دوستان کسی اینجا S4 I9500 داره ؟
این که میگن زمان سویچ کردن هسته ها لگ داره و خیلی گرم میشه که باعث میشه باتریش سریع خراب بشه درست هست ؟
با آپدیت 4.4 این مشکل حل شده یا نه ؟
Note 3 N9000 هم همچین مشکلی داره یا رفع شده ؟
توی note 3 n-9000 به قول شما(n-900درسته) دیروز من این مشکل رو پیدا کردم. یعنی چند ساعت الکی داغ کرده بود و مصرف باتریش رفته بود بالا. امیدوارم این مشکل رو برطرف کنند.
ارزش داره بجای S4 یه Note 3 بگیرم باتوجه به اختلاف مبلغ نزدیک به 350ت ؟ فکر هم نکنم زیاد با قلم کار کنم!
بعد ماجرای اینکه میگن کلید Home لق میزنه درسته ؟
ارزش داره بجای S4 یه Note 3 بگیرم باتوجه به اختلاف مبلغ نزدیک به 350ت ؟ فکر هم نکنم زیاد با قلم کار کنم!
بعد ماجرای اینکه میگن کلید Home لق میزنه درسته ؟
بله درسته. زمان سوییچ کردن لگ اساسی داره و بیخودی گرم میشه، اما باتریش فکر نمیکنم به این راحتی ها خراب بشه!دوستان کسی اینجا S4 I9500 داره ؟
این که میگن زمان سویچ کردن هسته ها لگ داره و خیلی گرم میشه که باعث میشه باتریش سریع خراب بشه درست هست ؟
با آپدیت 4.4 این مشکل حل شده یا نه ؟
Note 3 N9000 هم همچین مشکلی داره یا رفع شده ؟
سراغ سامسونگ نرو حتی گرون ترین گوشی هاش هم کیفیت ساخت بدی دارن....z ultra خوبه ولی از الان میگم با اندازش مشکل پیدا میکنی!به نظرم:سلام
آقا یکی به ما یه کمک بده ، بعد 1 عمر گوشی بازی دارم برا خرید کلافه میشم ...
دوستان من از روز اول که آیفون اومد تو این مملکت یکی خریدم. از اونموقع تا همین 1-2 ماه پیش هم همیشه گوشیم آیفون مدلای مختلف بود. اما در نتیجه خز شدن بی بدیل گوشی به طرز وحشتناک یه جورایی با یه مبلغ کم بخشیدمش به یکی ... ازون روز هم یه Lumia 520 خریدم فقط برای اینکه با OS آشنا شم ببینم Windows phone 8.1 چجوریه ، چون فکر میکردم میخوام Lumia 1520 بگیرم که هنوز نیومده بود ...
حالا مشکل اینه که هر گوشی یه چیزیش خوبه یه چیزیش بد.
Lumia 1520 : از طرفی Windows phone خیلی سیستم عامل خوبیه ، نرم و سبک و رابط کاربری خوب. اما Store ضعیفی داره و بدیهیاتی مثل شیلتر فکن رو هم نداره (حتی چیز پی ان معمولی هم تو نتورک ستینکش پیدا نمیشه کرد). Modification خاصی هم نمیشه روش کرد و خیلی سادس و بعد یه مدت تکراری میشه. اما از نظر LCD, Saturation , سرعت و دوربین و بقیه چیزها بی رقیبه تقریبا
Galaxy note 3 : گوشی خوبیه و یه آپشن. اما کیفیت ساختش واقعا به دلم ننشست و با اینکه اینجا خیلی ها روش غیرت دارن نظر شخصی من اینه که کیفیت ساخت بدنه و ظاهرش از Iphone و Nokia lumia و حتی HTC ها خیلی کمتره. ولی از طرفی باز LCD فوق العاده ای داره و اندروید اپن سورس مخصوصا برا جماعت برنامه نویس خوراکه
Sony ultra Z : نمیدونم چرا اما قیافشو دوست دارم ... خیلی شیک هستش و با اندازش مشکلی ندارم. اما کیفیت LCD نسبت به Note 3 هیچ حرفی برا گفتن مخصوصا تو رنگ نداره ...دوربینش هم واقعا به درد نخوره. اما سخت افزار و طراحی خوبی داره ...
Apple iphone 5s : خزه خوب ... خزه. من از جنس خز بدم میاد. دست همه هست آخه. اما باز هم نظر جمع باشه میاد قاطی گزینه ها
حالا دوستان عزیز ، لطف کنن راهنمایی کنن ممنونشون میشم .
راستی تمام چیزهایی که گفتم نظر شخصی من هست پس خواهشا من رو به خاطر نظراتم بمب باران سلیقه ای نکنید. ممنون
سلام
دوستان من از روز اول که آیفون اومد تو این مملکت یکی خریدم. از اونموقع تا همین 1-2 ماه پیش هم همیشه گوشیم آیفون مدلای مختلف بود. اما در نتیجه خز شدن بی بدیل گوشی به طرز وحشتناک یه جورایی با یه مبلغ کم بخشیدمش به یکی ... ازون روز هم یه Lumia 520 خریدم فقط برای اینکه با OS آشنا شم ببینم Windows phone 8.1 چجوریه ، چون فکر میکردم میخوام Lumia 1520 بگیرم که هنوز نیومده بود ...
