راهنمایی برای خرید موبایل

هواوی یه گوشی با قیمت فوق العاده معرفی کرد
[h=1]Huawei Honor 3C[/h]که قیمتش فقط130.40دلار یعنی تو ایران100درصد500به پایین
Huawei-Honor-3C.jpg

صفحه5اینچیhdداره
4هسته ای gpu با اس3یکیه
دوربین8و فیلم برداری فول اچ دی
رم1گیگ داره و یه مدل160دلاری رم2گیگ
خلاصه فوق العادست
فبلت[h=1]Huawei Honor 3X[/h]هم معرفی کرده که اینم قیمتش فوق العاده230دلار فکرکنم
8هسته ای واقعی که در حدs800
5.5اینچی اچ دی
دوربین13
و...

به نظرم اگه میخواین گوشی زیر1تومن یا500بگیرین این دوتا عالین

هواوی یه گوشی با قیمت فوق العاده معرفی کرد
Huawei Honor 3C

که قیمتش فقط130.40دلار یعنی تو ایران100درصد500به پایین
Huawei-Honor-3C.jpg

صفحه5اینچیhdداره
4هسته ای gpu با اس3یکیه
دوربین8و فیلم برداری فول اچ دی
رم1گیگ داره و یه مدل160دلاری رم2گیگ
خلاصه فوق العادست
فبلتHuawei Honor 3X

هم معرفی کرده که اینم قیمتش فوق العاده230دلار فکرکنم
8هسته ای واقعی که در حدs800
5.5اینچی اچ دی
دوربین13
و...

به نظرم اگه میخواین گوشی زیر1تومن یا500بگیرین این دوتا عالین
واقعا جالبه که برند Huawei رو معرفی میکنید! همه ی گوشی های این برند آشغالن! سرتا پا مشکل! با 2 تاش که کار کردم واقعا مزخرف بود، میتونید یه سر برید xda تا خودتون متوجه بشید!

واقعا جالبه که برند Huawei رو معرفی میکنید! همه ی گوشی های این برند آشغالن! سرتا پا مشکل! با 2 تاش که کار کردم واقعا مزخرف بود، میتونید یه سر برید xda تا خودتون متوجه بشید!
جالبتر انتظارات شماست..یه نگاه بکن ببین با این قیمت چه گوشی از سامسونگ و اچ نی سی و..میتونی بگیری
دوما گوشی هاش اشغال نیست و به نسبت قیمت خوبن من چندتا برا فامیلامون گرفتم همه راضین مثلا از نظر کیفیت صفحه همشون از گوشی های هم رده سونی بهتر عمل میکنن
با این گرونی تو ایران بهترین انتخاب برندهای چینیه که الان بهترینش تو بازارهواوی..تو چین هم که پرفروش ترینه و چوری که الان تو دنیا بعد سامسونگ و اپل سومین برنداسمارت فون دردنیاست

خلاصه حداقل گوشی هاش قابل قبول که هستن
مثلا شما با پولی که به هواویy300میدین350تومن حتی نمیتونی گلکسی ایس بخری که ادم نمیتونه10دیقه هم تحملش کنه

- - -ویرایش - - -

ممنون اما یه مدل با همین مشخصات و به همین خوبی + مموری خور بودن سراغ نداری؟
:)
خب تو4اینچی میخوای 4اینچی با امکانات بالا و جنس بدنه عالی کم پیدا میشه این اکسپریاpنزدیک ترین به اون چیزی که میخوای
لومیا525هم داره میاد

دوستان سلام!

تا سقف 800 تومن بهترین گوشی آندرویدی بازار که مشخصات زیر رو داشته باشه چه مدلیه؟
ص نمایشش از 4اینچ بزرگتر نباشه/ کیفیت عکس و فیلمبرداری خوبی داشته باشه(حداقل 5مگاپیکسل)/ دوربین دوم داشته باشه/ کیفیت بدنه ی خوبی داشته باشه و مقاوم در برابر ضربه باشه/ ترجیحا یه مموری 8گیگ هم روش باشه حداقل.(نبود هم مهم نیست.)

این دو مدل چطورن؟: (Sony Xperia M (Dual Sim و Samsung I8190 Galaxy S III Mini

اگه میتونی ۵۰ تومان بزار روش یا xperia tx بگیر یا xperia sp
البته پیشنهاد من xperia sp هست

ارسال به وسیله گوشی Xperia Mini Pro

psp

جالبتر انتظارات شماست..یه نگاه بکن ببین با این قیمت چه گوشی از سامسونگ و اچ نی سی و..میتونی بگیری
دوما گوشی هاش اشغال نیست و به نسبت قیمت خوبن من چندتا برا فامیلامون گرفتم همه راضین مثلا از نظر کیفیت صفحه همشون از گوشی های هم رده سونی بهتر عمل میکنن
با این گرونی تو ایران بهترین انتخاب برندهای چینیه که الان بهترینش تو بازارهواوی..تو چین هم که پرفروش ترینه و چوری که الان تو دنیا بعد سامسونگ و اپل سومین برنداسمارت فون دردنیاست

