راهنمایی برای خرید موبایل

u_2 من بالاتر سوال کردم اگه میتونی جواب بده +اطلاعات بیشتر راجع به این کمپانی مثل پشتیبانی خود شرکت و همچنین کاستوم رام براش میاد یا نه
++++++
بهترین شرکتهای موبایل ساز چینی رو بگو
برند خیلی معروفیه ولی معروفیتش بخاطرگوشی هاش نیست:دی
هواوی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

برندهای خوب زیاد داره چین ولی بعضی هاشون تو بازار ایران نیستن تو اینای که هستن هواوی و لنوو بهترینن
رام هم میاد ولی خیلی کم انتظاراتتو پایین بیار

واقعا من خیلی از هوای شناخت ندارم
هرکی میتونه بیاد کمک کنه
من تا چند وقت دیگه قصد خرید گوشی دارم ممنون میشم کمک کنید
واقعا این قیمت پائینتر برای چی هست؟؟
الان خب قیمت وسخت افزار رو میبینه ادم ترغیب میشه خرید کنه
اگرم مشکلی یا چیزی هست لطفا یه لینک بدین که چند اعتراض کرده باشن ن یکی دو نفر

ولی یه چیزی هم هست
اگر ارزونی یا پرفروش بودن دلیل بر خوبی نیست گرونی هم دلیلی بر خوب بودن محصول نیست یا حداقل تضمینش نمیکنه
همین سامسونگ یا گوشی های دیگه رو برید ببینید خرج یه گوشی برای شرکت چقد هست بعدقیمتی که فروخته میشه رو هم ببینید
فک کنم کل قیمت ساخت نوت3 280 دلار باشه بعد قیمت فروش رو برای مردم ببینید
اینکه خیلی از شرکتها دارن پول اسمشون رو میخورن که دیگه قبول دارید مثل همین سامسونگ یا اپل
حالا مسئله ایی هست اینکه میخوایم ببینم این شرکت هوای داره از سودش میزنه چون در حد اونا معروف نیست یا قضیه چیز دیگه ایی هست
فقط امیدوارم کسی با خصومت و این چیزا جواب نده
ممنون
ببین علی جان، خوب یا بد بودن گوشی اصلا ربطی به سخت افزارش نداره! الان GLX هم داره گوشی میزنه که سخت افزارش مناسب هستش، این دلیل نمیشه که مثلا من بگم خب، این RAMش 1 GB، پردازنده ش هم مثلا دو هسته 1.7، یه گوشی از سونی هم دقیقا سخت افزارش همینه، پس چه کاریه میرم همین که ارزون تره رو میخرم! نه، بحث سر Programming و Integrate کردن قطعات هستش! اینکه کدوم شرکت بتونه به بهترین شکل ممکن RAM، CPU و GPU و ... رو Integrate کنه که گوشی Lag نداشته باشه، Errorهای مکرر نده، سرعتش خوب باشه و ... که متاسفانه بعضی شرکت ها از قبیل همین Huawei عملکردشون در این زمینه فوق العاده ضعیفه! شرکت هایی که من واقعا قبولشون دارم و بهت پیشنهاد میکنم Sony، LG و HTC هستش. من با همه نوع گوشی کار کردم؛ سامسونگ Galaxy S4 وسط فیلم Render میکنه!!!! Huawei بس که ارور میده آدمو دیوونه میکنه!
حرف آخر اینکه Huawei یه شرکت تازه کار و ضعیف در صنعت گوشی سازی هستش؛ پولتو بیخودی هدر نده!
----------------------------
بهترین برند چینی هم HTC هستش که من به شخصه خیلی قبولش دارم.

