راهنمایی برای خرید موبایل

درود
به نظرتون به نسبت قیمت گوشی تو ایران با اونور آب ، آیا ارزش داره که از اونطرف خرید بکنیم؟ از دوستان کسی تا حالا این کار رو کرده ؟
یکی از آشنا ها داره میره مالزی ، میخوام بدونم اگر ارزش داره بگم از اونطرف برام بیاره ولی از مشکلات احتمالیش ( م ی ت ر س م )
گوشی مورد نظر : ARC S

درود
به نظرتون به نسبت قیمت گوشی تو ایران با اونور آب ، آیا ارزش داره که از اونطرف خرید بکنیم؟ از دوستان کسی تا حالا این کار رو کرده ؟
یکی از آشنا ها داره میره مالزی ، میخوام بدونم اگر ارزش داره بگم از اونطرف برام بیاره ولی از مشکلات احتمالیش ( م ی ت ر س م )
گوشی مورد نظر : ARC S

اصلا نمی ارضه ازون ور بخری چون معلوم نیست وقتی اومد دقیق برات کار کنه چون یکی از اشناهای ما همین کارو انجام داد بنده خدا نقره داغ شد اون موقع N97 خرید . باز اگه طرفیکه میخاد بخره وارده خیلی بگو همه چیشو چک کنه از دوربین باطری تا حتی پیچاش که باز نشده باشه در این حد دارم میگم باید زرنگ باشی تو این دوره زمونه موفق باشی دانیال .

کسی از بچه ها جواب این پست قبلیمونو نمیده؟!

یک درخواست دارم.اونم اینکه هر کسی که میتونه یک review کامل و خوب (اگر هم فارسی باشه بهتر.ولی زیاد مهم نیست.) از گوشی HTC Sensation برام بزاره لینکشو.>:d:">
البته از سایت ی-و-ت-ی-و-ب نباشه چون توی باز کردن سایتش مشکل دارم و البته کیفیت مطلوبیم داشته باشه.
اگه یکی از بچه ها این خواسته من حقیر رو انجام بده خیلی خیلی ممنون میشم.فعلا شب خوش.
درود
علیرضا جان شما برو داخل سایتی که معین جان معرفی کردند قبلا
Clip.dj
بعد بنویس Review HTC Sensation
از نتایج اونی که بنظرت خوب میرسه با توجه به عکسش یا ...
دان کن تا ببینی در عمل چطور هست!
موفق باشید!

اصلا نمی ارضه ازون ور بخری چون معلوم نیست وقتی اومد دقیق برات کار کنه چون یکی از اشناهای ما همین کارو انجام داد بنده خدا نقره داغ شد اون موقع N97 خرید . باز اگه طرفیکه میخاد بخره وارده خیلی بگو همه چیشو چک کنه از دوربین باطری تا حتی پیچاش که باز نشده باشه در این حد دارم میگم باید زرنگ باشی تو این دوره زمونه موفق باشی دانیال .
ممنون
مگه اونطرف هم از این داستان ها هست؟
مثلا سونی اریکسون نمایندگی معتبر نداره که بگم بره از اونجا و آکبند بخره؟
مشکل اینجاست که به امر گوشی وارد نیست.

ممنون
مگه اونطرف هم از این داستان ها هست؟
مثلا سونی اریکسون نمایندگی معتبر نداره که بگم بره از اونجا و آکبند بخره؟
مشکل اینجاست که به امر گوشی وارد نیست.
مونده بلد باشه بره بتونه بگیره ، یانمایندگیش اونجاکه میره باشه یا نه . مثلا دبی ایناباید زرنگ باشی من دوستام همین باکو رفته بودن میگفت علنی میخاستن سرمون کلاه بزارن انگار هیچی بلد نیستیم فکر میکردن . ولی هرجا ادم خوبو بد داره مونده به پست کدومش بخوری . همین تهران یکی از اشناها یجا میخاسته بره تهرانو نمیشناخته هیچ جاشو بعد طرف تاکسی چیه سوارش میکنه بعد میگه کلی منو چرخوند بعد کلیم ازم کرایه گرفت پیاده شدم . با من برگشتنی گفت فلانی منو اینجا سوار کرد کلی گردوند بگو 3 کوچه پایینتر بوده بله اینجور ادما زیادن .

