راهنمایی برای خرید موبایل

متاسفانه خیلی روی آمار و ارقام هستید !
بهتره ببینید نیازتون چی هست و بعد خرید کنید !
ضمنا من با این حرف که Note 3 بهترین انتخاب هست اصلا موافق نیستم ! :| :دی
من دقت رنگ و طبیعی تر بودنشون تو صفحه نمایش htc one و همینطور مثلا بنده کاملا آلومیومیشو ترجیح میدم .
این مثلا برای مثال بود .
من خودم شخصا با گلکسی نوت 3 کار کردم . عالیه اما میگم هرکس به نیاز های خودش نگاه کنه .

برای خود من با توجه به بودجم بهترین گزینه که مناسبم باشه رو لومیا 920 دیدم و سفارشش دادم و جمعه هم دستم میرسه !
ایشالا یک پُستی در مورد تجربه کار با WP8 و مزایا و معایب گوشی میزارم در آینده .

دوستان تا 1,300,000 چی پیشنهاد میدید من خودم نظرم Xperia Z هستش ولی چند جا خوندم که نمایشگرش کمی بی کیفیته و زاویه دیدش هم کمه و همینطور دوربینش هم در حد 13 مگا پیکسل نیست با این حال ارزش خرید داره ؟

دوستان تا 1,300,000 چی پیشنهاد میدید من خودم نظرم Xperia Z هستش ولی چند جا خوندم که نمایشگرش کمی بی کیفیته و زاویه دیدش هم کمه و همینطور دوربینش هم در حد 13 مگا پیکسل نیست با این حال ارزش خرید داره ؟
بهترین کار اینه که یه لیست بهت میدم از گوشیایی که میتونی تا این رنج قیمت بخری(اونایی کهسرشون به تنشون بیارزه)خودت انتاب کن .
galaxy Mega 6.3
Galaxy S4 mini
Huawei P6
Xperia ZR

LG 4X HD
Galaxy Note 2
Galaxy S3
Nexus 4
Xperia Z
ویندوزفون هم Lumia 920
جدا از برند بخوای حساب کنی Z از همه بهتره اما خوب بنظرم حتما قبل از خرید 5 مینی با گوشی کار کن که ببینی دوست درای یا نه..حالا هر چقدرم خوب باشه :)
متاسفانه خیلی روی آمار و ارقام هستید !
بهتره ببینید نیازتون چی هست و بعد خرید کنید !
ضمنا من با این حرف که Note 3 بهترین انتخاب هست اصلا موافق نیستم ! :| :دی
من دقت رنگ و طبیعی تر بودنشون تو صفحه نمایش htc one و همینطور مثلا بنده کاملا آلومیومیشو ترجیح میدم .
این مثلا برای مثال بود .
من خودم شخصا با گلکسی نوت 3 کار کردم . عالیه اما میگم هرکس به نیاز های خودش نگاه کنه .

برای خود من با توجه به بودجم بهترین گزینه که مناسبم باشه رو لومیا 920 دیدم و سفارشش دادم و جمعه هم دستم میرسه !
ایشالا یک پُستی در مورد تجربه کار با WP8 و مزایا و معایب گوشی میزارم در آینده .
مبارکت باشه.
خیلی کاره خوبی میکنی چون من خودم با 8X کار کردم و واقعا تجربه 20 روزم این بود که نمیشه اصلا با وندوزفون کنار اومد!خوشحال میشم نظرتو بدونم.

آخرین ویرایش:
من دقت رنگ و طبیعی تر بودنشون تو صفحه نمایش htc one و همینطور مثلا بنده کاملا آلومیومیشو ترجیح میدم

گلکسی اس و نوت مثل تی وی مدتصویر دارن ومیشه رنگشون رو طبیعی تر کرد که راضی کنندس:دی

به نوت 3 فلش وصل میشه؟
فلش که اره هارد هم میتونی.کلا همه چی میشه وصل کرد بهش
حتی دستهPS3و360میتونی وصل و باهاش بازی کنی:دی

دوستان
من قصد داشتم Xperia SP بخرم ولی شنیدم میگن سونی wifi ـش زود خراب میشه و در اثر ضربه اصلا مقاوم نیست و این حرفا!
حالا من بین خرید همین گوشی و Galaxy Grand 19082 شک دارم...
اگه گوشی دیگه ای رو هم میشناسید که تو همین رنج قیمت باشه ممنون میشم بگید!

دوستان
من قصد داشتم Xperia SP بخرم ولی شنیدم میگن سونی wifi ـش زود خراب میشه و در اثر ضربه اصلا مقاوم نیست و این حرفا!
گوشی SP گوشی شیک و زیبا و در عین حال از سخت افزار خوبی برخورداره اما چند ایراد کلی و بعضا شانسی داره اولیش مشکل مرگ ناگهانی هست که هنوز هم گزارشات به گوش میرسه ، موضوع بعدی مشکل تاچ گوشی در حالت افقی هست که توی یه سری کار نمیکنه و کاربرا رو زده میکنه.
اما گلکسی گرند هم خیلی گوشی جالبی نیست من پیشنهاد میکنم اگر سیستم عامل براتون حائز اهمیت هست توی این رنج Xperia C و Huawei Ascend G700 و اگر براتون سیستم عامل مهم نیست وکارایی و رون بودن+دوربین خوب مهمه پیشنهاد من (گوشی که خودم دارم وبسیار ازش راضیم) ویندوز فون HTC 8X هست.

دوستان
تو این حدود بنظرم htc one sv و همین طور htc 8x واقعن عالی هستند البته بسته سلیقه هم داره من چون به ظاهر گوشی به اندازه سخت افزارش اهمیت میدم این دو تا واقعن طراحی فوق العاده ای دارن و به هیچ وجه برات تکراری نمیشن.

دوستان به نظرتون با این اتفاقاتی که افتاده قیمت گوشی چقدر و تا چه زمانی افت میکنه؟
تا وقتی که تمام گوشی های موجودشون رو با همین قیمت بفروشن و بعد خرید جدیدشون رو انجام بدن همین منوال هست...تمامی اینها خودش نیازمند ارزون شدن قیمت اودلار هست که باید دید اتفاق میفته یا نه...وگر نه تاثیر زیادی نخواهد داشت.

سلام !

میدونم اینجا جاش نیس ولی جای بهتری پیدا نکردم ! :d

از دوستان کسی لینک آخرین نسخه آیتونز داره که فرمتاش زیپ نباشه ؟ خودم هرچی گشتم نبود !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or