درود
پس ببخشید من فکر کردم منظورتون S1 هست!
در واقع چرا لگ داره خیلی از منابع معتبر هم این موضوع رو تایید میکنند کافیه شما در گوگل بنویسید ویدئو لگ Galaxy s 1 نتایج همگی منابع هستند که تصویری هستند!
من با بیش از 5 مدل کار کردم از S1 چون زمانی که اومد همه ی دوستام من به جز بنده خریداری کردند منم چند دقیقه ازشون میگرفتم کار میکردم!
S1 یه مشکل دیگه هم داره که یه سریشون به حالت Recovery نمیرن و باعث میشه وقتی شما یه رام رو نصب کنی و منساب نباشه بخوای به روش استاندار برش گردونی
دست و پاگیر بشه!
دقیقا نگه داری خیلی مهمه همچنین برای بعضی ها زیبایی اونقدر مهمه که اگه نداشته باشه همین فرداش گوشیشون رو عوض میکنند!
حتی اگه S III باشه!
در مورد مسئله بعدی فکر نمیکنم بنده همچین کاری کرده باشم ایشون تا 450 خواستند بنده بدی ها و خوبی های HD7 رو نوشتم براشون همچنین بهترین انتخاب هم صفحه قبل نوشتم
در کل ممنون از یادآوریتون بیشتر دقت میکنم!
موفق باشید!
---------- نوشته در 08:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------
درود بر شما
علی جان دو گوشی در بهترین انتخاب رنج قیمت درخواستی شما قرار میگیرند که از رقبای خود سرترند
1-Galaxy S II
2-htc Sensation XL
با انتخاب گوشی اول شما محبوب ترین گوشی سال 2011 رو خریداری کرده اید همچنین از همه لحاظ تایید میشه
انتخاب دوم برای قشری مانند بنده هست که دوست دارند متفاوت باشند و گوشیشون دست همه نباشه و البته قیافه تکراری(نظر شخصی)
CPU مورد دوم از لحاظ تئوری قویتر ولی در عمل عینا سرعت S II رو داراست بلکه هم پایینتر همچنین باید به GPU ضعیفتر هم اشاره کرد
ولی بعضی موارد که جذب میکنه یکی طراحی خاص ، صدایی قدرتمند با کیفیت و فراگیر با همکاری شرکت معروف و محبوب ساخت هدفون Beats
همچنین وجود Ear-Phone داخل جعبه گوشی میتونه عوامل جدا کننده باشه!
موفق باشید