خلاصه حداقل گوشی هاش قابل قبول که هستن
مثلا شما با پولی که به هواویy300میدین350تومن حتی نمیتونی گلکسی ایس بخری که ادم نمیتونه10دیقه هم تحملش کنه

- - -ویرایش - - -

خب تو4اینچی میخوای 4اینچی با امکانات بالا و جنس بدنه عالی کم پیدا میشه این اکسپریاpنزدیک ترین به اون چیزی که میخوای
لومیا525هم داره میاد

مهم قیمت نیست مهم کاراییه هیچکس نمیاد گوشی که جنس آشغالی داره بخره چون ارزونتره

من خودم به اطمینان چند نفری که گفتن هوآوی خوبه Huawei Ascend Y300 چند وقت پیش خریدم 390 هزار تک سیم کارت بود شد آنتنش میپرید باتریش زود به زود خالی میشد هنگی و لگ داشت وای فایو قطع میشد

بعد فکر کردم گوشی من مشکل داره تو اینترنت سرچ کردم تو چنتا سایت مختلف دیدم بعضیا از مدل گوشی من دارن همین مشکل دارن

خوب من 390 هزار خریدم اگه میدونستم هوآوی این مشکلاتو داره و الکی اطمینان نکرده بودم به بعضیا یکمی پول میزاشتم روش میرفتم یه گوشی بهتر از برندا دیگه میخریدم

چقد جالب من همین یکی دو روزه رو داشتم برای گوشی های چینی تحقیق میکردم بعد گفتم بیام اینجا بپرسم که دیدم دارید بحث میکنید
اول از همه بگید معروفترین شرکتهاش کدومن؟؟

یه نکته رو هم بگم نمیدونم چرا میگید این شرکت گوشی هاش اشغالِ؟
واقعا چرا شاید هیچ کدومتون کار نکرده باشید که همچین حرفی میزنید
من ندیدم تو نت اینقدر بد بگن راجع بهش که اینجا میگن بعضیا
تازه اگه اشتباه نکنم سومین برند پر فروش گوشی های دنیا است
(حالا کاری ندارم کشور خودش پر جمعیت هست ولی پرفروشه)

حالا این که خوبه.... الان راجع به این تبلتهای چینی که 200 تا 250 هزار تومن قیمت دارن من اینقدر بد ندیدم راجع بهش حرف یزنن
خواهشا اینجوری نگید شاید یکی قصد خریدن داشت

من خودم راجع به g610 و g700 سوال داشتم میخواستم ببینم چطور میبینید این گوشی هارو(از هر لحاظ)
خواهشا یا کسایی بگن که کار کردن یا واقعا اطلاعات دقیق دارن
منکه بنچ مارکهاشون رو دیدم از s3 و note 2 قویتر بودن
نیائید هی بگید اشغال ...

یه سوال دیگه هم اینکه پشتیبانیشون چطور هست؟؟خود شرکت اندوریدهای جدید رو براشون منتشر میکنه؟؟و اینکه کاستوم رام براشون میاد؟؟

مهم قیمت نیست مهم کاراییه هیچکس نمیاد گوشی که جنس آشغالی داره بخره چون ارزونتره

من خودم به اطمینان چند نفری که گفتن هوآوی خوبه Huawei Ascend Y300 چند وقت پیش خریدم 390 هزار تک سیم کارت بود شد آنتنش میپرید باتریش زود به زود خالی میشد هنگی و لگ داشت وای فایو قطع میشد

بعد فکر کردم گوشی من مشکل داره تو اینترنت سرچ کردم تو چنتا سایت مختلف دیدم بعضیا از مدل گوشی من دارن همین مشکل دارن

خوب من 390 هزار خریدم اگه میدونستم هوآوی این مشکلاتو داره و الکی اطمینان نکرده بودم به بعضیا یکمی پول میزاشتم روش میرفتم یه گوشی بهتر از برندا دیگه میخریدم
دقیقا! اگه به قیمته که خدا داده گوشی چینی! از 100 تومن هست تا 400، 500 تومن! کاربرای این فروم به حرف چهار تا مثل من و شما اعتماد میکنن میرن گوشی میخرن، اونوقت جناب u_2 بدون ذکر هیچ عیب و ایرادی از گوشی های Huawei، نسبت به قیمت کمشون پیشنهاد میکنن!

فروش بیشتر یه محصول دلیلی بر برتری اون نیست.
الان تو ایرانم پراید بیشتر از بقیه میفروشه پس نتیجه بگیریم بهتر از بقیس؟!
من ادعایی ندارم ولی با تموم برندهای بازار کار کردم و در کل نظرم فقط و فقط روی اچ تی سی و اپله .. با اینکه عاشق سونی هستم و یه مقدار هنوز کار داره و بنظرم تو 2 سال اینده به اون سطح مطلوب بتونه برسه.
راجبHuawei هم اصلن نمیپسندم و معتقدم طرف پولشو داره هدر میده ... هر چند بعضی ها باید تجربه کنن تا از تجربه دیگران استفاده کنند و نباید بعدن شاکی باشن از اون برند چون تحقیق نکرده خرید میکنن.

