راهنمایی برای خرید موبایل

اصلا سمت Sensation معمولی نروید چون یه سری مشکلات داشته که کاربران بخاطرش شکایت کردند که بزرگترینش مشکل کار نکردن تاچ صفحش هست بعضی مواقع اصلا از کار میوفته!
کیفیت صداش هم عمرا به پای اون دوتا برسه مطمئن باشید!
موفق باشید!

پسر سنسیشن رو خراب نکن...سری اولش فقط مشکل آنتن دهی داشت...مشکل خاک رفتن زیر صفحه نمایش هم بود...ولی اینقدرا هم داغون نیست سرحال

ممنون دانیال جان خیلی عالی کمکم کردی تشکر پس یه 40 تومنیم جمع کنم همینو بخرم تازه htc هم هست عالیه تشکر از راهنمائیتون .

نگیر این گوشی رو . این مدل یه مشکلی که داره پردازندش ضعیفه و بد یک مدت خیلی اذیتت می کنم و مدام هنگ می کنه

دوستان من میخواستم یه گوشی بین 700 تا 800 بگیرم و از نظر گیم و مدیا در سطح بالایی باشه، شما چی رو پیشنهاد میدین؟
این دو مدل خیلی خوبن

Samsung I9100G Galaxy S II - 16GB

HTC SENSATION XE
[h=2]http://www.mobile.ir/phones/specifications-36604-htc-sensation-xe.aspx[/h]

---------- نوشته در 12:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 AM ارسال شده بود ----------

نگیر این گوشی رو . این مدل یه مشکلی که داره پردازندش ضعیفه و بد یک مدت خیلی اذیتت می کنم و مدام هنگ می کنه

پوریا جان ممنون که گفتین الان خوب گیر کردم همون ویوازو بگیرم 240 ارزونم هست کادو میخام بدم برا همین .

پوریا جان ممنون که گفتین الان خوب گیر کردم همون ویوازو بگیرم 240 ارزونم هست کادو میخام بدم برا همین .
معین جان
من در زمینه گوشی زیاد وارد نیستم
اما با vivaz کار کردم ، اصلا اون گوشی که به نظر میاد نیست
من قبل از قصد خریدش رو داشتم ، بنابر این گوشی دوستم که مدتی از خریدش گذشته بود رو گرفتم که اگر خوشم اومد برم بخرمش
اما . . .
من بودم با این قیمت و از این برند ، بجای vivaz گوشی Xperia X8 یا W8 رو میگرفتم (به نظر من دوربین گوشی اهمیتی نداره)

معین جان
من در زمینه گوشی زیاد وارد نیستم
اما با vivaz کار کردم ، اصلا اون گوشی که به نظر میاد نیست
من قبل از قصد خریدش رو داشتم ، بنابر این گوشی دوستم که مدتی از خریدش گذشته بود رو گرفتم که اگر خوشم اومد برم بخرمش
اما . . .
من بودم با این قیمت و از این برند ، بجای vivaz گوشی Xperia X8 یا W8 رو میگرفتم (به نظر من دوربین گوشی اهمیتی نداره)

داداش دانیال ممنون ولی بیشتر گیج شدم اصلا قصد خرید ندارم ، همون برم j20 بگیرم خیالمم راحت دیگه چون خودمم کار کردم انصافا راضی بودم ازش دسته داداشمه بعضی وقتام من برش میدارم .

پسر سنسیشن رو خراب نکن...سری اولش فقط مشکل آنتن دهی داشت...مشکل خاک رفتن زیر صفحه نمایش هم بود...ولی اینقدرا هم داغون نیست سرحال
درود حمید جان
ارزش خرید نداره البته مشکل خاک رفتن رو ندیدم بدترینش همین مشکل تاچ هست که اگه خیلی لازمه لینک ویدئوش رو هم بدم بهتون!
خوب مشکل تاچ مشکل بزرگی حساب میشه بالاخره اذیت میکنه اولا شاید قابل تحمل باشه البته شانسی بعضی مواقع مشکل ندارند!
ولی تعداد مشکل دار ها خیلی بیشتر هست!
قیمتش زیادی بالاست ارزشش رو میاره پایین!

---------- نوشته در 11:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------

دوستان دیدم بهم galaxy nexus رو پیشنهاد دادید که قیمتش حدود 520 هست. اگه میشه یه گوشی تا حداکثر 450 تومن بگید.
درود پارسا جان
بنده به شما Nexus S I9023 رو پیشنهاد دادم اون Galaxy Nexus آخرین سری گوشی Nexus Google هست که قیمتش 1 میلیون و 80 هست تقریبا!
قیمت Nexus S I9023 خیلی باشه 480 هست!برای قیمت Mobile.ir منبع بسیار خوبیه!

---------- نوشته در 11:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ----------

داداش دانیال ممنون ولی بیشتر گیج شدم اصلا قصد خرید ندارم ، همون برم j20 بگیرم خیالمم راحت دیگه چون خودمم کار کردم انصافا راضی بودم ازش دسته داداشمه بعضی وقتام من برش میدارم .
درود
معین جان فکر کنم شما دنبال گوشی خرکار میگردین
اون J20 پدر بنده داره :d
Java هست و سرعتش خوب لگ هم که نداره دیگه :d
ولی خوب بنظرم اگه همون 250 اینا میخوای دیگه Nokia 500 تایید میشه که تقریبا بهترین انتخاب محسوب میشه نوکیا هم که استاد هرچی عمر هست!

---------- نوشته در 11:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من میخواستم یه گوشی بین 700 تا 800 بگیرم و از نظر گیم و مدیا در سطح بالایی باشه، شما چی رو پیشنهاد میدین؟
درود بر شما امین جان پست 116 بنده رو اینجا مطالعه کنید کامل توضیح دادم!

