راهنمایی برای خرید موبایل

بچه ها یه آپدیت اومده برای نوت 3 حدود 113 مگ دانلودش بکنی و آپدیت رو انجام بدی خوبه یا نه؟
دانلود کردن با خود گوشی باعث آسیب رسیدن به گوشی نمیشه ؟
میشه آپدیت رو به وسیله کامپیوتر انجام بدی ؟

دوست من شما شارژ گوشیت بالای 50 درصد باشه که موقع آپدیت خاموش نشه ، هیچ مشکلی پیش نمیاد .
تنها راه آپدیت 920 همین wifi و از طریق خود گوشی هست ، اگه قرار بود مشکلی پیش بیاد که ... ، خلاصه راحت آپدیت کن .

بنظر من تو پیام رسانی و مخاطبین کلا ظاهر و همه چیز ویندوزفون سرتره ، اینو دیگه رفیق خودم که نوت 3 داره هم میگه که خیلی جذابتر و بهتره .
اما توی این مقایسه میگه note 3 بهتره .
من از هربابت به رابط کاربری ها نگاه میکنم 1520 رو ترجیح میدم ! بخصوص در مورد عکاسی و همینطور آلبوم عکس ها ، مخاطبین ، تماس ها .

بنظر من که سلیقه ای ـه . من نمیدونم شما چه اسراری داری یکی رو برتر از اون یکی نشون بدی ؟!

بنظر منم گوشی نوکیا 1520 خیلی فوق العاده و عالی طراحی شده.
اگه بخایم سخت گیر باشیم و دنبال ایراد بگردیم فقط به دو مورد میرسیم:
یکی اینکه میشد جای گوریلا گلس 2 از 3 استفاده کرد و اینکه دوربین دوم این گوشی 720p هست و میشد 1080p باشه وگرنه خداییش دیگه موردی نیست که بشه ایراد گرفت.
البته این دو مورد هم بنظرم نمیتونه ایراد مهمی باشه و بهترین گزینه ممکنه ویندوز فونه.

سلام خسته نباشید
من میخوام گوشیمو عوض کنم (tx) و الان خیلی به مشکل خوردم برای انتخاب گوشی
گلکسی اس 4
گلکسی نوت 3
اچ تی سی وان
جی 2 ال جی
زد 1 سونی
------------------
باتریِ قوی برام خیلی مهمه
اینترنت به همچنین، هم وای فای هم دیتا قوی
خروجی صدای هدفون هم به همچنین
-------------------
گوشی دو سیم کارت در همین حد خوب هم اگر میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
لطفا بصورت حرفه ای بگید کدوم بهتر میتونه باشه (در مجموع قضیه) نه که اگر هر کدومو دارید بگید عالیه :d
مرسی

کوروش جان نوت 3 به نظرم بهترین انتخاب میتونه باشه
باتریش خوبه
برا فیلم و اینترنت هم عالیه
صداشم بد نیست ولی نه در حد وان
ممنون امین جان
خودمم نظرم روی همین بود
صداش در حد وان نیست یعنی در حد گلکسی 4 هست مثلا؟ چون اونو میدونم صداش چطوریه میخوام مقایسه کنم ببینم در چه حدیه
حالا در این حد هزینه کردن فکر کنم ایفون 4s هم بشه گرفت درسته ؟
در اون شرایط کدوم بهتره؟

سلام خسته نباشید
گلکسی اس 4
گلکسی نوت 3
اچ تی سی وان
جی 2 ال جی
زد 1 سونی
------------------
-------------------
لطفا بصورت حرفه ای بگید کدوم بهتر میتونه باشه (در مجموع قضیه) نه که اگر هر کدومو دارید بگید عالیه :d
مرسی
چون باطری واست مهمه بد نیست یه نیگاهی هم به htc باترفلای اس بندازی عالیه.
واسه دو سیم هم همون htc one دوسم هم داره.
هر چند تو این رده دیگه تفاوت فاحشی نیست بینشون و بیشتر سلیقه و ... مهمه.

مرسی از هر دو دوستان
بعد یکی از اشناها از امریکا میتونه برام نوت 3 رو بیاره حدود یک و سیصد (500 تومن ارزونتر میوفته در واقع)
اینجا به مشکل بر نمیخوره؟ جدیدا شنیدم مخابطرات گوشی هار رجیستر نشده و فلان و غیر فعال میکنه !

