارت فون های بروز در یک سطح هستند . اما این استایلوسی که داره خیلی امکان خوبیه .
البته برای جیب بزرگه !

یک خبر هم اینکه لومیا 1520 با قیمت حول حوش 2200 اومده تو بازار :دی خیلیم عالی .

خوب دوستانی که از دوربین z1 اینقدر تعریف میکردند. به توصیه دوسنان رفتم امروز باهاش کار کردم. دوربین واقعا هیچی برای گفتن جلو لومیا نداره. حتی نه ۱۰۲۰ بلکه ۱۵۲۰. اصلا توقع اینقدر نویز رو نداشتم ازش. تو تاریکی که رسما افتضاح بود. نمیدونم اما کلا نا امیدم کرد.

راستش خیلی جذب ultra z شده بودم . اما این تکنولوژی صفحه نمایشش اصلا من رو ارضا نمیکنه. تندی رنگ رو تو amoled ترجیح میدم.

هنوز نمیدونم چی بخرم :book::book::book::book:

خوب دوستانی که از دوربین z1 اینقدر تعریف میکردند. به توصیه دوسنان رفتم امروز باهاش کار کردم. دوربین واقعا هیچی برای گفتن جلو لومیا نداره. حتی نه ۱۰۲۰ بلکه ۱۵۲۰. اصلا توقع اینقدر نویز رو نداشتم ازش. تو تاریکی که رسما افتضاح بود. نمیدونم اما کلا نا امیدم کرد.

راستش خیلی جذب ultra z شده بودم . اما این تکنولوژی صفحه نمایشش اصلا من رو ارضا نمیکنه. تندی رنگ رو تو amoled ترجیح میدم.

دوربین اگه برات مطرح باشه که خوب بهتر از سری لومیا نیست بنظرم ، بخصوص برای عکاسی توی شب و نور کم .
یه عکسایی من با 920 تو شب گرفتم که تو مغز خودمم نمیگنجه :دی
اما خوب ویندوزفون خریدن یعنی قید بازی های کرکی و بازی های بسیار رو زدن یجورایی ، هرچند نصب نرم افزار های کرک شده هم راه داره اما نه به راحتی آندروید هست و نه به تعدد زیاد آندروید ! بین 3 تا 10 تا نرم افزار کرک شده میتونی نصب کنی به روش خاص خودش :دی
مثلا 3 تا نصب کردی ، دیگه اجازه نداد باید یکی پاک کنی ، یکی نو نصب کنی .
البته این فقط برای نرم افزار های کرک شده هست و الا نرم افزار رایگان و پولی هیچ مشکلی نیست . دیگه خودت باید نیاز و سلیقه خودت رو در نظر بگیری .

در مورد صفحه نمایش هم بگم lg بهترین صفحه نمایش های lcd رو میزنه .
اما سامسونگ پیشتاز oled هست . اما اگه لومیا دوست داشتی میتونی 925 یا 1020 بخری هم amoled هست ، هم میتونی غلظت رنگ رو دستی تنظیم کنی خودت .
باز اگه بودجه داشتی و لومیا دوست داشتی و اندازه 6 اینچی 1520 هم باش مشکلی نداری که بهترین انتخابت هست بنظرم !

آخرین ویرایش:

عزیز اگه دوربین تو حالت نرمال قرار بدی و تنظیماتشو درست انجام بدی بعد میبینی لنز g چه عکسی میگیره

@MOTISOLIDSNAKE

بخاطر اینکه سونی تو این گوشی پردازشگر BIONZ گذاشته اگه یکم اطلاعات عکاسی مختصری داشته باشید عکس های فوق العاده میتونید بگیرید...حتما هم باید در حالت M باشه وگرنه بصورت خودکار عکسهای 8 مگاپیکسلی معمولی خواهد گرفت.یک آپدیت هم با حجم متوسط 850 مگ اومده مدتیه که بصورت عجیبی کیفیت عکسها افزایش پیدا کرده...مقایسش با 1020 خیلی خنده داره اگه واقعا اینقدر دوربین مهمه که یک کامپکت بخرید و با پول کمتر کیفیت خیلی بیشتری هم میگیرید..شما پشت 1020 رو نگاه کن مثل بالای تانک ها زده بیرون و بعد مقایسه کن با Z1 که کاملا تو بدنه قرار گرفته..

