راهنمایی برای خرید موبایل

سلام

از وقتی که مایکروسافت شرکت نوکیا خرید شرکت نوکیا به کل عوض شد بخصوص با ارائه سری lumia و تغییر سیستم سیمیبین به ویندوز فون

من از گوشی asha 501 خیلی خوشم اومده میخوام فردا بخرمش همونیه که میخوام

نظر شما درباره اش چیه؟ کسی اینجا asha 501 داره؟ استورش رایگانه؟

مدلا جدید asha 502 , 503 کی میان تو بازار؟

عزیز به جای asha شما پولتو جمع کنی یه lumia 520 بگیری خیلی خیلی بهتره....

عزیز به جای asha شما پولتو جمع کنی یه lumia 520 بگیری خیلی خیلی بهتره....

آخه از asha 501 و پلتفرمر خاصش خوشم اومده هم من فقط چنتا چیزی از گوشی میخوام 1. برام کارایی گوشی ( خوش ساخت بودن و آنتن قوی داشتن و .... ) 2. خروجی صدا خوب 3. راحتی کار باهش

که asha 501 با طراحی قشنگش منو جذب کرده

من قدیم گوشی موبایل دار داشتم هم ویندوز موبایل 5 هم 6.1 هم از برند نوکیا هم htc اما بدترین خاطرات گوشی داری من بودن خاطره خوشی از ویندوز نسخه موبایل ندارم

تازه گوشیا ویندوز فون جدید باید جیلبریک بشه که هم دردسر داره هم هزینه 50 هزاری میخواد

آخه از asha 501 و پلتفرمر خاصش خوشم اومده هم من فقط چنتا چیزی از گوشی میخوام 1. برام کارایی گوشی ( خوش ساخت بودن و آنتن قوی داشتن و .... ) 2. خروجی صدا خوب 3. راحتی کار باهش

که asha 501 با طراحی قشنگش منو جذب کرده

من قدیم گوشی موبایل دار داشتم هم ویندوز موبایل 5 هم 6.1 هم از برند نوکیا هم htc اما بدترین خاطرات گوشی داری من بودن خاطره خوشی از ویندوز نسخه موبایل ندارم

تازه گوشیا ویندوز فون جدید باید جیلبریک بشه که هم دردسر داره هم هزینه 50 هزاری میخواد
عزیز مشکلات ویندوز فونای قدیمی توی نسخه 8 که و لومیا 520 هست درست شده
سیستم عامل ویندوز فون 8 به نظر من خیلی سریع و فوق العادست و رو سخت افزارای ضعیفتر خیلی بهتر از اندروید کارایی داره
اگه پولت حدود 400 تومنه شک نکن lumia 520 بهترین انتخابه.احتیاجیم به جیل بریک نداره چون 99 درصد از برنامه هایی که بیشتر ما رو گوشیامون داریم میشه به صورت رایگان از store ویندوز فون دانلود و نصب کرد
واسه پولیا هم راهی هست واسه نصب رایگانشون

دوستان لومیا 1320 کی وارد بازار میشه؟
فعلا منتظرش نباش. احتمالا تا 2، 3 ماه دیگه عرضه رسمی میشه؛ حدود یه ماه هم باید صبر کنی قیمتش عادی بشه تو ایران. حالا چرا 1320؟ خودت میدونی، اما نسبت به قیمتش نمیصرفه و میتونی گوشی های بهتری با این پول بگیری (حتی برند نوکیا).

دوستان من lumia 520 خریدم خیلی عالیه بخاطر راهنمتایی هایی که دوستان کردن ممنونم

با داداشم رفتیم 520 lumia خریدیم بردارم گوشی کیبردی QWERTY دوست داره میگه اینطوری راحترم اس ام اس هم زیاد میده از مغازه ای که lumia خریدیم asha 210 داشت داداشم خوشش اومد میخواد بخره

بنظرتون بهتر نیست بجاش asha 501 که قبلا خودم میخواستم بگیرم بگیره؟

چون 15 هزار تفاوت قیمت دارن از لحاظ سخت افزاری asha 501 بهتره

بعد اینکه سیستم عامل asha 210 سیمیبین سری 40 ه

دوستان من lumia 520 خریدم خیلی عالیه بخاطر راهنمتایی هایی که دوستان کردن ممنونم

با داداشم رفتیم 520 lumia خریدیم بردارم گوشی کیبردی QWERTY دوست داره میگه اینطوری راحترم اس ام اس هم زیاد میده از مغازه ای که lumia خریدیم asha 210 داشت داداشم خوشش اومد میخواد بخره

