میشه یه مقایسه ویدئویی قرار بدید
دوست عزیز همونطور که دوستان گفتن تو یوتیـوب کلی ویدیو ریخته،
ولی من یه چیزی رو برات توضیح بدم، حدود 10 روزه که Galaxy Note III و iPhone 5s رو بصورت همزمان دارم استفاده میکنم !
تجربهی عجیبی ـیه :d از تفاوت های Android و iOS که همه میدونن بگذریم تجربهی کلی و اصطلاح User Experience هرکدوم واقعا عالیه !
به این معنی که اگه شما تا حالا در Ecosystem اندروید بودید و Android رو بیشتر قبول دارید و فکر میکنید که اندروید از iOS بهتره در این لحظه بهترین و کامل ترین گوشی Note 3 هست،
نکات Note 3:
-+ صفحه نمایش: بستگی به نظر شخصی و عادت صفحه نمایش غول آسای Note 3 هم میتونه نکته مثبت و هم منفی باشه، شخصا هیچ مشکلی با سایز نوت سه نداشتم (قبلا به مدت 6ماه Note 2 که هم بزرگتر و هم سنگین تره گوشی اصلیم بوده) صفحهی فول HD گوشی واقعا فیلم دیدن و بازی رو لذت بخش میکنه.
+ دوربین بسیار عالی که هم کیفیت خیلی خوبی داره و هم قابلیت های زیادی و حتی ضبط ویدیو 4K در مدلهای خاص
| کیفیت بدنه نچندان جالب، این به نظرم آنچنان نکته منفی نیست.
- با اینکه نسبت به یکی از گوشیهای قبلیم S4، واقعا کمتر لگ و Stutter در کار باهاش دیده میشه و واقعا سامسونگ تلاش زیادی کرده که TouchWiz بدون لگ باشه باز هم به ندرت لگ دیده میشه ! که البته به نسبت S4 خیلی خیلی کمتره !
++ S pen که خیلی قابلیت های بهتری نسبت به قبل داره و کار آمد تره !
+++ سیل عظیم قابلیت های اضافه و Widget های عالی !
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگه قبلا در اکوسیستم iOS بودی و یا خوشت از این سیستم عامل میاد قطعا بهترین گزینه برات iPhone 5s هست.
نکات iPhone 5s :
+- باز هم نسبت به نظر شخصی ممکنه عاشق سایز و وزن گوشی بشی، یا صفحهی کوچیکش تو ذوقت بزنه !
- صفحه کوچیک اصلا برای فیلم دیدن مناسب نیست
+ از طرفی بازیهای آپتیمایز شده بسیار روون اجرا میشن و اگه سایز صفحه واست مهم نباشه بهترین Portable Gaming Device آیفون
+همونطور که دوستان گفتن سختافزار روی کاعذ زیاد مد نظر نیست، iOS مثل همیشه بدون لگ و Stutter مثل آب روون اجرا میشه و تمام برنامه ها آپتیمایز شده و بدون تاخییر لود میشن و یازی ها هم روون اجرا میشن
+ دوربین گوشی عالیه درسته که 8mp هست ولی واقعا عکس های زیبایی میندازه شخصا عکسای گرفته شده با لنز iPhone 5s رو ترجیح میدم به Note 3 البته این نظر منه
+++ وجود App Store که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش میتونی انواع و اقسام App و بازی پیدا کنی
--- بعضی از محدودیت های سیستم iOS که ممکنه برای بعضی ها حکم مرگ داشته باشه !
در کل دو گوشی بسیار سری و روون هستن و در خرید اون اونها به کاربردی که ازشون خواهی داشت فکر کن و اصلا و ابدا به سختافزار نگاه نکن.
اینم یه عکس از مقایسه سایز که امروز ظهر گرفتم : خیلی روی سایز تاکیید میکنم چون هرچهقدر هم گوشی عالی باشه اگه سایزش به دلت نباشه کوفتت میشه ! :d
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستان من قصد خرید iPhone 5s دارم بنظرتون 16gb کافیه یا مدل 32gb رو خریداری کنم، چون تفاوت قیمتشون 300-400 تومنه
بسیار بستگی به استفادت داره ولی اگه حتی استفاده خیلی خیلی معمولی هم داشته باشی 16گیگ متاسفانه خیلی کمه این قسمتی از Usage منـه تازه هنوز اول کاره و زیاد برنامه و بازی نریختم و عکس مکس هم زیاد نگرفتم دیگه خودت بشین با خودت حساب کن ببین 16 کافیه یا نه ولی من به شدت پیشنهاد میکنم حداقل مدل 32 بگیری.
شدیدا بین خرید S4 و note 3 تردید دارم، لطفا اساتید راهنمایی کنید !
شدیدا بهت توصیه میکنم دوتا رو قبل از خرید دستت بگیری و چند دقیقه تست کنی و قابلیت هاش رو چک کنی چون دو گوشی برای دو سری افراد مختلف ساخته شدن، اگه قرار باشه من یکیش رو انتخاب کنم Note 3 هست چون در آینده با توجه به سخت افزار قوی تر مدت زمان بیشتری ساپورت خواهد شد.
=====
من اصلا ios رو دوست ندارم !
بهترین و قویترین انتخاب در اندروید نوت 3 هست دیگه ؟
دوست عزیز مارو سر کار گذاشتی !؟ :d دیگه اگه iOS دوست نداری سوالی نمیمونه ! 100% نوت سه بهترین گوشی Androidـی هست به نظر من برو بگیر :d
من 4ساعت روضه خوندم اینجا !
:d