شرکت هایی که من واقعا قبولشون دارم و بهت پیشنهاد میکنم Sony، LG و HTC هستش. من با همه نوع گوشی کار کردم؛ سامسونگ Galaxy S4 وسط فیلم Render میکنه!!!! Huawei بس که ارور میده آدمو دیوونه میکنه!
حرف آخر اینکه Huawei یه شرکت تازه کار و ضعیف در صنعت گوشی سازی هستش؛ پولتو بیخودی هدر نده!
----------------------------
بهترین برند چینی هم HTC هستش که من به شخصه خیلی قبولش دارم.
خب معلوم شد مشکل شما چیه.بهتره بحث رو ادامه ندیدم.
درضمن اچ تی سی تایوانی نه چینی

خب معلوم شد مشکل شما چیه.بهتره بحث رو ادامه ندیدم.
درضمن اچ تی سی تایوانی نه چینی
خب اگه معلوم شد بگو همه بفهمیم! من بحث رو به خاطر شما ادامه ندادم که با حرف شما دیگه ادامه ش ندم! قصد من فقط راهنمایی دوستمون بود، حالا من واقعا متوجه نمیشم که شما چرا اینطور جبهه گرفتی!
چین و تایوان جفتشون یه جورایی یکی به حساب میان، Taiwan یه جزیره کوچیک کنار چین هستش و معمولا کسی نمیگه این تایوانیه نه چینی!

تایوان تکنولوژی برتری داره. درسته که در اصل متعلق به چینه ولی تمایل دولت تایوان برای توسعه IT در سالهای گذشته باعث شده که این کشور بعد از ژاپن و آمریکا و کره بهترین صنایع الکترنیک دنیا رو داشته باشه.

بسیاری از تولید کنندگان بزرگ در IT در اصل شرکتهای تایوانی هستن مثل Asus, Acer, HTC, AOC,Gigabyte, VIA, LiteON, BenQ, Foxconn, Apacer, Realtek, D-Link, AUO, FIC, SIS

تکنولوژی چین و تایوان یکی نیست. گرچه خط مونتاژ بیشتر این شرکتها در سرزمین اصلی چین هست.

اگه تکنولوژی چین و تایوان یکی هست پس تکنولوژی کره شمالی و جنوبی هم یکی هست.

تایوان تکنولوژی برتری داره. درسته که در اصل متعلق به چینه ولی تمایل دولت تایوان برای توسعه IT در سالهای گذشته باعث شده که این کشور بعد از ژاپن و آمریکا و کره بهترین صنایع الکترنیک دنیا رو داشته باشه.

بسیاری از تولید کنندگان بزرگ در IT در اصل شرکتهای تایوانی هستن مثل Asus, Acer, HTC, AOC,Gigabyte, VIA, LiteON, BenQ, Foxconn, Apacer, Realtek, D-Link, AUO, FIC, SIS

تکنولوژی چین و تایوان یکی نیست. گرچه خط مونتاژ بیشتر این شرکتها در سرزمین اصلی چین هست.

اگه تکنولوژی چین و تایوان یکی هست پس تکنولوژی کره شمالی و جنوبی هم یکی هست.
از دوستان عذرخواهی میکنم، من نمیدونستم.
مرسی بابت توضیحات:)

عذر خواهی برای چی بزرگوار. اینایی که من گفتم که چیز مهمی نیست. شما هم که حتما خودت میدونی. اگر هم جوری گفتم که برداشت حصمانه میشه ببخشید.

خب اگه معلوم شد بگو همه بفهمیم! من بحث رو به خاطر شما ادامه ندادم که با حرف شما دیگه ادامه ش ندم! قصد من فقط راهنمایی دوستمون بود، حالا من واقعا متوجه نمیشم که شما چرا اینطور جبهه گرفتی!چین و تایوان جفتشون یه جورایی یکی به حساب میان، Taiwan یه جزیره کوچیک کنار چین هستش و معمولا کسی نمیگه این تایوانیه نه چینی!
خب از حرفات قشنگ معلومه چی به چیه...بهتره از چیزی که اطلاعی نداریم انقد مطمن حرف نزنیم.اطلاعات اشتباه به ملت میدی مثلا الان هرکی ندونه فکر میکنه واقعا گلکسی اس4او بخش فیلم مشکل داره یا...:دی جی اس ام ارنا که معتبر ترین سایت موبایل دنیاست راهنما خرید این ماه رو گذاشته رو سایت گوشی هواوی هم پیشنهاد داده:دیGSMArena smartphone shopping guide: December 2013 - GSMArena.com

