دمت گرم
پس هم قیمتن
ولی هر چی میبینم وان هم اندازه جی2 هست ها .وخیلی کم از جی2 کوچیکتره که من فکر میکردم وان خیلی کوچیکتره
ولی یه چیزش که منوبیشتر به خردیش وادار میکنه صدای بالا ی وان هست
فقط یه چیزی دوسیم کارتش مشکل نداره؟از لحاظ انتن دهی و ساپورت سیمکارت ؟چون چند جا خوندم که مشکل داره
یاهمون وان ساده بگیرم
سلام
من الان حدود 2 ماهه كه HTC One دارم.
اولاً در مورد گوشي موبايل زياد به اين بنچمارك ها و اين جور چيزا نگاه نكن، مي خواي اين وسيله رو هميشه توي دستت داشته باشي، پس اول از همه بايد از ظاهر و لمسش خوشت بياد. در مورد سخت افزار بايد گفت كه بله، One در سطح پايين تريي از G2 قرار داره، چون چيپ ـش يك نسل قديمي تره، ولي اين تفاوت چيزي نيست كه توي يكي دو سال پيش رو برات مشكل ساز بشه. بنچمارك ها بيشتر بازي با اعداده، و ما الان داريم از پرچم دار يك برند معتبر صحبت مي كنيم، پس جاي نگراني نيست
تنها گوشي موبايلي كه در حال حاضر از نظر سخت افزاري تفاوت بشدت فاحشي با ساير گوشي ها داره Iphone 5S ـه كه درسته بشدت قدرتمند و قدره، ولي محدوديت هاي خاص iOS رو هم به همراه داره كه براي حداقل من بعنوان يك گوشي موبايل قابل قبول نيستن اين محدوديت ها (با توجه به نيازم و توقعم از يك موبايل، وگرنه تبلت من iPad 4 ـه)
در هر حال
با One در حال حاضر و تا به اين لحظه من هيچ گونه مشكلي با هيچ نرم افزار و يا بازي ـي نداشتم. البته من كلاً بازي نمي كنم ولي براي بچه هاي خواهرم كه بازي ريختم روش والا با آيپدم هيچ تفاوتي رو احساس نكردم (ديگه يك گيمر بازنشسته اگر براي سالهاي مديد بازي هم نكنه، ولي با يك نظر لگ و كاهش فريم رو تشخيص ميده!)
از نظر كيفيت صفحه ي نمايش در حال حاضر One بالاترين تراكم پيكسلي موجود در تمامي موبايل ها و تبلت هاي موجود در بازار جهاني رو داره (469ppi) و از نظر نمايش رنگ هم طبيعي و بي مثاله (مثل محصولات سامسونگ رنگ ها vivid نيستن)
ار نظر بدنه و كيفيت ساخت حرفي براي گفتن نيست، تماماً آلومينيم و بسيار خوش دست (بخاطر انحنايي كه پشت گوشي داره براحتي توي دست جا مي افته)
از نظر رابط كاربري هم از سنس 5.5 استفاده مي كنه كه بسيار زيبا، شيك و سبكه و تحت هيچ شرايطي تا به اين لحظه من لگ و هنگ رو در اين دستگاه تجربه نكردم
از نظر پشتيباني نرم افزاري فعلاً 4.4 كيت كت براش تاييد شده و تا 90 روز ديگه در دسترس قرار مي گيره (البته بسته به ريجن دستگاه شايد يكي دو هفته اينور اونور بشه)
و در نهايت صدا: گوشي هاي HTC با اكولايزر هاي beats Audio ارائه ميشن. موقعي كه از ear jack و يا head set استفاده مي كني كه تجربه اي خارق العاده رو برات خلق مي كنه. و زماني هم كه بخواي از اسپيكر هاي خود گوشي استفاده كني با يك جفت اسپيكر استريو با كيفيت بي نظير طرفي. ولي يك نكته رو بايد بهش اشاره كنم. اين اسپيكر ها بسيار با كيفيتن و اين به اين معنا نيست كه صداي خيلي بلندي دارن! توقع صداي خيلي بلند رو ازشون نداشته باش، بلندي صداي اسپيكرهاش در حد معمول و معقوله، ولي بسيار با كيفيته و به جرات ميگم كه اين كيفيت تا به امروز در هيچ گوشي ديگه اي وجود نداشته و نداره (فقط One Max همين كيفيت رو داره). يه مورد هم بايد بگم كه بلندي صدا كم اهميت ترين چيزه، وگرنه اگر قرار بر بلند بودن صدا باشه، بلندگو هاي مسجد صداي خيلي بلندي دارن!
اما دوربين: 4 اولترا پيكسله، سايز خروجيش به اندازه ي 4 مگاست ولي چون اولتراپيكسله و 3.4 برابر سنسور داره پس نور پردازي بسيار مناسبي داره (بخصوص توي نور كم). ولي بايد منطقي بود، دوربين One تحت هيچ شرايطي با محصولاتي مثل Galaxy S4 قابل مقايسه نيست و متاسفانه در سطح پايين تري قرار داره، ولي اين پايين تر بودن براي حداقل من آزار دهنده نيست چون نياز هايي كه دارم رو رفع مي كنه (من به گوشي موبايل به چشم دوربين عكاسي نگاه نمي كنم و بهترين دوربين موبايلي براي من فقط حكم كار راه انداز رو داره، بنابراين ...)