همین مونده بود که سونی فن ها با تعصب معروفشون این جا رو به گند بکشن.بابا دیگه موبایل تعصب معصب نداره خدایی بیخیال
واقعا شما کیفیت ساخت رو تو چی می بینید؟ فیلم های تست Galaxy Note 3 هست که از یه ارتفاع کم که رها میشه صفحه ش خورد میشه
از نزدیک هم شاهد افتادن گوشی s4 رفیقم از یه متری و خرد شدنش بودم و همین مسلئه باعث شد کلن از ذهنم برند سامسونگ رو پاک کنم
8-|
سوال اینه شما تو چی میبینی؟؟شما فقط تست نوت3رو دیدی؟؟کدوم گوشی بازار تو این تست ها سالم مونده؟؟
هزارتا از این تست ها هست تو یکی ایفون خرد میشه تو یکی نمیشه یکی رو هم نارنجی گذاشته بود که نوت3از ایفون هم مقاوم تر بود..این تست ها مزخرفه..واقعیتش اینه هر گوشی بی افته زمینه احتمال زیاد خراب میشه..من خودم سامسونگ ویو2داشتم مقاومتش باورنکردنی بود1سال هرزار بلا سرش اوردم هیچش نشد ولی یه اتفاق وحشتناک براش افتاد ال سی دیش شکست و بعد افتاد تو جاده و چند ماشین از روش رد شدن ولی هیچش نشد و الان بجز ال سی دیش همه چی سالمه....یا اگه گوشی مقاوم میخوای برو گلکسی رگبی بگیر یکی از مقاوم ترین گوشی های دنیاست
و اما 3 GB رم Note 3. شما فقط به اعداد و ارقام نگاه میکنید درسته؟ برید 4 تا Review بخونید تا بفهمید که 3 GB رم Note 3 افتضاح Integrate شده و بنچمارک های RAMش از یه گوشی با 2 GB رم کمتره!!! من باهاش کار کردم عزیزم، شما کار کردی؟ برنامه ها رو در عرض چند دقیقه که Home کنید می بنده! البته گفته که تو آپدیت بعدی حل میشه؛
این دیگه اخرش بود..چند چندی؟؟
خیلی جالبه همش میگی سامسونگ این مشکل رو داره و..انگار فقط فروم گوشی های سامسونگ رو دیدی
همه گوشی های دنیا مشکل دارن از جی ال ایکس بگیر تااپل و سامسونگ.و..همشون مشکل دارن و با اپدیت حل میکنن
(البته جی ال ایکس نمیکنه:دی)اتفاقا سامسونگ مشکلش ازخیلی برندهای دیگه کمتره
مشکل نرم افزاری چیزی نیست.خدایه اطلاعات:دی

تنها قسمت از حرفاتون رو که قبول دارم کارایی و امکانات نرم افزاریشه که واقعا منو تحت تاثیر قرار داد، که البته اگه بخوایم مبنا رو این مبحث قرار بدیم،
LG G2 خیلی سرتر از Note 3 هستش!​
من نمیگم Note 3 گوشی بدیه، حرفم اینه که نسبت به قیمتش نمی صرفه! با در نظر گرفتن جنس بدنه پلاستیکی دیگه واقعا نمی صرفه!
باشه.من همش دارم از تو چیز یاد میگیرم
اصولا بین مشخصات روی کاغذ و چیزی که در عمل میبینیم فرقه بسیاری هست.هنوز هم نمیدونم چرا به همه Note 3 رو پیشنهاد میکنید...اصولا هدف این گوشی استفاده از قلمش هست و وقتی کسی استفاده زیادی نداره اولویتی هم در خریدش نیست و S4 هم همون کارارو انجام میده.الان هم بیشتر (اگه نگیم تمام)گوشی های تاپ آندرویدی مشخصات یکسانی دارن و شاید در عمل فرق به 5% هم نرسه....با این رویه که گوگل در پیش گرفته همین الانم از لحاظ سخت افزاری در پیک گوشی ها هستیم...پس واقعا دیگه بنچمارکها که عمدتا هم تقلبی هستن معیار خوبی نیست برای خرید...واقعا کی میخواد تو Temple run 3-4 تا فریم بیشتر بگیره!علت گذاشتن رم 3 گیگ در نوت 3 هم بخاطر نرم افزارهای اضافی برای قلمش هست که بسیار سنگین هستند و برای همین قرار داده شده
حرف شما درست تو پست قبلی هم گفتم از همه مهم تر کارایه و امکاناته.الان همه گوشی های بازار سخت افزارشون یکیه..ولی این که بگیم 3گیگ رم چیزی نیست واقعا اشتباه خودتم گفتی برا بالا بردن کارایی و سرعت گوشیه وقتی با اپدیت ها نرم افزار بهینه تر میشه 3گیگ رم بیشتر به چشم میاد

نوت 3 هم تقریبا هر روز دستمه با اینک مال خودم نیست
:biggrin1:
. خیلی سریع و خوبه اما چیز خاصی هم نیست . منظورم اینه با بقیه اسمارت فون های بروز در یک سطح هستند . اما این استایلوسی که داره خیلی امکان خوبیه .
البته برای جیب بزرگه
خب الان همه گوشی های بازار شبیه هم همین امکانات که مهمه و اونو متمایز میکنه:دی

