راهنمایی برای خرید موبایل

دوستانی که میخوان 5C بخرن با همون پول میتونین 5 بخرین که ظریف ترو خوشدست تره ! تفاوت چندانی هم نداره به جز باطری !
البته نه با همون قیمت ... در واقع با اون پول میتونن 4S بخرن
نوت 3 چنده و تفاوت قیمتش با s4 چیه؟ آیا میرزه تعویضش؟
2 تومن . هیچ چیز جدید و خارق العاده ای توش نیست که تو S4 نباشه !به جیز قلم البته

ایا شما میتونین با نرم افزاری غیر از ایتیونز تا اخرین مگ ای دیوایستون و پر کنین بدونه ذره ای لگ ؟
برا فیلم دیدن هم که راه داره ! شما AV Player HD رو نصب میکردی به راحتی میتونستی فیلم و با زیر نویس ببینی !
چرا همه این حسو دارن ؟ خداییش نصب کردن یه بازی HD رو اندروید و مقایسه کنین ! پیر ادم در میاد ! من خودم قبل از این که برم سمت ای او اس یه گلکسی ایس و یه گلکسی اس داشتم ! اصلا نمیتونم تجربه ای رو که با ای او داشتم با اونا مقایسه کنم ! واسه هر محدودیت اپل راهی هست ! از جیلبریک بگیر تا ... !
------------
دوستانی که میخوان 5C بخرن با همون پول میتونین 5 بخرین که ظریف ترو خوشدست تره ! تفاوت چندانی هم نداره به جز باطری !
خب مشکل همینه دیگه..من 3 تا نرم افزار جای iTunes استفاده کردم بهترینش iTools بود ولی باز خیلی مواقع دیوایسو بهم میریزه و دردسر کلی داره...
شما 4 تا فیلم بریزی تو آیفونت iTunes باید اول کانورت کنه..حالا کپی یک پوشه تو اندروید برای بازی HD پیرت در میاد!؟اصلا نمیخوام بحث Android vs iOS بشه ولی شما برای هر وحدودیت اپل باید کلی سیدیا رو بچرخی که اونم خودش کلی دردسر داره که از سورست مطمئن باشی نزنه بپوکونه دیوایستو و ....فیلم و زیر نویس یه موردش بود..نصب بازی که میگی...یادمه اون اوایل 50 پول دادم فقط برای روی آیفون بازی و برنامه بریزه..اولین برنامه ای که خودم اومدم با iTunes نصب کنم چی کار کرد؟ هیچی همشو پاک کرد برای یک بازی free! (هر چند خیلی بد نشد بعد باعث شد خودم جیلبریکو و ... یاد بگیرم).من خودم خیلی درگیر سرویس های گوگل شدم از کروم بگیر تا جیمیل و ... یکی هم تو خونه مک داره و کلی نرم افزار روش و از iCloud میخواد استفاده کنه..خوب توجیه داره برای خرید آیفون..اما منی که یه سینک کروم میخوام بکنم باید بر پایه سورس سافاری باشه و کلی محدودیت مسلما این کارو نمی کنم :)
کلا انتخاب و خرید گوشی و سیستم عامل کاملا بسته به کاربرد شخص هست و اگه کسی بنظرم در حد معمول میخواد استفاده کنه اشتباه هست 2600 بده 5S در حالی که با 1 میلیون کمتر میشه نتیجه بهتری گرفت.
سپاس