بنظرتون بهتر نیست بجاش asha 501 که قبلا خودم میخواستم بگیرم بگیره؟

چون 15 هزار تفاوت قیمت دارن از لحاظ سخت افزاری asha 501 بهتره

بعد اینکه سیستم عامل asha 210 سیمیبین سری 40 ه
15 تومن که پول یک بسته آدامسه:dبگو مدل بالاترو بگیره

15 تومن که پول یک بسته آدامسه:dبگو مدل بالاترو بگیره

دمت گرم بخاطر کمکت ممنونم که گفتی لومیا 520 خیلی باحاله

گوشی عالیه تمام خاطت بدم نسبت به ویندوز موبایل از بین رفت

عاشق گوشی QWERTY ه وقتی ASHA 210 دید چشمش گرفت واقعا هم قشنگه اومدم خونه رفتم سایت موبایل دات آی آر دیدم از ASHA 501 ضعیفتره هم سیمیبین 40ه

ولی فکر کنم برنامه برای S40 بیشتره تا پلتفرم جدید ASHA 501

فدات

حالا کی گفته برنامه های اندروید روی همه Deviceها اجرا میشن؟!
من :d
بیشتر برنامه های اندروید(اگه نگیم 99%)نسخه 2.2 به بالا ساپورت میکنند..بحث اجرا و بحث استفاده البته کاملا جداست.البته روی گوشی های ضعیف هم میشه اجرا کرد کافیه روت بشه و کرنل فلش بخوره و رام کاستوم نصب بشه تا بتونه اجرا کنه :)

پ.ن:چقدر این Moto X خوبه! یعنی اصلا فکر نمیکردم به این خوبی باشه(شاید واسه همینه سورپرایز شدم) ...

من :d
بیشتر برنامه های اندروید(اگه نگیم 99%)نسخه 2.2 به بالا ساپورت میکنند..بحث اجرا و بحث استفاده البته کاملا جداست.البته روی گوشی های ضعیف هم میشه اجرا کرد کافیه روت بشه و کرنل فلش بخوره و رام کاستوم نصب بشه تا بتونه اجرا کنه :)

پ.ن:چقدر این Moto X خوبه! یعنی اصلا فکر نمیکردم به این خوبی باشه(شاید واسه همینه سورپرایز شدم) ...
اگه بخوایم تقریبیش رو حساب کنیم، میشه 95% که تا اواسط سال 2014 پیش بینی شده به 85% میرسه این مقدار! در ضمن، همیشه فرض بر Stock Rom و Unroot گرفته میشه؛ هرکسی CR نصب نمیکنه و Root نمیکنه گوشیش رو (یکیش خودم):)
-----------------------------------------
Motorola دیگه توسط Google ساپورت میشه و اون Motorola قبل نیستش;) بهتر از این هم میشه.

PSP

Browsing-Gallery-01-jpg.jpg

1-Hero-AshaSW-2000x1000-jpg.jpg

دوستان سلام!

تا سقف 800 تومن بهترین گوشی آندرویدی بازار که مشخصات زیر رو داشته باشه چه مدلیه؟
ص نمایشش از 4اینچ بزرگتر نباشه/ کیفیت عکس و فیلمبرداری خوبی داشته باشه(حداقل 5مگاپیکسل)/ دوربین دوم داشته باشه/ کیفیت بدنه ی خوبی داشته باشه و مقاوم در برابر ضربه باشه/ ترجیحا یه مموری 8گیگ هم روش باشه حداقل.(نبود هم مهم نیست.)

این دو مدل چطورن؟: (Sony Xperia M (Dual Sim و Samsung I8190 Galaxy S III Mini

آخرین ویرایش:
دوستان سلام!

تا سقف 800 تومن بهترین گوشی آندرویدی بازار که مشخصات زیر رو داشته باشه چه مدلیه؟
ص نمایشش از 4اینچ بزرگتر نباشه/ کیفیت عکس و فیلمبرداری خوبی داشته باشه(حداقل 5مگاپیکسل)/ دوربین دوم داشته باشه/ کیفیت بدنه ی خوبی داشته باشه و مقاوم در برابر ضربه باشه/ ترجیحا یه مموری 8گیگ هم روش باشه.(نبود هم مهم نیست.)

این دو مدل چطورن؟: (Sony Xperia M (Dual Sim و Samsung I8190 Galaxy S III Mini
Xperiapچیزیه که میخوای:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or