راهنمایی برای خرید موبایل

M0HAMAD
محمد جان اگه Xperia Z1 و LG G2 هر دو رو دو میلیون تومان فرض کنیم ، شما کدوم رو انتخاب میکنی ؟ یک بار با این فرض جواب بدید که صفحه نمایش Z1 از توع Z Ultra هست و مشکل زاویه دید نداره و یک بار هم با این فرض جواب بدید که مشکل زاویه دید داره

رابط کاربری سونی چه ایرادی داره که همه ازش بد میگن ؟ آیا کاربر خلاء ی در کار کردن باهاش احساس میکنه ؟ ممکنه کارایی های لازم رو به آدم نده ؟ مثلاٌ قابلیت های کاربردی هست که نداشته باشه و آدم اذیت بشه ؟
یک جا نوشته بود رابطش بیشترین شباهت به اندروید خالص رو داره

من دیگه دارم دیونه میشم ، نمیتونم انتخاب کنم چی بخرم

M0HAMAD
محمد جان اگه Xperia Z1 و LG G2 هر دو رو دو میلیون تومان فرض کنیم ، شما کدوم رو انتخاب میکنی ؟ یک بار با این فرض جواب بدید که صفحه نمایش Z1 از توع Z Ultra هست و مشکل زاویه دید نداره و یک بار هم با این فرض جواب بدید که مشکل زاویه دید داره

رابط کاربری سونی چه ایرادی داره که همه ازش بد میگن ؟ آیا کاربر خلاء ی در کار کردن باهاش احساس میکنه ؟ ممکنه کارایی های لازم رو به آدم نده ؟ مثلاٌ قابلیت های کاربردی هست که نداشته باشه و آدم اذیت بشه ؟

من خودم G2 رو ترجیح میدم چون
اصلا دوربین گوشی برام اهمیتی نداره ... حتی استفاده هم نمیکنم ازش
صفحه نمایشش 0.2 اینچ از Z1 بزگتره
از رابط کاربری پیش فرض سونی متنفرم
طراحی صفحه نمایش با کناره بسیار کمش خیلی به دلم نشسته
طراحی دکمه هاش چیزی بود که خیلی ساله منتظرم یکی همچین کاری بکنه
ال جی روز به روز داره قابل اطمینان تر و با کیفیت تر کار میکنه

از طرفی Z1 هم یه سری نکات داره که اصلا نمیشه ندید گرفت
مثل:
طراحی فوق العاده زیبا
دوربین عالی
اندازه مناسب
و....
از نظر سخت افزار هم هر دو دقیقا یکی هستند
از نظر پشتیبانی هم هر دو در سطح عالی نیستن ولی چون ال جی داره سری نکسوس رو میزنه {و خیلی شبیه سری G ال جی هم هست} برای من الجی قابل اطمینان تره
ضمنا با یه لانچر ساده میتونید رابط کاربری تمام گوشی ها رو به شکل دلخواه تغییر بدید
که حتی خیلی هاشون هم از رابط خالص اندروید بهتر هستند....
پرواز LG G2 تا ارتفاع ۳۰ کیلومتری از زمین، برای نمایش قدرت و کیفیت دوربین خود - نارنجی

و این هم یه ویدیو که دلیل علاقه من به G2 هست
در قالب یک ویدیو جدید بیشتر با LG G2 آشنا شوید - نارنجی

علاقه من به G2 هم بیشتر به خاطر اینه که چیزهایی رو داره بهم میده که یا نیازشون دارم یا ازش استفاده میکنم
الان نوت 3 یه مدلش قابلیت ضبط 4K رو هم داره که من نه بهش نیاز دارم و نه ازش استفاده میکنم ....
کلا نوت 3 خیلی تخصصی تر از اون چیزی هست که نیاز بهش داشته باشم ... نه اینکه نتونم باهاش کار کنم .... بهش نیازی ندارم
مثل دوربین Z1 , پردازنده 64 بیتی 5S , اون همه امکانات مختلف گلکسی S4 مثل سنسور دما و رطوبت و تعقیب کننده چش و چال و .... یا بدنه CNC کاری شده HTC One یا صفحه بزرگ Z Ultra....
همه اینها کارایی هایی هستن که من بهشون نیازی ندارم
شما باید ببینی از گوشیت توقع داری چه کارهایی برات انجام بده ....
دوستان زاویه دید مشکل حساب میشه؟ نکنه شما 6 نفری میشینید پا گوشی !!!!
بنظرم این مشکل نیست بلکه مزیته
این مزیته که نتونی از هر جا خواستی به صفحه نمایش نگاه کنی....؟
این لپتاپ ها رو دیدی یه ذره صفحه رو از بقل نگاه میکنی رنگها عوض میشه و ... و حتما باید از یه زاویه خاص بهشون نگاه کنی؟
الان اونها بهترین صفحات رو دارن...؟
پس صفحه نمایش گوشیهای چینی که دیگه ته تکنولوژی هستند
یه ذره صفحه رو میچرخونی کل رنگها تغییر میکنه....

خیلی کامل توضیح دادی محمد جان ، لایک کافی نبود :دی
خیلی ممنون
=========
جی 2 از نظر من 3 تا مشکل داره :
1- رم نمیخوره
2- جنس بدنش به لوکسی گوشی های آلمینیومی نیست
3- برند ال جی توی ایران اون کلاسی که در خور گوشی 2 میلیونی باشه رو نداره

آخرین ویرایش:
سلام .
از برند ایسوس دو تا تبلت هست یکی MemoPad HD7 که نسبتا جدید هست و هم Fonepad که اگه کلا ظرفیت حافظه ها رو در نظر نگیریم ! کدومشون بهتر هست ، چون قیمت ها تفاوت داره ! از بین این دوتا کدوم سخت افزار بهتری دارند ؟!

