راهنمایی برای خرید موبایل

بین این گوشی ها کدوم بهتره؟ کمی هم دربارشون توضیح بدید(علل برتری یا ضعفشون) با قیمت هم کاری نداشته باشید؟
HTC One XL
+HTC One X
HTC One SV
Huawei Ascend Mate (اینو بیشتر توضیح بدید دربارش)
ممنون شب خوش.

من هر سه تاشو داشتم عزیز
مشخصه که +HTC One X با اختلاف خیلی زیادی از اون دوتا بهتره.. تو هر موردی هم بهتره.
دو مورد بعدی تقریبن تو یه سطح هستن ولی وان اس وی طراحی فوق العاده زیبایی داره به خصوص رنگ سفیدش که محشره!
راجب هاوایی اطلاعی ندارم و اصلن از برند و طراحی هاش خوشم نمیاد.

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیز من سعی کردم حدود چند صفحه از پستای دوستان رو بخونم بعدش سوالم رو مطرح کنم.
من حدود 1 میلیون تا 1300 میخوام گوشی برای کسی بگیرم.کسی که می خوام گوشی رو براش بگیرم اولویتش با دوربین خوب و باتری مناسب هستش.
بین 3 تا گوشی خیلی مردد هستم ، و خیلی هم عجله دارم زودتر یکیشونو بخرم ممنون میشم دوستان بین این 3 گوشی چند تا مقایسه انجام بدن یا کسانی که این گوشیارو دارن پیشنهاد خودشون رو بدن؟؟؟(اگر گوشی دیگه ای هم پیشنهاد بدین ممنون میشم)
1.lg nexus 4
2.htc one xl
3.samsung galaxy s3
بیخیال این 3 تا .. برو تو کار اچ تی سی وان مینی ;)

آقا بالاخره دیروز Xperia Z رو گرفتم :دی تو این دو روزی که کار کردم واقعا راضی بودم و شدیدا هم به این مسئله پی بردم که رو ایراد های گوشی ها شدیدا غُلُو میشه :دی

برا من پنلش شارپ هست ولی واقعا کیفیتش خیلی خوبه و از زاویه های کنار هم مشکل خاصی نداره. دوستان و همینطور تو نت یه جوری میگفتن کیفیت صفحش داغونه که انتظار یه چیز در حد 6600 رو داشتم :دی
بدنه ـش که شدیدا شیک و با کلاس هست و محکم هم به نظر میرسه.
دوربینش رو هنوز درست حسابی تست نکردم ولی اینجور که به نظر میاد کاملا جواب من رو میده.
صداش هم که میگفتن داغونه خوبه. شاید عالی نباشه ولی خوبه مشکل خاصی نداره.
باطریش هم با توجه به اینکه صفحه ـش بزرگه و کیفیتش هم بالاست خوب جواب میده. دیشب یه سره wi fi روشن بود و بازی میکردم و برنامه نصب میکردم و تو نت میچرخیدم 6-7 ساعت نگه داشت. اسمارت فون ها رو باید روزی یه بار زد به شارژ دیگه کاریش نمیشه کرد :دی

در کل گوشی خوبیه. من که از انتخابم راضیم :دی.

آقا بالاخره دیروز Xperia Z رو گرفتم :دی تو این دو روزی که کار کردم واقعا راضی بودم و شدیدا هم به این مسئله پی بردم که رو ایراد های گوشی ها شدیدا غُلُو میشه :دی

برا من پنلش شارپ هست ولی واقعا کیفیتش خیلی خوبه و از زاویه های کنار هم مشکل خاصی نداره. دوستان و همینطور تو نت یه جوری میگفتن کیفیت صفحش داغونه که انتظار یه چیز در حد 6600 رو داشتم :دی
دوربینش رو هنوز درست حسابی تست نکردم ولی اینجور که به نظر میاد کاملا جواب من رو میده.
باطریش هم با توجه به اینکه صفحه ـش بزرگه و کیفیتش هم بالاست خوب جواب میده. دیشب یه سره wi fi روشن بود و بازی میکردم و برنامه نصب میکردم و تو نت میچرخیدم 6-7 ساعت نگه داشت. اسمارت فون ها رو باید روزی یه بار زد به شارژ دیگه کاریش نمیشه کرد :دی

گوشیت رو رو هوا میخرن ازت.پنل شارپ عالیهه.برو کیف کن

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

Good :d چند خریدی؟:دی از همون دوستت؟:دی
منم Z رو خیلی دوست دارم، کلاسش بالاست خیلی، کلا بهترین انتخاب بود با همون هزینه ای که می خواستی بکنی.