واقعا من خیلی از هوای شناخت ندارم
هرکی میتونه بیاد کمک کنه
من تا چند وقت دیگه قصد خرید گوشی دارم ممنون میشم کمک کنید
واقعا این قیمت پائینتر برای چی هست؟؟
الان خب قیمت وسخت افزار رو میبینه ادم ترغیب میشه خرید کنه
اگرم مشکلی یا چیزی هست لطفا یه لینک بدین که چند اعتراض کرده باشن ن یکی دو نفر

ولی یه چیزی هم هست
اگر ارزونی یا پرفروش بودن دلیل بر خوبی نیست گرونی هم دلیلی بر خوب بودن محصول نیست یا حداقل تضمینش نمیکنه
همین سامسونگ یا گوشی های دیگه رو برید ببینید خرج یه گوشی برای شرکت چقد هست بعدقیمتی که فروخته میشه رو هم ببینید
فک کنم کل قیمت ساخت نوت3 280 دلار باشه بعد قیمت فروش رو برای مردم ببینید
اینکه خیلی از شرکتها دارن پول اسمشون رو میخورن که دیگه قبول دارید مثل همین سامسونگ یا اپل
حالا مسئله ایی هست اینکه میخوایم ببینم این شرکت هوای داره از سودش میزنه چون در حد اونا معروف نیست یا قضیه چیز دیگه ایی هست
فقط امیدوارم کسی با خصومت و این چیزا جواب نده
ممنون

دوستان خیلی دارین تند میرین حرفاتون اصلا منطقی نیست
همه برندها گوشی هاشون مشکل دارن اگه اینجوری که سونی و اچ تی سی.ال جی و.. از چنی ها هم کیفیتون پایین تره
مثلاسنسیشن پرچمدار اچ تی سی بود بعد500و600بار لمس صفحه از کار می افتادوهزارتا مشکل دیگه
یا همین اکسپریا spکه مشکل معروفش مرگ ناگهانی و...
خب این مشکلات وجود داره ولی نه تو همه گوشی ها الان من خیلی ها میشناسم که هواوی دارن و تا حالا مشکلی باهاش نداشتن ولی ممکنه بعضی ها داشته باشن این یه چیز طبیعیه تو همه برندها
نظرمن اینه هواوی نسبت به قیمتش کیفیتش خوبه چیزی که خودم دیدم و باهاش کار کردم تو خیلی سایت ها هم خوندمانقد مطمن شدم که خودمم میخوام هواوی بگیرم
تو برندهای چینی من با چندتاشون کار کردم ولی هواوی از همه بهتر بوده بعدش لنوو
گوشی ندیده هم نیستم عاشق گوشیم 6.7سال همیشه بهترین گوشی های دنیا دستم بود ولی 1سال بخاطر این این گرونی بیخیال پرچمدارها شدم پولشم دارم ولی نمیتونم خودمو راضی کنم2میلیون پول گوشی بدم
اشنا و فامیلم هرکی میخواد گوشی بخره میاد پیش من و بعد خریدم چند ساعت با گوشیش کار میکنم:دیخلاصه با گوشی های زیادی از همه برندها کار کردم بعد اینا میگم هواوی نسبت به قیمتش خوبه

آخرین ویرایش:
u_2 من بالاتر سوال کردم اگه میتونی جواب بده +اطلاعات بیشتر راجع به این کمپانی مثل پشتیبانی خود شرکت و همچنین کاستوم رام براش میاد یا نه
++++++
بهترین شرکتهای موبایل ساز چینی رو بگو

واقعا این قیمت پائینتر برای چی هست؟؟
الان خب قیمت وسخت افزار رو میبینه ادم ترغیب میشه خرید کنه
اگرم مشکلی یا چیزی هست لطفا یه لینک بدین که چند اعتراض کرده باشن ن یکی دو نفر
خب معلومه این برند شناخته شدی نیست نمیشه بیاد قیمت گوشی هاشو در حد سامسونگ بذاره و انتظار داشته باشه خوب بفروشه
مثلا ایتجا نظرات درموردy300نزدیک2500پست قشنگ میتونی بفهمی مشکلاتش چیه بقیه گوشی ها هم همینطور
Huawei Ascend Y300 - نظرات کاربران در مورد گوشی موبایل هواوی اسند وای 300 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

خب معلومه این برند شناخته شدی نیست نمیشه بیاد قیمت گوشی هاشو در حد سامسونگ بذاره و انتظار داشته باشه خوب بفروشه
مثلا ایتجا نظرات درموردy300نزدیک2500پست قشنگ میتونی بفهمی مشکلاتش چیه بقیه گوشی ها هم همینطور
Huawei Ascend Y300 - نظرات کاربران در مورد گوشی موبایل هواوی اسند وای 300 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
دقیق منم دنبال همینم میخوام ببینم دلیلش همینه که چون از اونا کمتر شناخته شده هست داره کمتر میده یا عوامل دیگه ایی هم دخلیل هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or