راهنمایی برای خرید موبایل

من میخوام یه گوشی بگیرم با برند سونی

میخوام قیمتش مناسب باشه و برام مهمه که صفحه نمایش گوشی بزرگ باشه نه خیلی زیاد

شما کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟؟

دوستان کسی اینجا S4 I9500 داره ؟
این که میگن زمان سویچ کردن هسته ها لگ داره و خیلی گرم میشه که باعث میشه باتریش سریع خراب بشه درست هست ؟
با آپدیت 4.4 این مشکل حل شده یا نه ؟
Note 3 N9000 هم همچین مشکلی داره یا رفع شده ؟

این که میگن زمان سویچ کردن هسته ها لگ داره و خیلی گرم میشه که باعث میشه باتریش سریع خراب بشه درست هست ؟

توی note 3 n-9000 به قول شما(n-900درسته) دیروز من این مشکل رو پیدا کردم. یعنی چند ساعت الکی داغ کرده بود و مصرف باتریش رفته بود بالا. امیدوارم این مشکل رو برطرف کنند.

توی note 3 n-9000 به قول شما(n-900درسته) دیروز من این مشکل رو پیدا کردم. یعنی چند ساعت الکی داغ کرده بود و مصرف باتریش رفته بود بالا. امیدوارم این مشکل رو برطرف کنند.

ارزش داره بجای S4 یه Note 3 بگیرم باتوجه به اختلاف مبلغ نزدیک به 350ت ؟ فکر هم نکنم زیاد با قلم کار کنم!
بعد ماجرای اینکه میگن کلید Home لق میزنه درسته ؟

ارزش داره بجای S4 یه Note 3 بگیرم باتوجه به اختلاف مبلغ نزدیک به 350ت ؟ فکر هم نکنم زیاد با قلم کار کنم!

ببین الان نوت 3 بهترین گوشی حاضر هست و بالا دستش نیست و خیلی قوی تر از s4 به نظرم اما در رابطه با home هم باید بگم واقعا غلط هست این شایعه یا اگر هم بوده برای اوایل عرضه بوده

نه اون لق شدن دکمه یه دروغ محضه!غیر ممکنه شرکت به این بزرگی محصولی بسازه که دکمش هومش لق شه! ولی به نظرم note 3 بخر چون s4 خیلیاش باتریاش خراب در اومده از هر فروشنده ای هم که بپرسی همینو میگه بهت. Note 3 از نظر سخت افزاری نظیر نداره(رم 3 گیگ ،سی پی یو قوی و...) و هیچ بازی ای نیست که note 3 نتونه اجرا کنه.و خیلی قابلیت های دیگه داره که میتونی تو نقداش بخونی. قلمش هم که بی نظیره. فقط مشکلش یکم داغ شدن دستگاه و قوی نبودن اسپیکر نسبت به رقبا هست.
موفق باشید.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام

آقا یکی به ما یه کمک بده ، بعد 1 عمر گوشی بازی دارم برا خرید کلافه میشم ...

دوستان من از روز اول که آیفون اومد تو این مملکت یکی خریدم. از اونموقع تا همین 1-2 ماه پیش هم همیشه گوشیم آیفون مدلای مختلف بود. اما در نتیجه خز شدن بی بدیل گوشی به طرز وحشتناک یه جورایی با یه مبلغ کم بخشیدمش به یکی ... ازون روز هم یه Lumia 520 خریدم فقط برای اینکه با OS آشنا شم ببینم Windows phone 8.1 چجوریه ، چون فکر میکردم میخوام Lumia 1520 بگیرم که هنوز نیومده بود ...

حالا مشکل اینه که هر گوشی یه چیزیش خوبه یه چیزیش بد.

Lumia 1520 : از طرفی Windows phone خیلی سیستم عامل خوبیه ، نرم و سبک و رابط کاربری خوب. اما Store ضعیفی داره و بدیهیاتی مثل شیلتر فکن رو هم نداره (حتی چیز پی ان معمولی هم تو نتورک ستینکش پیدا نمیشه کرد). Modification خاصی هم نمیشه روش کرد و خیلی سادس و بعد یه مدت تکراری میشه. اما از نظر LCD, Saturation , سرعت و دوربین و بقیه چیزها بی رقیبه تقریبا

Galaxy note 3 : گوشی خوبیه و یه آپشن. اما کیفیت ساختش واقعا به دلم ننشست و با اینکه اینجا خیلی ها روش غیرت دارن نظر شخصی من اینه که کیفیت ساخت بدنه و ظاهرش از Iphone و Nokia lumia و حتی HTC ها خیلی کمتره. ولی از طرفی باز LCD فوق العاده ای داره و اندروید اپن سورس مخصوصا برا جماعت برنامه نویس خوراکه

Sony ultra Z : نمیدونم چرا اما قیافشو دوست دارم ... خیلی شیک هستش و با اندازش مشکلی ندارم. اما کیفیت LCD نسبت به Note 3 هیچ حرفی برا گفتن مخصوصا تو رنگ نداره ...دوربینش هم واقعا به درد نخوره. اما سخت افزار و طراحی خوبی داره ...

