راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان من بدجور طلبه خرید xperia ultra z شدم و بین گوشیهایی مثل htc one & galaxy s4 این گوشی بدجور به دلم نشسته.خواستم صبر کنم تا galaxy note 3 & xperia z1 بیایند بعد تصمیم گیری کنم ولی توی سایت زومیت خوندم که ماه ابان میایند این 2 مدل گوشی توی بازار کشور..توروخدا بگید که xperia ultra z خوبه که برم بخرمش.میدونم دوربینش فلش نداره ولی حسن های دیگری داره که واقعا خوشم اومده ازش..به نظره شما اساتید از خریدش ÷شیمون نمیشم؟؟

شنیدم باتریش خیلی ضعیفه و دوربینشم رو اعصابه ولی بقیه چیزاش عالیه
من که خودم یا xperia z1 یا iphon 5s

دوستان من بدجور طلبه خرید xperia ultra z شدم و بین گوشیهایی مثل htc one & galaxy s4 این گوشی بدجور به دلم نشسته.خواستم صبر کنم تا galaxy note 3 & xperia z1 بیایند بعد تصمیم گیری کنم ولی توی سایت زومیت خوندم که ماه ابان میایند این 2 مدل گوشی توی بازار کشور..توروخدا بگید که xperia ultra z خوبه که برم بخرمش.میدونم دوربینش فلش نداره ولی حسن های دیگری داره که واقعا خوشم اومده ازش..به نظره شما اساتید از خریدش ÷شیمون نمیشم؟؟

اگه با صفحه ی بزرگش مشکلی نداری (آخه میدونی که، فبلت هستش) از همه نظر عالیه.
اما اگه دوست داری صفحه ش کوچیک تر باشه (فون باشه)، یه خورده دیگه صبر کن، Z1 بگیر، همه چیزش مثل Ultra هست، دوربینش هم 20 هستش، فقط صفحه ش کوچیک تره. تا آبان هم نیازی نیست صبر کنی، همین الانش هم تو ایران هست! فقط یه خورده قیمتش فضاییه! واسه همین باید یه خورده صبر کنی تا قیمتش نرمال بشه.
اگه Z1 و Ultra چشمتو گرفتن، دیگه دور Samsung رو خط بکش! ناامیدت میکنه!

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4

این گوشی ها مگا سامسونگ که قیمت وسوسه کننده ای دارن چه جوری هستن ؟
من یه جا خوندم 6.3 از نوت 2 قوی تر هست و خیلی هم گوشی خوبیه ... 5.7 هم که یه تومنه نظرات درباره ـش اکثرا مساعد بود
مثل S4 اینا هم خیلی داغ میکنن ؟
فبلت های خوبین ولی قیمتشون بالاست تو ایران کلا گلکسی ها از ارزونترینش تا گرونترینش ارزش خرید ندارن نسبت به همه ردهای خودشون تو برندهای دیگه خیلی گرونن تو ایران
نه فکر نکنم قویتر باشه این دوتا فبلت های میان قیمت هستن و سخت افزار زیاد قوی ندارن

اگه صفحه بزرگ میخوای هواوی6اینچی داره قیمتشم نسبت به بقیه بهتره

دوستان فکر میکنید باتری Z1 چه نمره ای از GSMarena بگیره ؟
نتایجش اومده تو پخش فیلم و وب گردی افتضاحه خیلی عجیبه باتری3000رو گوشی5اینچی انقد ضعیف عمل کنه
ال جی جی2باهمین سخت افزار و باتری وصفحه بزرگتر خیلی بهتر عمل کرده
معلوم نیست مشکل سونی تو باتری چیه من انتظار خیلی بیشتری داشتم

- - -ویرایش - - -

18.png

25.png

3.png

410.jpg

نتایجش اومده تو پخش فیلم و وب گردی افتضاحه خیلی عجیبه باتری3000رو گوشی5اینچی انقد ضعیف عمل کنه

انصافا باتریش خوبه دیگه، جایگاهش متوسطه. البته بعضی گوشی ها واسه یه سری چیزا Optimise میشن و فوق العاده عمل میکنن، مثلا G2 رو ببینید، واسه وبگردی فوق العاده ست!
گرچه منم بیشتر از این انتظار داشتم، اما این تو گوشی های Sony عادیه! به قول شما معلوم نیست سونی چرا بیشتر از این باتریاش بازده ندارن، نمیدونم چه مرگشه! البته سونی واسه باتری هیچوقت بد عمل نکرده، اما خوب هم عمل نکرده!

دوستان من وقتی دیدم باتری Z1 نمره خیلی خوبی از GSMarena نگرفت ( 53H ) تصمیم گرفتم برم GS4 بخرم ، ولی از بس دیدم آمار کسانی که این گوشی رو خریدن و گوشی ایراد داشته (ایرادات مختلف !!!) بالا هست ، ترسیدم بخرم ، مخصوصاً که من شانس ندارم !

حالا الان وقتی این پست دوست عزیزمون رو دیدم :
پانچ رو که من دو تا گوشی گرفتم از دو جای مختلف جفتش هم بدون هزینه انجام داد.
در مورد باطری هم باطری گوشی خودم (SP) فوق العادس!
2 ساعت فیلم SD ولی با کیفیت
2 ساعت بازی HD
3 ساعت بازی معمولی
3 ساعت آهنگ
2 ساعت زنگ
1 ساعت SMS
تازه دیروز بعد از دقیقا 3 روز و 11 ساعت داشت تموم می‌شد (هنوز 7 درصد داشت) زدم تو شارژ!
دیدم که با توجه به این که نمره SP ـ 51 هست ، پس Z1 با نمره 53 خیلی هم زود شارژ خالی نمیکنه ، نه ؟ مخصوصاً که ممکنه توی آپدیت فریم ور های بعدی سونی بهترش کنه درسته ؟

حالا یه سوال دیگه :

با توجه به این که خبرش لو رفت که Z2 قراره 3 ماه دیگه توی نمایشگاه CES 2014 معرفی بشه ، که این یکی پنلش هم کم مصرف هست ( IGZO ) ، به نظرتون ارزش داره براش صبر کنم یا نه ؟

دوستان متخصص لطفاً جواب بدن :دی

ممنون

- - -ویرایش - - -

پست شما رو الان دیدم :دی
ممنون ، من همون شبی که نتیجه تست رو گذاشت دیدم ، هر روز سایتش رو چک میکردم :دی
دلیل نمره پایینش هم نوع صفحه نمایش گوشی هست که مصرف انرژیش بالا هست ،
بعضی ها هم میگن دلیل نمره بد وبگردیش هم مرورگری هست که روی گوشی هست که مصرف انرژیش بالاست ! و با مرورگر دیگه ممکنه به نمره 8-9 برسه

آخرین ویرایش:
دوستان من وقتی دیدم باتری Z1 نمره خیلی خوبی از GSMarena نگرفت ( 53H ) تصمیم گرفتم برم GS4 بخرم ، ولی از بس دیدم آمار کسانی که این گوشی رو خریدن و گوشی ایراد داشته (ایرادات مختلف !!!) بالا هست ، ترسیدم بخرم ، مخصوصاً که من شانس ندارم !

حالا الان وقتی این پست دوست عزیزمون رو دیدم :

دیدم که با توجه به این که نمره SP ـ 51 هست ، خیلی هم زود شارژ خالی نمیکنه ، نه ؟ مخصوصاً که ممکنه توی آپدیت فریم ور های بعدی سونی بهترش کنه درسته ؟

حالا یه سوال دیگه :

با توجه به این که خبرش لو رفت که Z2 قراره 3 ماه دیگه توی نمایشگاه CES 2014 معرفی بشه ، که این یکی پنلش هم کم مصرف هست ( IGZO ) ، به نظرتون ارزش داره براش صبر کنم یا نه ؟

دوستان متخصص لطفاً جواب بدن :دی

ممنون

- - -ویرایش - - -

پست شما رو الان دیدم :دی
ممنون ، من همون شبی که نتیجه تست رو گذاشت دیدم ، هر روز سایتش رو چک میکردم :دی
دلیل نمره پایینش هم نوع صفحه نمایش گوشی هست که مصرف انرژیش بالا هست ،
بعضی ها هم میگن دلیل نمره بد وبگردیش هم مرورگری هست که روی گوشی هست که مصرف انرژیش بالاست ! و با مرورگر دیگه ممکنه به نمره 8-9 برسه

دوست عزیز، SP اصلا قابل مقایسه با Z1 نیستش، این کجا و اون کجا! ااگه نظر منو میخوای میگم Z! پول کمتری نسبت به Z1 میدی، در حالی که Z 30 دقیقه بیشتر واسه وبگردی باتری نگه میداره (حالا 30 دقیقه چیزی نیستش، میشه گفت برابر!). به نظر من که Z کارتو راه میندازه؛ درسته که چیپست Z یه نسل قدیمی تر از Z1 هستش، و پردازنده ش ضعیف تره اما چیزی نیست که بخوای 700 تومن به خاطرش بیشتر پول بدی! مهم RAM هستش، که RAM هر دو دستگاه 2GB هست. گرچه کیفیت صفحه نمایش Z1 بیشتره!
حالا دیگه انتخاب با خودته. اگه میتونی هم که صبر کن واسه Z2؛ اما بعید میدونم به این زودیا بیاد، و قیمتش ثابت بشه تو ایران! GS4 رو هم که فراموشش کن!

دوست عزیز، SP اصلا قابل مقایسه با Z1 نیستش، این کجا و اون کجا! ااگه نظر منو میخوای میگم Z! پول کمتری نسبت به Z1 میدی، در حالی که Z 30 دقیقه بیشتر واسه وبگردی باتری نگه میداره (حالا 30 دقیقه چیزی نیستش، میشه گفت برابر!). به نظر من که Z کارتو راه میندازه؛ درسته که چیپست Z یه نسل قدیمی تر از Z1 هستش، و پردازنده ش ضعیف تره اما چیزی نیست که بخوای 700 تومن به خاطرش بیشتر پول بدی! مهم RAM هستش، که RAM هر دو دستگاه 2GB هست. گرچه کیفیت صفحه نمایش Z1 بیشتره!
حالا دیگه انتخاب با خودته. اگه میتونی هم که صبر کن واسه Z2؛ اما بعید میدونم به این زودیا بیاد، و قیمتش ثابت بشه تو ایران! GS4 رو هم که فراموشش کن!

نگفتم میخوام SP بخرم که !!! :دی بذار پستم رو واضح تر کنم ، الان ویرایش میکنم :دی
Z هم نمیخوام :دی ، چون اون شرایطی من میخوام رو نداره ، ( باتری ، دوربین ، صفحه نمایش )
ممنون .
دوستان دیگه چه نظری دارن ؟
نظر تک تک دوستان برام ارزشمند است

تصمیم گرفتم برم GS4 بخرم ، ولی از بس دیدم آمار کسانی که این گوشی رو خریدن و گوشی ایراد داشته (ایرادات مختلف !!!) بالا هست ، ترسیدم بخرم ، مخصوصاً که من شانس ندارم !
چه ایرادی؟؟
گلکسی اس ها معروفند به بهترین سخت افزار.بهترین نرم افزارو بیشترین امکانات.بالاترین کارایی در کنار کم ترین نقص و مشکل نسبت به بقیه اینو4نسلش ثابت کردن:دی.تنها مشکلشون قیاقه و جنس بدنست که سلیقه ی برا من که مهم نیست و قیمت بالاشه اگه قیمت وظاهر و جنس بدنش برات مهم نیست تو خریدش شک نکن