دوستان بین sensation xl (همون سفیده :d) و galaxy s II موندم کدومو بگیرم؟
درود
بریم وارد بحثش بشیم :d

این لینک مقایسه از بهترین منبع ممکن!
HTC Sensation XL vs. Samsung I9100 Galaxy S II - GSMArena.com
خوب بحث عاطفیش رو بخوایم بکنیم اینه که خوب S II خیلی سرو صدا کرد و در واقع صداش به گوش همه رسید که دیگه iPhone iPhone از دهن همه افتاد الان همه میگن Galaxy Galaxy :d
الان SII دست همه هست تقریبا اگه میخواین مطمئن شوید توی سایت موبایلستان میتونید ثبت نام کنید و قسمت گوشی شما رو که همه میزارن رو نگاه کنید تقریبا 80 درصد S II دارند
خوب این گوشی تقریبا خز شده الان دسته همه هست ولی Sensation Xl نه ، چند نفری بیشتر نیستند در واقع زیاد مد نیست شاید هم برای بعضی ها طراحی خاصی داره همچنین سفید بودنش!
خوب شما چی باعث شده برین سمت S II و چی باعث شده Sensation XL به دلتون بشینه؟

درود
بریم وارد بحثش بشیم :d

این لینک مقایسه از بهترین منبع ممکن!
HTC Sensation XL vs. Samsung I9100 Galaxy S II - GSMArena.com
خوب بحث عاطفیش رو بخوایم بکنیم اینه که خوب S II خیلی سرو صدا کرد و در واقع صداش به گوش همه رسید که دیگه iPhone iPhone از دهن همه افتاد الان همه میگن Galaxy Galaxy :d
الان SII دست همه هست تقریبا اگه میخواین مطمئن شوید توی سایت موبایلستان میتونید ثبت نام کنید و قسمت گوشی شما رو که همه میزارن رو نگاه کنید تقریبا 80 درصد S II دارند
خوب این گوشی تقریبا خز شده الان دسته همه هست ولی Sensation Xl نه ، چند نفری بیشتر نیستند در واقع زیاد مد نیست شاید هم برای بعضی ها طراحی خاصی داره همچنین سفید بودنش!
خوب شما چی باعث شده برین سمت S II و چی باعث شده Sensation XL به دلتون بشینه؟

ممنون از راهنمایی خوبتون
برای گلکسی همین که همه تعریف میکنن ازش همین که فامیلم داشتش و من از گوشی خوشم اومد
اما برای سنسیشن همینجوری دیدمش و رفتم ببینم چیا داره که خوشم اومد ازش.
راستی این رو هم اضافه کنم که من در حال حاظر یک HTC DESIRE HD دارم.

درود
لطف دارین خواهش میکنم!
پس بنظر من شما همون Sensation XL رو خریداری کنین خیلی بهتره اینطوری اگه دلتون برای S II تنگ شد میرین سراغ فامیل :d
بی شوخی در کل از نظر من انتخاب بهتری هست برای شما چون هم با HTC Sense آشنایی دارید هم Sense جدید رو ببینین خیلی جالب هست!
یکی از دوستان بنده قبلا htc داشت مدل Wild Fire که همون سنس Disire Hd هست تقریبا الان S II گرفته میگه Sense راحت تر بود شیک تر بود و ...!
بعد جنس Sensation XL هم خیلی بهتر از S II هست همچنین کیفیت و قدرت صداش + هدفون های مشهور و قدرتمند Beats

آقا ما موندیم آخر چیکار کنیم.یکی میگه Sensation خوبه یکی دیگه میگه مشکل داره.آخر چیکار کنم من؟
یکی یه راهنمایی کامل بهم بده تا بتونم یه تصمیم خوب و آخرمو بگیرم.

درود
لطف دارین خواهش میکنم!
پس بنظر من شما همون Sensation XL رو خریداری کنین خیلی بهتره اینطوری اگه دلتون برای S II تنگ شد میرین سراغ فامیل :d
بی شوخی در کل از نظر من انتخاب بهتری هست برای شما چون هم با HTC Sense آشنایی دارید هم Sense جدید رو ببینین خیلی جالب هست!
یکی از دوستان بنده قبلا htc داشت مدل Wild Fire که همون سنس Disire Hd هست تقریبا الان S II گرفته میگه Sense راحت تر بود شیک تر بود و ...!
بعد جنس Sensation XL هم خیلی بهتر از S II هست همچنین کیفیت و قدرت صداش + هدفون های مشهور و قدرتمند Beats

ممنون
نظرت در باره ی این چیه؟
Samsung Galaxy SII LTE

ممنون
نظرت در باره ی این چیه؟
Samsung Galaxy SII LTE
قیمتش به بودجه ی شما قطعا نمیخوره و نخواهد خورد قیمتش بالای 1 میلیون خواهد شد که ارزش خرید ازش سلب میشه!
دوستان توجه داشته باشین الان دلار به 1740 رسیده!

---------- نوشته در 09:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:24 PM ارسال شده بود ----------

آقا ما موندیم آخر چیکار کنیم.یکی میگه Sensation خوبه یکی دیگه میگه مشکل داره.آخر چیکار کنم من؟
یکی یه راهنمایی کامل بهم بده تا بتونم یه تصمیم خوب و آخرمو بگیرم.
درود
والا مشکلات جزئی زیاد داره یکی یکی هم وجود نداره منبعش زیاد هست برای ایراداش یه بار ذکر کردم شما فقط کافیه
در گوگل بزنین هر چیزی رو که فکر میکنین واقعی نیست مثل مشکل تاچ Sensation دیگه خیلی معروف شده بود که چندتا ایرانی هم ویدئو تستش رو قرار دادند!
بودجه ی شما چقدره دوست عزیز؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or