به نظرم اگه میخواین پرچمدار بگیرین 2.3ماه صبر کنین اس5.پرچمدارهای جدید اچ تی سی.سونی.ال جی بیان
من که شدیدا منتظراس5هستم

دوستان معمولا سامسونگ پرچمداراشو کی معرفی میکنه؟؟؟مثلا اس 4 کی معرفی شد؟؟
میخوام ببینم اگه نزدیکه بیخیال نوت 3 شمو برم اس 5 بگیرم
htc چی؟؟اونم فکر کنم با اس 5 پرچمداره جدیدشو معرفی کنه:-/

دوستان معمولا سامسونگ پرچمداراشو کی معرفی میکنه؟؟؟مثلا اس 4 کی معرفی شد؟؟ میخوام ببینم اگه نزدیکه بیخیال نوت 3 شمو برم اس 5 بگیرم htc چی؟؟اونم فکر کنم با اس 5 پرچمداره جدیدشو معرفی کنه:-/
پرچمدار گوشی ‏اسفندیا فروردین.پرچمدار فبلت ‏شهریور..اچ تی سی هم همینطور.ولی سونی وال جی هر6ماه یه پرچمدار ‏:دی

همین مونده بود که سونی فن ها با تعصب معروفشون این جا رو به گند بکشن.بابا دیگه موبایل تعصب معصب نداره خدایی بیخیال

8-|
سوال اینه شما تو چی میبینی؟؟شما فقط تست نوت3رو دیدی؟؟کدوم گوشی بازار تو این تست ها سالم مونده؟؟
هزارتا از این تست ها هست تو یکی ایفون خرد میشه تو یکی نمیشه یکی رو هم نارنجی گذاشته بود که نوت3از ایفون هم مقاوم تر بود..این تست ها مزخرفه..واقعیتش اینه هر گوشی بی افته زمینه احتمال زیاد خراب میشه..من خودم سامسونگ ویو2داشتم مقاومتش باورنکردنی بود1سال هرزار بلا سرش اوردم هیچش نشد ولی یه اتفاق وحشتناک براش افتاد ال سی دیش شکست و بعد افتاد تو جاده و چند ماشین از روش رد شدن ولی هیچش نشد و الان بجز ال سی دیش همه چی سالمه....یا اگه گوشی مقاوم میخوای برو گلکسی رگبی بگیر یکی از مقاوم ترین گوشی های دنیاست

این دیگه اخرش بود..چند چندی؟؟
خیلی جالبه همش میگی سامسونگ این مشکل رو داره و..انگار فقط فروم گوشی های سامسونگ رو دیدی
همه گوشی های دنیا مشکل دارن از جی ال ایکس بگیر تااپل و سامسونگ.و..همشون مشکل دارن و با اپدیت حل میکنن
(البته جی ال ایکس نمیکنه:دی)اتفاقا سامسونگ مشکلش ازخیلی برندهای دیگه کمتره
مشکل نرم افزاری چیزی نیست.خدایه اطلاعات:دی

باشه.من همش دارم از تو چیز یاد میگیرم

حرف شما درست تو پست قبلی هم گفتم از همه مهم تر کارایه و امکاناته.الان همه گوشی های بازار سخت افزارشون یکیه..ولی این که بگیم 3گیگ رم چیزی نیست واقعا اشتباه خودتم گفتی برا بالا بردن کارایی و سرعت گوشیه وقتی با اپدیت ها نرم افزار بهینه تر میشه 3گیگ رم بیشتر به چشم میاد

خب الان همه گوشی های بازار شبیه هم همین امکانات که مهمه و اونو متمایز میکنه:دی

به نظرم اگه میخواین پرچمدار بگیرین 2.3ماه صبر کنین اس5.پرچمدارهای جدید اچ تی سی.سونی.ال جی بیان
من که شدیدا منتظراس5هستم
من دیگه واقعا حرفی واسه گفتن ندارم! بچه ی 5 ساله رو هم بیاری میفهمه که شما یه سامسونگ فن متعصب هستی که هیچ جوره زیر بار نمیری! خوش باش عزیزم:)

