راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان میرزه z1 بدم ی لومیا بگیرم؟ویندوز خوبه؟
چه لومیایی؟در هر صورت من با ویندوز نتونستم کنار بیام.اما هستن بچه هایی که دارن و راضین ازش.کلا بیشتر بخاطر محدودیت نصب برنامه هاش هست که فعلا به داشتن گوشی ویندوز فون فکر نمی کنم.باید ببینید چی مهمه دیگه براتون.
^دوست عزیز اطلاعات غلط ندید.
تمامی گوشی ها قابلیت آنلاک شدن رو دارن.
از 1100 بگیر تا 5س و نوت3 و...
گوشی های سامسونگ رو خود ما آنلاک میکنیم با هزینه تقریبی 50-70 تومن(مسلما تو تهران چیزی بیشتر از این باید پرداخت کنید)
ایفون ها هم بستگی به اپراتور هزینه انلاکشون از 100تا400 تومن داریم.
دوست خوبم یکبار بخونید ببینید من چی نوشتم.تجربه استفاده من تا 4S بود.آخرین بار که رفتم بفروشم گفتن که آنلاک کاملش اومده.بنظرم کاره اشتباهیه وقتی با همون قیمت یا مقداری بیشتر انلاک میشه خرید بعد بری گوشی لاک بخری.

چه لومیایی؟در هر صورت من با ویندوز نتونستم کنار بیام.اما هستن بچه هایی که دارن و راضین ازش.کلا بیشتر بخاطر محدودیت نصب برنامه هاش هست که فعلا به داشتن گوشی ویندوز فون فکر نمی کنم.باید ببینید چی مهمه دیگه براتون.

دوست خوبم یکبار بخونید ببینید من چی نوشتم.تجربه استفاده من تا 4S بود.آخرین بار که رفتم بفروشم گفتن که آنلاک کاملش اومده.بنظرم کاره اشتباهیه وقتی با همون قیمت یا مقداری بیشتر انلاک میشه خرید بعد بری گوشی لاک بخری.
1020 یا 1520

داداش این گزینه واسه کسی خوبه که یکی از بستگان به طور مثال یه 5 به شما هدیه میده.
شما با نهایت 400 تومن میری انلاکش میکنی!
مسلما در این مورد ارزشش رو داره.

دوستان این lumia 1320 خیلی چشمو گرفته.از ی طرفم مهمترین معیارم روون بودن گوشی.میرزه z1 بدم ی 1320 بگیرم؟باید سر بدم؟

شما کارت با گوشی چی هست ؟
اگه با برنامه هایی که پولی هستن زیاد کار میکنی پس میشه گفت نه بدرد شما نمیخوره
من خودم چند ساله ویندوزفون دارم

شما کارت با گوشی چی هست ؟
اگه با برنامه هایی که پولی هستن زیاد کار میکنی پس میشه گفت نه بدرد شما نمیخوره
من خودم چند ساله ویندوزفون دارم
زیاد اهل بازی نیستم.دوربین واسم مهم اما اونقد نه.بیشتر روون بودن واسم مهم اما بغیر از اپل

با این معیارهایی که گفتی HTC one 2 سیم میتونی بگیری.آخرین بار حدود 2 تومن بود قیمتش.2 سیم هم نخواستی باز HTC one به اون 2 تا ارجهیت داره.
این دو سیم بودن باعث میشه بیخیال بهتر بودن های نوت 3 بشم؟ :-/
الان ظاهرا بهترین گوشی بازاره این نوت 3، چی از دست میدم با انتخاب نکردنش
p.n: از نظر فنی کاملا اشنا هستم باهاشون که روی کاغذ کدوم گوشی چیه، ولی در عملکرد برام مهمه که کدوم گوشی خروجی بهتری بده بهم در استفاده (حالا گیم موسیقی باتری و اینترنت دیتا و وای فای و کیفیت تاچ و کیفیت صفحه و سرعت محاسباتش و ...)