به جیز قلم البته
این قلمه دقیقا کارش چیه؟:دی
من یه هفته پیش این قیمتا رو تو بازار چک کردم البته بدون گارانتی.
این همه مدل نیست بحث سره اینه که مدلایه قبلیم همچنان تولید میشن برای همین خیلی گوشی هم سطح داره...
به صورت کلی SP گوشی جدید تری هست ..اون پایینش هم یه Led داره که رنگای مختلفیو بسته به تم گوشی یا عکسی که میبینی عوض میکنه ..جالبه.T وTX خیلی شبیه به همن..تفاوتاشون در اینه که T باتری قوی تری(100 میلی) داره اما قابل تعویض نیست .چیپ های ارتباطی TX سرعت های بیشتری رو ساپورت میکنن(تو ایران مسئله ای نیست) اما جفتشون دوربین 13 و صفحه 4.55 HD دارن از لحاظ ظاهری 5% نهایتا فرق کنند..از اون طرف SP صفحه 4.6 HD داره که روش گوریلا انداختن و Bravia Engine 2 داره که اون 2 تا نسخه 1 هست.پردازندش MSM8960T هست که یه نسل جدیدتر از اون 2 تاست و ادرنو 320 داره که بهتر از ادرنو 225 اوناست باز..کلاکشم 1.7 در مقابل 1.5 .هر 3 تا مموری میخورن ولی SP خودش 8 گیگ و اون 2 تا 16 گیگ مموری داخلی دارن.دوربین SP هم 8 مگا پیکسله اما تستاشو دیدم خوبه و در حد همون 2 تاست.SP سنگینتره و چون باتری قوی تری داره عمر باتریشم بهتره.بلوتوثشم ورژن 4 و اون 2 تا 3.1
ممنون عزیز واقعا مفید بود. من که میگم که تو که می خوای M بگیری 200 تا دیگه بذار روش SP بگیر، می ارزه!:دی نه؟:دی

خیلی استفاده داره

از کارهای ابتدایی مثل نوشتن تا پیش‌نمایش ایمیل‌ها و پوشه‌ها بدون لمس صفحه

نوشتن اینا رو که می دونم خواستم ببینم ویژگی خاصی چیزی داره یا نه... آخه جوری گفت فکر کردم خیلی چیز خارق العاده ای هست:دی

شما 4 تا فیلم بریزی تو آیفونت iTunes باید اول کانورت کنه..حالا کپی یک پوشه تو اندروید برای بازی HD پیرت در میاد!؟اصلا نمیخوام بحث Android vs iOS بشه ولی شما برای هر وحدودیت اپل باید کلی سیدیا رو بچرخی که اونم خودش کلی دردسر داره که از سورست مطمئن باشی نزنه بپوکونه دیوایستو و ....فیلم و زیر نویس یه موردش بود..نصب بازی که میگی...یادمه اون اوایل 50 پول دادم فقط برای روی آیفون بازی و برنامه بریزه..اولین برنامه ای که خودم اومدم با iTunes نصب کنم چی کار کرد؟ هیچی همشو پاک کرد برای یک بازی free! (هر چند خیلی بد نشد بعد باعث شد خودم جیلبریکو و ... یاد بگیرم).من خودم خیلی درگیر سرویس های گوگل شدم از کروم بگیر تا جیمیل و ... یکی هم تو خونه مک داره و کلی نرم افزار روش و از iCloud میخواد استفاده کنه..خوب توجیه داره برای خرید آیفون..اما منی که یه سینک کروم میخوام بکنم باید بر پایه سورس سافاری باشه و کلی محدودیت مسلما این کارو نمی کنم :)

البته الان فرق کرده یکم
الان سرویس هایی مثل 25pp هست که میشه باهاش کلاً بدون جیلبریک همه چی رو داشت. استورش هم دقیقاً مثل خود اپ استوره و کاملاً هم بروز
در مورد فیلم هم برنامه ای مثل AV Player نیازی به این مسخره بازیهای کانورت و اینا نداره. همه جور فرمت و زیرنویس پخش می کنه و خوبیش اینه که میشه با خود آیتونز فیلم و اینا رو روش ریخت. فوقش گاهی وقتا قاط میزنه و سرویس 25pp رو غیرفعال می کنه، شما هم در مقابل دوباره سینکش می کنی با 25pp و راهش می ندازی، کلاً در بیست ثانیه