Apple iphone 5s : خزه خوب ... خزه. من از جنس خز بدم میاد. دست همه هست آخه. اما باز هم نظر جمع باشه میاد قاطی گزینه ها

حالا دوستان عزیز ، لطف کنن راهنمایی کنن ممنونشون میشم .

راستی تمام چیزهایی که گفتم نظر شخصی من هست پس خواهشا من رو به خاطر نظراتم بمب باران سلیقه ای نکنید. ممنون

بله درسته. زمان سوییچ کردن لگ اساسی داره و بیخودی گرم میشه، اما باتریش فکر نمیکنم به این راحتی ها خراب بشه!
با هیچ آپدیتی هم این مشکل حل نخواهد شد! دوستان منتظر نباشن؛ هیچ راهی نداره که سامسونگ بتونه این مشکل رو حل کنه! گفت تو آپدیت های بعدی 8 هسته همزمان کار خواهند کرد، که بعدش هم اعلام کرد که نتونستن همچین کاری بکنن!

سلام

دوستان من از روز اول که آیفون اومد تو این مملکت یکی خریدم. از اونموقع تا همین 1-2 ماه پیش هم همیشه گوشیم آیفون مدلای مختلف بود. اما در نتیجه خز شدن بی بدیل گوشی به طرز وحشتناک یه جورایی با یه مبلغ کم بخشیدمش به یکی ... ازون روز هم یه Lumia 520 خریدم فقط برای اینکه با OS آشنا شم ببینم Windows phone 8.1 چجوریه ، چون فکر میکردم میخوام Lumia 1520 بگیرم که هنوز نیومده بود ...

Lumia 1520 : از طرفی Windows phone خیلی سیستم عامل خوبیه ، نرم و سبک و رابط کاربری خوب. اما Store ضعیفی داره و بدیهیاتی مثل شیلتر فکن رو هم نداره (حتی چیز پی ان معمولی هم تو نتورک ستینکش پیدا نمیشه کرد). Modification خاصی هم نمیشه روش کرد و خیلی سادس و بعد یه مدت تکراری میشه. اما از نظر LCD, Saturation , سرعت و دوربین و بقیه چیزها بی رقیبه تقریبا

Galaxy note 3 : گوشی خوبیه و یه آپشن. اما کیفیت ساختش واقعا به دلم ننشست و با اینکه اینجا خیلی ها روش غیرت دارن نظر شخصی من اینه که کیفیت ساخت بدنه و ظاهرش از Iphone و Nokia lumia و حتی HTC ها خیلی کمتره. ولی از طرفی باز LCD فوق العاده ای داره و اندروید اپن سورس مخصوصا برا جماعت برنامه نویس خوراکه

Sony ultra Z : نمیدونم چرا اما قیافشو دوست دارم ... خیلی شیک هستش و با اندازش مشکلی ندارم. اما کیفیت LCD نسبت به Note 3 هیچ حرفی برا گفتن مخصوصا تو رنگ نداره ...دوربینش هم واقعا به درد نخوره. اما سخت افزار و طراحی خوبی داره ...

Apple iphone 5s : خزه خوب ... خزه. من از جنس خز بدم میاد. دست همه هست آخه. اما باز هم نظر جمع باشه میاد قاطی گزینه ها

راستی تمام چیزهایی که گفتم نظر شخصی من هست پس خواهشا من رو به خاطر نظراتم بمب باران سلیقه ای نکنید. ممنون
سراغ سامسونگ نرو حتی گرون ترین گوشی هاش هم کیفیت ساخت بدی دارن....z ultra خوبه ولی از الان میگم با اندازش مشکل پیدا میکنی!به نظرم:
z1
iphone 5s

سلام

شما اگه مشکلی با ویندوز فون نداری به شدت بهت 1520 رو توصیه میکنم بخری از همه لحاظ بی نظیره. اگه هم میخوای اندرویدی بگیری و کیفیت ساخت برات مهمه htc one max به شدت پیشنهاد میشه چون از نظر زیبایی و طراحی رقیب نداره. آیفون 5اس هم باهات موافقم خز شده دست همه هست!