تشکر.

من یه مقدار پولی دستم اومده (حدودای 500 اینا) که میخوام یه گوشی بخرم.
طبق تجربه ای که دارم با این قیمت گوشی که از سامسونگ، HTC و برند های معروف باشند مفت نمی ارزه و میشه مثل Ace که خودم دارم.
در نتیجه Huawei رو انتخاب کردم و G510 واقعا چشممو گرفت.
فقط چند تا سوال اینه که Ace که یکی دو سال کار کرده و در حد نو هست (زدگی نداره به غیر یه خش که باید با نور دیدهشه) رو چند میتونم بدم ؟ (با هندزفری- CD و جعبه کامل)
و اینکه آخرین قیمت G510 چنده؟ من تو چند تا سایت دیدم 480 هم میفروختن. کمترین قیمتی که میشه پیدا کرد تو بازار چیه؟

بعد چند ماه پیش میگفتند واسه هوآوی گارد LCD و لوازم جانبی نیست. الان چطور؟

من یه مقدار پولی دستم اومده (حدودای 500 اینا) که میخوام یه گوشی بخرم.
طبق تجربه ای که دارم با این قیمت گوشی که از سامسونگ، HTC و برند های معروف باشند مفت نمی ارزه و میشه مثل Ace که خودم دارم.
در نتیجه Huawei رو انتخاب کردم و G510 واقعا چشممو گرفت.
فقط چند تا سوال اینه که Ace که یکی دو سال کار کرده و در حد نو هست (زدگی نداره به غیر یه خش که باید با نور دیدهشه) رو چند میتونم بدم ؟ (با هندزفری- CD و جعبه کامل)
و اینکه آخرین قیمت G510 چنده؟ من تو چند تا سایت دیدم 480 هم میفروختن. کمترین قیمتی که میشه پیدا کرد تو بازار چیه؟

بعد چند ماه پیش میگفتند واسه هوآوی گارد LCD و لوازم جانبی نیست. الان چطور؟
عزيز،به نظر من شما يه ماه ديگه هم صبر كن و به بودجت اضافه كن و g600 رو بخر.g510 از نظر رم كم مياره.ايستم بسته به تميزي و اينا ببر پيش چند تا مغازه دار با قيمتاشون قيمتا دستت مياد

- - -ویرایش - - -

M0HAMAD

سليقه خود كاربر در اولويت قرار داره.من با G2 كار كردم ولي با زي1 خير.درحالي كه تجربه كار با زي اولترا هم داشتم.الجي مموري نميخوره و همين!!!جنس بدنش هم اصلا بد نيست!!!!چون من از وقطي كه HTC One خريدم هر گوشي رو نميپسندم و G2 با وجود پلاستيكي بودنش باهاش حال كردم!!!
باتري سوني افتضاح،صفحه الله بختكي بهت ميفته،رابط كاربري خشك و بيروح
در كل همون G2 پيشنهاد ميشه ولي بازهم سليقه خود شما اولويت هست

- - -ویرایش - - -

دوستان و اساتید کدوم؟
htc one or xperia zu or optimos gpro or iphone 5
در ضم بیشتر واسه سرگرمی میخوام
ايفون5
برنامه هاي Appstore كيفيت بهتري دارن،بازي ها زودتر براي ios ميان.در ضمن اگز فقط براي سرگرمي ميخوايد ايپد4 بهتره چون لذت بازي كردن تو صفحه4 اينچ كمه.
اندرويدي هم zu يا جي پرو يا وان هيچكدوم كم نميارن ولي zu قويتره براي همين اگه با سايزش مشكلي نداري بهترينه

عزيز،به نظر من شما يه ماه ديگه هم صبر كن و به بودجت اضافه كن و g600 رو بخر.g510 از نظر رم كم مياره.ايستم بسته به تميزي و اينا ببر پيش چند تا مغازه دار با قيمتاشون قيمتا دستت مياد
بودجم به g600 نمیرسه.

توی ios زیاد دنبال بنچمارک و ... نباشید
تقریبا ios روی همه دیوایس ها عملکرد مطلوبی داره
مطمئنا آیفون 5 از 5c خیلی بهتره....
بدنه زیباتر و نازک تر .... سخت افزار هم دقیقا یکی هست
کلا هدف از عرضه 5c بیشتر کمک به فروش 5s هست
چون قبلا با ورود 4s و کاهش قیمت 4 خیلی ها شروع به خرید 4 کردند {با توجه به عملکرد نزدیک دو دستگاه}
الان هم اگه 5c رو تولید کرده برای اینه که دیگه 5 تولید و به صورت قراردادی عرضه نمیشه ... با توجه به اختلاف فاحش 5c با 5s هم مردم به دستگاه گرونتر رو میارن...
کلا بیشتر فلسفه 5c همین هست... نه ارزونتر و تنوع رنگ و .....
5 خیلی خیلی از 5c بهتره

اگه الان همون xperia t رو داری به نظرم با این قیمت نمیتونی چیزی بگیری که اختلاف فاحشی باهاش داشته باشه... البته تو این قیمت
الان بهترین های بازار که هستند و به زودی عرضه میشوند شامل : Z Ultra , Note 3 , LG G2 هست
که همه از قویترین پردازنده موجود {S800} استفاده میکنند.....
بین این 3 تا هم بیشتر سلیقه مهمه ....
خود من اگه فیمت هر 3 یکی هم باشه, G2 رو ترجیح میدم

فایو قراردادی و حتی انلاک هم هنوز به فروش میره.تا وقتی که موجودی انبارا تموم بشن

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or