Danitondar
کاربر سایت
برعکس نسبت به قیمتش از نظر من افتضاح هست CPU بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا قدرت
کیفیت عکاسی واقعا داغون هست نسبت به قیمت اندازه ی 2 مگاها میندازه
من توصیه نمیکنم!
کیفیت عکاسی واقعا داغون هست نسبت به قیمت اندازه ی 2 مگاها میندازه
من توصیه نمیکنم!
Daniel جان من خودم گالکسی اس 2 دارم عالیه و اینم تا الان تست نکردم و از رو امکاناتش میبینم و مخصوصا برند htc عالیه خوب رو اینا گفتم حالا اگه شما کار کردین با این گوشی یچیز دیگست منم باید کار کنم تا نظر فنیمو ارائه بدم . ولی در کل از رو امکاناتیکه داره خوب خوبه دیگه .
دروداگه میتونی sensation xe من گرفتم خیلی خوبه و کاملا راضی هستم.
خیلی ممنون که مثل بعضی ها که تا یه چیزی خلافش رو میگین تاپیک رو خراب میکنند عمل نکردین واقعا خوشحال شدم بحث اینطوری باشه خیلی خوب میشه چون اکثرا وقتی هرجا یه چیزی خلافش گفته بشه دعوا میشه و دیگه کسی هم شرکت نمیکنه!Daniel جان من خودم گالکسی اس 2 دارم عالیه و اینم تا الان تست نکردم و از رو امکاناتش میبینم و مخصوصا برند htc عالیه خوب رو اینا گفتم حالا اگه شما کار کردین با این گوشی یچیز دیگست منم باید کار کنم تا نظر فنیمو ارائه بدم . ولی در کل از رو امکاناتیکه داره خوب خوبه دیگه .
خیلی ممنون که مثل بعضی ها که تا یه چیزی خلافش رو میگین تاپیک رو خراب میکنند عمل نکردین واقعا خوشحال شدم بحث اینطوری باشه خیلی خوب میشه چون اکثرا وقتی هرجا یه چیزی خلافش گفته بشه دعوا میشه و دیگه کسی هم شرکت نمیکنه!
متشکر
سلام.
بلاخاره یه زور اومد ما هم تو این بخش کمک خواستیم :d
دوستان HTC Evo 3Dیا LG Optimus 3D ؟
دلیل؟
پیشنهاد دیگه مثل Sensation XL/XE و S II و ... ندید :d
ممنون
دوست عزیز من که تو سایت ها می خوندم ، می گفتن عملکرد LG تو 3D بهتر از HTC هست !!!
یعنی وقتی هر مدل هدستی به گوشی وصل کنیم کیفیت صدا و موزیک میاد پایین ؟متاسفانه LG Optimus 3D در تست کیفیت صدا از LG Optimus 2X بهتر عمل نکرده است . اما اگر به یک تقویت کننده خارجی گوشی خود را متصل کنید ، واقعا عالی خواهد بود و صدای هدفون آن کاملا نا امید کننده است . پس وقتی Optimus 3D را به استیرو خانگی یا به ماشین وصل می کنیم ، می توانیم روی آن حساب باز کنیم و خروجی صدای آن عالی و بدون نویز است . ولی وقتی هدفون را به گوشی متصل می کنیم صدا به شدت ضربه می خورد و یکی از بهترین کیفیت صدا به بدترین نوع تبدیل می شود که این مسئله شاید برای بعضی ها آزار دهنده باشید ، اما در هر حال در این زمینه رتبه ای بالاتر از حد متوسط دریافت نخواهد کرد .
میشه یه گوشی تا 400-450 تومن معرفی کنید ؟
ممنون.
هنوز نخریدم که داداش
ولی راستش رو بخواید همه اینا به کنار ، تنها چیزی که من رو به شک انداخته و نمی زاره با خیال راحت LGرو بگریم ، Sense ه HTC هست !!! خیلی زیباست
فرقی نمیکنه دانیال فارسی Daniel انگلیسیخواهش میکنم ، اگه اشتباه نکنم دانیال اسمتون یا نه دنیل ، خوب ما انسانها که معصوم نیستیم که ما هم اشتباه میکنیم و باید پذیرفت اشتباه رو و باید حرف حقو قبول کرد اینجوری بود ایران گلستان میشد داداشم .
درودهنوز نخریدم که داداش
ولی راستش رو بخواید همه اینا به کنار ، تنها چیزی که من رو به شک انداخته و نمی زاره با خیال راحت LGرو بگریم ، Sense ه HTC هست !!! خیلی زیباست
بهترین گوشی در این رنج که تک هست و عالیمیشه یه گوشی تا 400-450 تومن معرفی کنید ؟
ممنون.
بهترین گوشی در این رنج که تک هست و عالی
Samsung Google Nexus S I9023 میباشد که بشخصه هیچ ایراد معرضی درش ندیدم و کاملا تاییدش میکنم
مورد عجیب این گوشی اینه که در واقع چند برابر قیمتش قدرت داره با این که تک هسته ای هست و 1 گیگاهرتز ولی بار ها توی Review های تصویری هم ثابت شده که قدرت این گوشی فراتر از قیمتش هست!