Lumia 1520 : از طرفی Windows phone خیلی سیستم عامل خوبیه ، نرم و سبک و رابط کاربری خوب. اما Store ضعیفی داره و بدیهیاتی مثل شیلتر فکن رو هم نداره (حتی چیز پی ان معمولی هم تو نتورک ستینکش پیدا نمیشه کرد). Modification خاصی هم نمیشه روش کرد و خیلی سادس و بعد یه مدت تکراری میشه. اما از نظر LCD, Saturation , سرعت و دوربین و بقیه چیزها بی رقیبه تقریبا
Galaxy note 3 : گوشی خوبیه و یه آپشن. اما کیفیت ساختش واقعا به دلم ننشست و با اینکه اینجا خیلی ها روش غیرت دارن نظر شخصی من اینه که کیفیت ساخت بدنه و ظاهرش از Iphone و Nokia lumia و حتی HTC ها خیلی کمتره. ولی از طرفی باز LCD فوق العاده ای داره و اندروید اپن سورس مخصوصا برا جماعت برنامه نویس خوراکه
Sony ultra Z : نمیدونم چرا اما قیافشو دوست دارم ... خیلی شیک هستش و با اندازش مشکلی ندارم. اما کیفیت LCD نسبت به Note 3 هیچ حرفی برا گفتن مخصوصا تو رنگ نداره ...دوربینش هم واقعا به درد نخوره. اما سخت افزار و طراحی خوبی داره ...
Apple iphone 5s : خزه خوب ... خزه. من از جنس خز بدم میاد. دست همه هست آخه. اما باز هم نظر جمع باشه میاد قاطی گزینه ها
راستی تمام چیزهایی که گفتم نظر شخصی من هست پس خواهشا من رو به خاطر نظراتم بمب باران سلیقه ای نکنید. ممنون
این 1520 یه چیزی داره که آدمو مبهوت خودش میکنه...توی بررسی جی اس ام به هر گوشی واسه باترش یه نمره کلی میده ماله این شده 107:-oLumia 1520 : از طرفی Windows phone خیلی سیستم عامل خوبیه ، نرم و سبک و رابط کاربری خوب. اما Store ضعیفی داره و بدیهیاتی مثل شیلتر فکن رو هم نداره (حتی چیز پی ان معمولی هم تو نتورک ستینکش پیدا نمیشه کرد). Modification خاصی هم نمیشه روش کرد و خیلی سادس و بعد یه مدت تکراری میشه. اما از نظر LCD, Saturation , سرعت و دوربین و بقیه چیزها بی رقیبه تقریبا
Galaxy note 3
سلام؛سلام
شما وقتی یه گوشی مثل HTC One، ZU و یا Z1 رو میگیری دستت یه حس و حال دیگه ای داره! گوشی اون احساس Premium بودن رو به آدم منتقل میکنه. واقعا شما کیفیت ساخت رو تو چی می بینید؟ فیلم های تست Galaxy Note 3 هست که از یه ارتفاع کم که رها میشه صفحه ش خورد میشه! تو همه نقد ها از گوشی های Samsung تعریف میشه؛ GSMArena مشکل سوییچ کردن S4 رو مشکل کوچیک و جزئی دونست در حالی که میلیون ها نفر از این مشکل شکایت داشتن و به عنوان یک مشکل بزرگ ازش یاد میکردن!واقعا جتس بدنه انقد مهمه که بیخیال فبلت فوق العادی مثل نوت شد؟؟
کیفیت ساخت که میگین پایین از کجا میرین؟؟
یعنی چون بدنش پلاستیکه پس کیفیت ساختش پایینه؟؟چه ربطی داره؟؟
کیفیت ساخت سامسونگ خیلی عالیه جنس بدنه نوت3هم زیاد دست نگرفتم ولی خوب بود تو نقد ها ازش تعریف کردن و راضی کنندست
نوت3نمایشگر فوق العاده که خیلی ها میگن بهترین تو گوشی و فبلت ها..قویترین سخت افزار3گیگ رم.پورتusb3.فیلم برداری و عکاسی فوق العاده باکیفیت.ومهم تر از همه کارایی و امکانات نرم افزاری وقلم فوق العاده که بهترین استفاده رو از صفحه بزرگش میبره
سامسونگ هم قراره یه مسابقه بزرگ طراحی اپ برا نوت3برگزاره کنه و اپ های اختصاصیش خیلی بیشتر میشه و فاصله برتری نرم افزاریش با بقیه فبلت ها بیشتر هم میشه
همه ایناروبیخیال شی چون بدنش پلاستیکه؟؟
تنها مشکل قیمتشه