راهنمایی برای خرید موبایل

دوست عزیر با خوندن چندتا از نظرات شما مشخصه با سامسونگ مشکل داری.لطفا اطلاعات اشتباه به بقیه ندین.کسی که بخواد نوت3بگیره چندتا نقد میخونه و از چند نفر که نوت دارن میپرسه.فکر نکنم باخوندن نظر شما کسی از خریدنوت3پشیمون بشه..ممنون

شما وقتی یه گوشی مثل HTC One، ZU و یا Z1 رو میگیری دستت یه حس و حال دیگه ای داره! گوشی اون احساس Premium بودن رو به آدم منتقل میکنه. واقعا شما کیفیت ساخت رو تو چی می بینید؟ فیلم های تست Galaxy Note 3 هست که از یه ارتفاع کم که رها میشه صفحه ش خورد میشه! تو همه نقد ها از گوشی های Samsung تعریف میشه؛ GSMArena مشکل سوییچ کردن S4 رو مشکل کوچیک و جزئی دونست در حالی که میلیون ها نفر از این مشکل شکایت داشتن و به عنوان یک مشکل بزرگ ازش یاد میکردن!
و اما 3 GB رم Note 3. شما فقط به اعداد و ارقام نگاه میکنید درسته؟ برید 4 تا Review بخونید تا بفهمید که 3 GB رم Note 3 افتضاح Integrate شده و بنچمارک های RAMش از یه گوشی با 2 GB رم کمتره!!! من باهاش کار کردم عزیزم، شما کار کردی؟ برنامه ها رو در عرض چند دقیقه که Home کنید می بنده! البته گفته که تو آپدیت بعدی حل میشه؛ Samsung زیاد از این حرفا میزنه! تنها قسمت از حرفاتون رو که قبول دارم کارایی و امکانات نرم افزاریشه که واقعا منو تحت تاثیر قرار داد، که البته اگه بخوایم مبنا رو این مبحث قرار بدیم، LG G2 خیلی سرتر از Note 3 هستش! من نمیگم Note 3 گوشی بدیه، حرفم اینه که نسبت به قیمتش نمی صرفه! با در نظر گرفتن جنس بدنه پلاستیکی دیگه واقعا نمی صرفه!

داداش شما اینارو یه نگاه بنداز مقایسه نوت 3 و جی 2 و زد 1 هست که اکثر بخش ها رو نوت ث می بره جز 2 تا فکر کنم پس قویترین نوت 3 هست ولی اینجوری که شما گفتی اصلا...
LG G2 vs. Samsung Galaxy Note 3 vs. Sony Xperia Z1: The triumvirate - GSMArena.com
[h=2]http://www.gsmarena.com/htc_one_max_vs_samsung_galaxy_note_3-review-1005.php[/h]والا:d

اصولا بین مشخصات روی کاغذ و چیزی که در عمل میبینیم فرقه بسیاری هست.هنوز هم نمیدونم چرا به همه Note 3 رو پیشنهاد میکنید...اصولا هدف این گوشی استفاده از قلمش هست و وقتی کسی استفاده زیادی نداره اولویتی هم در خریدش نیست و S4 هم همون کارارو انجام میده.الان هم بیشتر (اگه نگیم تمام)گوشی های تاپ آندرویدی مشخصات یکسانی دارن و شاید در عمل فرق به 5% هم نرسه....با این رویه که گوگل در پیش گرفته همین الانم از لحاظ سخت افزاری در پیک گوشی ها هستیم...پس واقعا دیگه بنچمارکها که عمدتا هم تقلبی هستن معیار خوبی نیست برای خرید...واقعا کی میخواد تو Temple run 3-4 تا فریم بیشتر بگیره!علت گذاشتن رم 3 گیگ در نوت 3 هم بخاطر نرم افزارهای اضافی برای قلمش هست که بسیار سنگین هستند و برای همین قرار داده شده..شما وقتی گوشی رو دستت میگیری میبینی که همون 1 گیگ رم در آزاد هست یعنی در حد بقیه گوشی ها مثل G2 یا Z1...)
کسی که قلم براش مهمه باید نوت3 بگیره کسی جنس بدنه واسش مهمه باید HTC یا Sony بگیره...کسی از صفحه Amoled خوشش میاد و قلم بکارش نمیاد هم S4 و کسی از اشباع رنگی خوشش نمیاد نباید سامسونگ بگیره.کسی گوشیش میخواد حتما ضد اب باشه و دوربین حرفه ای تری تو موبایل رو میخواد هم Z1 .....
اصولا خیلی ها چنین معیار هایی هم ندارن و صرفا یک گوشی هوشمند میخوان و سلیقشون معیاره برای خرید(بنظرمم درسته چون الان نگاه کنین همه پرچمدارای اندرویدی پردازنده S800 دارند و مشخصات بسیار شبیه هم)پس همون چیزهای دیگه توی خرید مثل کیفیت دوربین بدنه لرزش گیر اپتیکال داشتنم قلم و... موثره
سپاس

