SleepyTurtel
کاربر سایت
والا بنظرم بهتر این اواخر هرچی آپدیت میده گند میزنه به گوشی،کلا از نظر نرم افزاری بشدت پسرفت کردهپایان پشتیبانی شیائومی از گوشی های Poco F3 و F3 GT و X3 GT و Mi 11 Lite اعلام شد
والا بنظرم بهتر این اواخر هرچی آپدیت میده گند میزنه به گوشی،کلا از نظر نرم افزاری بشدت پسرفت کردهپایان پشتیبانی شیائومی از گوشی های Poco F3 و F3 GT و X3 GT و Mi 11 Lite اعلام شد
شیائومی رو به خاطر همین نرم افزارش برای همیشه کنار خواهم گذاشتوالا بنظرم بهتر این اواخر هرچی آپدیت میده گند میزنه به گوشی،کلا از نظر نرم افزاری بشدت پسرفت کرده
والا بنظرم بهتر این اواخر هرچی آپدیت میده گند میزنه به گوشی،کلا از نظر نرم افزاری بشدت پسرفت کرده
realme عالیه.تو این گوشی چینیا کدوم خوبه ؟شیا رو زیاد تعریف نمیکنند البته خودمم با رابط کاربریش اصلا حال نمیکنم به جز این چی خوبه
اوپو ویو و ریل می زیاد نیستن تو بازار یا حداقل مدل جدیداشون نیست ادم نمیدونه چی بگیره ایفونم که خداد تومن
هوای چطوره ؟
گوشی گوگل هم پردازندش ضعیفه هم خیلی گرونه تو ایران
گوشی واسه من یا ن.کیا یا سونیسونی 21 اردیبهشت از گوشی جدید اکسپریا با شعار "Next-gen Sensor. Next-gen Imaging. Next ONE is coming" رونمایی میکنه.
بحث حفظ ارزش پول یک چیزهدر کل الان بازارو (مخصوصا بازار ایران) با قدیم مقایسه میکنی میبینی چقد رفته تو دیوار.
یه زمانی 600-700 داشتی میموندی بین Samsung/HTC/LG/Sony/Huawei و ... کدومو انتخاب کنی هر کدومم دیزاین متفاوتی نسبت به هم داشتن و آپشنای مختلف.
الان میری داخل سایت بودجتو وارد میکنی 500 تا مدل شائومی میاد 5 تا سامسونگ و چند تا متفرقه که یا قیمت خیلی خوبی ندارن یا هم زیر مجموعه همون شرکتای معروفن با برند متفاوت.
گفتنش دردناکه، اگه اینو به خود 6-7 سال پیشم میگفتم یه چک میخوردم اما بنظرم امن ترین خرید الان همون آیفون و سامسونگ هست چون حداقل میدونی 4 سال آپدیت سیستم عامل دریافت میکنه.
شیائومی اینقد تعداد گوشیاشو زیاد کرده که قطعا بهینه سازی و بی باگ نگه داشتن این همه گوشی برای 4-5 سال کار خیلی سختیه، بنظرم دلیل اینکه از نظر نرم افزاری هنوز درجا میزنه و خیلیا شکایت دارن هم همینه بر عکس ناثینگ فون یا آیفون که تعداد گوشیای کمی میزنه و همونارو بهینه نگه میداره.
نوکیا یا سونیوات؟
مدل مطمینی درست نوشتی؟ کجا میفروشه؟ چون تا جایی که من تحقیق کردم مدلای دیگه هم هست چه رنج قیمتی مدنظرت هست مثلا مدل ردمی کی 60 هم همین چیپست هستیدونه از ریلمی ها رو با پوکو اف 4 جی تی فروختم والان قصد خرید گدشی جدید دارم.
عجیبه تنها گزینه ای که معقول باشه رو اسنپدراگون 8جن یک پلاس فقط 12t pro شیائومی هست.
تو این رنج قیمت هیچ گزینه بدردبخور دیگه ای نیست.
یاد قدیم بخیر سونی، ال جی، اچ تی سی، بلکبری و ... چقدر انتخاب داشتیم.
کل بازار ایران شده اپل و سامسونگ و شیائومی فقط.
مدل مطمینی درست نوشتی؟ کجا میفروشه؟ چون تا جایی که من تحقیق کردم مدلای دیگه هم هست چه رنج قیمتی مدنظرت هست مثلا مدل ردمی کی 60 هم همین چیپست هست