راهنمایی برای خرید موبایل

خب من دیروز دیدم نمیشه بدون اسمارت فون سر کرد یه 5-6 ساعتی گشتم و اکسپریا SP و LG G2 نظرم رو جلب کرد که G2 گرون بود و برنامه ام رو بهم میزد پس SP رو سفارش دادم با یک هفته امکان تعویض تا اگر مشکلاتی که آریا میگه رو داشت پس بدم ولی امیدوارم سالم در بیاد:d

این مراسم بهترین گوشی سال تو بارسلونا برگزار میشد کی هست ؟ note 3 هم هست جز بهترین ها ؟
نوت3که گوشی نیست و فبلت حساب میشه شاید امسال یه بخش بهترین فبلت هم داشته باشن...دو سال گذشته روجایزه بهترین برند سامسونگ وبهترین گوشی گلکسی اس 2.3بردن..ولی امسال شاید سامسونگ بهترین برند رو باز ببره..ولی برا بهترین گوشی اس4رقبایه قدری داره .اچ تی سی وان وال جی جی2.ایفون5اس...همشون میتونن بهترین گوشی سال باشن‏

خب من دیروز دیدم نمیشه بدون اسمارت فون سر کرد یه 5-6 ساعتی گشتم و اکسپریا SP و LG G2 نظرم رو جلب کرد که G2 گرون بود و برنامه ام رو بهم میزد پس SP رو سفارش دادم با یک هفته امکان تعویض تا اگر مشکلاتی که آریا میگه رو داشت پس بدم ولی امیدوارم سالم در بیاد:d
خوب حالا که چی اصلا چه ربطی به این تاپیک داره میخوای پژش رو بدی :d باید بگم گوشی خوبیه نسب به قیمتش برتریش نسب به بقیه گوشی ها چیپ گرافیکی Areno 320 که بازیا رو مثل هلو اجرا میکنه ایشالا که زیاد تو کف گوشی نباشی و زود تر به دست برسه :d از اونجا که خریدی خوب جایی (نمیخوام اسم ببرم :d)

نوت3که گوشی نیست و فبلت حساب میشه شاید امسال یه بخش بهترین فبلت هم داشته باشن...دو سال گذشته روجایزه بهترین برند سامسونگ وبهترین گوشی گلکسی اس 2.3بردن..ولی امسال شاید سامسونگ بهترین برند رو باز ببره..ولی برا بهترین گوشی اس4رقبایه قدری داره .اچ تی سی وان وال جی جی2.ایفون5اس...همشون میتونن بهترین گوشی سال باشن‏

اتفاقا من نامزد های سال پیش رو نگاه کردم نوت 2 هم جز بهرتین دیوایس ها بود

دوستان قیمت گوشی apple 5 c توی امریکا چقدر است و هم اینکه یکی از بستگانم الان امریکاست میخ.ام بهش بگم برام بیاره.شرایطش چجوریه اگر بیاره و این انلاک و غیر انلاک چیه و چه تاثیری توی قیمتش داره؟

آخرین ویرایش:
خوب حالا که چی اصلا چه ربطی به این تاپیک داره میخوای پژش رو بدی :d باید بگم گوشی خوبیه نسب به قیمتش برتریش نسب به بقیه گوشی ها چیپ گرافیکی Areno 320 که بازیا رو مثل هلو اجرا میکنه ایشالا که زیاد تو کف گوشی نباشی و زود تر به دست برسه :d از اونجا که خریدی خوب جایی (نمیخوام اسم ببرم :d)
کلا من از اون جای اسمشو نبر خرید میکنم 2 روزه دستمه یعنی فردا:d
خب نه الان فکرم اینه که مشکلاتی که بعضا گزارش شده رو نداشته باشه چون خیلی جاها دیدم یه عده میگفتن مشکلی نداره یه عده هم براشون یه مشکلی داشته! کلا اگر بد شانس نباشی و گوشیت سالم باشه گوشی خوبیه از هر نظر