امروز رفتم توت 3 بگیرم یه هفته پیش قیمت کردم 1700 امروز صبح با پول رفتم بگیرم شده 1840:|خب چی بگه آدم اینجور مواقع
Galaxy note 3
این 1520 یه چیزی داره که آدمو مبهوت خودش میکنه...توی بررسی جی اس ام به هر گوشی واسه باترش یه نمره کلی میده ماله این شده 107:-o
بزارین چند تا دیگه بزارم تا به قدرت باتری این گوشی پی ببرین
iphone 5s.....51
note 3......75
htc butterfly s......81
باتری 1520 حدود 30 درصد از note 3 قویتره.اگه هم قیمت بشن 100 درصد 1520 میگیرم

آخرین ویرایش:
سلام

سلام؛
از بحث خز و این چیزا که بگذریم، iPhone کلا فقط اسم هستش و در مقابل اندروید حرفی واسه گفتن نداره! من با نظر خودم جوابت رو میدم؛
من فقط اندروید رو پیشنهاد میکنم، پس گزینه های 5S و 1520 حذف میشن. میمونه Note 3 و ZU. اینطور که به نظر میرسه با اندازه گوشی مشکلی نداری. همونطور که اشاره کردی، کیفیت ساخت Note 3 زیاد جالب نیست، پلاستیکه! منم این مسئله به شدت واسم مهم هستش، واسه همین در این زمینه گوشی های سری Z سونی و HTC One که یه سر و گردن بالاتر از بقیه هستن از این نظر رو پیشنهاد میکنم. اگه از نظر بودجه مشکلی نداری، Z رو حذف میکنیم. میمونه Z Ultra، Z1 و HTC One؛ نسبت به کیفیت صفحه نمایش، باید نوع تکنولوژی های صفحه رو در نظر بگیریم. Sony از Triluminos و Samsung از Super AMOLED و LG و iPhone از IPS استفاده میکنن. حالا اینجای کار دیگه سلیقه ایه؛ من Super AMOLED رو واقعا نمی پسندم، چون رنگ ها رو زیادی نورانی و غیرطبیعی نشون میده و چشمم رو اذیت میکنه! IPS رو واقعا قبول دارم و به نظرم کیفیتش فوق العاده ست! Triluminos هم یه خورده کیفیتش کمتر از IPS هستش، اگه Z رو که تکنولوژی TFT داخلش استفاده شده رو ببینی میفهمی منظورم چیه. HTC One هم کیفیت صفحه ش خوبه (Super LCD3) اما چون کلا 1 نسل عقب تره از لحاظ سخت افزاری از لیست حذفش میکنیم. اگه کیفیت بدنه واست خیلی مهمه Note 3 هم حذف میشه، اما اگه نه گزینه خیلی خوبی هستش. من به شخصه گوشی های با صفحه بزرگ رونمی پسندم، واسه همین Z Ultra و Note 3 رو نمی پسندم. اما اگه با صفحه بزرگ مشکلی نداشته باشی، ZU واقعا گزینه خوبیه! اما اگه Z1 رو در نظر بگیریم که جنس بدنه و طراحیش فوق العاده خوب و زیباست و دوربینش هم 20MP هستش و از لحاظ سخت افزاری یکی از بهترین هاست، به نظرم Z Ultra هم حذف میشه! با این چیزایی که شما گفتی، من گزینه ای به جز Z1 به نظرم نمیرسه؛ جنس بدنه عالی (شیشه و آلومینیوم)، دوربین 20MP، طراحی فوق العاده شیک و زیبا، قدرت سخت افزاری بالا. فقط میمونه اون تکنولوژی کیفیت صفحه؛ اگه میخوای IPS و Super AMOLED داشته باشی باید دور Z1 رو خط بکشی. اما من بگم که واقعا تفاوت چندانی بینشون نیست! دوتا گوشی روکنار هم بزاری متوجه میشی. کیفیت صفحه Z1 هم واقعا فوق العاده ست و به دل میشینه.

البته دوستان کیفیت ساخت بدنه Note 3 اونقدر ها هم بد نیست و خیلی بهتر از galaxy s4 شده. پشتش از یه پلاستیک که مثل چرم هست ساخته شده که به نظرم شیکه. S4 کیفیت بدنش جوریه که انگار اسباب بازی دستته ولی note3 به هیچ عنوان اینجوری نیست.