خب از حرفات قشنگ معلومه چی به چیه...بهتره از چیزی که اطلاعی نداریم انقد مطمن حرف نزنیم.اطلاعات اشتباه به ملت میدی مثلا الان هرکی ندونه فکر میکنه واقعا گلکسی اس4او بخش فیلم مشکل داره یا...:دی جی اس ام ارنا که معتبر ترین سایت موبایل دنیاست راهنما خرید این ماه رو گذاشته رو سایت گوشی هواوی هم پیشنهاد داده:دیGSMArena smartphone shopping guide: December 2013 - GSMArena.com
من از حرفایی که میزنم مطمئنم! گلکسی اس 4 هم واقعا تو پخش فیلم مشکل داره و رندر میکنه!!! یه زمانی منم مثل تو بودم، همه چیز رو با GSMArena استناد میکردم، اما متوجه شدم که موضوع فقط سر پوله! هر شرکتی بیشتر به GSMArena پول بده، این سایت به نفعش حرف میزنه! و این سایت به شدت با Sony چپ افتاده! یه ایرادایی از Z1 میگیره که مغزت سوت میکشه!!! Review رو بخونی متوجه میشی! و برعکس تا دلت بخواد ایرادای گوشی های LG و Samsung رو میپوشونه و ازشون تعریف و تمجید میکنه! (فکر میکنم کره جنوبی خریده باشه GSM رو:d)
دوست عزیز من به هیچکس اطلاعات اشتباه نمیدم، واسه هر کدوم از حرفام هم سند دارم و میتونم ثابت کنم!

حرفاتو قبول دارم
قشنگ معلومه سامسونگ به همه سایت های دنیا پول داده که ازش تعریف کنن.فکر کردی14میلیارد دلار تبلیغات در1سال رو خرج چی میکنه؟؟
هواوی و سامسونگ اشغالن و پر از مشکل.
ازدوستان هم برا معرفی گوشی جدید هواوی معذرت میخوام.
بهتر بحث رو ادامه ندیم من حرفاتو قبول دارم وحوصله بحث کردنم ندارم
ممنون

• Like
Reactions: Vonarian
بنده خدا یک گوشی معرفی کرده!هر کسی هم نظر شخصی خودش رو داره...بهتره یاد بگیریم بهش احترام بزاریم...این گوشی با این مشخصات هم قیمتش خیلی خوبه...هر چند خوده منم اصلا برندشو دوست ندارم(تجربی خاصی از کار کردن با گوشیاش ندارم اما مهمترین تولید شرکت وسایل IT و شبکه هست و همینقدر که کل زیر ساخت ارتباطی کشور از دیوایس های این برندن کافیه به کیفیتشون پی ببرید..البته جزو اولین کارهاشون بوده و الان شاید پیشرفت کردن اما کلا خیلی از مشکلات نت ایران بخاطر همینه)
خودم بی صبرانه منتظر عرضه گسترده Moto G هستم..اواسط ژانویه عرضه میشه (هر چند الانم هست تو بعضی کشورها)..8 گیگ 179 و 16 گیگ 199 دلار قیمت میخوره و 50% Moto X هم باشه بدون شک خریدش از واجباته...جالب اینجاست اولین گوشی غیر نکسوزی هست به 4.4.2 آپدیت شده!)