گوشیت رو رو هوا میخرن ازت.پنل شارپ عالیهه.برو کیف کن

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
جداََ؟ آخر نفهمیدم پنل JDC بهتره یا شارپ :|:دی یکی میگه شارپ، یکی میگه JDC :دی
yahoo_4.gif
چند خریدی؟
biggrin1.gif
از همون دوستت؟
biggrin1.gif

منم Z رو خیلی دوست دارم، کلاسش بالاست خیلی، کلا بهترین انتخاب بود با همون هزینه ای که می خواستی بکنی.
1 و 380 با تلق محافظ ضفحه :دی آره. البته دوستم که نبود، پسرخالم بود در اصل :دی

آخرین ویرایش:
بهنام کسی نمیگه کیفیتش آشغاله یا ... اما در مقابل پنلهای استفاده شده در پرچمدارای شرکتای دیگه حرفی برای گفتن نداره اما در کل مشکلش خیلی حاد نیست

پنل ژاپن دیسپلی بهتره ...

برا من پنلش شارپ هست ولی واقعا کیفیتش خیلی خوبه و از زاویه های کنار هم مشکل خاصی نداره. دوستان و همینطور تو نت یه جوری میگفتن کیفیت صفحش داغونه که انتظار یه چیز در حد 6600 رو داشتم
:biggrin1:
خب معلومه کیفیتش خوبه گوشی یه پرچمداره میخواستی بد باشه؟؟:دی اینکه میگن خوب نیست نسبت به اس4.اچ تی سی وان.و..که از نظر زاویه دید و کنتراست ضعیف تره

- - -ویرایش - - -

برا من پنلش شارپ هست ولی واقعا کیفیتش خیلی خوبه و از زاویه های کنار هم مشکل خاصی نداره. دوستان و همینطور تو نت یه جوری میگفتن کیفیت صفحش داغونه که انتظار یه چیز در حد 6600 رو داشتم
خب معلومه کیفیتش خوبه گوشی یه پرچمداره میخواستی بد باشه؟؟:دی اینکه میگن خوب نیست نسبت به اس4.اچ تی سی وان.و..که از نظر زاویه دید و کنتراست ضعیف تره

من هر سه تاشو داشتم عزیز
مشخصه که +HTC One X با اختلاف خیلی زیادی از اون دوتا بهتره.. تو هر موردی هم بهتره.
دو مورد بعدی تقریبن تو یه سطح هستن ولی وان اس وی طراحی فوق العاده زیبایی داره به خصوص رنگ سفیدش که محشره!
راجب هاوایی اطلاعی ندارم و اصلن از برند و طراحی هاش خوشم نمیاد.

- - -ویرایش - - -

بیخیال این 3 تا .. برو تو کار اچ تی سی وان مینی ;)
با 1300 واقعا وقتی میشه Xperia Z خرید اصلا توجیحی نداره که One mini بخره آدم...کلا ورژن های مینی پرچم دارا خیلی از سرئو تهش میخوره و نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره(تجربم در مورد سامسونگ و HTC هست)

پنل ژاپن دیسپلی بهتره...حالا نمیدونم شاید جدیدا شارپ هم خط تولیدشو اوکی کرده و ایرادات رو برداشته.
بابا خدایی خیلی گوشی خوبیه ...الان که به نسبت قیمت میشه گفت شاهکاره....تو این قیمت به جز این میشه S3 خرید!که اصلا نمیشه مقایسه کرد در حالت کلی.مبارکت باشه..مشکل من با درپوش هدفونشه فقط :d
یه سرگرمی جدید هم پیدا میکنی...بردن گوشی به حموم :d از ما گفتن بود!