مرسی از هر دو دوستان
بعد یکی از اشناها از امریکا میتونه برام نوت 3 رو بیاره حدود یک و سیصد (500 تومن ارزونتر میوفته در واقع)
اینجا به مشکل بر نمیخوره؟ جدیدا شنیدم مخابطرات گوشی هار رجیستر نشده و فلان و غیر فعال میکنه !

به به داداشش :d
داداششش
توت 3 بگیر خودتو راحت کن بره امیر گرفته گوشی خداسسست 3000تا میلی امپر باطری داره این خر کار می نه :d
بعد از اون s4هم باطریششش خوبه من زیاد مشکلی ندارم :bighug:

دوستان انلاک کردن گوشی چجوریه و واقعا کار میکنه؟یعنی میشه سیم کارت بندازیم و راحت استفاده بکنیم؟
یکی از فامیلام میخواد از خارج برای خودش آیفون 5اس بیاره که قیمت جهانی 16 گیگش 650 دلاره که با اینجا زیاد فرق نمیکنه(تو بازار 2.200 قیمتشه)
ولی قیمت لاک شدش 200 دلاره!!
لطفا کسایی که میدونن راهنمایی کنن
ممنون

سلام خسته نباشید
گلکسی اس 4
گلکسی نوت 3
اچ تی سی وان
جی 2 ال جی
زد 1 سونی
------------------
-------------------
مرسی
با این معیارهایی که گفتی HTC one 2 سیم میتونی بگیری.آخرین بار حدود 2 تومن بود قیمتش.2 سیم هم نخواستی باز HTC one به اون 2 تا ارجهیت داره.
دوستان انلاک کردن گوشی چجوریه و واقعا کار میکنه؟یعنی میشه سیم کارت بندازیم و راحت استفاده بکنیم؟
یکی از فامیلام میخواد از خارج برای خودش آیفون 5اس بیاره که قیمت جهانی 16 گیگش 650 دلاره که با اینجا زیاد فرق نمیکنه(تو بازار 2.200 قیمتشه)
ولی قیمت لاک شدش 200 دلاره!!
لطفا کسایی که میدونن راهنمایی کنن
ممنون
دوست عزیز گوشی لاک اینطوری نیست که 200 دلار بدید بدن بهتون بیاره ایران که!اون گوشی فقط با سیم کارت اون اپراتور کار میکنه و باید حداقل 2 سال ماهیانه پول پرداخت بشه بصورت قراردادی(بستگی به اپراتور داره)یعنی شما پول گوشی رو میدید اما تو 2 سال با استفاده از مزایایه اون اپراتور...البته دیدم هموطنانی که راه هایی مثل اعلام به سرقت رفتن گوشی اونو به ایران آوردن اما به صورت کلی ارزش نداره.
آنلاک هم انجام میدن البته بستگی داره اون موقع که 4 داشتم هنوز انلاک 4S نبود و بعضی مدلاشم نمیشد کلا درست انلا کرد و اگه خاموش میشد انلاک از بین میرفت..کلا دردسر داره.

^دوست عزیز اطلاعات غلط ندید.
تمامی گوشی ها قابلیت آنلاک شدن رو دارن.
از 1100 بگیر تا 5س و نوت3 و...
گوشی های سامسونگ رو خود ما آنلاک میکنیم با هزینه تقریبی 50-70 تومن(مسلما تو تهران چیزی بیشتر از این باید پرداخت کنید)
ایفون ها هم بستگی به اپراتور هزینه انلاکشون از 100تا400 تومن داریم.

اس4ووان تقریبا1ساله شدن و کمتر از دوماه دیگه نسخه جدیدشون میاد پس خریدشون توصیه نمیشه..نوت3که میشه گفت بهترین گوشی بازاره از همه نظر عالیه..ولی من ال جی جی2رو پیشنهاد میدم شاید به خوبی نوت3نباشه ولی گوشی خیلی عالی هستش باتری خیلی خوبی هم داره.سونی زد1هم گوشی خوبی هست ولی با اینکه باتری فوق العاده قوی روش گذاشتن ولی خوب عمل نمیکنه عمر باتریش متوسط

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or