بنده خدا یک گوشی معرفی کرده!هر کسی هم نظر شخصی خودش رو داره...بهتره یاد بگیریم بهش احترام بزاریم...این گوشی با این مشخصات هم قیمتش خیلی خوبه...هر چند خوده منم اصلا برندشو دوست ندارم(تجربی خاصی از کار کردن با گوشیاش ندارم اما مهمترین تولید شرکت وسایل IT و شبکه هست و همینقدر که کل زیر ساخت ارتباطی کشور از دیوایس های این برندن کافیه به کیفیتشون پی ببرید..البته جزو اولین کارهاشون بوده و الان شاید پیشرفت کردن اما کلا خیلی از مشکلات نت ایران بخاطر همینه)
خودم بی صبرانه منتظر عرضه گسترده Moto G هستم..اواسط ژانویه عرضه میشه (هر چند الانم هست تو بعضی کشورها)..8 گیگ 179 و 16 گیگ 199 دلار قیمت میخوره و 50% Moto X هم باشه بدون شک خریدش از واجباته...جالب اینجاست اولین گوشی غیر نکسوزی هست به 4.4.2 آپدیت شده!)

دقیقا
منم خیلی از این موتو جی خوشم اومده
میگم این موتو جی وارد ایران هم میشه؟؟
الان تو سایت همسایه پرسیدم از امازون بخره بیاره چقد میشه گفت نزدیک به یک ملیون
بقول یکی از دوستان میشه با این قیمت نکسوز 4 خرید
سخت افزارشون که مشابهه و رم نکسوز 2 گیگ هست
این بهتر نیست به نظرت؟؟
یه سوال دیگه این راسته ال-جی قیمت گوشی نکسوز 5 رو بجز سایت گوگل بالاتر میزنه؟؟
حدودا چقد؟..

دقیقا
منم خیلی از این موتو جی خوشم اومده
میگم این موتو جی وارد ایران هم میشه؟؟
الان تو سایت همسایه پرسیدم از امازون بخره بیاره چقد میشه گفت نزدیک به یک ملیون
بقول یکی از دوستان میشه با این قیمت نکسوز 4 خرید
سخت افزارشون که مشابهه و رم نکسوز 2 گیگ هست
این بهتر نیست به نظرت؟؟
یه سوال دیگه این راسته ال-جی قیمت گوشی نکسوز 5 رو بجز سایت گوگل بالاتر میزنه؟؟
حدودا چقد؟..
من چند تا بررسی هم خوندم ازش و بجز حافظه کمش (2 مدل داره 8 و 16 که مموری هم نمیخورن!) نکته منفی یاد نشد...اما تا دلت بخواد تعریف کردن...با اینکه قیمتش مناسبه اما مشخصاتش خیلی خوبه و از لحاظ کیفیت هم همینطور...باید صبر کنی تا 1 ماه دیگه(البته 15 روز)چون فعلا تو چند تا کشور عرضه شده و بصورت محدود...عرضه رسمی تو ژانویه هست و تو امارات هم پخش میشه اون موقع ارزونتر میتونی گیر بیاری....(کلا از آمازون وسایل الکترونیکی خریدن اشتباست و گرون در میاد صرفا اگه چیزی اینجا پیدا نشه میشه خرید کرد)
قیمت N5 هم خوده LG برای خارج از Google play رو 500 دلار هست...الان میتونی با 1500-1550 پیدا کنی گوشیو.

من چند تا بررسی هم خوندم ازش و بجز حافظه کمش (2 مدل داره 8 و 16 که مموری هم نمیخورن!) نکته منفی یاد نشد...اما تا دلت بخواد تعریف کردن...با اینکه قیمتش مناسبه اما مشخصاتش خیلی خوبه و از لحاظ کیفیت هم همینطور...باید صبر کنی تا 1 ماه دیگه(البته 15 روز)چون فعلا تو چند تا کشور عرضه شده و بصورت محدود...عرضه رسمی تو ژانویه هست و تو امارات هم پخش میشه اون موقع ارزونتر میتونی گیر بیاری....(کلا از آمازون وسایل الکترونیکی خریدن اشتباست و گرون در میاد صرفا اگه چیزی اینجا پیدا نشه میشه خرید کرد)
قیمت N5 هم خوده LG برای خارج از Google play رو 500 دلار هست...الان میتونی با 1500-1550 پیدا کنی گوشیو.
مرسی
راجع به مقایسش با نکسوز4 پرسیددم
در مقایسه با اون چه جوری میبینی؟؟
راستی الان تولید میشه نکسوز 4؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or