دوست عزیر با خوندن چندتا از نظرات شما مشخصه با سامسونگ مشکل داری.لطفا اطلاعات اشتباه به بقیه ندین.کسی که بخواد نوت3بگیره چندتا نقد میخونه و از چند نفر که نوت دارن میپرسه.فکر نکنم باخوندن نظر شما کسی از خریدنوت3پشیمون بشه..ممنون
عزیزم من با سامسونگ هیچ مشکلی ندارم! به هیچکس هم هیچ اطلاعات اشتباهی ندادم! دقیقا... اگه کسی اطلاعات کافی داشته باشه و از چند نفر که نوت دارن بپرسه، خودش همه چیز دستش میاد و با خوندن نظر من از خریدش پشیمون نمیشه! در ضمن دوست عزیز، بد نیست یه خورده چشمامونو بازتر کنیم و هرچیزی که دیدیم یا خوندیم رو باور نکنیم! صرفا با خوندن چندتا نقد از یه سایت مثل GSMArena که خدا تومن پول از شرکت های مختلف میگیره تا به نفعشون حرف بزنه تصمیم گیری نکنیم! در هر صورت، شما بگو من کجا اطلاعات اشتباه دادم، من عذرخواهی میکنم و دیگه تو این تاپیک پست نمیدم!
داداش شما اینارو یه نگاه بنداز مقایسه نوت 3 و جی 2 و زد 1 هست که اکثر بخش ها رو نوت ث می بره جز 2 تا فکر کنم پس قویترین نوت 3 هست ولی اینجوری که شما گفتی اصلا...
LG G2 vs. Samsung Galaxy Note 3 vs. Sony Xperia Z1: The triumvirate - GSMArena.com
HTC One Max vs. Samsung Galaxy Note 3: Heavy hitters - GSMArena.com

والا:d
ای خدا... :d
1. من حرفام رو بر اساس 4 تا نقد که خدا میدونه درست باشه یا نه نمیزنم! من با Note 3 کار کردم؛ همه چیزش رو تست کردم، تو xda و ... مشکلاتی که کاربرا باهاش داشتن رو خوندم، نظراتشونو خوندم...
2. من نگفتم Note 3 بده:d پست قبلیم رو بخونید متوجه میشید.
اصولا بین مشخصات روی کاغذ و چیزی که در عمل میبینیم فرقه بسیاری هست.هنوز هم نمیدونم چرا به همه Note 3 رو پیشنهاد میکنید...اصولا هدف این گوشی استفاده از قلمش هست و وقتی کسی استفاده زیادی نداره اولویتی هم در خریدش نیست و S4 هم همون کارارو انجام میده.الان هم بیشتر (اگه نگیم تمام)گوشی های تاپ آندرویدی مشخصات یکسانی دارن و شاید در عمل فرق به 5% هم نرسه....با این رویه که گوگل در پیش گرفته همین الانم از لحاظ سخت افزاری در پیک گوشی ها هستیم...پس واقعا دیگه بنچمارکها که عمدتا هم تقلبی هستن معیار خوبی نیست برای خرید...واقعا کی میخواد تو Temple run 3-4 تا فریم بیشتر بگیره!علت گذاشتن رم 3 گیگ در نوت 3 هم بخاطر نرم افزارهای اضافی برای قلمش هست که بسیار سنگین هستند و برای همین قرار داده شده..شما وقتی گوشی رو دستت میگیری میبینی که همون 1 گیگ رم در آزاد هست یعنی در حد بقیه گوشی ها مثل G2 یا Z1...)
کسی که قلم براش مهمه باید نوت3 بگیره کسی جنس بدنه واسش مهمه باید HTC یا Sony بگیره...کسی از صفحه Amoled خوشش میاد و قلم بکارش نمیاد هم S4 و کسی از اشباع رنگی خوشش نمیاد نباید سامسونگ بگیره.کسی گوشیش میخواد حتما ضد اب باشه و دوربین حرفه ای تری تو موبایل رو میخواد هم Z1 .....
اصولا خیلی ها چنین معیار هایی هم ندارن و صرفا یک گوشی هوشمند میخوان و سلیقشون معیاره برای خرید(بنظرمم درسته چون الان نگاه کنین همه پرچمدارای اندرویدی پردازنده S800 دارند و مشخصات بسیار شبیه هم)پس همون چیزهای دیگه توی خرید مثل کیفیت دوربین بدنه لرزش گیر اپتیکال داشتنم قلم و... موثره
سپاس
یکی از بهترین تحلیل هایی که تا حالا شنیدم:) 100% موافق.
مرسی.
آقا من از این Z1 خیلی خوشم اومده ( کلا عشق است Sony ! ) :-*
تو این رنج قیمت بهتر از این هستش ؟!
نه عزیزم، از این بهتر نیست.
الان دوستان حمله میکنن میگن Note 3:d