p.n: از نظر فنی کاملا اشنا هستم باهاشون که روی کاغذ کدوم گوشی چیه، ولی در عملکرد برام مهمه که کدوم گوشی خروجی بهتری بده بهم در استفاده (حالا گیم موسیقی باتری و اینترنت دیتا و وای فای و کیفیت تاچ و کیفیت صفحه و سرعت محاسباتش و ...)
چیز زیادی از دست نمیدی بجز قلم و بعضی امکانات و نرم افزار که بستگی به خودت داره شاید اصلا به دردت نخوره
الان گوشی های بازار خیلی بهم نزدیکن و همه عالین و انتخاب سخته
درمورد نوت3هم تو همه بخش ها و امکاناتش یا بهترینه یا جز بهترین هاست.سری گلکسی و نوت همیشه همینطور بودن و به این عالی بودن در همه چی معروفن:دی
باتری:فوق العادست
صفحه و تاچ:فوق العادست
دوربین: در نور خوب فوق العاده و در نور کم خوب یا متوسط
فیلم برداری:بی نظیره
کیفیت صدا.فوق العادست
.امکانات ونرم افزار:عالیه
رابط کاربری:عالیه ولی سلیقه ی
قلم:عالی و کاربردی.
طراحی..عالیه با اینکه بزرگ تر شده ولی هم اندازه نوت2.جنس بدنه متوسط
سرعت.بازی:.عالیه و تو هیچ بازی کم نمیاره
سخت افزار:عالیه و مثل بقیه پرچمدارهاست ولیusb3داره و رم3گیگ هم داره که فعلا تفاوت چندایی با2گیگ نداره و در اینده بیشتر به کار میاد
Multitasking فوق العاده ی داره که خیلی به درد بخوره
خلاصه تنها چیز متوسط تو این گوشی جنس بدنست که پلاستیک البته بهتر از اس4.ولی گوشی بزرگه و پلاستیک بودنش سبکش کرده

ال جیg2هم گزینه خوبیه ارزونتره.کوچک تر و کار باهاش راح تره.باتری خیلی عالی هم داره

سونیz1هم خوبه دوربینش عالیه و ضد ابه ولی باتری زیاد خوبی نداره

وان و اس4هم قدیمی شدن..

- - -ویرایش - - -

سونیz1هم خوبه دوربینش عالیه و ضد ابه ولی باتری زیاد خوبی نداره

وان و اس4هم قدیمی شدن..

1020 یا 1520
1520 که قبلته اما بنظرم بهترین گوشی سری لومیاست.1020 هم خودم دوست ندارم بخاطر برامدگی فوق العاده بزگه لنزش!و اینکه اون دوربین با اینکه عالیه اما بعد هر عکس برای پردازشش خیلی بیشتر از بقیه گوشی ها زمان میبره.
1320 هم بنظرم اصلا ارزش نداره.یه فبلت ارزون قیمته فقط برای بدست گرفتن بازار میان رده.
پرهام توضیح خوبی داده.بنظرم اصلا چیزی به اسم بهترین نداریم تو گوشی.یک گوشی برای من بهترینه و یک گوشی برای شما.اما نوت 3 خیلی خوبه ولی باز اگه قلمش استفاده چندانی نداری و عاشق صفحه های Amoled نیستی باز بنظرم HTC one گزینه بهتری برات هست.کیفیت فوق العاده صدا چه در هندزفری چه اسپیکر.صفحه نمایش عالی(بنظره خودم بهترینه چون من رنگ های LCD رو بیشتر میپسندم)بدنه فوق العاده چه در جنس چه خوش دست بودن.دوربینش اما متوسطه.من الان یه Z1 دستمه و خیلیم راضیم ازش اما باز HTC One برای شما بهتره.
داداش این گزینه واسه کسی خوبه که یکی از بستگان به طور مثال یه 5 به شما هدیه میده.
شما با نهایت 400 تومن میری انلاکش میکنی!
مسلما در این مورد ارزشش رو داره.
خوب این فاملیشون میخواد بخره گوشیو و پول میده دیگه مفت که نمیدن بهش :d
اما در اون صورت بله کاملا منطقیه..از قدیم گفتن مفت باشه کوفت باشه :d

نوت 3 هم مدل دو سیم داره (N9002)
ولی خیلی کمیاب هست تو بازار

تو خرید موبایل باید حتما ببینید نیازتون چیه...مثل من جو گیر نشید :d
الان 2 ماهی هست یه note3 گرفتم به غیر از زنگ زدن هیچ استفاده ای ازش نکردم
دروغ نگم چند تا بازی ریختم روش که اونم کلا نتونسم با موبایل گیم کنار بیام:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or