البته من شخصاً بعنوان گوشی موبایل سیستم های بر پایه ی آندروید رو ترجیح میدم. دست آدم بازه. یه وقت می خوای یه برنامه نصب کنی ۱۰۰۰ جور راه هست برا نصب از بلوتوث بگیر تا همین بازار زاقارت خودمون!
ولی اگه آدم بخواد بره تو خط ۱۰ اینچی ها، انوقت نظر من بر میگرده روی آیپد. چون یک گجت ۱۰ اینچی بدلیل سایز بزرگش همچین خیلی راحت الحمل نیست و بنابراین تقریباً در مورد من هرجا که هست (منظور آیپدمه) یه PC هم دور و برش یافت میشه. تازه اونم برنامه ریختن روش یه باره، میریزی یسری چیزا رو بعدشم راحتی

پ.ن.۱: اون دوستی که گفت ریختن برنامه رو اندروید سخته واقعاًمن ازش سوال دارم کجاش سخته؟ فایل apk رو نصب می کنی، دیتا ش رو هم میریزی یا تو obb یا هم توی data. این الان کجاش سخته؟
پ.ن.۲: همون قدر که معتقدم موسیقی با اکولایزرهای beats رو هر کی تا با گوش خودش نشنوه نمی دونه من چی میگم، همین نظر رو در مورد وب گردی با سافاری در آیپد هم دارم.

دوستان عزیز من سعی کردم حدود چند صفحه از پستای دوستان رو بخونم بعدش سوالم رو مطرح کنم.
من حدود 1 میلیون تا 1300 میخوام گوشی برای کسی بگیرم.کسی که می خوام گوشی رو براش بگیرم اولویتش با دوربین خوب و باتری مناسب هستش.
بین 3 تا گوشی خیلی مردد هستم ، و خیلی هم عجله دارم زودتر یکیشونو بخرم ممنون میشم دوستان بین این 3 گوشی چند تا مقایسه انجام بدن یا کسانی که این گوشیارو دارن پیشنهاد خودشون رو بدن؟؟؟(اگر گوشی دیگه ای هم پیشنهاد بدین ممنون میشم)
1.lg nexus 4
2.htc one xl
3.samsung galaxy s3

پ.ن.۱: اون دوستی که گفت ریختن برنامه رو اندروید سخته واقعاًمن ازش سوال دارم کجاش سخته؟ فایل apk رو نصب می کنی، دیتا ش رو هم میریزی یا تو obb یا هم توی data. این الان کجاش سخته؟
خداییش قرو فر ها و گیر هایی که موقع نصب و دانلود دوباره میده ! نخوردن ورژن فایل نصبی به دیتا ! دانلود کردم دیتا مخصوص جی پی یو مخصوص ! من که خیلی راحت نمیدونمش ! بعد هم من در مقایسه با ای او اس گفتم :دی

من یه بار یه ایفون رو پشت ویترین دیدم میتونم نطر بدم؟؟
با پول ایفون5یا 5سی میتونی بهترین گوشی های دنیا رو بخری واقعا ارزش نداره البته تو این گرونی هیچ گوشی ارزش خرید نداره بهترین گوشی دنیارو باید600.700تومن میخریدم نه2میلیون ولی دیگه ایفون ها از همه بدتر
حالا اینا خوبن بعضی ها هستن1200میدن ایفون4کارکرده از خریدشونم راضین..مثل پسر خاله خودم که با خانوادش حرف زدم قرار شد بفرستیمش تیمارستان
قیمت که داری تو ایران زندگی میکنی تقریبا هیچ چیز به قیمتش نمی ارزه :|

اما بعضی گوشیا به علتای زیادی گرونن

اپل گوشیاش من نمیدونم با چی مقایسه کنم فقط با خودش میشه مقایسه کرد :d

اگه کسی پولش از در و دیوار بالا میره میتونه یه آیفون به عنوان گوشی دوم داشته باشه :| :d

بله شما میتونی با پول 5 یه Z1 بگیری که تو هیچ چیز آخ نمیگه م معرکست اما بازم اپل بازا فقط حس داشتن آیفون رو درک میکنن :d

بعضی از گوشیا هم هستن 2-3-4-5-6-7-8-9 میلیون و گرون تر هم هستن که هیچ چیزی ندارن و همش به کلاس مربوط میشه مثل مدلای مختلف 8800 یا بلک بری (بعضیاش) و . . . ..

اما بعضی گوشیا به علتای زیادی گرونن

اپل گوشیاش من نمیدونم با چی مقایسه کنم فقط با خودش میشه مقایسه کرد
:d
اکثر اونایی که ایفون میخرن بخاطر کلاس وپز دادن و این مزخرفاته براهمین انقد گرونتر از بقیست اگه ارزونتر بود اینجوری نبود هیچ دلیل منطقی بجز این وجود نداره که ادم بخواد تو ایران ایفون بخره
ولی بعضی ها هستن که واقعا عاشق اپل و پول دارن میخرن ازش لدت میبرن ولی اکثرا اینجوری نیستن. البته تا حالا همچین ادمی ندیم هرکی رو تونت یا اطرافم دیدم با افتخار گفته ایفون رو بخاطر کلاسش خریده:دی
بله شما میتونی با پول 5 یه Z1 بگیری که تو هیچ چیز آخ نمیگه م معرکست اما بازم اپل بازا فقط حس داشتن آیفون رو درک میکنن :d​
این سلیقست برا من کار کردن با ایفون حس اخمق بودن بهم میده:دی
بعضی از گوشیا هم هستن 2-3-4-5-6-7-8-9 میلیون و گرون تر هم هستن که هیچ چیزی ندارن و همش به کلاس مربوط میشه مثل مدلای مختلف 8800 یا بلک بری (بعضیاش) و . . . ..
اتفاقا اینا بیشتر ازایفون ارزش دارن این گوشی ها لوکسن جنس بدنشون خیلی گرونه مثلا از طلا و...ولی ایفون یه گوشی عادیه و با قطعات ارزون.تنها قطعه نسبتاگرون ایفون بدنشه که المینیومه وانم چون گوشی کوجکه خیلی از اچ نی سی وان ارزونتر درمیاد ولی باز هزینه ساحت ایفون خیلی کمتر از گلکسی اس4پلاستیکیه

اینجوری بگم که ایفون از همه پرچمداران اندروید هزینه ساختش کمتره ولی قیمت فروشش از اکثرشون گرونتره:دی

اکثر اونایی که ایفون میخرن بخاطر کلاس وپز دادن و این مزخرفاته براهمین انقد گرونتر از بقیست اگه ارزونتر بود اینجوری نبود هیچ دلیل منطقی بجز این وجود نداره که ادم بخواد تو ایران ایفون بخره
ولی بعضی ها هستن که واقعا عاشق اپل و پول دارن میخرن ازش لدت میبرن ولی اکثرا اینجوری نیستن. البته تا حالا همچین ادمی ندیم هرکی رو تونت یا اطرافم دیدم با افتخار گفته ایفون رو بخاطر کلاسش خریده:biggrin1:
حالا یه دسته هم هستن مثل من که برای کاربرد iOS آیفون میخرن، و کاری به کلاس و قیمت ندارن‌ ! حتما میپرسی چه کاربردی ؟! الان واست میگم:
من برای رشته تحصیلیم به یه سری App نیاز دارم مثل LDOCE 5th Edition که این بهترین دیکشنری حال حاضر دنیاست، این برنامه با حجم 50 مگ برای آندروید هم وجود داره ولی برای دسترسی به تلفظ ها نیاز به کانکشن اینترنت داره، که این خودش یعنی بدبختی ، از طراحی نچسب و بد برنامه هم بگذریم... ولی برای iOS با حجم حدود 800 مگ با طراحی عالی وجود داره و البته Offline Pronounciation ...
مسئله دیگه که شاید واسه خیلی ها مهم نباشه، مسئله‌ی طراحی‌ App هاست من بیشتر طول روز رو در اپلیکیشن Twitt*r به سر میبرم، اگه کسی مثل من دیوونه جزییات باشه بعد از دوبار کار کردن با ورژن Androidـی و iOSـی برنامه تویـــیتر میفهمه که چقدر طراحی، ریزه‌کاری و روون بودن ورژن iOSـی بهتره (همچنین اپلیکیشن Instagramو...) برای 90% مردم این مهم نیست و طبیعیه البته ! ولی برای من این نکته های ریز خیلی مهمه
مسئله بعدی optimize شدن App برای iOS هست،‌ دوباره App تویــتر رو مثال میزنم، بعد از 2ساعت کار با برنامه انقدر لگ و Stutter میبینی که سردرد میگیری ( البته باز هم میگم برای 90% مردم اصلا این مسئله‌ای نیست و حتی حسش نمیکنن) ولی ورژن iOS به قدری روونه که آدم لذت میبره ! App تویـــتر یه مثال بود میشه این رو برای 100ها App دیگه مثال زد...

این همه روضه خوندم ( :d ) که بگم همه رو با یه چوب نزن ! خیلی ها هستن که نه واسه کلاسشه و نه واسه مارکشه،‌بلکه به خاطر کاربرد و یا همون ریزه کاری هایی که گفتم، البته 100% قبول دارم که خیلی ها فقط واسه اسم، مارک و کلاس میرن میخرن و اصلا هیچ استفاده ای هم از گوشی ندارن متاسفانه

اکثر اونایی که ایفون میخرن بخاطر کلاس وپز دادن و این مزخرفاته براهمین انقد گرونتر از بقیست اگه ارزونتر بود اینجوری نبود هیچ دلیل منطقی بجز این وجود نداره که ادم بخواد تو ایران ایفون بخره... واقعا همینطوره.
دقیقا موافقم با این حرفت. بعضی ها مث این دوستمون برای کارشونه ولی اکثرا (90%) به خاطر همون پز دادن و ایناست، وگرنه برای خود من خیلی احمقانه است که 2 و خورده ای به یه گوشی بدی که نه صفحه بزرگی داره نه سخت افزار مطرحی و با اون همه کمبودهای دیگه...

این هواوی هم ارزون بشو نیست هرچی معروفتر گرونتر میشه الان اسپانسر میلان شده شاید اسمش رو بزنن رو لباس میلان دیگه مثل سامسونگ و اچ تی سی و سونی ..پول برند هم بهش اضافه میکنن.....حیف شد واقعا بعضی گوشی هاش نسبت به امکانات و کیفیت قیمت خوبی داشتن

این همه روضه خوندم (
:d
) که بگم همه رو با یه چوب نزن ! خیلی ها هستن که نه واسه کلاسشه و نه واسه مارکشه،‌بلکه به خاطر کاربرد و یا همون ریزه کاری هایی که گفتم،
گفتم که شاید باشن ولی من تاحالا ندیدم شما اولین نفر:دی

سلام .

آقا من یه S4 دارم حدود 4-5 ماهی کار کرده همون اولش که اومد خریدم تقریبا . بعد خیلی هم تمیزه و اینا دیگه ، 16 گیگ هم هست .
یه hTC One هم گیر اومده یه هفته کار کرده ، سالم و تمیز و اینا ، 32 گیگ ... به نظرتون با چند $ طاق بزنم ؟ :-/

میخوام این وان لعنتی رو بگیرم ، بعدم با دنیای اندروید خدافظی کنم برم به آغوش ویندوز فون :d .

بین این گوشی ها کدوم بهتره؟ کمی هم دربارشون توضیح بدید(علل برتری یا ضعفشون) با قیمت هم کاری نداشته باشید؟
HTC One XL
+HTC One X
HTC One SV
[h=1]Huawei Ascend Mate (اینو بیشتر توضیح بدید دربارش)
ممنون شب خوش.[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or