واقعا جتس بدنه انقد مهمه که بیخیال فبلت فوق العادی مثل نوت شد؟؟
کیفیت ساخت که میگین پایین از کجا میرین؟؟
یعنی چون بدنش پلاستیکه پس کیفیت ساختش پایینه؟؟چه ربطی داره؟؟
کیفیت ساخت سامسونگ خیلی عالیه جنس بدنه نوت3هم زیاد دست نگرفتم ولی خوب بود تو نقد ها ازش تعریف کردن و راضی کنندست

نوت3نمایشگر فوق العاده که خیلی ها میگن بهترین تو گوشی و فبلت ها..قویترین سخت افزار3گیگ رم.پورتusb3.فیلم برداری و عکاسی فوق العاده باکیفیت.ومهم تر از همه کارایی و امکانات نرم افزاری وقلم فوق العاده که بهترین استفاده رو از صفحه بزرگش میبره

سامسونگ هم قراره یه مسابقه بزرگ طراحی اپ برا نوت3برگزاره کنه و اپ های اختصاصیش خیلی بیشتر میشه و فاصله برتری نرم افزاریش با بقیه فبلت ها بیشتر هم میشه

همه ایناروبیخیال شی چون بدنش پلاستیکه؟؟
تنها مشکل قیمتشه

واقعا جتس بدنه انقد مهمه که بیخیال فبلت فوق العادی مثل نوت شد؟؟
کیفیت ساخت که میگین پایین از کجا میرین؟؟
یعنی چون بدنش پلاستیکه پس کیفیت ساختش پایینه؟؟چه ربطی داره؟؟
کیفیت ساخت سامسونگ خیلی عالیه جنس بدنه نوت3هم زیاد دست نگرفتم ولی خوب بود تو نقد ها ازش تعریف کردن و راضی کنندست

نوت3نمایشگر فوق العاده که خیلی ها میگن بهترین تو گوشی و فبلت ها..قویترین سخت افزار3گیگ رم.پورتusb3.فیلم برداری و عکاسی فوق العاده باکیفیت.ومهم تر از همه کارایی و امکانات نرم افزاری وقلم فوق العاده که بهترین استفاده رو از صفحه بزرگش میبره

سامسونگ هم قراره یه مسابقه بزرگ طراحی اپ برا نوت3برگزاره کنه و اپ های اختصاصیش خیلی بیشتر میشه و فاصله برتری نرم افزاریش با بقیه فبلت ها بیشتر هم میشه

همه ایناروبیخیال شی چون بدنش پلاستیکه؟؟
تنها مشکل قیمتشه
شما وقتی یه گوشی مثل HTC One، ZU و یا Z1 رو میگیری دستت یه حس و حال دیگه ای داره! گوشی اون احساس Premium بودن رو به آدم منتقل میکنه. واقعا شما کیفیت ساخت رو تو چی می بینید؟ فیلم های تست Galaxy Note 3 هست که از یه ارتفاع کم که رها میشه صفحه ش خورد میشه! تو همه نقد ها از گوشی های Samsung تعریف میشه؛ GSMArena مشکل سوییچ کردن S4 رو مشکل کوچیک و جزئی دونست در حالی که میلیون ها نفر از این مشکل شکایت داشتن و به عنوان یک مشکل بزرگ ازش یاد میکردن!
و اما 3 GB رم Note 3. شما فقط به اعداد و ارقام نگاه میکنید درسته؟ برید 4 تا Review بخونید تا بفهمید که 3 GB رم Note 3 افتضاح Integrate شده و بنچمارک های RAMش از یه گوشی با 2 GB رم کمتره!!! من باهاش کار کردم عزیزم، شما کار کردی؟ برنامه ها رو در عرض چند دقیقه که Home کنید می بنده! البته گفته که تو آپدیت بعدی حل میشه؛ Samsung زیاد از این حرفا میزنه! تنها قسمت از حرفاتون رو که قبول دارم کارایی و امکانات نرم افزاریشه که واقعا منو تحت تاثیر قرار داد، که البته اگه بخوایم مبنا رو این مبحث قرار بدیم، LG G2 خیلی سرتر از Note 3 هستش! من نمیگم Note 3 گوشی بدیه، حرفم اینه که نسبت به قیمتش نمی صرفه! با در نظر گرفتن جنس بدنه پلاستیکی دیگه واقعا نمی صرفه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or