Emin3mzizou
کاربر سایت
Xperiapچیزیه که میخوای
ممنون اما یه مدل با همین مشخصات P که مموری خور هم باشه سراغ نداری؟
آخرین ویرایش:
Xperiapچیزیه که میخوای
واقعا جالبه که برند Huawei رو معرفی میکنید! همه ی گوشی های این برند آشغالن! سرتا پا مشکل! با 2 تاش که کار کردم واقعا مزخرف بود، میتونید یه سر برید xda تا خودتون متوجه بشید!هواوی یه گوشی با قیمت فوق العاده معرفی کرد
Huawei Honor 3C
که قیمتش فقط130.40دلار یعنی تو ایران100درصد500به پایین
صفحه5اینچیhdداره
4هسته ای gpu با اس3یکیه
دوربین8و فیلم برداری فول اچ دی
رم1گیگ داره و یه مدل160دلاری رم2گیگ
خلاصه فوق العادست
فبلتHuawei Honor 3X
هم معرفی کرده که اینم قیمتش فوق العاده230دلار فکرکنم
8هسته ای واقعی که در حدs800
5.5اینچی اچ دی
دوربین13
و...
به نظرم اگه میخواین گوشی زیر1تومن یا500بگیرین این دوتا عالین
جالبتر انتظارات شماست..یه نگاه بکن ببین با این قیمت چه گوشی از سامسونگ و اچ نی سی و..میتونی بگیریواقعا جالبه که برند Huawei رو معرفی میکنید! همه ی گوشی های این برند آشغالن! سرتا پا مشکل! با 2 تاش که کار کردم واقعا مزخرف بود، میتونید یه سر برید xda تا خودتون متوجه بشید!
خب تو4اینچی میخوای 4اینچی با امکانات بالا و جنس بدنه عالی کم پیدا میشه این اکسپریاpنزدیک ترین به اون چیزی که میخوایممنون اما یه مدل با همین مشخصات و به همین خوبی + مموری خور بودن سراغ نداری؟
دوستان سلام!
تا سقف 800 تومن بهترین گوشی آندرویدی بازار که مشخصات زیر رو داشته باشه چه مدلیه؟
ص نمایشش از 4اینچ بزرگتر نباشه/ کیفیت عکس و فیلمبرداری خوبی داشته باشه(حداقل 5مگاپیکسل)/ دوربین دوم داشته باشه/ کیفیت بدنه ی خوبی داشته باشه و مقاوم در برابر ضربه باشه/ ترجیحا یه مموری 8گیگ هم روش باشه حداقل.(نبود هم مهم نیست.)
این دو مدل چطورن؟: (Sony Xperia M (Dual Sim و Samsung I8190 Galaxy S III Mini
جالبتر انتظارات شماست..یه نگاه بکن ببین با این قیمت چه گوشی از سامسونگ و اچ نی سی و..میتونی بگیری
دوما گوشی هاش اشغال نیست و به نسبت قیمت خوبن من چندتا برا فامیلامون گرفتم همه راضین مثلا از نظر کیفیت صفحه همشون از گوشی های هم رده سونی بهتر عمل میکنن
با این گرونی تو ایران بهترین انتخاب برندهای چینیه که الان بهترینش تو بازارهواوی..تو چین هم که پرفروش ترینه و چوری که الان تو دنیا بعد سامسونگ و اپل سومین برنداسمارت فون دردنیاست
خلاصه حداقل گوشی هاش قابل قبول که هستن
مثلا شما با پولی که به هواویy300میدین350تومن حتی نمیتونی گلکسی ایس بخری که ادم نمیتونه10دیقه هم تحملش کنه
- - -ویرایش - - -
خب تو4اینچی میخوای 4اینچی با امکانات بالا و جنس بدنه عالی کم پیدا میشه این اکسپریاpنزدیک ترین به اون چیزی که میخوای
لومیا525هم داره میاد
دقیقا! اگه به قیمته که خدا داده گوشی چینی! از 100 تومن هست تا 400، 500 تومن! کاربرای این فروم به حرف چهار تا مثل من و شما اعتماد میکنن میرن گوشی میخرن، اونوقت جناب u_2 بدون ذکر هیچ عیب و ایرادی از گوشی های Huawei، نسبت به قیمت کمشون پیشنهاد میکنن!مهم قیمت نیست مهم کاراییه هیچکس نمیاد گوشی که جنس آشغالی داره بخره چون ارزونتره
من خودم به اطمینان چند نفری که گفتن هوآوی خوبه Huawei Ascend Y300 چند وقت پیش خریدم 390 هزار تک سیم کارت بود شد آنتنش میپرید باتریش زود به زود خالی میشد هنگی و لگ داشت وای فایو قطع میشد
بعد فکر کردم گوشی من مشکل داره تو اینترنت سرچ کردم تو چنتا سایت مختلف دیدم بعضیا از مدل گوشی من دارن همین مشکل دارن
خوب من 390 هزار خریدم اگه میدونستم هوآوی این مشکلاتو داره و الکی اطمینان نکرده بودم به بعضیا یکمی پول میزاشتم روش میرفتم یه گوشی بهتر از برندا دیگه میخریدم
خب معلومه این برند شناخته شدی نیست نمیشه بیاد قیمت گوشی هاشو در حد سامسونگ بذاره و انتظار داشته باشه خوب بفروشهواقعا این قیمت پائینتر برای چی هست؟؟
الان خب قیمت وسخت افزار رو میبینه ادم ترغیب میشه خرید کنه
اگرم مشکلی یا چیزی هست لطفا یه لینک بدین که چند اعتراض کرده باشن ن یکی دو نفر
دقیق منم دنبال همینم میخوام ببینم دلیلش همینه که چون از اونا کمتر شناخته شده هست داره کمتر میده یا عوامل دیگه ایی هم دخلیل هستخب معلومه این برند شناخته شدی نیست نمیشه بیاد قیمت گوشی هاشو در حد سامسونگ بذاره و انتظار داشته باشه خوب بفروشه
مثلا ایتجا نظرات درموردy300نزدیک2500پست قشنگ میتونی بفهمی مشکلاتش چیه بقیه گوشی ها هم همینطور
Huawei Ascend Y300 - نظرات کاربران در مورد گوشی موبایل هواوی اسند وای 300 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران