راهنمایی برای خرید موبایل

سلام ، دوستان گوشی تا رنج بیست تومن که هم باتری خیلی خوبی داشته باشه و نیازی به دائما شارژ زدن نباشه و هم بتونه بازی های سنگینی مثل کالاف رو راحت و بدون مشکل اجرا کنه و داغ نکنه چی پیشنهاد میدین ؟ نظرتون درمورد xiaomi 12t pro چیه ؟ و کلا گوشی های شیائومی خوبن ؟ تا حالا تجربه کار با شیائومی نداشتم . یه چیزه دیگه اینکه دلار این روزا داره میاد پایین ، به نظرتون ممکنه بیشتر سقوط کنه و قیمتا کمتر شه ؟ از یه طرف خیلیا میگن بعد عید دلار شدیدا بالا میره !
نوکیا بخر . اگر هم نمیخری گوشی با فست شارژ نخر چون فقط عمر باتری را زیر سوال میبره

• Poker Face
Reactions: mohsen_mzh
نوکیا بخر . اگر هم نمیخری گوشی با فست شارژ نخر چون فقط عمر باتری را زیر سوال میبره
من با اون قسمت نوکیا و اینکه عمر باتریو زیر سوال میبره کاری ندارم
فقط چرا گوشی ای که فست شارژ داره نخرن؟ گوشی فست شارژم شما به شارژر عادی بزنی با همون حالت عادیش شارژ میشه و از قابلیت فست شارژش استفاده نمیشه!!
ضمن اینکه از نظر شخصی من شارژ دهی باتری < فست شارژ

راجب فست شارژ یه چیزی بگم.
من الان گوشی پوکوم حدود ۱۷ دقیقه ۰تا۱۰۰ش طول میکشه با شارژر ۱۲۰ واتی که داره.
یه جورایی الان برام این تایم استاندارد شده و بیشتر بشه برام عجیبه چون عادت کردم به این تایم واسه شارژ گوشی
خیلی مفیده تو صرفه جویی واسه وقت و رسیدن به کارایی که داری.

در کل رفقا به هیچ عنوان پوکو f4gt رو دستکم نگیرید پکیج بسیار عالی رو با به قیمت مناسب در اختیارتون قرار میده.
بدنه خوش ساخت و با کیفیت
شارژر ۱۲۰ وات با قطع هوشمند
تریگر های گیم که تو شوتر عالی هستن.
اندروید ۱۳ و می یو ۱۴
۱۲ گیگ رم و ۲۵۶ گیگ حافظه داخلی.
دوربین قابل قبول
در کل گوشی خوبیه و مطمئن باشید بیشتر از قیمتی که میدید راضی تون میکنه.

راجب فست شارژ یه چیزی بگم.
من الان گوشی پوکوم حدود ۱۷ دقیقه ۰تا۱۰۰ش طول میکشه با شارژر ۱۲۰ واتی که داره.
یه جورایی الان برام این تایم استاندارد شده و بیشتر بشه برام عجیبه چون عادت کردم به این تایم واسه شارژ گوشی
خیلی مفیده تو صرفه جویی واسه وقت و رسیدن به کارایی که داری.

در کل رفقا به هیچ عنوان پوکو f4gt رو دستکم نگیرید پکیج بسیار عالی رو با به قیمت مناسب در اختیارتون قرار میده.
بدنه خوش ساخت و با کیفیت
شارژر ۱۲۰ وات با قطع هوشمند
تریگر های گیم که تو شوتر عالی هستن.
اندروید ۱۳ و می یو ۱۴
۱۲ گیگ رم و ۲۵۶ گیگ حافظه داخلی.
دوربین قابل قبول
در کل گوشی خوبیه و مطمئن باشید بیشتر از قیمتی که میدید راضی تون میکنه.
گوشی ای که دستته پوکو f4 gt ؟ تو کالاف عملکردش چجوریه ؟ لگ ، اف فریم ، داغ کردن گوشی ؟ و اینکه مصرف باتریش زمان بازی چقدره ؟ من واقعا بین این گوشی و 12t pro گیر کردم
اصلا برام دوربین مهم نیست فقط قدرت موبایل تو بازی های سنگین که فقط همون کالاف مد نظرمه و اینکه باتری موبایل بتونه راحت یه روز دوام داشته باشه

من با اون قسمت نوکیا و اینکه عمر باتریو زیر سوال میبره کاری ندارم
فقط چرا گوشی ای که فست شارژ داره نخرن؟ گوشی فست شارژم شما به شارژر عادی بزنی با همون حالت عادیش شارژ میشه و از قابلیت فست شارژش استفاده نمیشه!!
ضمن اینکه از نظر شخصی من شارژ دهی باتری < فست شارژ
سلام
هدست مجازی برای نوکیا g10 چی خوبه ؟
چه ویدئو هایی را سه بعدی نشون میده ؟

گوشی ای که دستته پوکو f4 gt ؟ تو کالاف عملکردش چجوریه ؟ لگ ، اف فریم ، داغ کردن گوشی ؟ و اینکه مصرف باتریش زمان بازی چقدره ؟ من واقعا بین این گوشی و 12t pro گیر کردم
اصلا برام دوربین مهم نیست فقط قدرت موبایل تو بازی های سنگین که فقط همون کالاف مد نظرمه و اینکه باتری موبایل بتونه راحت یه روز دوام داشته باشه
دوست عزیز قطعا 12tpro
F4gt صفحه نمایشش ips
12tpro دوربین عالی طراحی بروز اپدیت بهتر و....
هرچند پول بیشترم میدی طبیعیه که بهتر باشه

• Like
Reactions: gr.s
12t pro انتخاب بهتریه.
پوکو بدنه بهتر و دکمه های گیمیش بهتره ،گوریلا گلسش هم ویکتوس هست وگرنه تو بقیه موارد ۱۲t pro بهتره.
البته اختلاف چند میلیونی هم دارن.

POCO F4 GT vs Xiaomi 12T Pro: Comparison
اینجا بهتر میتونی مقایسه کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arios 22 and gr.s
میخوام گوشیمو عوض کنم ولی نمیدونم چی بخرم /:
الان ایفون7 دارم که دیگه واقعا قدیمی شده و کند شده و خستم کرده ایفون با این قیمت برام توجیه نداره میمونه اندروید
تو اندروید هم ریلمی و وان پلاس دوس دارم ولی مدل جدیداشون نیست یا خیلی فضایی
خلاصه نمیدونم چی بگیرم

میخوام گوشیمو عوض کنم ولی نمیدونم چی بخرم /:
الان ایفون7 دارم که دیگه واقعا قدیمی شده و کند شده و خستم کرده ایفون با این قیمت برام توجیه نداره میمونه اندروید
تو اندروید هم ریلمی و وان پلاس دوس دارم ولی مدل جدیداشون نیست یا خیلی فضایی
خلاصه نمیدونم چی بگیرم
چه قیمت مد نظرته؟

هنو دقیق مشخص نکردم چون پرفورمنس برام مهمه ولی بطور کلی بین 15 تا 25
اگه با رابط کاربری شیا مشکل نداری ۱۲tpro عالیه یه پکیج کامل از دوربین پردازشگر صفحه نمایش باطری و فست شارژ ۱۲۰ واتی هست
اگه دنبال هزینه زیاد نیستی pocof4 هم خوبه
سام هم s21 fe خوبه ولی باطریش فاجعس
اگه دنبال طرح خاص کلاس هستی ناتینگ فون هم خوبه
وان پلاس هم یه نگاه بنداز من تجربشو نداشتم ولی تعریفشو شنیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or