LAMBERT
کاربر سایت
بله با این هم کار کردم نه لگی داره نه افت سرعت و گرافیکش هم عالیهدانیال جان خودتون با این گوشی کار کردین من یادمه به خاطره قیمتش میخاستم اینو بخرم بعد دیدم lcd پشیمون شدم و نخریدمش از گالکسی اینا خیلی پایین تره led نیستش اصلا S-LCD Capacitive Touchscreen
الانم گرون شده 518000 تومنه داداشم
لینک 1
با این قیمت 500 راحت میتونه یه گوشی خیلی بهتر ازین بخره خیلی سرتر ازینه البته اگه بخاد 500 هزینه کنه اینو میگما ( اینم بگم قیمت این سایته از بازار 30 تومن گرونتره ) بیرون میتونی 5000000 بخریش
لینک 2
هنوز نخریدم که داداش
ولی راستش رو بخواید همه اینا به کنار ، تنها چیزی که من رو به شک انداخته و نمی زاره با خیال راحت LGرو بگریم ، Sense ه HTC هست !!! خیلی زیباست
این که سوال نداره زمین تا آسمون فرقشونهاخر صفحه مونده بود :d
دروددقیقا.منم به همین خاطر(HTC Sense) و البته طراحی HTC هستش که بیشتر علاقم به HTC ه.و اینم بگم که الآن با توجه به قیمت های Sensation و Sensation XE به این ت=نتیجه رسیدم که Sensation بخرم.نظر بچه ها چیه؟ آیا Sensation هم از نظر کیفیت صدا مثل Sensation XE/XL هستش؟
البته بازم تا بعد از عید صبر میکنم و اون موقع هم به قیمت ها نگاهی میندازم.
البته من همیشه از این سایت پایینی قیمت میگیرم واقعی و دقیقبله با این هم کار کردم نه لگی داره نه افت سرعت و گرافیکش هم عالیه
میدونین در واقع با اینکه S-LCD هست تا کنار SuperAmoled نزارین اصلا متوجه نمیشین اون هم که اصلا موجود نیست نمیتونم توصیفش کنم
نمیدونم چرا شما اصرار زیادی روی سایت دیجی کالا دارین قیمت هاش خیلی خوب نیست!
توی شهر ما 410 بود بعد دلار درهم رفت بالا شد 450 برای قیمت گوشی فقط و فقط از بهترین منبع Mobile.ir استفاده کنید!
Galaxy S هم که دیگه اصلا بدرد هیچی نمیخوره هم لگ داره هم سرعتش میاد پایین توی رام های جدید رام درست حسابی جدید هم که بدردش بخوره نیست!
اون هم توصیه نمیشه به هیچ عنوان :d
درودمیگم HTC HD7 چطوره ؟
لک نه دوست عزیز لگ یعنی افت فریم ناگهانی و بازگشت به فریم اصلی که در بازی ها هم وجود دارهبعد من منظورتونو از لک نمیفهمم . من کل دوستام همشون بلا استثنا میان کلیپ های hd منو تو گوشی با این کیفیت میبینن دهنشون باز میمونه حالا من مونده چطور میشه گالکسی اس 2 لک داره یا فلان بهمان نمیدونم جای سواله برام . یه سر کاش بودین میبردمتون علائدین ملت همینجور کلور کلور میرن گالکسی اس 2 میخرن نمیدونم شما رو چه حساب این حرفارو زدین خلاصه نظر شخصیتونه جز احترام کاری دیگه ای نمیه کرد موفق باشین .
لک نه دوست عزیز لگ یعنی افت فریم ناگهانی و بازگشت به فریم اصلی که در بازی ها هم وجود داره
S II کاملا تایید میشه و بنده مشکل خاصی یا حادی درش نمیبینم!
بنده منظورم Galaxy S بود نه SII
لطفا جملات رو با دقت بخوانید!
درودمن اون بالا گالکسی اس 2 نوشته بودم گفتم شاید منظور شمام اس 2 هستش اشتباه نوشتین خوب تعجب کردم یه احظه داشتم شاخ در میاوردما .
بهد من با اس کار کردم لگ اینا نداره شاید اون مدلیکه شما باهاش کار کردین ایرادی چیزی داشته ، کسیکه گوشی برا اونه باید گوشیو خوب نگه داره من یه مثال میزنم من الان لپ تاپمو 1 سال پیش خریدم خوب ، دوستم 1 ماه پیش رفت یه لپ تاپ دل خرید انصافا کسی برا منو ببینیه میگه الان از کارخونه در اومده چون بینهایت رو وسائلم حساسم تو خانواده هم هیچکی به وسائلم دست نمیزنن مگه انقد بگن دلم شاید خاست دادم صلیغه خیلی مهمه . بعد تستش کردم لپ تاپ دوستمو نمیدونم چه بلایی سره لپ تاپ اورده بود بد سکتور گرفته بود فکر کنین لپ تاپ 3ض ماه خریده شده .
اینجور ادما زیادن فکر میکنن خوب نگه داشتن به عین خودشون در حالیکه اصلا اینجور نیست .
درود بر شماسلام ببخشید یه سوالی دارم بودجه ای درحد 800 هزار تومن دارم بهم توصیه میکنید چه گوشیایی میتونم بگیرم؟
درود
درود
گوشی خوبیه فقط چند مورد مهم
اگه دوربینش براتون مهمه با مدل Pro خیلی تفاوت نداره(اصلا گوشی هایی که کیبورد دارند یه Pro جلوی اسمشون هست)
یه Vivaz هست و یه Vivaz Pro اولی کیبورد نداره و دومی داره 35 تا 40 تومان تفاوت قیمت!
کلا مدل اول چه دوم این گوشی بسیار کند هست ولی نسبتا خوبه گرچه پیشنهاد بنده خرید Wildfire S به قیمت 280 تقریبا و تا 300 تقریبا!
چون ویواز رو اگه از تعمیرکارها بپرسی یکی از بد تعمیر ترین گوشی های تولید شدست که تعمیر کردنش دردسر داره هر دفعه یه مرگیش میشه
کیبوردیش هم مشکلش اینه که اینایی که تو ایران هست کیبوردشون با Qwerty شروع نمیشه و همون ABCD هست که یکم کارو سخت میکنه
سیبیمن سیستم عامل این گوشی هست از ورژن به یاد ماندنی و قدیمی 60
من Wildfire S رو میگم چون بعدا خودت متوجه میشی هرجا خبر چک میکنی همش میبینی اندروید الان دیگه کسی نمیدونه سیمبین چی هست چه برسه به سری 60
کیفیت ساخت خیلی خوبی داره وایلدفایر اس همچنین رابط کاربری زیبا و کاربردی