مبارکت باشه:d
دوستان چرا تو برنامه antutu گوشیم رو(xperia sp)از گوشیهایی مثل s3,xperia z سرتر نشون میده؟؟؟؟من امتیاز 21226 رو گرفتم!!ولی بعضیها رو نشون داد که 24000 رو گرفته بودن!!!جریان چیه؟؟یکی توضیح بده ممنون میشم!!راستی مدل c5303 هست!!میخواستم zبگیرم که با این بنچمارکها نظرم عوض شد!

بهنام کسی نمیگه کیفیتش آشغاله یا ... اما در مقابل پنلهای استفاده شده در پرچمدارای شرکتای دیگه حرفی برای گفتن نداره اما در کل مشکلش خیلی حاد نیست

پنل ژاپن دیسپلی بهتره ...
خب معلومه کیفیتش خوبه گوشی یه پرچمداره میخواستی بد باشه؟؟:biggrin1: اینکه میگن خوب نیست نسبت به اس4.اچ تی سی وان.و..که از نظر زاویه دید و کنتراست ضعیف تره
خب قیمتش هم 300-400 تومن (حدودا یک چهارم تا یک پنجم) از پرچم دارای دیگه ارزون تره :دی حساب اینم باید کرد. بعد Z اون موقع پرچم دار بود که اولین گوشی 4 هسته ای سونی بود. الان S4 و HTC One و... رو باید با Z1 و Ultra مقایسه کرد به نظرم.
پنل ژاپن دیسپلی بهتره...حالا نمیدونم شاید جدیدا شارپ هم خط تولیدشو اوکی کرده و ایرادات رو برداشته.
بابا خدایی خیلی گوشی خوبیه ...الان که به نسبت قیمت میشه گفت شاهکاره....تو این قیمت به جز این میشه S3 خرید!که اصلا نمیشه مقایسه کرد در حالت کلی.مبارکت باشه..مشکل من با درپوش هدفونشه فقط :d
یه سرگرمی جدید هم پیدا میکنی...بردن گوشی به حموم :d از ما گفتن بود!
مرسی :دی نسبت به قیمتش که واقعا حرف نداره.
آره این درپوش ها فقط دست و پا گیر میشه فک کنم ولی خیالی نیست :دی
حالا واقعا ضد آبه ضد آبه؟ آخه یک دو نفر هم میگفتن زیادی بگیریش زیر آب اسپیکر و دوربینش ممکنه مورد پیدا کنه :-/

1 و 380 با تلق محافظ ضفحه :دی آره. البته دوستم که نبود، پسرخالم بود در اصل :دی
قیمت به معنای واقعی "عالی" هست برای گوشی در این سطح!
حالا همون پسرخاله:دی
راستی جنس بدنه اش کیفیتش چه طوره؟:-/ چه قدر با S3, S4 فرق داره کیفیت ساختش؟

خب قیمتش هم 300-400 تومن (حدودا یک چهارم تا یک پنجم) از پرچم دارای دیگه ارزون تره
حساب اینم باید کرد. بعد Z اون موقع پرچم دار بود که اولین گوشی 4 هسته ای سونی بود. الان S4 و HTC One و... رو باید با Z1 و Ultra مقایسه کرد به نظرم.
خب بدی یا شاید خوبی برا ما سونی اینه که زود پرچمدار جدید معرفی میکنه.مثلا اپل و سامسونگ سالی1پرچمدارتو گوشی.1تو فبلت.1تو تبلت عرضه میکنن
ولی سونی6ماه1بار یا شاید کمتر الان زد1ماه قبل اس4.وان عرضه شد ولی الان دیگه پرچمدار نیست و سونی زد1رو جانشینش کرد اچ تی سی هم همینطوره و نسخه بهتر و عرضه میکرد ولی امسال اون کارو نکرد..ولی جانشین اس4شاید بهار یا اخر زمستون عرضه یعنی وقتی پرچمدار سامسونگ میخری مطمنی تا1سال گوشی بهتر از اون عرضه نمیکنه.
ولی خوبی این کار سونی برا ما اینه قیمت پرچمدار قبلی پایین میاد:دی نمونش همین زد که قیمتش عالیه