آخرین ویرایش:
آقا من از این Z1 خیلی خوشم اومده ( کلا عشق است Sony ! ) :-*
تو این رنج قیمت بهتر از این هستش ؟!
دوست من این گوشی باتریش افتضاحه.تو قسمت web browsing مدت زمان نگهداری یاتریش شده حدود 6 ساعت ولی همین تست واسه lg g2 شده حدود 11 ساعت و نیم
دوستان به نظره من باتری گوشی رو تو اولویت قرار بدبن قبل از هر چیزی...
بقیه چیزاش خوبه البته به غیر از صفحش:d

کیفیت ساخت سامسونگ خیلی عالیه
:-o/:)
----------------
ببینید من هیچ وقت دنبال بنچمارک و اینکه مثلن کودومشون 1 درصد بالا و پایین باشه ملاکم نبوده و نیست.
شما الان یه گوشی 1.500 که بگیری مطزوئن باش حالاهالاها همه بازیها رو اجرا میکنه.. مگه یه بازی چقدر رم میخاد اونم رو موبایل؟!
در کل مهمترین نکته واسه من همیشه به ترتیب ظاهر گوشی بعد رابط کاربری خوب و زیبا + جنس بدنه + باطری بوده.
در اخر هم سلیقه فرد تعیین کنندس بنظرم.
من خودم کلن تو طراحی فقط با htc حال میکنم و اصلن طراحی های سامسونگ رو دوست ندارم حالا میخاد بیشتر بفروشه یا تو بنچمارک چی کار کنه.
از نزدیک هم شاهد افتادن گوشی s4 رفیقم از یه متری و خرد شدنش بودم و همین مسلئه باعث شد کلن از ذهنم برند سامسونگ رو پاک کنم 8-|

ノーティーイヌ @
میگم شما با همین اطلاعات کافی به این نتیجه رسیدی 5s و iOS7 هیچ حرفی برای گفتن جلو اندروید ندارن ؟
8-|
دوست من این گوشی باتریش افتضاحه.تو قسمت web browsing مدت زمان نگهداری یاتریش شده حدود 6 ساعت ولی همین تست واسه lg g2 شده حدود 11 ساعت و نیم
دوستان به نظره من باتری گوشی رو تو اولویت قرار بدبن قبل از هر چیزی...
بقیه چیزاش خوبه البته به غیر از صفحش:d
تایید میشه، باتریش ضعیف عمل میکنه در مقایسه با گوشی های هم سطحش. یعنی شما میفرمایید باتری رو در مقابل سرعت، کارایی، طراحی، کیفیت ساخت و صفحه نمایش در اولویت قرار بدیم؟!!!! این دیگه خیلی باحال بود!

همون قدری باحال بود که نوت 3 رو به خاطر جنس بدنش با توجه با بهترین بودنش تو خیلی چیزا از تمام رقبا دیگه کوبوندی
من Note 3 رو کوبوندم؟! باشه آقا، اصلا من دیگه خفه میشم شما بحث های فلسفیتون رو ادامه بدید!

ノーティーイヌ @

واقعا نمیفهمم شما با چه درکی از iOS و چه سطحی از اطلاعات همچین حرفی رو میزنی ؟ بر چه استنادی میگی 5s در مقابل بقیه پرچم دارا حرفی برای گفتن نداره ؟
اگه نظر شخصیه لطفا نظر شخصیت و به عنوان فکت به کاربرا به عنوان راهنمایی نگو!
------------------------

8-|

تایید میشه، باتریش ضعیف عمل میکنه در مقایسه با گوشی های هم سطحش. یعنی شما میفرمایید باتری رو در مقابل سرعت، کارایی، طراحی، کیفیت ساخت و صفحه نمایش در اولویت قرار بدیم؟!!!! این دیگه خیلی باحال بود!
یکسری گوشیت خاموش بشه تو یک موقعیت حسای اونموقع میفهمی که باتری قوی مهمتره یا طراحی:d

دوستان راستی هنوز هیچ خبری از پرچمدار جدید htc نشده؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or