SleepyTurtel
کاربر سایت
سلام آره بابا دمش گرم باز بعد ۵ ماه رسیده مورد بوده تو 2 ماه هم اینجوری شدهدوستان من حدود ۵ماه پیش یه گوشی ایفون ۱۳خریدم دیشب چک کردم. دیدم سلامتی باطری رسیده به 99
این حالت بعد از 5ماه طبیعی هست
سلام آره بابا دمش گرم باز بعد ۵ ماه رسیده مورد بوده تو 2 ماه هم اینجوری شدهدوستان من حدود ۵ماه پیش یه گوشی ایفون ۱۳خریدم دیشب چک کردم. دیدم سلامتی باطری رسیده به 99
این حالت بعد از 5ماه طبیعی هست
درود. میگم میدونم خیلی تعریف کردین ولی بازم خواستم بپرسم. این گوشی نظر منو گرفت.راجب فست شارژ یه چیزی بگم.
من الان گوشی پوکوم حدود ۱۷ دقیقه ۰تا۱۰۰ش طول میکشه با شارژر ۱۲۰ واتی که داره.
یه جورایی الان برام این تایم استاندارد شده و بیشتر بشه برام عجیبه چون عادت کردم به این تایم واسه شارژ گوشی
خیلی مفیده تو صرفه جویی واسه وقت و رسیدن به کارایی که داری.
در کل رفقا به هیچ عنوان پوکو f4gt رو دستکم نگیرید پکیج بسیار عالی رو با به قیمت مناسب در اختیارتون قرار میده.
بدنه خوش ساخت و با کیفیت
شارژر ۱۲۰ وات با قطع هوشمند
تریگر های گیم که تو شوتر عالی هستن.
اندروید ۱۳ و می یو ۱۴
۱۲ گیگ رم و ۲۵۶ گیگ حافظه داخلی.
دوربین قابل قبول
در کل گوشی خوبیه و مطمئن باشید بیشتر از قیمتی که میدید راضی تون میکنه.
درود. میگم میدونم خیلی تعریف کردین ولی بازم خواستم بپرسم. این گوشی نظر منو گرفت.
گزینه خیلی خوبی هست. یکمی بیشتر از تجربه تون بگین و اینکه ایا الان گزینه دیگه ای هم تو همین رنج هست که مناسب باشه؟
پیشاپیش ممنون.
به نسبت A53 گوشی بهتریه از لحاظ پردازندهرفقا A52S چطور گوشی هست؟ پیشنهاد میدینش؟
دمت گرمبه نسبت A53 گوشی بهتریه از لحاظ پردازنده
البته تفاوتشون فقط همین پردازندست و تو باقی موارد مشابه هستن
ولی فکر نکنم نوش باشه و اگر هم پیدا کنی احتمالا قیمت پرتی بهت بدن
اگر قیمتش نزدیک A53 بود شک نکن و A52s بگیر اگر خیلی بالاتر بود همون A53 رو بزن گوشش
با ۱۸ تومن میشه A73 256 گرفت که از A52s هم از لحاظ باتری و هم از لحاظ دوربین بهترهدمت گرم
قیمت که خیلی پرت میدن ۱۲۸ گیگ که اصلا گیر نمیاد ۲۵۶ گیگ تا ۱۸ و خورده ای قیمت میدن
شما هر سری شارژر و کابلی بگیری که از ۱۸ وات پشتیبانی کنه شارژ میکنه اگه مارکی که کیفیت و قیمت خوب میخوای داشته باشه baseus بگیر فیک هم نداره کیفیت اکسسوری هاش همیشه عالی بوده اونایی که من داشتم چه شارژر چه چیزای دیگهسلام دوستان
شارژر فابریک گوشیم 10 واته ولی از 18 وات پشتیبانی میکنه (redmi 9) میشه یک سایت خصوصی بفرستید که شارژر اورجینالش موجود داشته باشه.
اینم عکس شارژر فابریک گوشیم.
خیر هیچ مشکلی ندارهعزیزان من تبلت a8 samsung دارم که از فست شارژ پشتیبانی میکنه. با شارژر فست شارژ گوشی ام که شیائومی ام که mi 11 lite هست شارژش میکنم. مشکل نمیخوره باتری اش؟
خیر مشکلی ایجاد نمیکنه فقط اگه هم کابل میخوای بخری هم سری (همون شارژر دیواری) به خود امپر کابل هم دقت کن باید توان استفاده از قدرت سری رو داشته باشه و آمپرش همخونی داشته باشه تا بتونه تا حدی که خود گوشی ساپورت میکنه فست شارژ کنهممنون.
شارژر اورجینال 18 وات پیدا کردم ولی آمپر بالاتره این مورد مشکلی برای باطری ایجاد نمیکنه؟