کلا من از اون جای اسمشو نبر خرید میکنم 2 روزه دستمه یعنی فردا:d
خب نه الان فکرم اینه که مشکلاتی که بعضا گزارش شده رو نداشته باشه چون خیلی جاها دیدم یه عده میگفتن مشکلی نداره یه عده هم براشون یه مشکلی داشته! کلا اگر بد شانس نباشی و گوشیت سالم باشه گوشی خوبیه از هر نظر
بنظرم تو این رنج قیمت بهترین گوشی هست که میتونی بگیری..بنظرم مشکلش فقط باتری متوسطشه!خیلی به حرف های تو اینترنت هم نباید توجه بکنی...بخصوص همون سایتی که خریدی ازش :d نظرات کاربراش صرفا رقابت تبلیغاتی بازاریاب های شرکتاست :d چیزی که خودم وقتی بازاریاب یک شرکت بقل دستم(دوستمه) داشت ضد یک شرکت دیگه به عنوان کاربر عادی مینوشت :d چیزیم هست که تو دنیام همینطوره .... 4 روز پیش رفتم پاساژ حروم خورا :d گوشی بگیرم واسه دوستم بعد از کلی حرف و گشتن تو یه مغازه میخواستیم Z بگیریم...وقتی قطعی شد خرید فروشنده شروع کرد به گفتن شرو ور!میگفت Zr بگیرین هم ضد آبیش بیشتره هم صفحه بهتری داره هم ... شما 100 بیشتر میدی اما گوشیه بهتری گیرت میاد...گفت میدونین که گوشی هایی که باتریشون تعویض نمیشه هنگ زیاد دارن و وقتی هنگ میکنن به مین بوردشون فشار میاد وقتی ریست میکنی اما تو بقیه فقط باتری رو در میاری(بماند زارت زدم تو صورتش که ZL همین گوشیه که ما میخوایم بخریم و دقیقا همه چیش یکیه فقط باتریش قابل تعویضه و کمتر شر بگو!!)یهو گفت کلا گوشی های سونی به هنگ معروفا(این دیگه تهه حماقت یک مجاعتیه چون رابط کاربری سونی بخاطر سبک بودنش به نسبت بقیه کمتر از بقیه هنگ داره) بیا این Desire 500 رو بخر هم خوشگل تره هم بروز تر!!!(بماند که اینس ری گوشیا بیشتر برای چین ساخته میشن و یکی از امکانات اساسیشون 2 سیم کارت بودنشونه و کلی رنگارنگ هستن!!!)بعد از کلی تلاش برای فروختن محصولی که سود بیشتری روش ببره ما هم چند بار زدیم تو برجکش که بیخیال شه!آخر یه ربع داشت میگفت حالا باید گوشی آنلاک شه تا بتونه باند های فرکانسی !!! و فایل های Exe رو اجرا کنه(یکی بیاد بزنه تو گوشه من از خواب پاشم :d )و... حالا 6 ماهه 60 تومن یکساله 100 و ماداملعمر 130 تومن!!!گفتم نمیخوام گفت نمیشه که گوشی کار نمیکنه گفتم همین الان روشنش کن اگه کار نکرد همه پولو میدم گوشیم نمیخوام!گفت نه روشن میشه اما نمیشه کار کرد باهاش!!! گفتم مرد مومن بجای این که یسری چرندیات رو حفظ کنی و exe اینا کنی از اول همین پولارو بکش رو گوشیت دیگه!!!گفت آخه ملت همش دنباله جای ارزونترن مام مجبوریم بقیه پولو اینطوری بگیریم ازشون..خلاصه 1250 خریدیم رفت :d
سلام .
دوستان در مورد xperia M , xperia L چه نظری دارید ؟!
بصورت کلی خیلی شبیه هم هستند اما اگه به 2 سیم کارت نیازی ندارین Xperia L گوشی بهتری هست..گوشی قشنگی هم هست..فکر کنم 600-620 بود قیمتش .تو این قیمت عالیه تو اندرویدی ها.

اگه با ویندوز فون میتونی کنار بیای و عمر باتری کم اذیتت نمیکنه HTC 8X هم تو این رنج(650) هم گوشیه خوبیه اما خوب هنوزم از کمبود برنامه رنج میبره.

کسی میدونه نسل بعدی گوشیا کی به بازار میاد؟ میخواستم HTC One X رو بفروشم HTC One بگیرم ولی یه جا خونده بودم قراره به زودی HTC One 2 بیاد! درسته این خبر؟

کسی میدونه نسل بعدی گوشیا کی به بازار میاد؟ میخواستم HTC One X رو بفروشم HTC One بگیرم ولی یه جا خونده بودم قراره به زودی HTC One 2 بیاد! درسته این خبر؟
منم دقیقا مثل شمام الان گوشی htc one x plus دارم میخوام one بگیرم سره همین موضوع دو دلم:|لامصب این one اینقدر جذابه که آدم میگه برم بگیرم گوره باباش اگه فردا مدل جدیدترشم اومد اشکالی نداره
شایعه، شایعه و دیگر هیچ... :d
بابا این دیگه احتیاج به تایید نداره htc مطمئنا تا چند ماه دیگه پرچمداره جدیدشو:xمعرفی میکنه.الانم به اسم m8 مشخصاتش درز کرده
سخت افزار که cpu مدل snapdragon 805 صفحشم مثل اینکه 5 اینچه 2k هستش.دوربینم 8 ultrapixel.سنسور اثر انگشتم احتمال زیاد داره
ولی از همه مهمتر باید ببینیم باز htc چجوری زبان طراحی اسمارت فونا رو عوض میکنه:xاز اونور Sense 6:((
ولی خداییش باترفلای اس رو خیلی بیشتر از وان میپسندم بهت پیشنهاد میکنم از نزدیک تستش کنی. فوق العادس بدمصب لاکردار
yahoo_6.gif
باتری خیلی خریم داره:d

آخرین ویرایش:
اگه اینطوری بخای ببینی حالا حالاها باید منتظر باشی چون "هی" گوشی جدید میاد و به قولی پرچمدار جدید:d
من خودم شدید عاشق htc هتم سنس باعث شده هیچ اندرویدی دیگه ای رو باهاش حال نکنم.
ولی خداییش باترفلای اس رو خیلی بیشتر از وان میپسندم بهت پیشنهاد میکنم از نزدیک تستش کنی. فوق العادس بدمصب لاکردار :bighug:

psp

سلام

از وقتی که مایکروسافت شرکت نوکیا خرید شرکت نوکیا به کل عوض شد بخصوص با ارائه سری lumia و تغییر سیستم سیمیبین به ویندوز فون

من از گوشی asha 501 خیلی خوشم اومده میخوام فردا بخرمش همونیه که میخوام

نظر شما درباره اش چیه؟ کسی اینجا asha 501 داره؟ استورش رایگانه؟

مدلا جدید asha 502 , 503 کی میان تو بازار؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or