ولی من خودم بیشتر گوشی های ال جی.هواوی.سونی.رو میپسندم بخاطر قیمت پایین ترشون مخصوصا نکسوس4که عالیه نسبت به قیمت

چون الان هیچ گوشی ارزش خرید نداره چون چند برابرقیمت واقعیش باید پول بدی.ولی حداقل این برندهای که گفتم قیمتشون از سامسونگ واچ تی سی کمتره خریدش عاقلانه تر

- - -ویرایش - - -

چه ایرادی؟؟
گلکسی اس ها معروفند به بهترین سخت افزار.بهترین نرم افزارو بیشترین امکانات.بالاترین کارایی در کنار کم ترین نقص و مشکل نسبت به بقیه اینو4نسلش ثابت کردن:دی.تنها مشکلشون قیاقه و جنس بدنست که سلیقه ی برا من که مهم نیست و قیمت بالاشه اگه قیمت وظاهر و جنس بدنش برات مهم نیست تو خریدش شک نکن

ولی من خودم بیشتر گوشی های ال جی.هواوی.سونی.رو میپسندم بخاطر قیمت پایین ترشون مخصوصا نکسوس4که عالیه نسبت به قیمت

چون الان هیچ گوشی ارزش خرید نداره چون چند برابرقیمت واقعیش باید پول بدی.ولی حداقل این برندهای که گفتم قیمتشون از سامسونگ واچ تی سی کمتره خریدش عاقلانه تر

منظورم این بود که یکی میگه سنسور خاموش شدن صفحه نمایش خرابه ، صفحه خاموش روشن میشه ، یکی میگه رنگ صفحه نمایش یک قسمت از گوشی خرابه و رنگ رو درست نشون نمیده ، یکی میگه زود شارژ خالی میکنه و 4 ساعت هم طول میکشه تا شارژ بشه ، و غیره ...
از این ایرادات اینجوری خیلی توی موبایلستان میگن
در مورد بقیه سوال هام هم جواب بدید ، مخصوصاً Z2
منتظر دوستان دیگه هم هستم
ممنون

چه ایرادی؟؟

- - -ویرایش - - -

خدایا! از کی تا حالا گوشی های S سامسونگ شدن بی نقص ترین گوشی ها! شما برو یه سر به تاپیک مشکلات Sها تو xda بنداز متوجه میشی!
سامسونگ S4 که دیگه خراب کرده اساسی! میاد سوییچ کنه بین پردازنده ها، یه مشکلاتی پدید میاد که به عقل جن نمیرسه! داشتیم باهاش فیلم نگاه میکردیم، یهو وسط فیلم واسه Render لودینگ داد!
اگه میخوای از پولی که میدی پشیمون نشی، دور Samsung وHuawei رو خط بکش!

نخیر دوست عزیز واقعیت یه چیزی دیگست این ثابت شدش چند ساله که گلکسی ها از نظر امکانات و عملکرد و کم نقص بودن بهترینن
همینم باعث موفقیت سامسونگ شد وقتی گوشی ها2هسته ای اومدن همه پرچمدارا مشکل داشتن ولی این اس2بود که با عملکرد فوق العادش به تنها انتخاب تبدیل شد و از همون جا گلکسی تبدیل به محبوب ترین برند اندروید شد
اس1.2.3هر سه تا پرفروش ترین اندروید زمان خودشون بودن یعنی خریدار راضی هر ستا بهترین گوشی سال اروپا شدن.اس3و2بهترین گوشی سال دنیا شدن پس یعنی کارشناسان هم راضی:دی
الان اس4اومده که پرفروش ترینه ولی بهترین بودنش مثل سال های قبل100درصد نیست و گوشی های دیگه هم میتونن بهترین باشن
مشکل اگسینوس اکتا رو قبول دارم ولی فکر کنم با اپدیت درست شد و قراره یه اپدیت بیاد که از8هسته همزمان استفاده کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or