Ultra Z یا iPhone 5c ؟

خودم به آیفون تمایل بیشتری دارم ؛ البته بعد عمری کار کردن با اندروید دل کندن و رفتن سمت iOS هم سخته هم ترسناک ! ولی خب بد جور کرمش افتاده ... :d

خب قیمتش هم 300-400 تومن (حدودا یک چهارم تا یک پنجم) از پرچم دارای دیگه ارزون تره :دی حساب اینم باید کرد. بعد Z اون موقع پرچم دار بود که اولین گوشی 4 هسته ای سونی بود. الان S4 و HTC One و... رو باید با Z1 و Ultra مقایسه کرد به نظرم.
مرسی :دی نسبت به قیمتش که واقعا حرف نداره.
آره این درپوش ها فقط دست و پا گیر میشه فک کنم ولی خیالی نیست :دی
حالا واقعا ضد آبه ضد آبه؟ آخه یک دو نفر هم میگفتن زیادی بگیریش زیر آب اسپیکر و دوربینش ممکنه مورد پیدا کنه :-/
واسه غواصی که نه اما آب روش بریزه چیزش نمیشه...اما تو اب انداختنش بیشتر از 15 دقیقه توصیه نمیشه..چون فکر کنم 1 ساعت در عمق نیم متری هم میشه نگهش داشت اما اینجا که گارانتی نداره نکنی بهتره.

مبارکت باشه:d
دوستان چرا تو برنامه antutu گوشیم رو(xperia sp)از گوشیهایی مثل s3,xperia z سرتر نشون میده؟؟؟؟من امتیاز 21226 رو گرفتم!!ولی بعضیها رو نشون داد که 24000 رو گرفته بودن!!!جریان چیه؟؟یکی توضیح بده ممنون میشم!!راستی مدل c5303 هست!!میخواستم zبگیرم که با این بنچمارکها نظرم عوض شد!
این بنچمارکا به خیلی چیزا ربط داره اما در کل از لحاظ نسلی فرقی ندارن اما Sp پردازنده 2 هسته با کلاک 1.7 داره و Z هم 4 هسته با کلاک 1.5...اگه بنچمارک حالت چند رشته ای بهینه نشده باشه به خاطر کلاک بیشتر SP شاید اصلا نتیجه بهتری بگیره...ورژن Antutu هم خیلی مهمه.از همه مهمتر هم رام گوشی هست..شما اگه رام سیانوژن بریزی یا کاستوم دیگه ممکنه نتیجه خیلی بهتر بشه و تو این رام ها هم میشه اور کرد CPU رو..من رو Xperia ray مرحوم خودم (رفت زیر تریلی) پردازنده رو تا 2 کلاک کرده بودم اونم تک هسته ای!!!
مهم بنچمارک رسمی هست :) مثلا بنچمارک زمان لانچ جفتشون(بدون در نظر گرفتن آپدیت ها) برای Z در همین برنامه 20794 و برای Sp روی 15874 هست.
اگه با برنامه Benchmark Pi بگیریم تست رو چون فقط تک هسته رو مورد آزمایش قرار میده Sp عملکردش بهتره و 184 در مقابل 264 هست (برای مقایسه Htc One که یه نسل پردازندش جدیدتره امتیازش 151 هست) + هر چی تو برنامه امتیاز کمتر باشه بهتره.
در حالت کلی SP گوشی ضعیف تری هست اما اختلاف خیلی نیست :)

قیمت به معنای واقعی "عالی" هست برای گوشی در این سطح!
حالا همون پسرخاله:دی
راستی جنس بدنه اش کیفیتش چه طوره؟:-/ چه قدر با S3, S4 فرق داره کیفیت ساختش؟
جنس بدنه ـش که از شیشه است و هم خیلی شیکه و هم قرص و محکم به نظر میرسه. فقط اثر انگشت روش میمونه. البته من مشکیش رو گرفتم. رو سفیدش انگار نشون نمیده ولی خب سفید خوشم نمیاد :دی زمین تا آسمون با S4 و S3 فرق داره کیفیت بدنه ـش :دی
منهای HTC One که تا حالا دستم نگرفتم به نظرم بهترین بدنه رو بین گوشی ها داره و فقط Nexus 4 از این نظر میتونه باهاش مقایسه بشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or