یه خیر دیده ای نبود جواب مارو بده:d
خوب چقدر بودجه دارید؟صفحش بزرگ باشه یعنی چقدر..کاملا نسبیه دیگه 6 برای من بزرگه 5 برای اونئ یکی و... یذره دیتیل بدید که بشه کمک کرد :)
اینجا کسی با nexus 5 کار کرده؟ گوشیه خوبیه؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من 2 روز تونستم کار کنم باهاش.اولین نکتش اگه قبلا با سری نکسوز کار کردین کیفیت خوب دوربینش هست که میشه با بقیه پرچمدارا مقایسش کرد(برخلاف سری های قبلی)صفحه بسیار با کیفیتی داره و طراحی خوب و جنس بدنه مناسب(پلاستیکیه اما الا حس بدی نمیده) یه موردش که رو مخ هست بیرون زدگیه لنز دوربینش هست که وقتی از پشت روی یه سطحی مثل میز میزارید لنگ میزنه و همش استرس داری که خط برنداره لنزش.
اما مهمترین عیبش باتری هست که برای کسی که بیشتر از متوسط استفاده داره از گوشیش هر روز باید شارژ کنه.اما کلا تجربه عالی هست.
البته الان قیمت متعادلی نداره و بهتره بزارید به قیمت برسه گوشی اگه میخواین تهیش کنید .
من نگفتم چیزی نیست میگم در همه گوشیا 1 گیگ از 2 گیگ رم پرچمدارارو برنامه و سیستم عامل خوده گوشی اشغال کرده و 1 گیگ هم آزاد داره...برای نوت 3 هم 2 گیگ برنامه ها و سیستم عامل و تاچ ویز و همون 1 گیگ در دسترس شما هست و عملا فرقی با بقیه نداره.برای همین میگم اینکه بگید 3 گیگ و تاکید کنید روش به عنوان برتری اشتباه هست چون چیزی که شما در آخر میگیرید همون میزان فضای رم در بقیه گوشی هاست :)

بچه ها یه آپدیت اومده برای نوت 3 حدود 113 مگ دانلودش بکنی و آپدیت رو انجام بدی خوبه یا نه؟
دانلود کردن با خود گوشی باعث آسیب رسیدن به گوشی نمیشه ؟
میشه آپدیت رو به وسیله کامپیوتر انجام بدی ؟

من دیگه واقعا حرفی واسه گفتن ندارم! بچه ی 5 ساله رو هم بیاری میفهمه که شما یه سامسونگ فن متعصب هستی که هیچ جوره زیر بار نمیری! خوش باش عزیزم
مهم نیست فن سامسونگ باشم یا نه هر جور دوسداری فکر کن.ربطی نداره به اصل موضوع
اینجوری که نمیشه هر حرفی دوسداری بزنی و فکت صادر کنی بعد وقتی کسی حرفی زد بگی فن و تعصب وفلان؟؟؟
شما فکر کردی همه اینجا احمقن میای با اعتماد بنفس بالا الکی یه گوشی و برند رو پایین میاری و یکی رو بالا میبری
یه جوری میگی نوت3مشکل نرم افزاری داره انگار فقط گوشی های سامسونگ تو دنیا مشکلات دارن.ولی همون بچه5ساله هم میدونه که همه برندها اینجور مشکلات رو دارن و طبیعیه..
یه جوری میگی نوت3تو تست سقوط خراب شد انگار تنها گوشی دنیاست که اینجوری شده خب یه بچه5ساله هم میدونه اکثر گوشی ها خراب میشن.
میای میگی سامسونگ به سایت ها پول میده که از گوشی هاش تعریف کنن.یعنی به همه سایت های دنیا پول داده چون همه ازش خوب میگن چون گوشیش واقعا خوبه.منطق تو چیه؟؟
من از سامسونگ خوشم میاد ولی نوکیا دارم و میخوام هواوی بگیرم.تو این تاپیک هم خیلی کم گوشی سامسونگ پیشنهاد میدم
اتفاقا بیشتر سونی پیشنهاد میدم چون قیمتش خوبه
در کل تعصب رو برند اصلا برا من قابل درک نیست هرچی که خوب باشه میخرم و استفاده میکنم اصلا هم برام مهم نیست از چه برندی باشه
من نگفتم چیزی نیست میگم در همه گوشیا 1 گیگ از 2 گیگ رم پرچمدارارو برنامه و سیستم عامل خوده گوشی اشغال کرده و 1 گیگ هم آزاد داره...برای نوت 3 هم 2 گیگ برنامه ها و سیستم عامل و تاچ ویز و همون 1 گیگ در دسترس شما هست و عملا فرقی با بقیه نداره.برای همین میگم اینکه بگید 3 گیگ و تاکید کنید روش به عنوان برتری اشتباه هست چون چیزی که شما در آخر میگیرید همون میزان فضای رم در بقیه گوشی هاست
خب منم قبول دارم ولی میگم با اپدیت ها وبهینه شدن نرم افزار تاثیرش بیشتر میشه.البته برا کسی که هر سال گوشی عوض میکنه هیچه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or