درود
علیرضا جان شما برو داخل سایتی که معین جان معرفی کردند قبلا
Clip.dj
بعد بنویس Review HTC Sensation
از نتایج اونی که بنظرت خوب میرسه با توجه به عکسش یا ...
دان کن تا ببینی در عمل چطور هست!
موفق باشید!

سلام.
خیلی خیلی ممنون برای معرفی سایت.ولی میخواستم ببینم چیزی درباره اون سوال من که مربوط به سایت یاس(سایت نمایندگی HTC در ایران) بود نمیدونی؟ این سوال(سوالی که توی صفحه 10 هست(پست 145) ) رو دوباره هم از بچه ها خواستارم که بهش جواب بدن اگه اطلاعی دارن.
بدرود.روز خوش.

سلام رفقا ببخشید گوشی من wawe2 هستش با سیستم عامل بادا میشه سیستم عاملش رو عوض کرد اندروید یا سیمبین ؟ضرری یا اتفاقی برای گوشی نداره؟

سلام.
خیلی خیلی ممنون برای معرفی سایت.ولی میخواستم ببینم چیزی درباره اون سوال من که مربوط به سایت یاس(سایت نمایندگی HTC در ایران) بود نمیدونی؟ این سوال(سوالی که توی صفحه 10 هست(پست 145) ) رو دوباره هم از بچه ها خواستارم که بهش جواب بدن اگه اطلاعی دارن.
بدرود.روز خوش.

???????????????????????????????????????????????????????:(=((

???????????????????????????????????????????????????????:(=((
درود
راستش این مورد رو نمیدونم!
شرمنده!

---------- نوشته در 09:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 AM ارسال شده بود ----------

سلام رفقا ببخشید گوشی من wawe2 هستش با سیستم عامل بادا میشه سیستم عاملش رو عوض کرد اندروید یا سیمبین ؟ضرری یا اتفاقی برای گوشی نداره؟
درود
عزیز بنده همین الان این گوشی رو دارم و چند روز پیش یه عدد Nexus S I9023 تهیه کردم!
سیستم عامل این گوشی Bada میباشد و به دلیل اینکه Open Source نیست هیچکاری نمیشه کرد همچنین خود سامسونگ اعلام کرد دیگه این سیستم عامل بروز رسانی نخواهد شد و رسما این سیستم عامل که بنظر
موفق میرسید مدفون شد!
سعی کنید گوشی جدیدی تهیه کنید!
میتونید برای شروع اندروید و بودجه کمتر از 500 تومان 1- Xperia Ray یا Galaxy Ace رو تهیه کنید!
موفق باشید!

سیستم عامل این گوشی Bada میباشد و به دلیل اینکه Open Source نیست هیچکاری نمیشه کرد همچنین خود سامسونگ اعلام کرد دیگه این سیستم عامل بروز رسانی نخواهد شد و رسما این سیستم عامل که بنظر
موفق میرسید مدفون شد!

البته قراره با پروژه Tizen ادغام بشه که باعث Open Source شدنش میشه.

بچه ها راست که میگن شرکت HTC رو چین از تایوان خریده؟(توی یکی از سایتای ایرانی
دانلودها
یک از نفرات که پست داده بود اینو نوشته بود.)

اگه اینطوری باشه دو تا سوال دارم.
1.اگه اینطوری باشه کیفیت ساخت چطوریا شده؟
2.آیا کسی جدیدا یکی از محصولاتشو خریده که بگه چطوریاست؟

اگه کیفیتش ضعیف شده بگین ما خیالشو از سرمون بیاریم بیرون.
خدا کنه اینطوری نباشه یا فقط منتاژشو داده باشه به چین.:(:(:(:(:(:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or