M0HAMAD
محمد جان اگه Xperia Z1 و LG G2 هر دو رو دو میلیون تومان فرض کنیم ، شما کدوم رو انتخاب میکنی ؟ یک بار با این فرض جواب بدید که صفحه نمایش Z1 از توع Z Ultra هست و مشکل زاویه دید نداره و یک بار هم با این فرض جواب بدید که مشکل زاویه دید داره
رابط کاربری سونی چه ایرادی داره که همه ازش بد میگن ؟ آیا کاربر خلاء ی در کار کردن باهاش احساس میکنه ؟ ممکنه کارایی های لازم رو به آدم نده ؟ مثلاٌ قابلیت های کاربردی هست که نداشته باشه و آدم اذیت بشه ؟
یک جا نوشته بود رابطش بیشترین شباهت به اندروید خالص رو داره
من دیگه دارم دیونه میشم ، نمیتونم انتخاب کنم چی بخرم
من خودم G2 رو ترجیح میدم چون
اصلا دوربین گوشی برام اهمیتی نداره ... حتی استفاده هم نمیکنم ازش
صفحه نمایشش 0.2 اینچ از Z1 بزگتره
از رابط کاربری پیش فرض سونی متنفرم
طراحی صفحه نمایش با کناره بسیار کمش خیلی به دلم نشسته
طراحی دکمه هاش چیزی بود که خیلی ساله منتظرم یکی همچین کاری بکنه
ال جی روز به روز داره قابل اطمینان تر و با کیفیت تر کار میکنه
از طرفی Z1 هم یه سری نکات داره که اصلا نمیشه ندید گرفت
مثل:
طراحی فوق العاده زیبا
دوربین عالی
اندازه مناسب
و....
از نظر سخت افزار هم هر دو دقیقا یکی هستند
از نظر پشتیبانی هم هر دو در سطح عالی نیستن ولی چون ال جی داره سری نکسوس رو میزنه {و خیلی شبیه سری G ال جی هم هست} برای من الجی قابل اطمینان تره
ضمنا با یه لانچر ساده میتونید رابط کاربری تمام گوشی ها رو به شکل دلخواه تغییر بدید
که حتی خیلی هاشون هم از رابط خالص اندروید بهتر هستند....
پرواز LG G2 تا ارتفاع ۳۰ کیلومتری از زمین، برای نمایش قدرت و کیفیت دوربین خود - نارنجی
و این هم یه ویدیو که دلیل علاقه من به G2 هست
در قالب یک ویدیو جدید بیشتر با LG G2 آشنا شوید - نارنجی
علاقه من به G2 هم بیشتر به خاطر اینه که چیزهایی رو داره بهم میده که یا نیازشون دارم یا ازش استفاده میکنم
الان نوت 3 یه مدلش قابلیت ضبط 4K رو هم داره که من نه بهش نیاز دارم و نه ازش استفاده میکنم ....
کلا نوت 3 خیلی تخصصی تر از اون چیزی هست که نیاز بهش داشته باشم ... نه اینکه نتونم باهاش کار کنم .... بهش نیازی ندارم
مثل دوربین Z1 , پردازنده 64 بیتی 5S , اون همه امکانات مختلف گلکسی S4 مثل سنسور دما و رطوبت و تعقیب کننده چش و چال و .... یا بدنه CNC کاری شده HTC One یا صفحه بزرگ Z Ultra....
همه اینها کارایی هایی هستن که من بهشون نیازی ندارم
شما باید ببینی از گوشیت توقع داری چه کارهایی برات انجام بده ....
دوستان زاویه دید مشکل حساب میشه؟ نکنه شما 6 نفری میشینید پا گوشی !!!!
بنظرم این مشکل نیست بلکه مزیته
این مزیته که نتونی از هر جا خواستی به صفحه نمایش نگاه کنی....؟
این لپتاپ ها رو دیدی یه ذره صفحه رو از بقل نگاه میکنی رنگها عوض میشه و ... و حتما باید از یه زاویه خاص بهشون نگاه کنی؟
الان اونها بهترین صفحات رو دارن...؟
پس صفحه نمایش گوشیهای چینی که دیگه ته تکنولوژی هستند
یه ذره صفحه رو میچرخونی کل رنگها تغییر میکنه....